icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

janie80
19. okt 2011

@saranata len ako mam privolat mrchu? 😕 na vyvolavacku nechcem... 😔

saranata
19. okt 2011

@janie80 len čakaj , ona príde..podla gragu a minuleho mesiaca si myslí že zajtra alebo pozajtra 🙂

darinkazv
19. okt 2011

@backorka
@saranata
čaute babizne. tak ja som teraz taká happy, že to každému vypisujem. konečne som počula srdiečko nášho drobčekaaaaaa 🙂

saranata
19. okt 2011

@darinkazv hej už som čítala, a teším sa s tebou, je to fantasticke...... 😀 😀 😀 😀

summer_103
19. okt 2011

@backorka
@maminka142
@saranata
@ivanka12

Ahojte baby, tak ja dnes poslusne hlasim, ze si idem dat druhu kavu :D Ta bude dnes aj posledna. Povedala som si, ze uplne prestat by bol pre moj organizmus velky sok, tak som si radsej dala zavazok, ze viac ako 2 za den nevypijem. Uvidime, ci mi to pomoze. A tiez si chcem kupit bezkofeinovu kavu, keby som mala silny abstak 🙂 prajem vsetkym pekny dnik, ja mam dnes prace ako za trest 😒

janie80
19. okt 2011

@saranata myslis, ze by mohla uz zajtra? 😕 je pravda, ze anovulak mohol byt niekedy v minulosti, ked som este nemerala a cykly sa dlzkou nelisili... boli cca rovnake... tak dufam... 😕

darinkazv
19. okt 2011

@saranata 🙂 a ako pokračujete?

saranata
19. okt 2011

@janie80 myslím že hej , uvidíš v najbližších dnoch..držím palce nech príde čo najkor,
a ako si na tom s liečbou,niečo ti už dala dr.??

saranata
19. okt 2011

@darinkazv teraz končím mns tak sa bude čakat na ovulu , tak to snád vyjde už teraz , v novembri máme vyročie tak by som tam mohla prispiet nejakými //

darinkazv
19. okt 2011

@saranata tak každý mesiac vám držím palce, ale teraz budem ešte aj na nohách držať, aby vyšlo. super darček k výročiu. a tiež pomaly aj vianočný 😉

saranata
19. okt 2011

@darinkazv no kiežby sa podarilo, potom by to bol dokonca aj moj narodeninový na buduci rok 😀 😀 😀 dakujem

darinkazv
19. okt 2011

@saranata 🙂 😉

nanikav
19. okt 2011

@janie80 som na tom podobne, behám na wc ako krepá, už som si spravila aj druhý test 😢 ...ani // ani mrcha...mrcha jedna

ivanka12
19. okt 2011

ahojte kočky, ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

janie80
19. okt 2011

@nanikav tak to drzim palce, nech su // a nie mrcha... ja som na tom tak, ze ovulacia nebola, cize mrcha pride... len netusim, kedy a dufam, ze skoro... 😖
@saranata liecbu este nemam... robila so mnou uvodny pohovor, a podla starych vysledkov povedala, co by to asi mohlo byt... teraz cakame na aktualne vysledky a 3.11. som objednana, aby mi podla nich nasadila liecbu... ale medzitym chcela stihnut este jeden odber cez mrchu, tak dufam, ze to bude rychlo... 😅

janie80
19. okt 2011

@ivanka12 pekne si vyskocila... 😉 juuuuj, co by som ja dala za ovulu na 11DC... ☹

ivanka12
19. okt 2011

@janie80 myslim ze to ma na svedomi aj alchemilka 🙂 len dufam ze sa to podarilo, lebo az tak velmi sme sa este nesnazili, kedze som stale cakala na ovulku a ta uz prebiehala 😀

janie80
19. okt 2011

@ivanka12 to nevadi... najplodnejsie su cca 3 dni pred ovu a 1 den po... tak dufam, ze ste trafili... 😉 drzim palce... 😀

backorka
19. okt 2011

@darinkazv jej to je super, to s tym pristrojom co si si kupila?
@summer_103 ak si zavisla len na tej chuti a nie na kofeine, ktory uz asi na teba nema ziadny vplyv, tak tej bezkofeinovej mozes pit kolko chces, a je rovnako dobra podla mna...
@ivanka12 len tak dalej 😉
@janie80 vraj cervene vino na to pomaha 😉
@saranata a v com su tie kolace take vynimocne? aj ja chcem take robit 😀

abriela
19. okt 2011

CAUTE kocky. Mam tolko prace, ze ani nestiham MK 😠 .
Doteraz ukazkove grafy, ovulka v priemere v 12 DC a teraz toto: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c

