V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata
@backorka
@abriela
@summer_103 dobre ránko dievčata 🙂 Aky ste mali víkendík? Dúfam, že ste krásne oddychnute 🙂 Prosím vas dievčatá pozrite sa mi na môj graf, akosy z neho nechápem ☹ V piatok som mala folik 25mm a + pichnuty pregnyl (takže folik po pregnyle mal byť prasknuty najneskor do 36-40 hodín...) To som si vyratala na sobotu večer okolo 20 h cca 😅 Lebo na sone som bola v piatok rano o 8 h. A čo sa tyka ovu testov, tak už vo štvrtok sa mi zdal pozitívny, ale dala som do grafu negatívny, lebo nebola čiara maximalne silna, ako v piatok 😕 Čo si o tom myslíte? http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ďakujem 🙂
@maminka142 @saranata @abriela
Dobre ranko vsetkym @backorka to este nic neznamena, ze na teste nic nebolo. Dolezita je tepolota, a tu mas krasnu 🙂 Drzim palceky, nech ti za par dni pridu // nie mrcha 😉 Boli ta aj brucho, alebo nemavas pred MS bolesti? Ja som dnes 28 DC, takze ma prist mrcha. Cakala som ju uz vcera a podla vcerajsich bolesti najneskor dnes do rana ako mi zvykne chodit. Zatial nic, ale neverim, ze nepride. Aj teraz mam bolesti a presne ako pred mrchou, takze ju cakam kazdym okamihom.
Vikendik bol u nas super, konecne som si oddychla, aj ked som sa dost prejedala, fuj hanbim sa 😀
@summer_103 nuz ale aj tehotne maju rovnake bolesti ako pred mrchou 😉 vies co, ja si normalne mylsim ze mi brucho narastlo, neviem vobec stiahnut ten hnusny faldik 😀 bolesti len sem tam, najvacsie som mala v piatok vecer, ako pred mrchou, odvtedy nic....
@maminka142 zlatko neviem co znamena ten tvoj pokles, ale moze znamenat proste nic, zajtra zase vyskocis, uvidis 😉
@saranata ano ano, na vianoce budu // na milion percent 😉
@backorka Ďakujem si zlata 🙂 No ved uvidíme, čo bude dalej 😅
Ty sa krasne držíš hore, len tak ďalej 😉 A to že sa tvoje HCG nechce ukazať, tak to si nevšímaj, ukaže sa neskôr 😉
@backorka tebe kludne dovolím aby si ma teraz o mesiac predbehla, takže nech tam za par dní su tie // dobre??? bud taká dobrá , potrebujem to pre silnu motiváciu
ked som otehotnela s malou tak sme sa snažili asi rok a moja kamoška sa ku koncu pridala a po troch mesiacoch otehotnela a ja som ju hned další cyklus nasledovala, takže potrebujem motivovat 😀 😀 😀 😀 😀
@maminka142 myslím že dnes prebieha ovula, preto ten pokles nie?aj to zodpovedá pozitívnemu testu
@backorka ja uz citim brucho viac menej od stvrtku, ale vcera a dnes uz mam take silnejsie bolesti. Neviem si predstavit ze by ma takto mohlo boliet brucho a zaroven by mohla byt fazulka v brusku 😲
Ozaj krcok mam makky a vysoko ako minuly mesiac, takze tiez myslim ze zmakne pred MS.
Pridavam sa k @saranata pekne nam ukaz pozajtra // na motivaciu 😉
@saranata no ved uvidíme 😉 Ja len dufam, že nejaka ta ovula vôbec bude 😀 A 11 DC som ju nemohla mať? 😕 No ved uvidíme zasa zajtra 😉 A ďakujem 😉
@maminka142 sme na tom podobne http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c, len ja este nemam zadany dnesok - stupla som na 36,9.
@backorka Mas krasne teploty, ale budem hnusna, ci skor realna, kopirujes minuly mesiac. Drzim silno place, nech ho neskopirujes celucky.
@summer_103 cakas, mas vsetky priznaky ale vobec to tak nemusi byt 😉 a budu //
@saranata ano ano, strasne ta chcem motivovat.... pojdem si kupit do lekarne pozitivne testy 😀
@darinkazv ahojky, dakujem, skusim zase v stredu ak dovtedy nedostanem... tazko povedat kedy mam dostat, byva to ze po vysadeni Lutenylu do 3, 5 ale ludne aj viac dni pride mrcha, tak neviem... posledny som mala vo stvrtok...
@summer_103 aha, tak ked mas krcok makky tak to nie je dobre... ja ho mam stale tvrdy sa mi zda, aj ked tomuto sledovaniu neprikladam velku vahu 🙂
@abriela fuha, no my to mame fakt podobne 😕 Ale ty si na tom lepšie dnes si stupla a už sa budeš držať len hore 😉 U mňa je to akesy divoke 😅
@maminka142 s tym, ze neklesnem som pocitala aj v sobotu 🙂.
@abriela hlavne že už stupaš 😀
@abriela
@maminka142
@saranata
@backorka
Baby tak uz sa to asi rozbieha 😒 bolesti mam priserne, aj v krizoch. Nezvyknem spinit, ale teraz mam uz taky ruzovy vytok. Takze ratam ze do vecera je tu mrcha hnusna... Esteze mame este jeden mesiac aby sme stihli vyrobit pod stromcek // 😉
@summer_103 jasne ježisko bude stedrý 😀 😀 😀
@summer_103 nebuď smutna, do vianoc stihame všetky 😉
@maminka142 @saranata
@abriela
@backorka
Prave som si volala gyn. za vysledky a hned mi dala sestricka termin na zajtra, ze mam dobehnut, lebo nieco nie je v poriadku a mam pozitivne kultivacie 😒 takze sa to asi trosku komplikuje 😖 😢
@summer_103 neboj, to bude len nejaka prkotina, ktora sa prelieci za par dni 😉
@backorka dufam, ze mas pravdu... 😉
@summer_103 určite to nebude nič vážne,ved další cyklus si už tehu 😀 😀 😀
@saranata 😀 😀 😀 vlastne mas pravdu, idem mysliet pozitivne 🙂 Ale je to dost tazke na 1.DC.
@summer_103 ja už to prenechávam @backorka -e, ja nie som tehu si myslím už určite , tak za dva dni príde mns a tiež budem 1DC 😉
@saranata prečo si myslíš, že nie si tehu?
@maminka142 neviem asi tie teploty a to že cítim ze nie som , resp, necítim ze som , ale ani nevieš ako rada by som sa mylila, ale nemyslím ....čakám že v stredu dostanem mns, a bude 1DC
@backorka
@maminka142
@summer_103
@abriela
takže ako som predpokladala, mám takmer rovnaký graf ako minulý mesiac
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
a už ma aj brucho začína boliet , hm takže tak 😒
@saranata ach jaj... ja tiez od dnes nemam moc dobre vyhliadky... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ☹

@saranata no jo 😒 ved najblizsie dni sa ukaze ci pride mrcha... len dufam ze nie zajtra, lebo idem zase na otocku do Bruselu...