icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
28. okt 2011

@abriela krasne teplotky, ty naša tehulka 😉 Ešte si netestovala? 😀

abriela
28. okt 2011

@maminka142 nie netestovala. Uvidim co bude zajtra, ale boli ma v podbrusku, a aj krize a to je asi naznak mrchy.

saranata
28. okt 2011

@abriela držím palce aby to bol náznak niečoho ineho , asi tomuto // 😀 😀 😀 😀

ivanka12
28. okt 2011

@abriela mrcha dosla vcera, na 24dc...ty mas krasne teplotky, vyzera to nadejne 😉

maminka142
28. okt 2011

@abriela to nie je naznak mrchy, ale tehu 😀 😀 😀

mima1983
28. okt 2011

Ahojte babulky, tak pridava sa niektora ku mne?????

janino
28. okt 2011

@mima1983 heh...dufam, ze sa k Tebe pridam...to je vo hviezdach 🙂

backorka
29. okt 2011

Ahojte babulky, ako vikendujete? My sme prave na ceste k mojej babke do sedlakova, pojdeme tam aj na hroby. Kuknite graf, ale to podla mna na ovulku nevyzera... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ale snazili sme sa aj vcera 😉 pred tym sme boli hrat badminton a bolo uplne super...
@maminka142
@ivanka12
@saranata
@abriela
Muzikovi som o tej navsteve u doktorky nic nehovorila a ani sa nepytal, a to aby mal chut som si poistila sexi obleckom 😀 takze to bolo z laaaasky a bolo to krasne 😀 o tyzden mozme opakovat, ked pride ovulka aj podla grafu...

maminka142
29. okt 2011

@backorka držím moc palce 😀 Teraz to určite vyjde 🙂 Dobre robíš, že to mužíčkovi nehovoríš 😀 Nie je v takom napätí a je uvolnenejší a teraz to určite vyjde 😀 😀 😀

saranata
29. okt 2011

@backorka ahojte , my sme teraz prišli od našich , bolo super, som aj oddýchnutá . boli sme aj na hroby teraz ,nerada chodím ked je tam milion ludí a ani sa k hrobu nedá postavit...

inak ten tvoj test nechápem , ak bol silnejší a potom už slabol tak ovulu signalizoval tak by do dvoch dní mala prebehnut.. to že to videla lekárka beriem tak že dozriet a uvolnit sa može aj neskor po tej návsteve u nej, tak ak najbližšie dva dni nebude tak nechápem , lebo fyziologicky ti musí íst BT hore ak bola ovula

backorka
29. okt 2011

@saranata no vidis, stale ale hovorim ze ten test nemam tak pozitivny, ako pisu na letaciku, ze by mal byt... mozno mam len tak zvysenu tu latku, neviem, ale robila som si aj dnes a ciarka je slabunka... a mozno ze mam tie vajecniky tak spomalene, ze to vajicko, co sme tam videli bude dozrievat este niekolko dni... no ved si pockam do stredy, potom budem mudrejsia 🙂 na spmg poslem mm az ked budem vediet ze som po ovu aby sme nic nepremeskali 🙂
A ty si testovala?

saranata
29. okt 2011

@backorka ale kde, celý den sme lietali,s kamoškou som mala stretko, tak som ju vychytala-ona čaká tretie dieta, má dve dcerky a teraz chlapca budu mat, 8 dec má termín ale to asi už nedokopu a bude to skor, aj ked vyzerá ako ja v 5 mesiaci 😀 😀 😀
teraz doma som si uvedomila že som si nerobila test , ale idem si ho urobit , do osmej je to v pohodke, dám vediet

saranata
29. okt 2011

@backorka takže test je negatívny, takže ešte ee
a včera som nemerala takže graf je zatial nečitatelný
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

backorka
30. okt 2011

@saranata Ahojky, kukam ze teplotka ti rastie, uz by mohla klesat, nie? Mne dnes tiez stupla, ak tak vydrzi, tak by sa to dalo povazovat za ovulku, ale ak to je len taky vykyv ako minuly mesiac, tak ee 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ako travite dnesny den?
Inak neuveris ale sa mi snivalo o tebe a tvojich detoch 😀 to je fakt sila ze sa mi moze snivat o niekom, koho som videla len na fotke 😀 😀 😀

saranata
30. okt 2011

@backorka ona pojde dole a potom hore tak zajtra pozajtra, uvidíme, dnes mi začal hlien takže už to bude, urobím aj test poobede, lebo ja mám vzdy prelom +-jeden den,
no u teba ak to pojde stále už hore ak si myslím že sa ti potvrdí ovulka ,

jej pekne sny sa ti snívaju hihi, možno ste také dievčatko nejaké už počali.... 🙂 🙂 🙂 aj ked vy asi chcete chlapca čooo???ale s tým už nič nenarobíš

muža mám na rybách a ked príde a malá sa zobudí tak som chcela íst do tej zoo, staršia išla spat ku kamoške a ich rodičia ich beru na tie holandske kolotoče, tak tam aspon nemusíme íst aj my, lebo ja by som ju aj tak na polku kolotočov nepustila

inak dnes aby si dala decku 100 € ked ide na kolotoč, ved jeden stojí aj 10eur dokelu, ja ked som bola mala a išla som na kolotoče dostala som 10korun, a decku teraz aby si dala vlastne v prepočte takmer 3000korun, hruuuuza

