icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
24. okt 2011

@backorka jooj tak tento darček už mám v reyerve, len to musí vyjst, ovulu rátam tak na prelome mesaica ako vzdy a Jonáša sme mali predvčerom -dievčatko + dobrá životnost dokonca, dalšieho mám až 22 november-chlapceka, ale to už je po výročí a to už budem mat // 😀 😀 😀 😀
pre toho 4 ročneho LEGO??? pre chlapca super

abriela
24. okt 2011

@maminka142 ale ved graf nic nehovori. Preco myslis negativne? Predstav si, ze o 5 dni ti test ukaze //. Hmm, to by bola radost. Ale nasa maminka uz dopredu mysli negativne.
@saranata prajem prijemne relax, kedze vcera si si asi pri tom zehleni neodychla
@backorka zakusky a pecenie aj mna zaujima, pretoze je to moja zaluba a recepty si sama vymyslam, resp. vazenie surovin nepoznam

abriela
24. okt 2011

@mima1983 @maminka142 Moja svagrinka je nizka ma mozno vysku do 165. Ked som sa jej teraz spytala, kolko vazi - dnes, zajtra rodi bez ostychu a problemov povedala. Mala som 95kg teraz mam 118.
Mali problem s otehotnenim. Ona stitka, brat pohyblivost spermii - ked bol objednany na dalsie vysetrenie - uz nesiel pretoze prisli na to ze je tehu. Takze vaha, nevaha, co ma prist pride a tak je to aj s //.
Este ona do 4 mesiaca tehu schudla 1 kg, ja som napr. pribrala 4kg. Kamoska tiez tvrdi, ze nikdy nebola taka stihla ako ked bola tehotna.

maminka142
24. okt 2011

@mima1983 a ty ako? Testik si nerobila?

maminka142
24. okt 2011

@abriela Mňa to len napadlo, lebo takato som ešte nikdy nebola 😠 Samozrejme, ked neratam tehu 😀 Som s toho nervozna a môže aj to byť príčinou, že sa nedarí 😒 A vraj aj ženam po cisarskom sa dlhšie nedarí 😕 Možno jedno s druhym 🙂 Len je škoda, že ja nie som typ na chudnutie, ja to proste nevieeeeeeeeeeeeeeeem 😠 A vždy ked si poviem, že idem chudnuť, tak len priberiem 😅

backorka
24. okt 2011

@maminka142 no vidis ze teplotku mas zatial super, tak nestracaj nadej 😉 7 kileciek je malina, s tym sa fakt netrap... ale ak sa citis zle, tak nemusis hned zacinat s dietou, skus ubrat len niekde, napr vyhod sladke napoje, pojedanie prkotin vecer pri telke... nauc sa jest kazde 3 hodinky a mensie porcie a ani sa nenazdas a kila pojdu dole, uvidis 😉
@saranata lego je super napad, ale problem je ze ten chalan ma asi vsetko, tatko mu nakupuje drahe hracky, ale urcite mu okrem oblecka kupim aj nejaku hracnu na zabavku, nejakym autom nic nepokazim, na to je on maniak 😀
@abriela ja milujem pecenie, ale musela som sa teraz stopnut, ved to nema kto jest a ja to tiez nemozem jest, aj ked by som chcela 😀
Hladam na nete ten recept, ale neviem ho najst, musim doma najst ten casopis v ktorom bol 🙂

mima1983
24. okt 2011

@maminka142 este nieee... vcera vecer bolelo podbrusko viac, tak reku ok, urcite dnes rano cervena vlna jak slak.... rano sa zobudim, idem na wc, utrem sa a zase mini spinenie.... a dnes uz ma ziadne podbrusko neboli len teda brutal krize :/ .... uvidim co dnes..... mam 30DC ... a cyklus 27-29.... kupila som si aj digitalny teplomer, tak zajtra rano asi zmeram teplotu a uvidim, a potom spravim test... :-/ ale som uplne v strese, lebo fakt som vcera bola pripravena ze ok, ide mrcha.... a dnes rano zas to iste co vcera a aj sobotu, a ja som taketo mega dlhe spinenie nikdy predtym nemala..... skor si zas domyslam, ci nejaka cysta alebo coooo :-// bozeeeeee

abriela
24. okt 2011

@maminka142 moja mama je silnejsia, snazila pozerat na to co je. Teraz na to nehladi a zhodila. Kamos zhodil tak, ze zacal jest kazde 3 hodiny. Ale aj jablko bolo jedlo. Jedol ovela viac ale pocas celeho dna.
Zeny po sekcii otehotneju tazsie??? To snad nie.
@mima1983 Podla mna, mozno si tehu. Ked som bola tehu ja, stale som mala pocit, ze uz prisla mrcha a boleli ma prsia a tie ma nebolia nikdy. Inak obdivujem ta, ze si taka trpezliva.

mima1983
24. okt 2011

Baby, a MAMATEST10 je spolahlivy??? lebo na nejaky test tu baby nadavali, ze ukazuje // ciarky, aj ked zena neni tehotna, len neviem aky test to bol???? dik 🙂

ktore
24. okt 2011

@mima1983 vraj mama test je spolahlivy.vecsinou tie tu zeny testuju...

deniv
24. okt 2011

Ahojte baby,

neviete mi poradiť dobrého gynekológa v Ba? Som tehotná a starej gynekologyčke už nechcem ísť, stratila moju dôveru. Dnes som bola v ProCare, ale MUDr. Ďurinová ani MUDr. Gavorníková už nepríjmajú nové pacientky. Ostatné lekárky tam nepoznám, tak som odišla naprázdno. Nemusí to byť ProCare, ten mi odporučila sestra. Musím to poriešiť čím skôr, kedže je koniec mesiaca, od novembra potrebujem nového lekára.

