icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
20. okt 2011

@maminka142 ten vláčik to su kolajnice v tvare O asi meter široké a vlačik ide dookola a má vagony na ktorých su zvieratká , mne sa to velmi páčilo

saranata
20. okt 2011

@ivanka12 mne sa u teba podla grafu vidí ovula až 14DC, podla teplot

ivanka12
20. okt 2011

@saranata moze byt ze to zle oznacilo 😅

leann245
20. okt 2011

@backorka juuuj, tak to by som dvakrat netvrdila, ze tento cyklus bude normalny....moje telo je zas pod rôznymi vyraznymi vplyvmi...tak som sama zvedava 🙂 Aaale snazime sa poctivo...teda my sa vlastne nesnazime, ale to vies...mladomanzelia co su veeelmi radi spolu a potom sa od seba nevedia odtrhnut 😀 😀

backorka
20. okt 2011

@leann245 anooo? vy ste mladomanzelia? to som nevedelaaaa 🙂
@ivanka12
@saranata
@maminka142
@meatfly24
@abriela
Babulky aky mate vecer?
Ja som si dnes po robote makla, poskladala som asi milion kusov letnych triciek, siat a kosiel, vylozila zimne veci, ozehlila par praciek, vymenila letne topanky za zimne, odvapnila kavovar... a teraz lezim na gauci a ochkam ze ma boli chrbat 😀 😀 😀
Zajtra idem k tej mojej dokine a potom ku kamoske trochu jej zabavit malu, uz sa tesiiiimmm 🙂

saranata
20. okt 2011

@backorka ja som toto čo si ty robila dnes, začala minulý týžden a ešte som neskončila 🙂 🙂 🙂 ešte stále periem tie zimne veci a nehovorím o tom ako sa vyhýbam stále žehleniu 😀 😀 😀
moj drahý manžel robil dnes parene buchty tak som si samozrejme teraz jednu zobla a držím sa aby to ostalo pri jednej lebo su perfektne, aj ked ja to možem len tak raz za rok 😀 😀 😀
mrcha skončila tak ideme čakat, uvidím kedy teraz budeme mat ovulu Backorka 😀 😀 😀 ja to vidím na to dušičkove obdobie 🙂 🙂 takže 1-2nov

saranata
20. okt 2011

@ivanka12
@backorka
@maminka142
@meatfly24
@abriela
@leann245

pekný večer aj vám baby, idem dat malu spat a potom sem mrknem čo máte nové, dnes som nemala moc času

backorka
20. okt 2011

@saranata tvoj muz robil parene buchty? no ja odpadnem 😀
Ja tie zimne veci neperiem, iba zehlim 🙂
Ja uz tiez koncim s mrchou, dufam ze ovula pride zase minimalne o den skor ako minuly mesiac...

saranata
20. okt 2011

@backorka no on urobí pre deti všetko 🙂
no mohlo by to byt skor, aj u mna a potom budu skor aj //. my máme v decembri prvé vyročie tak by to moho vyjst nie?tak trošku dufam ze hej 😎

maminka142
20. okt 2011

@saranata
@backorka
@ivanka12
@meatfly24
@abriela
@leann245 Pekny večer aj vam dievčata 😀 Ja som si dnes urobila nejake nakupy 😀 Ale malej stale neviem, čo mam kupiť 😒 Zobrala som si cely vianočny katalog z dračika a nič mi tam nepadlo do oka 😕 No vlastne jedna gitara 😀 😀 😀 Musím ešte viac pobehať 😀
@backorka potom sa nezabudni ozvať ako si dopadla u dokiho 😉 Ja idem tiež uložiť malu a ešte sem nakuknem 🙂 Pekny večer vam všetkým 😀

saranata
20. okt 2011

@maminka142 noja pozerám na nete, a čo mi padne do oka , pozriem kde to maju a idem rovno pre to, alebo to rovno objednám cez net,

backorka
20. okt 2011

@saranata ake prve vyrocie?
@maminka142 urcite dam vediet co mi povedala, ja sama som zvedava, lebo teraz sa musim do konca roka rozhodnut ci u nej ostanem alebo pojdem inde...

saranata
20. okt 2011

@backorka prvé ako manželia 😀 😀 😀 my sme sa zobrali len minulý rok, 😀

určtie daj vediet ako u lekára

backorka
20. okt 2011

@saranata jejo to vazne? tak to som netusila 😀 a ako dlho spolu zijete? to musela byt krasna svadba, ked ste mali take dve uzasne druzicky 😉

leann245
20. okt 2011

@backorka ty si riadna turbošikulka 😉 Tolko veci porobit po robote...hmmm, zavidim ti tu energiu, na com ficis? 😀 😀 A som naozaj zvedava, co ti zajtra povie...podla mna nieco take, ze este sa snazite kratko a mate skusat...alebo ze by nejaka akcnejsia doktorka ako ten moj? Nezabudni nas informovat 😉
@saranata tak aj vy ste este taky skoro mladomanzelia 🙂
Tak pekne pouspavajte deturence, ja idem uspat seba, teda len sa hodit do postele, lebo som KO...ale zajtra mam dovolenku, tak sem urcite nakuknem a snad sa tu budem moct aj chvilku zdrzat konecne. Dobruuu noc vsetkym 🙂

saranata
20. okt 2011

@backorka
@leann245
no museli sme už, staršia dcera nam nedala pokoj 😀 😀 😀 😀 no sme taký starý -skoromladomanželia 😀 😀 😀
a spolu sme už vela vela vela rokov,ja som vzdy hovorila že sa na dochodku vezmeme a budeme tam mat vnučatá a tak .....ale tak nakoniec je to takto a mali sme tam detičky 😀 😀 😀 a družičky sme mali najkrajšie na svete 😀

