V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@minerwa neboj dám 🙂 i ked ja som inak strasna stresmenka 😀 a ked tu citam ake vseliake komplikacie mozu nastat, nooo uz teraz sa bojim :-/ ja viem, neni dobre na to zlé mysliet, ale ja za to nemoozem..... ked mna hned napadá aby to nebolo mimomaternicove? potom zas ze preco do spinenie, ze ci mi nieco nie je??? atd.... :-/
Kocky ja ešte stsále mrchu nemám, ale ešte ani test som si neurobila, az sa sama sebe divim🙂 uvivime co bude dalej🙂
@minerwa ja tiez sa obdivujem ze este som nekupila test , ale ako som pisala netaha ma to, kedze sa necitim byt tehotna...tak este pockam...mozno testnem buduci tyzden, alebo pojdem na vyvolavacku, aby sme sa mohli snazit dalej , ked sa nepodarilo, a ked sa podarilo tak budem ten najstastnejsi clovek na svete ... 🙂 inac prvykrat sa mi to stalo, ze nekupujem test ked mi to meska..skoro vobec nato nemyslim...sama nechapem...
@minerwa neboj, nabuduce to vyjde 🙂 Sme si tu povedali, že do vianoc tu budeme všetky tehulky 😀 😀 😀
@abriela
@maminka142
@meatfly24
@backorka
ahojte baby, ako, aký ste mali víkend?
tak ja som dožehlila a poviem vám mám dost, a to mám dalšie dve pračky na sušenie a dalšie prádlo pranie, tieto vymeny letne za zimne veci nemaju konca a je to velaaaaa.... 😝 😝 😝
už hodinu hladam na nete nejaký dobrý kočík pre babiky, v podstate mám aj vybratý ale farba sa mi nepáči...
a tie ceny?!?!!!! tí vyrobcovia nemaju zdravý usudok 😎
@saranata Ach ja to už tiež triedim, letne veci, za zimne a tak sa mi nechcelo 😅 Ani som nevedela, že mame tolko veci 😅 A ako víkend, ani neviem, že nejaky bol 😅 straaaaašne rychle to ušlo 😕
Inak tie veci su fakt riadne predražene 😠 Mala strašne sníva o chou chou bábike, lebo ma cumlik a ešte chce aj ku tomu pre babiku flaštičku s mliečkom, aby jej mohla dať aj papať 😀 A teraz ju stale reklamuju, tak si to vieš predstaviť 😅 A ešte ked som si ju pozrela v dračiku, že stojí 55 eur sa mi zdalo trošku dosť, za niečo s čím sa trošku pohra a o chvílku ju to prestane baviť 😝 No ved uvidíme, ak nezoženiem inu, tak jej kupim aj tuto 😀
@maminka142 no tak to poznám tieto reklamy vydieračske,j
my máme chou chou, uplne novu po Sáre, kupovanu pred 9 rokmi 😀 😀 😀 😀 ona si ju šetrila, a je k nej všetko od lekárky, po flašku, oblečenie a podobne, plne funkčná mrnčí , smeje sa, spinká, plače, pije mliečko, no proste ako nová...takže od toho som ušetrená a vtedy ma vyšla 2400sk, takže teraz je lacnejšia a o dost 😉
a ten čas letí hrozne ale hrozne rýchlo , mám pocit že su len vianoce a narodeniny, ten čas je svina nespomalí ani trochu......
chcela by som sa vrátit do detstva niekedy ako sme ako deti odpočítavali napr, 100 dní do vianoc a trvalo to neskutočne dllllho a teraz su stále......a s tými detmi to ani nehovorím , každý den-týžden -mesiac akoby len preletel ................
