icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
8. dec 2011

@maminka142 pregnyl to.asi uz nebude,mozno budes mat skor ovulu,tak by ste sa mali posnazit 🙂

saranata
8. dec 2011

@leann245 diky,nemam teploty ani horucavy len ma boli brucho a vcera ma par krat prehnalo,ani mi to uz nepripada ako viroza ale stale mi nie je dobre.tie teploty som mala vysoke lebo som vobec nespala.snad to prejde uz

saranata
8. dec 2011

@leann245
@maminka142
@abriela
@backorka
čaute zienky dobre ranko sa praje, ako?
mne je stále zle, ale aspon to nie su take krče ako včera , ja neviem čo som pojedla, na virozu to už nevidím ale aj tak to je blbe
ako vám pokračuju teplotky, ja som takto , ale nespím tak to neni moc smerodatne, asi ani nebudem merat teraz nemá to vyznam
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

backorka
8. dec 2011

@saranata dobre ranko, dufam ze ti je uz lepsie... mm tiez niekedy mava taketo stavy, proste mu nieco nesadne, tak den dva chodi na vecko a potom to prejde... dost pomaha to immodium plus, zuvacie tabletky, ale neviem ci sa mozu ked kojis...
Len meraj dalej, snad uz budes spat lepsie 😉
Ja som dnes takto, pekne vysoko z toho lutenylu http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@maminka142 ahojky, no ja si tiez nemyslim ze je to z toho prengylu... ved dnes ides na folikometriu, nie?

maminka142
8. dec 2011

@saranata
@backorka Dobre ránko dievčatá 🙂 Na folikulometriu idem, až zajtra 😀 S tym pregnylom ma to napadlo preto, lebo minuly mesiac som mala stale pozitívny ovu test, tak ked mi ukazoval 4 dni pozitivny, tak už som ich prestala robiť 😅 Tak ja len či nahodou nie je odvtedy stale pozitívny 😀 Ja len dufam, že aj napríklad 5 DC som nemala pozitívny 😝 No ved uvidíme, čo na to zajtra folikulometria, ale pre každy prípad, každy druhy deň to poistíme 🙂
Inak, čo vas dnes čaká? Snaď sa @saranta -e polepší a bude ok 😉 Pekný dník vam prajem a ďakujem 😉

backorka
8. dec 2011

@maminka142 ak ich mas stale pozitivne tak potom jedine ze by si bola tehu 😉 jaaaj neviem preco mam pocit, ze je dnes piatok 😀 ja idem po robote na pedikuru a potom piect korpusy na svokrinu tortu 🙂

maminka142
8. dec 2011

@backorka hihi no to určite nie som, aj keby som rada bola 😀 Ale snad sa to podarí teraz, tie vianočne detičky 😀
No ty si šikovnica, ty naša cukrarka 😀

saranata
8. dec 2011

@backorka neviem čo to je, skor mam pocit ze mi niečo nesadlo, a ešte ma teraz začala boliet hlava, takže uplne fasa den

@maminka142 no fakt jedine ze by si bola tehu 😀 😀 😀 ako takto by nemali byt stále pozitívne testy

backorka
8. dec 2011

@saranata no ved zajtra maminka uvidi, ci je alebo nie je tehu 😀 hlava ta moze boliet aj z toho ze malo jes a pijes... aj ked najradsej by som tieto tvoje pociti pripisala tehotenstvu 😉
@maminka142 no to si povieme v sobotu, alebo v piatok vecer ci som sikovna cukrarka, lebo dnes si len napeciem korpusy a zajtra plnim a zdobim.... teraz som si vymyslela nove zdobenie, ze namiesto letnych kvetov a ovocia tam dam vianocne ruze (ak najdem take, co nebudu stat vela, lebo je zase skoda ich odstrihnut) a s takymi povykrajovanymi hviezdickami a vlockami z bieleho marcipanu... ze by to bolo taka zimna a nie letna torta...
Co na to hovorite? Inak nebudem ju robit taku velku ako som povodne chcela, lebo som zistila ze budu dalsie dve torty... budeme si rozdavat vysluzky ako na svadbe 😀 😀 😀

saranata
8. dec 2011

@backorka to je dobrý napad, to by bola krásna torta

saranata
8. dec 2011

@backorka dala som si už tabletku , ja neviem fungovat absolutne ked mám bolesti hlavy, to je asi to najhoršie
mm včera navarila aj na dnes tak nemám starost, vonku fučí tak ani nejdem s malou , ani nevládzem aj tak
tak len tak pomaly upratujem hračky a chvílkami si lahnem, mala by som aj začat balit darčeky lebo neviem kedy toto ja stihnem xixi

backorka
8. dec 2011

@saranata to je dobry napad, zacat balit darceky... ja mam tu cinnost velmi rada 🙂
Tak pekne oddychuj, nech sa ti polepsi 😉
Ja sa prave premaham aby som sa nerozplakala, lebo ti chudaci nam nedali ziadne vianocne odmeny, ani zo socialneho fondu, ani skrt, tlak mam dvesto a k tomu totalnu nechut pohnut tu co i len prstom! naaaaadych, vyyyydych...

