V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka tak to ti gratulujem, ku takym krasnym folikom 😀 😀 😀 Inak som ti chcela prave písať, že som si spomenula, že asi cca pred dvoma mesiacmi som sa môjho dokiho pýtala, čo by mohlo pomôcť mm, (ked ja som bola ok a stale sa nedarilo...) Tak mi hned dal do ruky taky letak, vraj tieto su dobre a o ktorych som si naštudovala, že lieky treba užívať 3 mesiace a bla bla... Tak som ten papier schovala, že kto by čakal tri mesiace, nam sa podarí určite skôr aj bez toho 😀 A teraz ma to napadlo, čo za vítamíny mi dal pre mm a hadaj ake su to? 😀 Ano profertil 😀 Prave mam ten letak pred sebou 😀 Takže mu to asi nasadím, ale počkam ešte sa poradim s lekarom podrobnejšie 😀 😀 😀
@saranata // su rovnake ako vcera, este to chce par dni a potom dufam ze konecne budem mat // take silne ako ty, ked uz tam mam tolko velkych folikov 😀 no my mame tu zabijacku, doktorka by mi ju najradsej zrusila, ale co uz... v sobotu sa nam to asi nepodari, tak musime v piatok a este v nedelu 😀
@maminka142 no len keby to vtedy clovek tusil, ze? mne to uz tiez ukazovala asi pred mesiacom, ale kaslala som na to... teraz to urcite nejdem kupovat, uvidime ako dopadneme v decembri 🙂
@backorka ved to ani nebudeme musieť kupovať, lebo naše detičky budu vianočne 😉
@saranata @backorka @maminka 142 pocujte zienky, ako to tu tak citam, tak vy mate tie ovulky perfektne nacasovane....uz len sup kupit male krabicky, v ktorych budete potom pod stromcek davat tehu testy s kolajnickami 😀 Vzhladom na interval mojej ovulky, ja budem tehu test s // davat asi az ako velkonocne prekvapko 😀 😀
@backorka tvoje/nase presvedcenie sa urcite vo vsetkych pripadoch stane skutocnostou, takze vianoce a Valentin to isti...super, radost sa s vami na niecom dohadovat babule 😀 😉 Mne dnes sice uz oznacilo ovulku, http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e ale nie je to moj standardny poovulacny vyvoj, takze uvidim dalsie dni. Odchadzam do hor na sluzobku, tak vy sa len pekne snazte vsetky a tesim sa na odpocitavanie po vasich/(dufam nasich) ovulkach 🙂 Pekny den vsetkym
@maminka142 ahoj, tak ja som bola už nakupit a vonku s malou, teraz ju dám spat a idem varit, fasa program 😀 😀 😀 a potom si dám veget, a budem čítat alebo robit si fotky...potrebujem pauzu, stále len upratujem už ma to nebaví,
a idem si vyzdobit byt vianočne, nech to má chvílu efekt 🙂
rtg ti uričte nič neovplyvní neboj,
@saranata Tak to si ma potešila, že mi to nič neovplyvní, lebo človek nikdy nevie 😀
No ty si šikovnica, že už si ideš robiť vianočnu vyzdobu 😀 Ja som tento rok akosy pozadu 😅 Akosy nič stale nestihám 😅 Ale, to bude asi aj tym počasím, že ma ešte ani nenapadne robiť vianočnu atmošku, lebo vonku to vyzera stale na jeseň 😝 Ale si ma už navnadila a pustim sa aj ja do toho 😉 😀
@saranata tak dakujem ti este raz velmi pekne za to davkovanie sarapisu 🙂 neviem ci to bolo nim alebo nejakym zazrakom ale po pol roku snazenia som si konecne nasla dve ciarocky na testiku....:D :D :D uzivala som ho len od oktobra takze neviem ci mi pomohol prave on....drzkam vam vsetkym palceky nech sa to podari kazdej z vas...:D D je to nadherny pocit 🙂
ahojte babule mozem sa k vam pridat? my sa druhy mesiac snazime o mimiska, dufame,ze nas jezisko tento rok nesklame, takze plne snazilkujeme a ovutestikujeme 😀
@saranata dobre ranko, tak ako? mne sa ovulka uz blizi, teplotka mi krasne klesa, vcera bol uz aj ovu hlien, a ked som povedala mm ze tam mam dve vajicka a robime dvojicky, tak to ste mali vidiet ako sa snazil 😀 😀 😀
Myslis, ze ked uz boli tie foliky take narastene tak oba aj prasknu, alebo stale to moze byt len jedno uvolnene vajko?
@backorka ahoj ja podobne, rátam zajtra ovulu, včera som už mala aj silnejši ovu test, tak ešte dnes spravím ,
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
a k tebe, ja si myslím že sa vobec nemusia uvolnit naraz , ale možu. nie je to pravidlo aj keby boli uplne rovnake
čo by si chcela dvojičky?

@backorka tak sup sup , my tiež od zajtra makáme pocitvo, budeme mat pracovný víkend 😀 😀 😀
idem si urobit ovu test