backorka
30. okt 2011

@saranata to mas pravdu, kolotoce su strasne drahe, ved len tie obycajne na hodoch kolko stali a to holandske su dvakrat drahsie, tak ale urcite stoja za to 🙂
No muz by chcel chlapca, to je jasne. Mne je to v podstate jedno, urcite chcem mat dievcatko, ale zase by bolo super, keby to dievcatko malo starsieho brasku na ochranu 😀 ale to su take spekulacie, je velmi spravne ze to nevieme ovplyvnit, vezmi si ake hadky by to boli kebyze si mozme vybrat 😀
Ale podla toho internetoveho jonasa mame teraz chlapca 🙂

saranata
30. okt 2011

@backorka no tak nech ti to vyjde, ale vieš ako to je čo ste si urobili to budete mat 😀 😀 😀
ale halvne to bude vaše, ja hovorím že mám dve bambule a nech je aj tretia, keb y som mala dvoch chlapcov tak by som určite chcela moc dievča, teraz mi to je jedno

abriela
30. okt 2011

@ivanka12 pytala som sa na mrchu, lebo is jedna z mala ktora ju dostava skoro ako aj aj. Ak maju kocky do roka 12x mrchu, my ju mame min. 13x 😀
@backorka no gratulujem, ze si nic muzovi nepovedala a nestresovala ho
@maminka142 Netestovala som, ale uz zacina nocne potenie- priznacne pred mrchou. Je to sice trosku neskor, lebo mrchu mavam v priemere v 25DC.
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c

janie80
30. okt 2011

caute kocky, dlho som tu nebola... 😅 ako sa mate? ja som na tom dost divotvorne... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 vo stvrtok idem po vysledky na endo, tak uvidime, co povie teta doktorka...
@mima1983 blahozelam k tehu... ja by som sa rada pridala, ale to musi dost ovula... 😀
@abriela teplotky vyzeraju super... drzim palce...
@backorka takze ste uz po ovulke? teraz uz len drzat palce plavcom a dufat v super zahniezdenie... 😉

abriela
30. okt 2011

@janie80 uff, graf sa taha a kazdy den si asi v napati, ci uz mrcha dorazi, ze? Podla mna za tym vsetkym budu stitka. Nasadis lieky a vsetko sa snad urovna. Drzim palce.

janie80
30. okt 2011

@abriela uz by mohla dorazit... ale ziadne mrchopriznaky nikde, tak neviem... 😠

maminka142
30. okt 2011

@abriela teplotky maš krásne, nech sa stále takto držia 😉

abriela
30. okt 2011

@maminka142 no asi klesnu, ale nevadi, tak to ma byt a budu drzat vtedy ked na to pride cas.
Mrcha mi meska len preto, aby sa zopakovalo to co bolo minuly rok - posledna mrcha prvy novembrovi utorok.
Ty ako?

ivanka12
30. okt 2011

@abriela ani mi nevrav 😀 ale už tu mrchu hnusnu nechcem ani za nic 😀 teraz mi uz konci, tak zacnem zasa merat a chcem skusit odteraz aj ovulacne testy aby som vedela kedy presne je ovulka, lebo vkuse to dako premeskam 😀 ty mas teplotky zatial dobre, som zvedava ako to dopadne 😉

backorka
30. okt 2011

@abriela ahojky, a aky si mala vikend? dufam ze s drahym vsetko v pohode... minule si tiez dostala mrchu ked ti stupla teplota, tak som zvedava ako na tom budes zajtra...
@janie80 ahoj, no fakt tazko povedat ci som po ovu, dnes mam takyto graf, ale zajtra to moze kludne klesnut tak ako minuly mesiac a ovu sa mi nepotvrdi... v stredu idem zase na utz tak uvidiiiiime 🙂 joj no tebe sa to tak taha, ze uz by som asi zlomila teplomer na tvojom mieste 😀

janie80
30. okt 2011

@backorka ked ten chudak teplomer za to nemoze... 😀 😀

maminka142
30. okt 2011

@abriela neklesnu!!! 😀 😀 😀 Ako môže takto rozmyšlať osôbka, ktora ma "hnala" vpred, keď som to vzdavala? 😀 Neklesnu teplotky a hotovo, ved si tehulka a tehulkam teplotky neklesajú 😉
Ja, ako? No ako, som volala dokimu o vysledky krvi s HCG, tak som si prestala, aj teplotu merať, lebo je to, už pre mňa, tento cyklus zbytočne 😖 Ale od ďalšieho cyklu zasa poctivo meriam 😀

backorka
31. okt 2011

@maminka142 uz ti prisla mrcha?
@janie80
@abriela
@saranata
Dobre ranko kocky... tak kuknite na graf, myslim ze zazrak sa nekonal... podla mna to vajicko co videla dokina sa este vobec neuvolnilo, uplne kopirujem miuly mesiac... 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

saranata
31. okt 2011

@backorka možno to bude dnešný pokles a pojdeš hore zajtra , no ved uvidíš , mohlo sa stat že dozrelo a uvolnilo sa neskor

maminka142
31. okt 2011

@backorka ahojkaj 🙂 Vy sa pre istotu stale snažte, lebo teraz to vyjde na 100 % 😀 😀 😀
Nie mrcha mi ešte neprišla , ešte ani ešte nemeška 😅 Nech už je tu čím skôr, až tu mam ďalšiu ovulku 😉