icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
5. dec 2011

@backorka no tak to neni tak iste, može sa stat že ty to zistís a ja nie, každe tehu je ine, ale určite spoznáš ze si tehotná neboj

backorka
5. dec 2011

@saranata jasne, ved ma poznas, o tyzden si uz hladkam brusko 😀 ja spoznam ze som tehotna aj ked nie som 😀

janie80
5. dec 2011

dobre ranko, kocky... 😉
@saranata ja nevarim... 😀 cakam, co navaria v restike... 😀
@backorka mala by si vidiet mna, tiez mam po ovule vsetky tehu priznaky... som tehotnejsia, ako vsetky tehule sveta dokopy... 😀 😀 😀

saranata
5. dec 2011

@backorka hej na to máš výnimočne nadanie 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
5. dec 2011

@janie80 no ja sa dnes musím spolahnut na seba, ale založný plán je čína a dovoz domov

backorka
5. dec 2011

@saranata mas nejaku oblubenu donasku?

saranata
5. dec 2011

@backorka ja tu mám blizko nás jednu čínu, nerobia donásku, to som myslela že ja si to donesiem 😀 😀 😀 , ale užasne tam varia, ked sa mi nechce a muž a krpatá maju tak ja si so staršou dcerou kupim tam a som vybavená
ale dnes je to zle, lebo sa mi do tej zimy nechce íst a na pizzu nemám chut že by som si dala doviezt,. tak fakt neviem čo urobím na obed

maminka142
5. dec 2011

@backorka no folik narastie maximalne 2mm za deň 😀 Takže ti to aj tak vychádza a ako som kukala aj podla teplotky si mala ovulku včera 😀 Ktora bola samozrejme uspešna a v january pôjdeš už k dokine s pozitívnym tehu testom 😀 😀 😀

maminka142
5. dec 2011

@saranata teplotky ti už idu krásne hore 😀
No sama neviem mm mi nachystal kyslu kapustičku, že mam vymyslieť, čo z nej urobim 😀 Mam chuť na kapustničku s hlivou ustricovou, ale to už necham na vianoce, budem sa viac tešiť 😀 A dnes musím vymyslieť niečo ine 😉

saranata
5. dec 2011

@maminka142 mna už toto nebaví , každý den vymýšlat čo navarit, mm včera robil huspeninu ale to aj nemám rada vobec brrrrrr
idem niečo pozriet do mrazaku

maminka142
5. dec 2011

@saranata mňaaaaaaaaaaaaam milujem huspeninku, ale ja mam rada len z udeneho 😀 (ved je aj velmi zdrava, vraj na kosti 😀 ) Aj ja sa na ňu chystam 😀 😀 😀 😀 😀

22beba
5. dec 2011

aj jáááá sa pridáávam 🙂 hehe :P drzím nám palce všetkým 🙂

backorka
5. dec 2011

@maminka142 my sme mali teraz cez vikend zabijackovu kapustnicu, tu mam najradsej, lebo nie je tak strasne kysla ako robi moja mama 😀 no podla teplotky mam ovu vcera ale bolesti citim dnes a aj podla testu, ktory bol vcera pozitivny, by ovulka mala byt teraz... tak dnes este musim vyzmykat nieco z muzicka 😀
@saranata no my sme boli vcera prvykrat v Osaka sushi bare, na odporucanie kamosky, a maju tam teraz aj 30% zlavu na suhi a poviem ti ze lepsie sushi som este nemala! tolko ryby co v nom bolo nam este nikde nedali... a dali sme si aj kalamarie kruzky v tempure s dresingami a bolo to strasne dobre... sice sme tam nechali 20€ za osobu ale stalo to za to! Ja si musim dat do Vianoc nejaku ocistu, zase trochu stiahnut zaludok, lebo posledne tyzdne som sa zase zanedbala a vaha ma zase zacina hnevat! aj cvicenie zanedbavam, furt sa najde nieco preco neist a uz su len 3 tyzdne do vianoc, z toho mam stres!
Taaaak si urobte palacinky alebo lievance, alebo ryzovy nakyp, alebo zemlovku 😀

