V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
jej krasny kolacik...:D
kocky drzte palce aby mi zajtra nedorazila mrcha mam taky pocit, ale mam ist zajtra k doktorovi na kontrolu...uz to chcem mat za sebou 😀 a mohol by mi oznamit pozitivne spravy lebo zas sa mi preliecovat nechce ☹
@abriela prečo mi neukazuje tvoju fotku kolačika? ☹
@maminka142 lebo to nieje kolacik 😀 😀 😀 , ale adventny vencek na dvere. A preco, to neviem.
@abriela krasny veniec, to je servitkova technika?
@janie80 hmmm tak ta tvoja torticka je krasna, nie ako ta moja napatlana 😀 pridavam teda fotku tej mojej dnesnej skusobnej verzie s cokoladovou polevou a takymi gulickami... tie dam potom iba na boky a navrch pojde sviecka 60ka a zive kvety by som chcela dat...
@saranata kolacik vyzera krasne, ty si ho robila?
@maminka142 @backorka @saranata moja nepecena torta 😀
@abriela ano už ho vidííím 😀 Vôbec mi to nešlo ukazať, bol tam len prazny štvorček ☹ Ale už je to ok, je krasny 😀
Inak baby prave som prišla z Lidla a kupila som si tam tu "zamatovu" taplakovu supravu, ktoru aj reklamuju a je neskutočne skvela, hned som si ju doma skušala a mala som pocit, akoby som chodila nahá 😀 Milujem ten material 😀
@saranata ten kolačik vyzera super, určite ho vyskušam 😀
@backorka a nerozchadza sa ti lístkove cesto, pri tom kolačiku na slano? 😕
@maminka142 ono nevadi ked to ma trocku medzierky, lebo listkove sa predsa dost nafukne... nikdy sa mi to nedalo stocit tak napevno aby tam nebola medzierka, ale ked sa to upieklo, tak to bolo super 🙂
@backorka mňam to tiež vyskušam, dnes mi robite take chute baby, som stale hladna, ked tu toto všetko vidím 😀 😀 😀
Caves kočky, pridávam sa ku Vám aj My by sme radi V 2012 privítali malého anielika a stali sa tak rodinkou. Snažilkujeme od augusta a dnes sme v 2DC :(. Verím, že tento mesiac to víde a bude najkrajsí vianočný darček ...
@csokasi vitaj 😉
@maminka142
@saranata
@abriela
Ahojte babulky, ja uz sa na to asi vyserem, graf takyto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c a test zase negativny. Mailovala som doktorke, tak uvidime co na to povie ona...
A vy ako?
@saranata
@abriela
@backorka Dobre ránko dievčatá 🙂 Aky vas čaká dnes dník? A čo idete variť? Dajte typa 😀 😀 😀 Ja idem asi hrachovu polievku a mam strašnu chuť na zemiakove placky a zvyšok cesta si zapečiem v rure 😀 Inak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😅 Kedysy keď som stupla raz, tak som sa držala hore celych 14 dní a posledne 2 mesiace idem stale hore-dole a hlavne tento mesiac 😅
@backorka Nezufaj a počkaj, čo ti na to povie doktorka, naj by bolo keby si išla na krv a vysledky sa dozvieš ešte v ten deň, ja som bola minuly mesiac na krvi HCG 😀 A to meškanie ms ti môže spôsobovať aj ten progesteron, ktory užívaš prvy krat... Ale dufam, že to meškanie bude spôsobene tehotenstvom 😀 😀 😀
@maminka142 ja si tiez myslim ze to je tymi likmi, len uz to je dlho, ved uz ho neberiem tyzden, to uz by mala mrcha prist... ale teploty su vysoke, krcok tvrdy ale nic ine tehu necitim... ach, a tak by som chcela!!!
@backorka no mne kvôli tym liekom tiež meškali dosť ☹ (a možno, že maš silnejšie lieky, ako som mala ja a preto ti tak meškaju 😕 ) Určite si pamätaš, aka som bola s toho zufala ☹ Test stále snehovobiely a mrcha nikde 😖 A potom prišlo velke sklamanie, lebo som si myslela, že som určite tehu 😢 Ale ked maš vysoke teplotky a krčok tvrdy, tak to je dobre znamenie 😉 Proste len tvoje telo neskoro ukazuje HCG 😉
@saranata
@maminka142
@abriela
Ahojte babulky, tak dokina na utz nic moc nevidela, ze len obcas take zablesky dutinky, zobrala mi krv na hcg, ale vysledky budu az v pondelok. Sliznicu mam vysoku, ale to moze znamenat aj tehu aj prichod mrchy. A podla grafu som tehotna 🙂
@backorka tak, tak len sa ty riaď podla grafu 😀 To vyzera lepšie 😀 😀 To budeš čakať, až do pondelka? 😕 To budeš mať inak dlhy víkend 😒 Ja som mala vysledky na HCG, do štyroch hodín 🙂 Ale neboj, to ubehne rychle 😉 Držím ti mooooooooooooooooooooooc palce 😀
ahojte žienky, tak mne sa tá ovulka akosi posunula. Myslela som si, že bude pred týždňom, na ovu teste som mala dve rovnako silné čiarky tak tomu veľmi neroumiem, ale asi bola až teraz 21DC, včera už teplota stúpla a 19DC bola testovacia čiarka o dosť silnejšia ako kontrolná, tak tie prvé testy som nakoniec označila ako negatívne a tento posledný ako pozitívny. Snažili sme sa presne 21DC, tak uvidíme či to tentokrát už vyjde. Dúfam, že áno 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@backorka silno držím palce aby ti dokina v pondelok oznámila pozitívnu správičku, naozaj, to vyzerá veeeľmi nádejne 😉

@janie80 mnaaaaaaaaaaaam dala by som si teraz niečo presne také 😀 😀 😀 😀
kde presne to bývaš???