Vcera rano krce v podbrusku, dnes po ranajkach pocit na vracanie, obed pri pohlade na jedlo detto. Ak by som mala 24DC, tak uz testujem.

abriela
19. okt 2011

@ivanka12 tvoj graf zatial nic neznamena. JA stupam az do teplot 37,3 😀, ale drzim palce nech sa tu s tebou vytesujeme z //.
@maminka142 podla mna mame na teraz nadejnu tehulku

janie80
19. okt 2011

@backorka ked prezijem tento tyzden v praci, tak si v piatok dame s mm vinecko... 😉 aspon mam dovod... 😀

ivanka12
19. okt 2011

@abriela ja si to uvedomujem, ze to nic neznamena, ani si nerobim dake nadeje 🙂 skor to citim tak ze tento mesiac to opat nevyslo

meatfly24
19. okt 2011

@darinkazv juj to je super... ja dufam ze ho v pondelok uvidim bit 🙂 teda ze uz bude zachytene 🙂

maminka142
19. okt 2011

@nanikav no to mne tie cykly tiež skaču a mrcha si príde, kedy sa jej zachce 😠 Tak držím palce, až to tento cyklus vyjde 😉

maminka142
19. okt 2011

@summer_103 bez kofeinova kavička je super vec 😀 Ja som pila cele tehotenstvo caro a niekedy aj teraz si dam 😀
@saranata
@abriela babulky ďakujem 😉 Ja sa stale spolieham, že do vianoc, ako písala aj
@backorka si tu budeme davať ocuikane pozitívne tehu testíky 😀 To budu naše najkrajšie darčeky 😀 😀 😀

darinkazv
19. okt 2011

@backorka áno. niektoré baby to počuli už od 10tt, písané je v papieroch, že od 12tt ho počuť, ale ja som vždy len svoje zachytila 😀 😝 čo už. to cez to sadlo kým to prešlo 😀

@meatfly24 neboj, isto budeš 😉

maminka142
19. okt 2011

@darinkazv ahojkaj, teba som tu dlho nevidela 😕 To muselo byť krasne, ked si videla už srdiečko svojmu krasnemu drobčekovi 😀 Ach, už to aj ja chcem zasa cítiť, tie zimomriavky s toho a rodostny plač a ten krasny pocit, že je v tebe niečo take malinke 😀
Inak počula si, už o testoch, kde sa da zistiť pohlavie dieťaťa? Vraj je to od 10tt do nejakeho 16tt 😀 Ja osobne by som si to ani nerobila, lebo mne je jedno, čo to bude, hlavne nech to je zdravučke 😀 Píšem ti to len preto, že som nechapala, čo už nevymyslia 😀 😀 😀 Držkaj sa 😉

maminka142
19. okt 2011

@saranata
@abriela
@backorka
@meatfly24
@ivanka12 ach baby dnes som uplne K.O. 😀 😀 😀 Dnes sme si vonku makli a aj jablčka sme stihli pooberať 😀 😀 😀 Mala je už taká unavena 😀 Aspoň rychle zaspinka dnes 😀 A vy ste mali, aky dník? Čo ste porábali?

darinkazv
19. okt 2011

@maminka142 no, sú aj také tehot. testy za cca 35eur, ktorými sa to dá určiť od 10tt, ale ja dám radšej 35eur na 4D sono a budeme mať krásne video a fotočky 🙂 a tiež z krvi to robí geneton v Ba, ale tá cena cez 70eur je tiež moc vysoká. za to kúpim radšej výbavičku 🙂 si počkám už. v nedeľu začínam 16tt, v 20tt nám budú robiť ďalšie sono, kde už by malo byť vidno pohlavie. keď sme vydržali 16tt bez toho, aby sme vedeli, tak už tie 4tt vydržíme 🙂