icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
22. okt 2011

@mima1983 ahojky, no nevadi, dalsi mesiac sa posnazite viac, mohla by si skusit ovu testy, hmm?
@maminka142 ja som teraz ranajkovala, sme u svokrovcov a pojdem asi s niecim pomoct, zbierat orechy alebo co tu na mna vymyslia 😉 graf zatial super aj ty aj @ivanka12, uz za chvilu mozte aj testovat 😉
@b.bardyova juu take robotky su fajne, hlavne potom ten vysledok, tak nech sa dari 😉

mima1983
22. okt 2011

@backorka budem nad nimi rozmyslat.... 🙂

b.bardyova
22. okt 2011

@maminka142 dakujeme 🙂

backorka
22. okt 2011

@mima1983 a co dukanova dieta? skusas? moja sestra s nou teraz zacala a vaha jej uz klesa 😉

mima1983
22. okt 2011

@backorka ano, jasne, už 3 den... 1.fazu mam naplanovanu na 9 dní a potom už to bude uplne ok, lebo potom budem moct aj zeleninku... a je to uplne v pohode, da sa to prezit 🙂 a kila tiez idu pekne dole, od štvrtka som ju začala a dnes rano som sa vazila a takmer 2kg dole 🙂) za tri dni, ano? 😀 takze mega, tesim sa z toho, velmi ma to motivuje, zabudam aspon mysliet na to ze nie som tehotna, denne poskakujem na stepperi 🙂 cize super... a teda dufam ze to dopomoze aj k babatku 🙂 a to uz budem maximalne šťastna 🙂

abriela
22. okt 2011

Caute kocky. Mne este vcera graf ukazoval ovulku v pondelok 13DC a pravdepodobnost ze som tehu bola vysoka. Dnes sa ovulka posunula o 2 dni (15DC) a pravdepodobnost tehu malicka.
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Ako je to potom s ovulkou? Nieje vtedy ked teplota klesne (minuly mesiac)? Ci je to vtedy, ked teplota 2-3x po sebe stupne. Ak vymazem teplotu v 15DC ovulku mi hodi v 13den.
@saranata @backorka @mamicka142

backorka
22. okt 2011

@mima1983 jej no super, som rada ze si sa pre to tak nadchla... citala som o nej ze ucinkuje rychlo, aj sa odvodnujes, stahuje sa ti zaludok, a ak nebyvas hladna tak je to super... len sa nemoze drzat dlho, kedze nie je ta strava vyvazena, takze ak otehotnies tak snou budes musiet seknut, potom tvoje telo bude potrebovat vsetky ziviny, aj tuky aj cukry 😉
Ale daj pozor prosim na rychle chudnutie, ked som dokine v piatok hovorila ze chudnem, tak ma upozornila ze rychle chudnutie (co nie je moj pripad) moze byt pricinou toho, ze sa nedari otehotniet, lebo telo prichadza do soku a prestane pracovat tak ako ma a este k tomu uhniezdujuce sa vajicko berie ako nejakeho cudzinca a snazi sa ho vypudit... odporuca sa maximalne kilo za tyzden... viem ze sa ti to zda malo, ale jedine pomalym chudnutim docielis trvaly ucinok bez jojo efektu... pretoze akakolvek dieta ked sa prestane drzat, tak automaticky nasleduje priberanie...
Preto je super ked ta nastartuje, naucis sa jest pravidelne a mensie porcie, zacne sa ti pacit ze su ti velke gate a fakt sa nadchnes pre zdrave jedenie, ale potom svoju stravu musis prisposobit tomu, aby si sa tak vedela stravovat roky.... chapes?

backorka
22. okt 2011

@abriela nuz preto sa sleduju aj ine priznaky ovulacie (bolest, hlien), pretoze je to niekedy tazke urcit len z teploty... ovulacia je v den najnizsej teploty a ked ti po tomto dni teplota uz iba rastie, takze mohla byt 13 DC...

abriela
22. okt 2011

@backorka @mima1983 V stvrtok rano som sa dozvedela, ze mi drahy kontroluje postu. Stres, nepohoda a dnes mam o 2,5kg menej. Rychly recept na chudnutie, ale bolestivy ☹ .

mima1983
22. okt 2011

@backorka chapem, ale idem podla tej diety a ked som zatial schudla za 3 dni necele 2 kg tak som len rada.... vien ze je to dost, ale mam to nejako zastavit??? akoze sem tam mam aj malinky prehrešok, a cvičim.... všetko o rychlom chudnutí viem..... takze robim čo mozem 🙂 ale neprehanam to..... nedovolim ziadnej diete pokafrat si zdravie..... ale zdravie je aj to kolko kg na sebe nosis, cim viac, tym viac chorob a bolesti chrbta atd atd... a presne pre toto to robim, nie ani tak pre tie kila, ale preto, aby som sa lepšie citila, lebo uz ma dost začal pobolievat chrbat a to neni dobre..... 🙂