Dobreranko dievcata velmisa nezapajam do debat no som len na phone takze vela toho nenapisem;) akurat sedim u dokiho v cakarni a bola by som rada kebyze si vypocujem krasne srdiecko ... Potom dam vediet ked ovsem nezaspim od. Unavy kedze v poslednej dobe ma strasne trapi:( zatim pspa a pekny vstup do noveho tyzdba;)
@saranata
@backorka
@abriela
@ivanka12 dobre ránko dievčatá 🙂 Aky vas čaka dník? Ja pôjdem dnes asi do mesta 🙂 Dnes som si robila test (som to nevydržala, ako každy mesiac 😅 ) Dnes som už 11 DPO a robila som si mamatest 10 a bol snehovo biely, ak by tam niečo bolo tak by mi ukazalo aspoň ducha ☹ Zasa nič 🙄 Už začínam byť z toho nejaka, na nervy ☹
@maminka142 ešte nestresuj 🙂 🙂 🙂 raz to vyjde neboj
ja idem ku kamoške dnes, potom poobede máme zase návštevu, dnes musím ten kočík už objednat lebo sa neviem rozhodnut a do IKEA chceme skočit ale to asi niekedy tento týžden, ja chcem fakt v decembri mat absolutny klud, koncom novembra napečiem a veget....dufam že sa to podarí tento rok
teraz vymýšlam ešte dar k prvemu vyročiu pre mm, a som uplne mimo a nič ma nenapadá 😝 😝 😝
@saranata no tak toto by som potrebovala 😀 Stale niečo robiť, aby som nemala čas myslieť takto negatívne 😅
Tak držím palce, až vyberieš niečo pekne 😉
@maminka142 ale nemáš dovod mysliet negatívne, tak vymysli program pre seba a malu a nemysli len na to že sa niečo nepodarilo, ved to určite raz vyjde, nevešaj hlavu 🙂 🙂 🙂
@saranata ďakujem si zlata 🙂 Vždy si idem robiť test s tym, že bude biely, aby som nebola sklamana, ale tento mesiac som z toho akasy viac smutna, ako inokedy ☹ Ale to bude asi tym, že mam obavy z tolkych vyšetrení 😕 Ale ešte jeden mesiac mame a ak to nevyjde, tak už sa tomu asi nevyhnem 😒
No idem skusiť niečo ísť robiť a nemyslieť 😉 Ďakujem 🙂
@maminka142 ahojky, a teploty mas ake? ved zatial to nevyzera na mrchu, nie? to ze ti test dnes nic neukazal este nic neznamena... niekedy ukaze az ked uz niekolko dni meska, fakt este nemysli az tak negativne 😉
Ja dnes len robotka a cvicenie a asi vysavanie 😀 😀 😀
@saranata ja by som mala jeden napad, len si musis pockat na ovu 😀 kedy mas jonasa?
Ja sa tiez natrapim s darcekmi, nechcem na to ani pomysliet... synovec ma v decembri narodky- 4 roky, aj meniny a este vianoce, no fakt neviem co mu pokupime... svokre musim k tej 60ke vybrat nejaky dobry kavovar s ktorym bude vediet robit, my s mm sa nanho tesime asi viac ako sa z neho bude tesit ona 😀
Inak to ti tie kolaciky vydrzia tak dlho? poslem ti link na jeden mnam recept ked ho najdem 😉
@backorka teplotky mam taketo http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Viem, že je ešte skoro, ale ja viem, že to nevyšlo 😖 No neva ešte mame na to mesiac 😅 Idem asi aj ja začať zasa cvičiť a makať na sebe možno sa nam mi nedarí preto, lebo mam stale 7 kg navyše 😠
@maminka142 7kg navyse??? haaaa 😀 😀 tak to je mám aj 20 kg navyše , a keby som dala aj 30 kg, stale by som nebola anorektička 😀 tak toto ma pobavilo 🙂

@mima1983 ako píšeš môžu to byť príznaky ako aj mrchy tak aj tehu.
Zajtra si urobi testík a daj vedieť. Držím palčeky aby tam boli dve čiarky !! : -)