V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka jeeej, tak to su vyborne spravy...teraz sa tak zamyslam, ze je to riadne nespolahlive vsetko....ovu test ti ukazuje negativny vysledok, podla teplot by som tiez nepovedala, ze bola ovulka a sono jasne dokaze ovulku...takze na tie ovu testy asi naozaj nie je velky spolah. Aj ked dnes ti stupla teplota, takze mozno uz aj graf by ovu o chvilu potvrdil. Podstatne je, ze ste vsetko stihli a teraz uz len budeme drzat vseeeetky palceky 😉 🙂
@saranata som si tam ale sama zaznacila tu ovulku, podla vlastneho uvazenia, co myslis?
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@leann245 no ved toto, tolko toho kombinujes a aj tak sa nedopracujes k presnemu vysledku, ale tak to ma byt asi, aby sme nieco nechali aj na prirodu 🙂 no keby som to nechala na graf, tak mi ju oznaci na vcera, ale podla doktorky som ju mala skor, nieco mi tam ukazovala na tom grafe, ze tam kde stupne a klesne teplota, neviem presne 😀 ale proste hned ako nanho kukla tak hovori ze uz som v lutealnej faze... ale nemyslim ze sa zadari, lebo aj minule mesiace sme sa snazili rovnako ako teraz... jedine ze by zabral ten lutenyl v tom uhniezdovani...
@backorka super, tak zase budeme spolocne cakat na // 🙂 🙂 🙂 U mna je to tiez tak, ked pride MS, tak partner ide na spg. Ja by som mala mat 14.11. vysledky z krvi a zo sterov, som zvedava. Urcite sa este spytam, ci nie je treba zobrat krv aj na 3. den cyklu.
@saranata
@leann245 juu dakujem babulky, bola by som najstastnejsia 😀 ale vy idete so mnou, je vam to jasne? 😉 teraz bude dllllhych 10 dni.... dokina ze mam testovat az ked bude 4 dni meskat, no haha 😀 😀 😀
@summer_103
@backorka tak to je super 😀 vy ešte krasne pre istotu poistite a potom už príde len to krasne čakanie, ktoré bude uspešne 😀 😀 😀
😀 aj ja drzim palceky nech su tam // ciarky....mna caka zajtra vysetrenie a veru sa moc netesim ☹ jaj tolko stresu momentalne prezivam, ze ten prolaktin mi vybehne aj na 200 ☹ dufam, ze sa to coskoro ukludni
@saranata jasne, vy sa snazteeee, uz ziadny konik dnes 🙂 my uz dnes nic, podla mna som davno po ovu, sme dnes s mm uplne mrtvi, klasika 😀 dnes som bola na novom cviceni - port de bras a boli to straaaaasne onicom 😀
@maminka142
@backorka čooooo? Ty cvičíš teraz? 😕 A potom nevladzeš snažilkovať 😝 Ale neboj, už nebude treba, už sa ti to tam vyvíja 😉
@maminka142 to som mala cvicenie o 18:30 😀
Dobre ranko inak...
@saranata ako teplotka, zamiesili ste vcera? ja pokracujem pekne...http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@backorka no mierny pokles je, ale neni to ako pri ovule,jasne že sme zamiesili.....zajtra ešte dorobíme ruky a nohy a tak.... 😀 😀 😀 😀
tak uvidíme, dnes dáme pauzu 😀 😀
zajtra ešte poistíme , možno bude ovula zajtra ak to klesne viac, musíme si počkat
testnem ešte dnes či to bude silnejšie ale aj tak rátam ten včerajší takže tieto dni určite ovulujem 🙂
nech je darček dokonalý 😉
pekne ideš držím palčeky, čo plánujete dnes?
mne príde jedna zenská na inzerát, takže vyberiem tie kufre oblečenia po malej a nech si to kupi aj všetko aspon sa toho zbavím ,lebo sa mi to tu kopí stále
@backorka
aj by som mohla dat graf žeeee? 😀 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@saranata hej hej, mas to uplne tak isto, ja som tiez dlho kopirovala ten minuly graf ale teraz sa mi to nejako vymklo z pod kontroly 😀 stve ma ze neviem presne kedy som mala ovulku, neviem ktory DPO som s kedy budem moct testovat 😀 haha inak, ja som presne to iste hovorila mm, ze este musime dorobit rucicky a nozicky... no tak sa nechame prekvapit ci sa to podarilo... ak nie, tak sa nezosypem, aspon sa budem moct lyzovat na zimnej dovolenke 😀
Juu to fakt ti pride zena, ktora chce kupit tak vela veci? to je super 🙂 ja dnes po robotke idem rovno domov, musim prat a na veceru idem urobit vajickovu pomazanku, mnam... zato vikend mame pestrejsi 😀
@backorka ona mi volala na inzeraty a chcela toho viac tak sme sa dohodli že príde aj s malou , lebo vela vecí ani nemám nafotených takže tak, minulý týžden sa mi dost predalo, som to minulý rok prehnala s bundami tak sa mi teraz predali 😀 😀 😀
určite sa podarí , tebe teraz lebo ani nevieš kedy to bolo, tak budeš testovat jak dábel to už vidím
inak baby mm včera urobil detsku vyživu a to jablkovu , jahodovu a hruškovu a poviem vám lepšiu som nejedla, tak to dal do pohárov a malinká má super mnamku...ešte dnes musel íst kupit poháre tolko toho narobil 😀 😀 😀 ale chutí aj nám tak neostane
@saranata jej vyzivky to mozem, moja svokra tiez robila pred 2 rokmi, mnam... ten tvoj muzik je strasne sikovny, neviem si predstavit toho mojho ze by sa s niecim takym piplal... to by radsej umyl okna 😀
No presne, jasne ze budem testovat ako diva, ale najskor v stredu, to by som teeeeoreticky mohla byt 11 DPO... ale tipujem, ze dovtedy budem mat kooopec tehu priznakov a pocitov, uz len preto ze beriem ten lutenyl, tak si budem namyslat ako sa mi to tam straaasne uhniezduje 😀 😀 😀 a rooooozpravam ako deeeebil, nevies preco? 😀 😀 😀
@backorka to by sme potom boli všetky debilné 😀 😀 😀
on sa tešil že to urobil pre malu a poviem ti, krstná mi robila pre staršiu a nebolo to ono, toto je také ako kupované ale sto krát lepšie a z našich jablčok hrušiek a jahodiek , teším sa
ja budem testovat 16 nov som si povedala to budem 13 DPO a skor ani za nič, jedine ze by som to už vedela pocitovo
@backorka ak by to bolo tak ako naposledy tak áno, ale každe tehu je ine, ten pocit podla mna vie každá žena len tým že si neni istá tak ho potláča, a ked sa jej tehu potvrdí tak si to vybaví že to tušila, to je niečo také neopísatelne čo sa naozaj líši od tzv tehu pocitov ktoré si tu nahovarame tak od 9 DPO 😀 😀
ale myslím že by som to už po dvoch detoch spoznala skoro, pri krpani to bolo 9DPO aj bez testu , to sa ti v tele toho velmi vela zmení ked sa začne produkovat HCG
držím palce aby si to vedela už tento mesiac
ja 16 nov testujem a 19 novembra máme s mm večeru kino a tak všetko k vyročiu takže dovtedy to snád vyjde , a ked nie tak ku vianociam 😀 😀 😀 treba si dat rezervu 🙂

@backorka super, hod mi sem tvoj graf ešte raz