V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 Ahojky, ja vikendujem u babky a dnes som 2 DC ☹ vecer som si trochu poplakala a teraz sa uz pomaly zacinam tesit na vianocnu lyzovacku...
@saranata ake bolo rande? Co hovoris na film? My sa chystame v stredu... dufam ze ste mali krasny vecer 😉
@backorka to mi je veľmi ľuto ☹ Viem, ake je to sklamanie, keď si si ista, že si tehu a potom príde ta hrozna mrcha 😠 Ale nebojkaj naše vianočne detičky sa už na nas tešia 😉
Ahojte,baby prosim vas.mam otazočku.AKE MATE SKUSENOSTI S UžIVANI Pregnium,a kyseliny listovej,mi sa snažime o babetko už dlhšie všetko mame v poriadku.Ale stale nič. ☹ ,no na nete som pozerala že bi sa maly uživat taketo doplnky,ževraj pomahaju,.
Mate už niektora ,po tychto doplnkoch pozityvny vysledok // ?Dakujem 😕
Ahojte,mate niektora skusenosti s uživanim kyseliny listovej alebo pregnium?A pozityvny test // ?Dakujem
@maminka142
@backorka dobré ránko žienky, tak my sme včera vyupratovali celý byt, dnes chceme ísť ešte po obchodoch kus pobehať a inak už oddych 🙂 mne dnes teplotka trošičku stúpla, ale aj tak je to moja predovulačná teplota...neviem už čo si mám o tom myslieť...myslíte že je to anovulák? ved už som 25DC a stále len nízke teploty...prestáva ma to už baviť ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@maminka142 ahoj. No u mna to vyzera na prichadzajucu mrchu. POdobny graf bol pred 2 mesiacmi. Mrcha prisla v 24 den.
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@abriela čože? Na prichadzajúcu mrchu? No to určite nie, vôbec nie si pod čiarou a zajtra isto aj ja tak klesnem 😕 Ja som tiež stále hore - dole 😀 Zajtra stupneš uvidíš 😀 😉
Ahojte žienky, želám Vám peknú nedelu 🙂 Ste ma celkom inšpirovali s tými vašimi grafmi, tak som si čosi o tom prečítala a začala som si aj ja merať BT, ja som teraz 12 DC, tak čakám až teplota stúpne a začne to byť zaujímavejšie 😀 Doteraz som len sledovala, kedy mam ovu hlien, ale zas sa mi predlžil cyklus min mesiac, tak si ho preťuknem podrobnejšie 😀
@tahia24 Ahoj, a ako dlho sa snažíte? Pregnium nepoznám, ale kyselinu listovú si určite kúp, nezaruči ti síce pozitívny test, ale určite pomôže, je totiž dôležitá pre zdravý vývoj bábetka. Ja som na začiatku snaženia brala femibion a myslím, že sa mi aj podarilo byť tehu, len som si vtedy ani test nerobila, prišli nejaké iné starosti... začala som nad tým zamýšlať až neskôr a myslím, že hlavne pomôže sústrediť sa na niečo iné, aj keď je to niekedy ťažké.
