icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
11. nov 2011

@maminka142 no veru aj teploty. Vyzera to tak, ze sme spolu zacali, budeme aj ovulovat a zeby sme sa o 2 tyzdne spolu obe aj tesili. Aj ked tesit sa budeme, tak ci tak, ked hociktora z nas tu hodi fotecku s //.

maminka142
11. nov 2011

@abriela nebojkaj, už to musí vyjsť, ved vianoce su už za dverami 😀 😀 😀 A budeme tu fotiť same pozitívne tehu testíky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

summer_103
11. nov 2011

@maminka142 tak to je dobre. Co popisujes, je klasicky model muza a zeny v partnerstve 😀 takze nie si v tom sama. Maloktory chlap chce o veciach rozpravat. No ale je to na nas sikovnych zenach, aby sme ich k tomu prinutili 😀 Ja som dnes 25 DC, mrcha chodi cca na 27-28 den, co je nedela alebo pondelok.

@abriela citala som co sa stalo tvojej svagrinke, no hrozne. To si nikto nezela, taketo komplikacie. Zial stava sa to a pocula som uz vselijake pripady. Napriklad moja znama prisla z nemocnice domov po klasickom porode a este v ten den zacala straaasne krvacat, tak ze nechavala za sebou krvavu stopu kade isla. No hrozne. V nemocnici zistili, ze ju zle vycistili a nechali jej vnutri tampon 😒

leann245
11. nov 2011

Ahojte babule, tak ja som dnes nechcela rano verit teplomeru...normalne mi stupla teplota - KONECNE 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e tak ktovie, ci ta ovula nakonied prebehla alebo ako to je so mnou...som zvedava na dalsie.
@abriela tvoja svagrina to ma naozaj tazke, ze nemoze byt s babom, ale aspon vie, ze je on dobre postarane a ona sa uz coskoro bude moct z neho naplno tesit doma...na psychike to neprida, ale ma predsa svagrinku, ktorej pozitivne myslenie nie je cudzie, tak ju urcite podrzi 😉 A to s tvojim partnerom mi je luto, aj ked sa prejavil ako sa prejavil...nie je to lahke. Moju sestru nechal frajer po 10 spolocnch rokoch mesiac pred mojou svadbou, a aj ked ja som ten vztah videla uz ako neperspektivny a ona v nom videla vela trhlin, on mal svoje vyrazne muchy, doteraz s tym nie je OK.
@backorka z tvojich ust (ruk) nechcem pocut slovo mrcha, kym naozaj nepride, jasan??? Si tehula a nediskutuj 🙂 Ked pride, tak ti to budeme zas nahovarat dalsi mesiac a mozno aj dalsi a nakoniec to jeden z nich naozaj aj bude 😉
@saranata ziadne dalsie virozy uz prosim nieee, uz len tehu nevolnosti su povolene 😉
a zabudla som...ja mam dnes jeden den dovolenky, ale citim sa ako keby som isla na tyzden na Havaj 😀 Tak aj vy majte pekny den...na jednotku 🙂

backorka
11. nov 2011

@leann245 Jej a to ti takto potvrdilo ovulku? tak to je super 🙂 citil ju partner z teba? ano ano, som tehula, uz si hladkam brusko 😀
@summer_103 no uvidim aku budem mat zajtra teplotku a ked neklesne, tak otestujem zajtra, a potom v pondelok asi, ak nepride mrcha...

abriela
11. nov 2011

@leann245 ja som mala predtym 6 rocny vztah, takze so vztahmi skusenosti mam. Ked padne tento uz pravdepodobne nebude zaidny iny,ale to zatial nechcem riesit anemysliet takymto smerom
Hmm, svagrinku nemam rada 😒 a da sa povedat, ze skoro vobec nekomunikujeme. Ale moj mladsi bratcek, je stale mladsi a stale mu starsia sestra pomaha.
Tesim sa, ze konecne uz mas aj ovulku, aj ked taketo dlhe cykly, ked ani nevies, co kedy bude su urcite stresujuce.

