V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata Cakala si celu noc ci neuvidis Mikulasa, co? 🙂
My sme si s mm dali mikulasa vcera vecer, aby sme sa rano nezdrzovali, ale snazenicko uz nebolo, vraj som ho uplne vyzmykala 🙄
Ja pokracujem takto, dnes som si merala trosku skor.
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@saranata dufam v to... ja som sa dnes zobudila asi pol hodinu pred budikom a dost ma bolelo podbrusko, a ked som vstala normalne som mala take krce... mozno ze sa tam to vajko este niekde tula, tak dnes sa este posnazime 🙂 rano som si obliekla k leginam take kratke saty takze mm je uz od rana nazhaveny 🙂
Haha inak vcera som bola v Bile, cakam pri pokladni, obzeram si veci a tam ze tehu test Pepino, mozne robit 2 dni po oplodneni! Skoro som sa tam rozosmiala 😀 😀 😀 ale kupila som si ho, stal euro aj daco 😀 citlivost 10, vraj 😀 ale neboj, nebudem si ho robit 2 dni po oplodneni, az taka sisi nie som 😀
Ahojte zienky, vy teda mate teploty...ze waaaau, to clovek hned rozozna ovulku 🙂 Ja som zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e , ale ovulka este nie je ista, este to nie su moje byvale poovulacne teploty...tak len cakam co to prinesie 🙂 Ja vobec neviem, co tu mate nove, nestiham teraz citat a tri dni som bola sluzobne mimo PC, takze to potom podvecer dobehnem a napisem nieco k veci. Zatial vam prajem aspon pekny mikulassky den. 🙂
@saranata Maš krasnu vysoku tehu teplotku 😀 😀 😀
Malá sa tiež riedne tešila ráno s Mikuláša 😀 Včera sme boli až na troch Mikulašov, aspoň si precvičila basničky a pesníčky 😀 Včera bol super dník a dnešne ráno ešte krajšie 😀
No veru, aj mne sa zda, že si čkala v noci na Mikuláša, kedy príde 😀 😀 😀 Snad tuto noc v pohode dospinkáš 🙂
@maminka142 @saranata @lean245 @backorka @janie80 Ahojte dievcata. Prajem pekneho Mikulasa, ktorí nam splni nase zelania, kt. mame v tento den.
U mna je konecne po velkom recertifikacnom audite, ale hlavne pred ovulkov 😀 (aj ked kto vie, ci drahy stihne dovtedy priletiet 😒 ). Ale napriek tomu sa mozem uz tesit na koniec roka.
@abriela ahojky, urcite stihnete nieco zamiesit, nestracaj nadej 🙂 ale hlavne by ste si podla mna mali ujasnit ci to chcete, lebo to minulomesacne daval / nedaval si pozor sa mi moc nezdalo 😒
@leann245 noooo tvoj koniec grafu sa mi moooooc paci, ved uz si aj zahniezdila, nezda sa ti? ked si tehu, vobec nemusis mat byvale poovulacne teploty, praveze to ma byt INE podla mna 😉
@saranata no ved oni raz zistia ze to tak nefunguje 😀
@abriela ale vitaj späť, kde si sa nam tulala? 😀 Nemam s kym porovnávať grafy 😕 Ja si tiež možno dam pauzu v meraní a budeme sa snažiť ako kedy sa bude dať a hlavne chcieť 😀 Ved tak sme splodili, aj naše prve dieťatko 😀
@backorka @saranata juuuuuj, kiez by to tak bolo...myslim, ze si s tymto 63dnovym cyklom este uzijem svoje 😀 S tymi hlienmi je to naozaj zvlastne, tiez sa v tom nevyznam...ja som mala predvcerom akoby ten najplodnejsi, a teraz zas natahovaci..som z toho jelen, asi ako vela dalsich 😀
@saranata ty dnes na kolkych kavach ficis po prebdenej noci? Ja som vyspata a aj tak ma tu lame za stolom 😀
@maminka142 starosti, praca a nocne ponocovanie - ci skypovanie s drahym ma odrovnali 🙂.
@leann245 ja spavam 4 hodiny a dnes ma uz tiez lame,a le este mam par povinnosti a este par dni to musim zvladnut.
Baby, musime sa snazit , ak chceme stihnut rok 2012 - lebo tento mesiac sa uz plodia septembrove babetka.

@backorka
@maminka142
@janie80
dobre ranko žienky, mám za sebou pernu noc, neviem čo to bolo, ale do jednej som nemohla zaspat, a od jednej zase moja dcera nemohla spat, takze užasná noc, spala som asi dve hodiny aj to nie vkuse
takže aj teplotka vybehla 🙂 ani sa nedivím
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
ale zodpovedá to tomu kedy bola ovula takze je to ok
inak tieto rána milujem deti sa tešia z Mikuláša 🙂 a to je len slabý odvar z vianoc 😀 😀 😀
no idem si dat kávu lebo ledva vidím na monitor 🙂