@backorka nebuď smutná, pod stromček bude malý levík 😉
ahojte, ja dnes takto... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 ,pze byt, ze ovulka sa posunula z 27DC na 17DC? 😕 divocina, ale paci sa mi... 😀
@backorka juj, moja, to mi je luto... 😢 ale mas nadhernu LF... a urcite si najdes kolajnicky pod stromcekom... 😉
Ahojte, nieco na povzbudenie: moja kamaratka sa rok snazila otehotniet a nic. Po roku sla k doktorovi, nech jej spravi vysetrenia, ten ju poslal domov, nech si znaci do kalendarika frekvenciu sexiku. Tak sa na to dali kazdy druhy den cely mesiac, ci plodne, ci neplodne dni a MS viacej nedostala 🙂 Tak to idem tento mesiac skusit aj ja
@alyce ahoj, to by som aj ja brala keby sa dalo kazdy druhy den, ale u nas je to nerealne, lebo manzelovi sa stale neda 🙂 ked ma pracovne dni tak to uz dopredu viem ze nic nebude lebo pride unaveny z prace a jedine na co mysli je postel a spanok 🙂 cize u nas je to tak ze len ked nerobi tak je sexik...uz som sa s tym zmierila
@ivanka12
no, aj my to mame podobne, tiez sme vecer unaveni, ale sme si povedali, ze nemozme cakat vysledky ked to robime 3x za mesiac.. Este ze moj cyklus ma len 24 dni a tak to ide rychlejsie. Ale zas ja som otehotnela aj ked sme mali sex le 3x za mesiac, ale to musis trafit ovu. No a kedze ani srnka netusi, kedy bude ovu, tak ideme na to aj cez unavu 🙂
Ahojte zienky,
@backorka vidim,ze si si uz ten spravny cyklus skusila na necisto, a teraz uz pekne naostro, pod stromcekom uz ziadne sklamanie ale krasne // 😉
@janie80 to je perfektne, ze sa ti takto posunula ovulka, len tak dalej a nech to takto pekne uz zostane 😉
Moj graf lame rekordy nielen v dlzke trvania cyklu, ale uz aj v teplote...obavam sa, ze o chvilu zamrznem, asi sa prisposobujem pocasiu http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@alyce drzim palce... 😉 my sme to tak skusali a nic... ale pravdepodobne tam bol nejaky problem po potrate, tak asi preto to nevyslo... len, ked sa mam priznat, po dvoch mesiacoch takehoto snazenia som bola zrela na psychiatra... 😅
@leann245 tento mesiac divocis ty? fakt divny cyklus... 😕
@backorka cim dlhsia LF, tym lepsie, lebo drobcek ma dost casu zahniezdit sa... mohol ti to takto predlzit sarapis? 😕
@janie80 ved prave, ze aj tvoje grafy sledujem a pamätam si, ze ich mavas tak trochu nestandardne a zrazu ovulka na 17 DC, to je uplne perfektne...takze aj mne to dava nadej, ze sa mi to mozno same upravi 🙂 Ja beriem sarapis, gynex a sem tam si supnem B6 so zinkom. Ale ja idem trosku inym vyvojom...od potratu som mala cykly cca ze: 46dni, 33 dni, 28 dni, 28 dni a potom uz ten minuly 48 dni a teraz som uz tiez 48.den, akurat ze tentokrat prvy cyklus bez ovulky...cize ja som cim dalej, tym horsie...
@leann245 tak mne sa to po potrate pokaslalo, mrcha prisla asi po 47 dnoch a potom pravidelne na 40-42 DC... ovulka 26-27DC, raz sa podarilo na 23DC (to zrejme pomohli femi kvapky)... no a potom ten priserny anovulak.... teraz som na zac.cyklu brala femi a ked prisiel sarapis, tak som ho hned zacala brat... tak neviem, co pomohlo... ci tie vitaminy, alebo sa to tym anovulakom dalo dokopy... alebo psychika... tento cyklus sme sa nesnazili o babo, ale strasne sa tesim z ovulky... tak uvidime, ako to dopadne... este uvidime, kam skoci teplota zajtra... ak klesne naspat na 36,5, tak ovu asi nebola a idem standardne... 😅
@janie80 nie, mam to z toho lutenylu, co ma podporovat zahniezdovanie a moze to predlzit LF, ale toto je az moc... no ved uvdim co mi povie doktorka, musim ist na krv kvoli hormonalnemu profilu a tento cyklus budem brat nieco na podporu ovulky...
@leann245 ano, pod stromcekom to uz musi byt!!! drzim palce nech sa ti tento nepodareny cyklus rychlo skonci!

@saranata
@saranata
@backorka
@ivanka12 Dobre ránko dievčatá 🙂 Kde ste mi všetky? Včera sa tu nikto neukázal ☹ Nebolo s kym ani pokecať 😅 Ale chápem víkendíky patria len rodine 😉 Idem teda ja pomalinky kuchtiť a chcem do obeda ešte stihnuť ožehliť obrovsku kopu 😝 Nedela ako vyšita 😀
@abriela A ty ako kočena? 😉 Merala si dnes, či začneš merať, ešte neskôr? Ja som dnes trochu stupla a som zvedava, ako budem pokračovať zajtra 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4