summer_103
11. nov 2011

@leann245 super, tak konecne si sa dockala ovulky 🙂 dufam ze sa zadarilo a uz nebudes v decembri musiet nic riesit s dokim 😉

leann245
11. nov 2011

@backorka tak sa mi to paci...len pekne hladkaj,aj ked...zas tam vidim z tvojich ust slovo mrcha 😀 😀 Drahy nekomentoval, ci citi ovulku, teraz vstavame tak na preskocku kazdy inac, takze nemal kedy zachytavat. takto mi to potvrdil graf,urcite to zacne este posuvat, ale pravda je, ze ked sme boli v sobotu na 7 hodinovom nakupe nabytku, tak ma zacalo tak hrozne pichat v pravom vajecniku, ze som si musela sadnut na obrubnik, lebo som sa nemohla pohnut..kazdy krok som robila grimasy, preto sa mi ta sobota zda realna 🙂
@summer_103 dakujem, si zlata...to vies, beriem si z vas priklad...tak aj ked neskoro, preds len snad ta ovulka prichadza...tak sa tesim, ako sem budete davat statusy s // a ja sa opät budem inspirovat...ty uz tusim v pondelok, ak som dobre citala 😉
@abriela urcite netreba premyslat nad koncom vztahu, to som vobec nechcela povedat, mozno to nakoniec bude este lepsie ako predtym, to nikto nevie. Len som chcela povedat, ze cloveka mrzi kazda kriza vo vztahu, aj ked si je vedomy chyb partnera...ach ta laska 🙂 To je potom o inom, nevedela som, ake mate medzi sebou vztahy, ale je od teba naozaj pekne, ze aj napriek tomu sa staras o mladsieho brasku, si dobra sestra 😉
Ja sa len obavam, aby a mi taketo cykly neustalili...lebo to vyzera tak, ze mi tento dost kopiruje predchadzajuci...cize budem hovorit ze anooo, mam pravidelne cykly...sice 48 dnove ale pravidelne 😀 😀 Mozno ma to aj trosku stresuje, ale citim to aj tak, ze moj najväcsi osobnostny problem je trpezlivost...a v zivote mame na sebe predsa pracovat, takze mne sa ponuka aj tato moznost si ju poriadne trenovat 🙂

maminka142
11. nov 2011

@saranata
@abriela
@summer_103 tak dievčata zo zvedavosti som si urobila, aj dnes ovu test (aj ked viem, že ovula je za dverami 😀 ) A je pozitívny, nie je na vlas rovnaka testovacia, ako kontrolna, ale je skoro rovnako silna 😀 Jedinemu, čo nechápem je to, že včera bola slabšia, ako predvčerom a dnes pekne riadne zosilnela 😕 Ale, kašlať na testy, hlavne, že sa kona ovulácia a dufam, že tentokrat uspešna 😀 😀 😀

abriela
11. nov 2011

@maminka142 nikdy som ovu test nerobila, ale co citam, ako su tie ciarocky, jeden den tak, druhy onak, podla mna to nema ani zmysel robit. Vecer snazilkujete a je to 😉 .
@leann245 veru, ach ta laska 😀
@saranata @backorka @maminka142 @summer_103 Kocky nemam ziadne skusenosti s babetkami, ale od 11tej som s malym 15 dnovým babom a presne viem,kedy tlaci do plienky. Tato skusenost ma posuva a viem, ze pokusim sa o bezplienkovu metodu.

maminka142
11. nov 2011

@abriela ano, tak to je jasne, dnes to snad poistíme 😉 A v tento šťastny a magicky datum aj uspešne 😀
Fuha, tak to ty si trufaš 😀 Ako je to super vec, keď dieťa už nema plienky, ale ja by som na to tak skoro nemala asi trpezlivosť 😅 Tak ti držkam moc palce a to uplne vo všetkom 😀
Ozi baby prave mi odišla moja neter ktora ma ročnu dcerku a dnes mi oznamila, že je tehulka 😀 tak už mam segru tehotnu, teraz neter a možno aj dalšia segra je tehu, aj ja chceeeeeeeem 😀 😀 😀

lulu939075
11. nov 2011

caute baby, aj ja by som rada bola v roku 2012 mamičkou snad sa podarí, začíname pracovať, cca za 2týždne by som mala mať ovu, a som asi vleká optimistka ked si myslím že sa to na prvý krát podarí??? 😢