ja som už polomrtva teraz , ale začala som nahadzovat veci na net na predaj po malej tak už to dorobím a idem spat

maminka142
20. okt 2011

@backorka prečo chceš ísť inde? Nie si s ňou spokojna? Ja už nedam dopustiť na sukromnikov síce si zaplatiš za všetko, ale nič nezanedbaju a viac sa snažia a to nie je len skusenosť s gynekologom, ale tak podobne je to aj zo zubarmi... Ale, to je na dlhšiu debatu 😀
@saranata no ved mne to tiež musí padnuť do oka 😀 Ale, už par typov mam 😀
waw a kedy mate vyročie, teraz niekedy? Ja som s drahym chodila 11 rokov a po 11 rokoch sme sa zobrali, takže manželia sme len tri roky, ale celkovo spolu sme, už 14 rokov 😀 😀 😀

saranata
20. okt 2011

@maminka142 no my podobne ako vy, ja som to neriešila, mne toto nikdy nechybalo, ja som ani ako malá nebehala so záclonkou na hlave takže ja som trvdila vzdy ze rodina je o niečom inom ako o dvoch obručkach a nejakom papieri 😎 ale tak dcera to chcela a potom prišla aj druhá tak sme to urobili a život ide dalej , z tej zákonnej stránky je to takto lepšie ale inak žijeme tak ako doteraz ,
máme 20 nov, vyročie 😀 😀 tak dovtedy stíham akurát tie // 😀 😀 😀

maminka142
20. okt 2011

@saranata no ja som to tiež tak brala 😀 Pre mňa sa nič nemenilo, či to bolo s papierom, alebo bez papiera... Ale, mm už to velmi chcel, aj kvôli priezviskam a tak... Mne to bolo akosy jedno, aj tak by sme zostali spolu či s papierom, alebo bez papiera 😀 A svadbu sme mali len o dvoch svedkoch a bola v piatok, nie v sobotu 😀 my sme si moc na tom nepotrpeli, teda na tych tradíciach 😀
Tak to budete mať najkrajší darček na svete 😀 😀 😀 To mate presne o mesiac 😀 Juj uplne si viem predstaviť, tu krasnu atmošku a samozrejme, už aj s drobčekom v brušku, ktore bude, tu najväčšiu atmosferu vytvárať 😀 😀 😀

saranata
20. okt 2011

@maminka142 jeeej zlatko my rovnako, dvaja svedkovia ich a naše detičky a nádherná svadba podla mohlo gusta, síce bola v sobotu a hlavne bola presne taká aku sme chceli NAŠA 🙂

meatfly24
21. okt 2011

dobre ranko dievcata... ako ste sa vyspali... ? ja som isla spat o deviatej ale som rovnako unavena ako keby som isla spat pred hodinou......
baby mam taku otazocku...chcem sa to opyttat aj dokiho... mozem chodit si zaplavat aj teraz ked som tehu? lebo mna ide s chrbtice porazit, nemam ziadnu energiu lbebo sa skoro vobec nehybem... a to mi vzdy pomohlo... co myslite? ci sa zariadim podla toho jak doki povie? co je vhodne este? ake cvicenia? lebo ako stravujem sa normalne ale priberam nenormalne... :(( trosku som z toho smutna lebo mi strasne vsetko vadi.. nic neobleciem a hlavne som chcela kupovet veci pre bejby a nie pre seba koli zmuflonovaniu...
jooooj dievcata asi mam depku...
pomoc 🙂))

meatfly24
21. okt 2011

inak dievcata ja stale nemozem uverit tomu ze cakam babatenko 🙂

saranata
21. okt 2011

@meatfly24 plávanie je fajn pre tehotne ženy, rozhodujuce je skor kam pojdeš plávat, kvoli infekciám na ktore si teraz dva krát viac nachylná...
a depky teraz? sa teš preboha a nezaoberaj sa váhou , ved je samozrejme že priberieš a neoblečieš vobec nič z tých vecí čo máš doma, toto nerieš
a teš sa a kup si aj ty niečo pekne z tehu mody a aj to ta poteší uvidíš, ved su krásne tieto tehu veci

a s depkami prestan lebo si ta najdem a uvidíš 😎

meatfly24
21. okt 2011

@saranata :DDDDDDDDDDDDDD dobre dobre...dakujem je uz mi je ovela lepsie :DDDDD :*

maminka142
21. okt 2011

@saranata
@meatfly24
@backorka
@abriela
@ivanka12 Dobré ránko dievčatá 😉 Ako ste sa vyspinkali? Tuto noc bola mala, akasy nervozna, tak som teraz ako mechom praštená 😀 Ale prave sa chystáme do mesta, aj zo segrou 😀 Hroby sme už upravili a ideme ešte na nejake pekne vence 🙂 Dnes ma byť vraj celkom pekne, tak som zvedavá 😀 Ja dnes pokračujem takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 A vy ako? A aký dník vas čaká? 😉

mima1983
21. okt 2011

Ja mam tento vikend dostat menzes - v nedelu alebo pondelok, tak som napätá jak moje prsia 😀D

ivanka12
21. okt 2011

@meatfly24 ja som sa tiez zle vyspala, i ked som spala dostatocne dlho, ale malo mi bolo aj tak 😀 posledne dni by som iba spala a spala...len skoda ze to nie je z tehotenstva 😀 suhlasim so saranata, plavanie urcite neublizi, len pozor na tie infekcie

moj graf vyzera takto: teplotka dako zamrzla v jednom bode 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

saranata
21. okt 2011

@maminka142 no ja som toho tiež moc nenaspala, tie zuby nám stále idu 😉

ivanka12
21. okt 2011

@maminka142 pekne ti to zase stuplo 😉