mima1983
22. okt 2011

@abriela prosiiim? akože otvara ti listy a tak? ci ako email ti kontroluje??? no sila :-/

mima1983
22. okt 2011

Baby, poradte aky ovulačny test si mam kupit a kolko tak stoja? kolke je ich v jednom balení? dik 🙂

backorka
22. okt 2011

@abriela ako si to zistila? to akoze mailovu postu? je to smutne, ked si mysli ze ma dovod ti ju kontrolovat ☹ chcela si od neho vysvetlenie preco to robi? mrzi ma ze ta to tak vzalo, ale prosim ty nechudni, chces byt tehotna a to sa s podvyzivou moc nekamarati 😒 mala si doteraz u neho pocit ze je nezdravo ziarlivy? lebo ak hej, tak to nevesti nic dobre, chlap v takom veku sa uz nezmeni k lepsiemu...

backorka
22. okt 2011

@mima1983 zatial to nezastavuj, vydrz tyzden, ale potom prejdi na vyvazenejsiu stravu, pri nej budes tiez chudnut, neboj... to ze beries do uvahy zdravotnu stranku je velmi dobre, ja som zial bola z tych tucnych-zdravych, nemala som ziadne tazkosti, takze som nemala dovod chudnut az kym mi moja mama neotvorila oci...
Co sa tyka ovu testov, dobre su tie, co je 5 kusov v baleni, bud Rapi Clear alebo Woman secret, okolo 8 eciek stoji jedno balenie...

mima1983
22. okt 2011

@backorka mna jedine ta chrbtica zacala pobolievat, ale teraz uz par dni nic 🙂
Dik, pojdem si ich kupit v pondelok 🙂

mima1983
22. okt 2011

@backorka akurat som zliezla zo steppera.... dnes o pat minut viac som si dala... 🙂 a normalne som sa spotila 😀 .... zajtra budem mat oddych, ideme na cely den svokrovcom, ale dám si dlhuu prechadzku so psom aspon 🙂 len sa musim k nim nabalit potravinami pre mna vhodnymi 😀 lebo oni budu mat urcite nieco vysoko kaloricke 😀D

abriela
22. okt 2011

@backorka @mima1983 ano email. Ako to viem. Napisal mi odvazny studentik, kt. bol pripity a v sprave mi tykal a pozyval ma na pizzu. Aj ked dalsi email o den bol ospravednuju. Ziarli na vsetko. Na telefonat od znamych kt. poznam 10 rokov, na ludi ked nahodou lektorujem.
Stresy znasam tak, ze chudnem. A ak by som nebola tehotna tak na normalnu hmotnost sa asi ani nedostanem. Az zaciatkom 4 mesiaca pocas tehu sa moje BMI dostala na normalnu hodnotu. Od 1.9. mam asi o 5kg menej.
Tieto dni budu pre mna nezabudnutelne, pretoze mam akurat polookruhle narodky a po roku prvy vikend sama.

abriela
22. okt 2011

@mima1983 preposielam ti co mi napisala kevama:
ahoj ak chces tiez ovu testy tak si vyber ci chces 20,25,50 alebo 100ks a mozes si zvolit ci vsetky budu ovutesty,ci vsetky budu tehu testy alebo si ich mozes rozne nakombinovat...a postovne je v cene pretoze to pride z anglicka..no zvycajne podla kurzu to vyjde 1ks na menej ako 0.30eur

Napis jej postu. Aj maminka ma nejaky kontakt.

mima1983
22. okt 2011

@abriela úprimne? nezávidím.... myslim tým to kontrolovanie zo strany manzela!.... vikendy byvam aj ja sama doma niekedy 🙂

mima1983
22. okt 2011

@abriela ja chcem hlavne overene!

abriela
22. okt 2011

@mima1983 tato kocka predava viacerym. Mozno staci zalozit temu, overene ovu testy a predajkyne. Z Londyna su tie testy asi normalne, len tam asi aj antikoncepcne tabletky su skoro zadara. Preto aj testy.

backorka
22. okt 2011

@abriela a to si akurat na narodky sama, to preco? ktory den ich mas nech ti mozme zagratulovat 😉 ta ziarlivost sa mi vobec nepaci, ty si s tym zmierena? lebo tym ze mate vlastne vztah na dialku, tak on si stale najde nieco... a tie prejavy sa budu iba zhorsovat... asi je velmi majetnicky... neskoncil sa kvoli tomu aj jeeho predchadzajuci vztah? ja viem ze je velmi tazke si to priznat, a ze zozaciatku ti to vlastne lichotilo, ale naozaj si daj na to pozor... pocula som o vela neprijemych pripadoch chorobnej ziarlivosti zo strany muza... a ty cim viac sa budes branit, tym viac on bude utocit, lebo si bude mysliet ze tym branenim nieco skryvas...
On ti akoze vycital ten mail od toho chlapca?