maminka142
5. dec 2011

@backorka ja mam rada praveže rada, taku riadne kyslu 😀 A zabíjačkovu aj ja milujem 😀
Presne tak, len vy to ešte pre istotu dnes poistite 😉

saranata
5. dec 2011

@maminka142 ja to nemozem brr

@backorka neznasame vsetci nakyp aj zemlovku..ale tie palacinky asi urobim detom a ja si urobim kraba a hotovo

backorka
5. dec 2011

@saranata hmmm ze kraba, tyk nudzovy obed 😀 moja mama nikdy nakyp ani zemlovku nerobila, lebo neznasa varene mlieko, ale ja to mam rada este zo skolskej jedalne 🙂 mam to mozno raz za rok...
A lievance viem robit strasne dobre, podla receptu Jamieho Oliviera, mnam 😀

saranata
5. dec 2011

@backorka to len hodim do rury a hotovo.palacinky mam uz .lievance robuim aj ja ale podla receptu od babky 🙂

backorka
5. dec 2011

@saranata ja robim tak ze v nich zapeciem nejake prichute, kusky cokolady alebo bananu, kombinacia je najlepsia, toho sa neviem dojest 😀 mnam dala by som si palacinky, ja mam salat z mekacu na obed 😒

saranata
5. dec 2011

@wbackorka to len hodim do rury a hotovo.palacinky hotove.lievance robim aj ja ale podla receptu od babky 🙂

saranata
5. dec 2011

@backorka mi to tu skocilo dva krat

saranata
5. dec 2011

@backorka deti mi lubia palacinky velmi

backorka
5. dec 2011

@saranata to je jasne, myslim ze vsetky deti lubia palacinky 🙂
Inak k tej huspenine, moja babka to tiez robi, ale ja to neznasam a nechapem ako to mozu jest... este si na to daju cibulu a poleju octom, babka v tom vyvara tie najhorsie casti z prasiatka, no fuj 😀 a inak, volame to "nastudeno" 😀
@maminka142

backorka
5. dec 2011

@saranata inak tusim si ma inspirovala tymi palacinkami, urobim na veceru... ale robievas aj na slano? mas nejaky overeny recept? lebo muz nepovazuje sladke veci za dostatocne hlavne jedlo 🙂

maminka142
5. dec 2011

@saranata
@backorka no veru, každy tu huspeninku robí inak 😕 Niekto tam dava z prasiatka rôzne časti, čo mne by vadilo 😀 Ja robievam len z čisteho udeneho mäska a je to mňam 😀
U nas palacinku su skôr, len ako dezertík, teda hlavne pre mm 😀 😀 😀

backorka
5. dec 2011

@maminka142 ten moj to ma tak isto... preto chcem urobit slane... nemas nejaky overeny recept?

saranata
5. dec 2011

@backorka
robím aj na slano, idem dat malej jest a potom to sem hodím ,ked to pojde ak nie tak do IP

saranata
5. dec 2011

@backorka
robím tieto ale nedávam pomaranč🙂

saranata
5. dec 2011

@backorka no asi to neni moc citatelne, ked budem mat trochu čas to prepíšem a hodím ti do IP

maminka142
5. dec 2011

@backorka aj ja robím aj na slano a plním ich mäskom 😉 Ale častejšie robím zemiakove placky plnené mäsom 😀

backorka
5. dec 2011

@saranata Hej, je to moc malinke...
Nakoniec som urobila plnene syrom, sunkou a brokolicou. Zaliala som ich so smotanou zmiesanou s bambinom, bylinkami, korenim, nastruhanym chili syrom a zapiekla. Sice sa to potom rozpadavalo, ale chutilo to strasne dobre 🙂 ostalo mi aj na zajtrajsi obed...
@maminka142 ja zemiakove placky vobec nemam rada, neviem preco... ale napr cuketovo- zemiakove zjem vpohode, raz za rok 😀