lill7
11. nov 2011

@maminka142 ďakujem za privitanie, veru treba byť optimista a je super, že je takáto možnosť sa vzájomne podporiť 🙂

lill7
11. nov 2011

@momamo dakujem, suhlasím s tebou, vela robi aj psychika, už predtým než sme sa začali snažiť som počula, že nie samozrejmosť mať bábo na prvý šup a aj sa mi to potvdzuje.. ale raz sa určite podarí a teraz som si este objenala nejaké vitamíny, nech ten optimizmus aj niečím podporím 😀 😀

lill7
11. nov 2011

@lulu939075 treba veriť, že áno 🙂 a snažiť sa, keď máš chuť, nielen cez ovu, lebo nakoniec sa to väčšinou podarí, keď to nečakáš, tak uspešné snžilkovanie želám 😵

saranata
11. nov 2011

@abriela
@maminka142
@summer_103
@leann245
@backorka
no kde ste žienky, mrknem tu a ništ tu neni, čo porábate?
@maminka142 je ospravedlnená samozrejme 😀 😀 😀 ovula je ovula...pochopitelne 😀 😀
a vy ostatne kde ste? ale čo sa pýtam že piatok večer, všetky ste mimo čooooo? len ja tu žienka na materskej trčím doma 😀 😀 😀
ale nestažujem si ,...... mna teda nás zajtra čaká pohreb takže pekná sobota to nebude, a ani neviem či tam pojdem na koniec, zvažujem že ostanem doma s detmi , ja to tam nezvládnem

tak zajtra baby

backorka
11. nov 2011

@saranata ahojky, sme u svokrovcov, kukame telku a ja uz zaspavam. Cely vecer ma boli podbrusko ako pred mrchou...

maminka142
12. nov 2011

@saranata Ahojkaj zlatko, no tieto veci su strašne bolestive a smutne ☹ Moc pekna sobota, to pre teba nebude 😔 Na tvojom mieste by som asi radšej zostala, pri deťoch domka... Ja tieto veci moc psychicky nezvladam a to už som si toho prežila naozaj dosť... Potom cele dni a noci nad tym všetkym rozmyšlam a vôbec nespavam... Nech sa už akokolvek rozhodneš, tak sa nám držkaj zlatko 😔
A ďakujem, že si ma včera ospravedlnila 😀 Včera sme mali snažilkovy večer, tak som tu ani nestihla ísť 😀

maminka142
12. nov 2011

@lill7 ano je to super, ked si o tom môžeš s niekym písať a mne to strašne moc pomáha a dáva mi to vela sily a energie 😀 😀

saranata
12. nov 2011

@maminka142
@backorka
ahojte , som sa rozhodla ze nejdem , budem s detmi doma, ja nezvládnem pohlad na tie jej deti, malá je aj tak chorá a nechcem ju niekomu dávat tak mám aj dovod , ale jej muž sa nehneva on to chápe že neprídem. mm ide sám s bratom a sestrou
ako pokračujete? @maminka142 a vy ste dufam dobre zamiesili 😀 😀 😀

ja dnes takto , tiež mám posledne tri dni nejaké slabučke krče v podbrušku, ale ako som hovorila asi nervy
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

maminka142
12. nov 2011

@saranata graf maš krasny 😀 Po krásnom zahniezdení, nech sa ti držia teplotky stale, už len hore 😉 😀
Môj graf vyzera takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😀 Takže ešte sa v ňom nič neda vidieť, ale som zvedavá, kedy mi tento mesiac graf vyznačí ovulu 😀
A ty už žiadne stresy 😉 Neprospieva to, ani tvojmu drobčekovi.. Aj ked viem, že byť stale v klude sa neda ☹

saranata
12. nov 2011

@maminka142 to nie je ani stres zrovna len strašná lutost, ale život je taký ....
už teraz tu svieti slniečko , fakt "krásny den" na pochovanie mladeho človeka...
budem sa dnes venovat detom , pobede príde sestra tak možno umyjem okná konečne 🙂 aspon sa zamestnám nejako 🙂