Ďakujem.

maminka142
24. okt 2011

@abriela ano ženy po sekcii, maju vraj väčší problem s otehotnením, ako tie ktore rodili prirodzenou cestou 😒 To mi povedal môj lekar, ktoreho som mala pred tym, ked som bola ešte tehu a aj na nete som to kdesy čítala 😒

leann245
24. okt 2011

@backorka ahoooj, chcela som si pozriet tu vasu prerabku bytu, ale ked idem na tu stranku, tak netusim, ako ju mam najst...vies mi poradit? nech sa trosku inspirujem, lebo uz sa neviem dockat, ked to dokoncime...po tomto vikende nam dnes konecne ujo dokoncuje kuchynsku linku, tak sa vytesujem ako mala 🙂

backorka
24. okt 2011

@leann245 a si tam registrovana? skus takto:
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/backorka/al...
a ak ti to nepojde, tak si musis dat fotoblogy- zoznam uzivatelov a vyhladat backorka 🙂

backorka
24. okt 2011

@mima1983 ano, kup si mamatewst, ten je spolahlivy... ak budes odcitat vyskedky tak ako treba 😉
@deniv dobra dokina je aj v Medifere, ale tusim tam pisu, ze uz tehotne pacientky neprijmaju 😒

abriela
24. okt 2011

@maminka142 hmm, preco mi to nik nepovedal 😠

mima1983
24. okt 2011

@backorka uz ho mam ale mesiac kupeny 🙂

lucy125
24. okt 2011

Ahojte kočky, som tu na tejto téme nová. pridávam sa k vám, v júni 2012 budeme mať aj my bábo 🙂 🙂 Zajtra si idem pre tehu knižku, mojej Dr. lebo dnes ma prepustili z nemocnice po 8 dńoch č som trochu krvácala, vraj mi praskla cievka, inak všetko ok, malinké 1,5 cm a pekne pravidelne mu búcha srdiečko, som v 9 tt 🙂 🙂

saranata
24. okt 2011

@lucy125 vitaj a gratulujeme k babatku, a prajeme všetko dobre 🙂 🙂 🙂

lin123
24. okt 2011

@deniv ahoj, v Krasnanoch je nova gynekologick aambulancia, ordinuje doktor gynekolog. Beru nove pacientky,ale nepoznam tuto ambulanciu osobne.

maminka142
24. okt 2011

@abriela Ked pojdem na buduci cyklus k mojmu dokimu, tak sa to ešte jeho presnejšie opytam 😒

maminka142
24. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@leann245 ahojte dievčata, myslite, že je v norme, ked par dni po ovulke mavam "ovulačne bolesti"? A trva to asi tyždeň (niekedy viac dní, niekedy menej) A potom par dni pred mrchou to uplne prejde? To pichanie je dosť intenzívne raz na jednej strane a raz na druhej a hlavne, ked sa prudko postavím, alebo v nocí otačam, alebo silnejšie kychnem 😕 Takto to už mam tretí mesiac 😕 Myslíte že to môže byť liekmi?

ivanka12
24. okt 2011

ahojte dievcata, tu je moj dnesny grafik, mierny pokles: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

zatial teda testovat nebudem, uvidim ako sa to bude dalej vyvijat 🙂

maminka142
24. okt 2011

@ivanka12 zahniezduješ 😉 Zajtra zasa stupneš 😀

mitomi
24. okt 2011

Ahoj som tu nova,aj ja budem maminkou v roku 2012 februar.Velmi sa tesime na prve babo.Silvia.

abriela
24. okt 2011

@maminka142 mne moj nic nepovedal a ako som pisala ani nenamietal na snazenie po 6 mesiacoch.
@ivanka12 spravne, netreba este nic testovat a zbytocne stresovat. 🙂
Ja mam sice len 20DC, ty 21. Moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Ak dorazi mrcha tak 25DC. Ty mavas ake dlhe cykly.

saranata
24. okt 2011

@mitomi vitaj a gratulujeme 😉 🙂

ivanka12
24. okt 2011

@abriela ty mas pekny graf 😉 ja mavam take vselijake cykly, raz 25, potom zas 38, takze sama neviem kedy mam cakat mrchu 😒

@maminka142 áno, áno, je to zahniezďovanie a zajtra bude teplotka nad 37 😀 😀 myslím pozitívne 😀

maminka142
24. okt 2011

@abriela možno, že aj preto ti dovolil skôr sa snažiť, lebo vedel, že to môže potrvať dlhšie 😕

ktore
24. okt 2011

@mima1983 a kolko mas kil.lebo aj mam tak min.20 navyse a bez srandy