icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

ivanka12
29. nov 2011

ahojte zienky, tak u mna ovulka neprebehla, cize anovulacny cyklus a teraz cakam na mrchu, lenze ani ta sa zatial neobjavuje...teraz mam 3-4 dni taky hlienik ako keby ovulacny, pretoze mam poriadny pocit mokra, tak neviem co sa to so mnou deje....doteraz som taky hlienik nemala

http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

leann245
29. nov 2011

@ivanka12 ty mas veeelmi podobny graf ako ja tento mesiac, s tym rozdielom, ze moj je ovela dlhsi...ale mojich niekolko poslednych dni to dost kopiruje 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@saranata my na darcek zarabame uz asi tak 50 dni nonstop, tak uvidime, kto to vzda prvy - ci ovulka a nakoniec pride alebo my s mm 😀 😀

ivanka12
29. nov 2011

@leann245 naozaj to mame velmi podobne 🙂 no som zvedava co sa nam z toho nakoniec vykluje a hlavne kedy 😀

leann245
29. nov 2011

@ivanka12 akoze zvedava? To je predsa uz teraz jasne...ovulka a potom //... 😀 😀 Uz coskoro 😉

ivanka12
29. nov 2011

@leann245 jaaaaaj ved jasne 😀 😀 snad este stihneme do konca roka 😀

maminka142
29. nov 2011

@backorka No ved prave, je to iba na človeku, čo si vyberie a pre čo sa rozhodne 🙂 Ja som zatial o tom čítala, len same chvaly a vedecke študie o velkemu zlepšeniu spermiogramu http://www.mojalekaren.sk/profertil-60-cps/#utm... (nižšie su uvedene, aj počty zlepšenia... ) Ale je to naozaj individualne... ja to určite vyskušam, ak to nevyjde do toho januara 🙂 Myslím si, že to skôr prospeje, ako ublíži... http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=8053

maminka142
29. nov 2011

@backorka a ešte, čo sa týka tych marketingových ťahov, tak to by sme potom nič nebrali, lebo teraz už skoro všetko maš marketingove ťahy, či už akekolvek antikoncepcie a ine lieky... A aj naš clostil a duphaston nie su na tom lepšie 🙄 Ale, veríme tomu, že nam to pomôže a užívame to aj nepriek tomu, čo si o tom myslíme 😅 Je to fakt, len na tych ľuďoch, či si to kupia a budu to užívať a veriť tomu, alebo sa radšej zaobídu bez toho...

maminka142
30. nov 2011

@abriela
@saranata
@backorka
@leann245 Dobre ránko dievčatá 🙂 Kde ste všetky? 😕 Ja dnes hlásim 1 DC 😝 @saranta a @backorka, vy ako? Ovulkujete? 😀 Pekny dník vam všetkým prajem 😉

saranata
30. nov 2011

@maminka142 ahoj no to mi je luto☹
ja ešte nie , počítam dva dni , urobím okolo obeda ovu test
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@backorka na teba som zvedavá 🙂 ako?

baby poradte čo mám dnes varit, ja som už zufala z toho vymýšlania...

maminka142
30. nov 2011

@saranata tak to aby si už nezaháľala 😀
No a čo sa týka varenia, mam aj ja dilemu 😅 Budem tu nakukať, či tu niekto neda dobreho typa 😀

saranata
30. nov 2011

@maminka142 no to si mi pomohla 😀 😀 😀 😀 😀
vobec nič ma nenapadá , už som na nervy z tohoto 😝

backorka
30. nov 2011

@saranata
@maminka142
Dobre ranko, tak ja zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Dnes zase idem na utz, tak po obede budem mudrejsia, dam vam vediet 🙂 stale tam mam mokro, ale asi to tam mam aj trochu podrazdene po poslednom doooost dlhom milovani, teda na nase pomery 😀
Nooo mna napada granatir, to by som si dala 🙂

saranata
30. nov 2011

@backorka dík za tip ale toto nás nikto nelubi

inak takto mokro býva práve pri ovulke, tak neviem....graf zatial neviem , žeby zajtra pozajtra, ako sa tvári ovu test, neskusala si?