maminka142
12. nov 2011

@saranata
@abriela
@backorka
@summer_103 Inak baby viete o tom, že femibion 800 sa ma užívať len po jedle? Ja som to užívala hocikedy, keď som si na to spomenula 😅 V lekárni mi povedali, že sa musí užívať len po jedle, lebo su tam take latky, ktore sa rozpustia len v tukoch 😕 No tak, už si na to dam pozor 😀
Ešte som vam včera zabudla napísať, ako bolo u dokiho 😅 Tak minuly mesiac sme sa dohodli, že ked to teraz nevyjde, tak na další mesiac pôjde mm na spermiogram a ja som mala ísť na tu laparoskopiu 😅 A predstavte si, že včera mi povedal, že ideme stimulovať, aj ďalší cyklus 😕 A ked som mu povedala, že už toto je štvrty cyklus, čo stimulujeme (ale len 3 cykly užívam clostyl a už by sa viac ani nemalo, po 3 mesiacoch sa ma dať pauza aspoň 3 mesiace 😕 ). Tak on mi na to povedal, aj tak že stimulujeme aj nabuduce a to bez prestavky 🙄 Ale snaď vie čo robí 😅 Ja sa len obavam, aby som s tolkej stimulacie nemala nejake zrasty, ktore sa niekedy môžu z toho aj tvoriť 😖

lill7
12. nov 2011

@maminka142 ja som femimbion užívala po jedle, tuším to bolo aj v letáku napísané 🙂 teraz som si kupila už len samotnú kyselinu listovú a tú si dávam, keď ma napadne... doki povedal, že vitamíni netreba, keď je pestrá strava, ale zas ako doplnok stravy si myslím, že môže byť 😉

Chcem sa Vás spýtať, že akú máte skúsenoť s nejakými dodatočnými vyšetreniami, keď sa dlhšie nedarí. Niekde som čítala, že sa to začína riešiť až po roku, ja som bola zatial len na bežnej preventívke ešte v januári.. takže som v tomto absolútny laik 😨

backorka
12. nov 2011

Dobre ranko dievcata... tak ja dnes takto, mierny pokles http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Test som nerobila. Urobim zajtra alebo mozno az v pondelok... ale som psycho, vecer uz pred zrkadlom vypucam to moje brusko a ked sa posnazim, tak vyzera tak krasne, tromesacne aspon, haha 😀 😀 😀
@saranata dobre si urobila moja ze tam nejdes, takto je to lepsie... inak nechcela by si sa aj skor otestovat? podla mna by si si tym velmi zlepsil naladu 😉
@maminka142 ja mam pripomienku na femibion o 13tej, takze vzdy naraz z jedlom, tak snad je to ok... takze zamiesili ste vcera? 😉
Co sa tyka tej stimulacie, tak fakt neviem ako to ma byt... tiez som myslela ze len 4 mesiace, ale tak snad doktor vie co robi... nam ak sa teraz nepodarilo, tak mm ide na spmg a ja budem brat clostilbegyt...

maminka142
12. nov 2011

@lill7 to zaleži, od lekara, ako sa tomu postaví... Nie každy lekar to chce hned riešiť... Ale môj lekar bol akčny hned od začiatku 😅 Takže ja mam už štvrty mesiac stimulovanu ovulaciu 😉

maminka142
12. nov 2011

@backorka ano posnažili sme sa včera, ale podla pocitov mi folik ešte neprasklo 😕 Ja ak to nevyjde budem uživať už štvrty mesiac clostilbegyt 😅 No ved uvidíme, ale neboj ty si už tehulka 🙂

saranata
12. nov 2011

@maminka142 hej berie sa to po jedle, ja dokonca ked si dám pred jedlom tak mi je zle potom
žiadne stimulácie už nebude treba 🙂 🙂 🙂
@backorka to ani neni pokles ty 😀 😀 😀 tak trojmesačne bruško to neni ale také 6 týždnove bude 😀 😀 😀

bola som kupit kvety mm na ten pohreb, a testovat nechcem skor ako 16 den a dovtedy už bud dostanem mns alebo......

janie80
12. nov 2011

caute kocky... 🙂 ako sa mate? ja zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/358820

maminka142
12. nov 2011

@janie80 ahojkaj, ty si aj ja som dnes 12 DC 😉 Myslíš, že už si mala ovulu?