abriela
22. okt 2011

@backorka narodky som mala vcera. 🙂
Ano vycital. Lebo chodim vyzyvavo oblecena. To vyzyvavo, znamena, to ze na obleceni vidiet ramienko podprsenky- ako u teba na foto. Nosievam take volne tricka. Zdoraznujem volne, pretoze ja za provokacne oblecenie na sebe povazujem nieco obtiahnute, co tvaruje moju postavu 178/57.
Cize ja som na vine, ze mi podgurazeny student napisal, lebo som s nim urcite flirtovala, aj ked doteraz som ani nevedela kto to je, pretoze nepoznam vsetkych. Nevadi, ze mlady ma o 11 rokov menej. Ja som provokaterka.
Majetnicky. To je asi spravne slovo. Matka vravi, ze ziarliaj preto, ze som o 9 rokov mladsia. 😒

mima1983
22. okt 2011

@abriela jako sorry, ale nech ide taky chlap do piii..... moj nazor... i ked viem ze lahko sa mi to pise, ked našťastie taky problem som nikdy nemala....

backorka
22. okt 2011

@abriela a preco tento vikend nie ste spolu? ved mas predsa oslavovat.... tak o do mna: prajem ti k tvojim skorookruhlym narodeninam hlavne vela zdravicka a aby sa ti splnili tvoje najvacsie priania...

Inak som z vas zmatena, doteraz som mala pocit ze ste dvaja dospeli, rozumni ludia, ktori maju stastny a vyrovnany vztah, ale to co si teraz priznala mi nerobi dobre... sama si musis ale zhodnotit, ci ti takyto vztah vyhovuje, ci si stastna, ci ta naplna, ako budes reagovat ked on trochu pritvrdi? chces mat dieta s tak ziarlivym clovekom? taketo pripady sa koncia tak, ze nebudes ani vychadzat z domu... najhorsie je, ze on svoje chovanie vobec nepovazuje za nezvycajne, ale pride mu to prirodzene...

abriela
22. okt 2011

@backorka on ma stretnutie zo SS po 25 rokoch. Keby nebola ziarlivost, tak mame idealny vztah. Uz teraz odmietam lektorovanie vo firmach, pretoze stretavam ludi a je ohen na streche. Tvoja posledna veta je trefna.
Mati, dakujem za prianie.

maminka142
22. okt 2011

@abriela
@backorka
@mima1983 Ahojte dievčata, dnes som bola skoro celý deň mimo a až teraz som sa sem dostala 😉 No dosť ste tu toho popísali a aj som si to tak zbežne preštudovala...
@abriela V prvom rade Ti prajem všetko, len to najlepšie k včerajším narodeninkám 😉 Maš to dosť ťažke ☹ Je pravda, že trošku žiarliť sa ma, ved sa hovorí, kto nežiarli nemiluje 🙂 Ale, samozrejme, aby to bolo v norme... Ja som tiež o 9 rokov mladšia od mm, teda presnejšie o 9,5 roka a neviem si predstaviť, že by mi kontroloval poštu, alebo ma nejako v niečom podozrieval 😒 Aj ked viem, že mu vela veci vadí a aj žiarli, tak mi to nepovie, lebo vie, že čo by som mu ja na to povedala... Raz ešte v naších začiatkoch, to som mohla mať asi nejakych 17 rokov, tak sme išli na jednu dedinsku zabavu (aj pod dozorom mojích starších sestier 😀 ) a ked som sa obliekala, tak mi povedal, že to v tomto chceš ísť na zabavu?! (Mala som šaty na ramienka a dlžka bola tesne, nad kolena, akže nič provokačne..) Strašne sa ma to dotklo a myslel si, že sa prezlečiem, alebo, že zostanem doma... Ale ja samozrejme som povedala, že ak sa mu nepači, tak idem bez neho a išla som so segrami 🙂 Samozrejme, že hned za mnou dofrčal 😀 Strašne zaleží na tom, akej su povahy dvaja partneri, či sa dokažu tolerovať, alebo ustupovať si navzajom... Segra mala niečo podobne doma, ako ty, alebo ešte horšie... A jej sa potvrdilo pravidlo, podla seba sudim teba... Nemohla ísť ani von a ked meškala s prace hned jej volal 😠 A na koniec zistila, že on preto tak žiarlil, lebo sam jej zahybal a už aj od neho odišla 😀 Samozrejme, že ti tym nechcem nič povedať, to ma teraz len tak napadlo, ako dopadla moja segra... Ale, snaď sa vam to nejako utrasie a tvoj drahy si uvedomí, že nema zmysel žiarliť 😉 Tak hlavne ti prajem pevne nervy a ked chceš babätko, tak bud hlavne v klude a žiadne stresy, aj ked viem, že píše sa to ľahko 😒 Držkam palce 😉
@mima1983 ak chceš ovu testíky ešte, tak mi napíš IP 😉

maminka142
23. okt 2011

@abriela
@backorka
@meatfly24
@saranata dobre ranko dievčatá, kde ste všetky? 😕

mima1983
23. okt 2011

@maminka142 ja uz som tu 🙂

maminka142
23. okt 2011