maminka142
30. nov 2011

@saranata
@backorka baby ja by som si dala perkeltík, to už som davno nerobila 😀 Včera sme mali halušky syrokremove a bryndzove 😀 Ale to mame radi len ja a mm, mala moc halušky nemusí 😅 Ale ma rada perkeltík, tak idem asi na to 😉

leann245
30. nov 2011

@maminka142 @abriela @saranata @backorka
Dobre ranko zienky,
tak ja som dnes stupla na 36,7, aj ked ovulu este nevyznacilo, tesim sa uz len z tej vyssej teploty po xxxx dnoch 🙂 🙂
Ja by som si dala na obed francuzske zemiaky, alebo harulu s kuskami mäska z kuchty so zeleninou. Alebo nieco jednoduchsie...kura na smotane s cestovinou...tod moje obedove tipy 🙂
@backorka som zvedava na tvoj dnesny ultrazvuk, uz tam bude urcite riadne pripravene vajko 😉

maminka142
30. nov 2011

@leann245 kde maš grafik? 😉 Tak už mohla byť aj ovulka, ked si stupla 😉
Mňaaaaam haruľu milujem, s kyslou kapustičkou, ale to mam rada, len ja 😅

backorka
30. nov 2011

@saranata len som zatial nemala ten origos ovu hlien... minule mesiace som ho mala... ovu test je zatial slabunky, uvidim aky bude dnes, urobim si po obede v robote...
Fakt nemate radi granatir? Mnam 🙂 a pecenu zemiakovu kasu poznas? to je specialita mojej svokry...
@maminka142 no inak som aj zabudla napisat, ze ma to mrzi s tou mrchou ☹ kedy chces poslat muzika na spermiogram?
@leann245 no super! tak nech uz ostane hore laskavo! ovu test neskusas?

saranata
30. nov 2011

@backorka no tak to mi povedz čo to je a ako sa to robí,?

leann245
30. nov 2011

@maminka142 pripajam aj graf http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e 🙂 Muzik citil ovulku zo mna v sobotu, tak uvidime, ci sa nemylil 🙂 A ta kysla kapust, to je priam neoddelitelna sucast harule, to som len zabudla napisat...tiez to zboznujem, rovnako ako halusky 🙂
@backorka ovu testov som mala 10 ale kedze tento cyklus ma uz vyse 50 dni, tak som ich uz minula, ale aj tak tomu velmi neverim, uz mi to aj ukazovalo druhu ciarku a ovulky nikde 🙂

backorka
30. nov 2011

@leann245 aha, no to aj mne minuly mesiac, ked som bola tyzden po ovulke, tak som mala pozitivny ovu test 😀
@saranata to je ze si urobis zemiakovu kasu uplne hladku, pridas tam hladku muku a potom na panvici uhladis placku, lyzickou, lebo je to huste, opeka sa to na strednom plameni dost dlho, aj 20 minut z kazdej strany... oni to jedia s acidkom, moj oco si na to dal cesnak, ja som si na to natrela taveny syr... kazdy podla svojej chuti 🙂

maminka142
30. nov 2011

@backorka ja neviem ☹ Doktor mi hovoril, že už pôjde a zrazu mi nasadil zasa clostil a vraj sa mame ešte snažiť 😕 Uvidím, čo mi povie teraz, ked pôjdem na folikulometriu 😅 A tebe moc držím dnes palčeky 😀 Hned nam napíš o svojom mega vajčku 😉
@leann245 No aj podla grafu mal, asi tvoj mužíček pravdu 😀
Aj ja to presne milujem aj harulu, aj halušky 😀 Ale moc to nerobím, aj napriek tomu že to milujem, (mam na mysli tu harulu), lebo to jem iba ja 😅 😝
A ozi ty nechodíš na folikulometriu?

abriela
30. nov 2011

@maminka142 @backorka @leann245 @saranata Zdravim kocky. Pisete o vareni. Ja by som si dala slivkove gule 🙂. Granadir nemusim.
@maminka142 mohol sa stat zazrak, aj ked testy ukazovali nieco ine ☹. Zacinas 30. Zas sa tilahko bude pocitat.
@backorka o ktorej ides k lekarovi, nech vieme kedy mame ocakavat vysledok.
@saranata vyrobca nausnice uz aspon odpisal?
@leann245 uz to nenatahuj tolko. Ved si v dlzke cyklu uz najlepsia 😉 , alebo tahaj dalej ale chceme vidiet //

leann245
30. nov 2011

@backorka tie testy su mozno informativne dobre, ale spoliehat sa na to asi naozaj neda, este ze mam doma zivy detektor ovulky 😀
@maminka 142 snad ano, dufam, ze zajtra mi to zas nespadne na oblubenu teplotu 36,3 🙂 mnaaam, ako si tak piseme, tak mi az slinky tecu, asi si budem musiet utriet klavesnicu 😀 😀 Nechodim vobec na nic, bola som u doktora v auguste a povedal, ze sa mame proste snazit a ze ked to do decembra nevyjde, tak ze ma chce vidiet. Ale ja tam pojdem ak tak koncom januara, skor nie...dam este telu sancu sa spamätat.
@abriela uz som fakt v dlzke najlepsia? ooooukej, tak uz teda idem ovulovat...keby som skor vedela,ze som tuto sutaz vyhrala, uz by som si ovulku davno spustila 😀 😀 Minule som sa ta chcela spytat, ci je uz tvoja makovicka v poriadku 🙂

saranata
30. nov 2011

@abriela no firma ich na sklade nemá, a vyrobcu mi zatial nedali, už som im písala, som, nervy aj tak z toho , v lidli nič

maminka142
30. nov 2011

@abriela ja už na zazraky neverím 🙄 Ale všetci tu budeme mať vianočne detičky a hotovo 😀 😀 😀

maminka142
30. nov 2011

@leann245 aj mne už slinky teču na taku haruľu, ale musím sa uspokojiť s tým čo mam 😀
Tak, tak, len to nechaj na tvoje teličko 😀 Ale zasa na druhej strane, keby si chodila aspoň na tu folikulometriu, bez pridanych liekov, tak by si vedela, ako na tom si 😉 Ale, ved mame čas a ako som už písala všetky tu budeme mať vianočne detičky 😀 Takže december je maximalne plodny, pre nas všetky 😉

backorka
30. nov 2011

@abriela idem teraz na 11:30, potom napisem... len neviem ci budem mat dost plny mocak, snad tam nieco uvidime... tiez tam maju otrasnu birokraciu, ze to opravenie vaginalneho utz trva tak dlho... minule mi hovorila ze sa musi schvalit ziadost a rozpocet na opravu, no otrasne...
@maminka142 podla mna by si mu to mohla vybavit, aj bez vedomia doktora...

maminka142
30. nov 2011

@backorka to je riadne blbe, že ma stale ten utz pokazeny 😖 Cez bruško to nebude vidieť, tak dobre ako pri vaginalnom 😕 Ale zasa to tvoje mega vajce uvidí hned aj cez bruško 😉
Ešte počkam a čo mi teraz povie a chcem sa s ním o tom poradiť, kde jeho pacientky chodia na spermiogram v Žiline 😀 A rovno sa ho opýtam aj na ten profertil, či ako sa to vola 😅 Ale to až po vysledkoch zo spermiogramu 😀 Na dnes ti moooc držím palce 😀

saranata
30. nov 2011

@backorka tak to chodí dnes všade, držím palce aby to bolo vidiet, daj potom info

backorka
30. nov 2011

@saranata
@maminka142
@leann245
@abriela
Taaakze mocak som mala dobre plny, videla vsetko 🙂 lavy vajecnik je uz druhy mesiac lenivy, co sa jej moc nepacilo, ale zatial to neprekaza... v pravom mam dva foliky po 1,4 cm a jeden 1,2 cm!!! Takze aspon jeden z nich do soboty urcite narastie na 2 cm a od zajtra sa mame snazit 😀
Blbe je, ze ked nechcem prerobit, tak sa tam mozem ukazat az v januari, pretoze nemam kupenu kompletnu starostlivost, ale iba ambulanciu jedneho lekara a v nej nie je zahrnuta takato snaha o mimi, tolko folikometrie a bla bla... tak som povedala ze aj ked budem tehotna teraz, tak vydrzim s navstevou az do januara (ak neochoriem), kedy rovno nabehnem v 6-7 tt a rovno mi da tehu knizku! to by bolo super... a ak nebudem tehotna, tak vlastne nemusim prist, lebo clostil mam aj na dalsi mesiac...