saranata
8. dec 2011

@backorka no moja tento tvoj pocit zdielam , pred odchodom na matersku som skončila v septembri po sezone na PN a už som nenastupila a ten rok som na vianoce nedostala ani cent!!!vieš ako mi vtedy bolo? akoby som za to mohla a od septembra do konca roka su nohy na stole, takže to najvačšie som si porobila a nebola som im hodná ani cent na odmenu ale vtedy som si povedala pri tých problemoch ze to aby bolo radšej dieta zdrave a kašlem im na odmeny ...a ja som sa aj rozplakala od nervov lebo odmeny na vianoce boli velmi dobre a ja som sa na ne tešila aj s tým vedomím ze nakupime aj za to vybavu pre malu a dostala som hov...
takže tak, treba to predýchat, radšej nech čo najskor otehotnieš a toto ti bude jedno už
lebo ako všetci vieme kríza je len pre niektorých ludí, a pre tých dalších sa najde aj na odmeny a pod

backorka
8. dec 2011

@saranata ved to! ja fakt nechapem preco si myslia, ze nepotrebujeme trochu motivovat! a radsej ani nechcem vediet o kolko si prilepsilo vedenie, ach neznasam tu ludsku bezmocnost a zufalstvo... predychavam... este ze muzik dostal aspon o trosku viac ako minuly mesiac lebo uz by ma asi piclo, oni tiez maju stale menej a menej roboty ☹
A fakt som urobila velice dobre ze som nakupovala darceky v predstihu, lebo by mi inak neostalo ani na skipas...
Ozaj... co mam podla teba urobit ak si tyzden pred lyzovackou najdem pozitivny tehu test?

maminka142
8. dec 2011

@saranata no nemam byť ešte z čoho tehotná 😀 😀 😀
@backorka no ty šikulka, to je dobry napad 😀 Potom poprosím foto tej krasnej tortičky 😀 😀 😀

backorka
8. dec 2011

@maminka142 jasne jasne, ked sa podari, tak tu fotku budem nosit asi aj na cele, taka budem namyslena 😀

saranata
8. dec 2011

@backorka no ten pocit zufalstva si pamatám dobre

čo sa týka lyžovania aj ked najdeš pozitívny test tak lyzovat mozeš íst normálne akurát s tým vedomím že budeš dávat vačší pozor a vyhybat sa nejakej zrážke a podobne,
ja som dostala v 14 týždni loptou do brucha vonku ako som išla z obchodu ale tak ze ma to zvalilo na zem a lekár mi povedal ze to dieta ten náraz ani nazaciti lebo je dokonale chránene plodovou vodou aj ked mne to pripadalo hrozne

možeš normálne lyzovat lebo to je ešte v takom stádiu ze niektore ani nevedia ze su tehotne a sportuju dalej takže nie je dovod sa ešte kvoli tomu obmedzovat , len dávat vačší pozor ako inokedy

momo216
8. dec 2011

My sa tiez snazime a boli by sme radi aj s manzelom keby sme boli rodicia 2012, no akosi sa nam to nedari a o to sa snazime uz od leta

backorka
8. dec 2011

@saranata to som chcela pocut, lebo nechcem sa vzdat lyzovacky ak bude sneh 🙂 a ved zatial je to aj tak bezpredmetne, uvidime tak o 10dni 🙂

leann245
8. dec 2011

@saranata tak ty dnes len pekne oddychuj, asi aj toto pocasie neprospieva mnohym ludom...teda najmä tym migrenovym, ako je obcas aj moj mm. Ja som sa z neho vcera riadne vytesovala, pohlad z okna bol rozpravkovy, vsetko biele, sneh padal...no nadhera...dnes rano, v clapkanici s mokrymi nohami mi to uz pripadalo menej rozpravkove 😀
@backorka poprosime potom foto torty, ty si teda uz inaaa liga...nie ze kolace, ale rovno torty, sikulka 😉 😀 A ja si jednoznacne myslim, ze lyzovat mozes bez najmensieho problemu, akurat ako pise saranata, davat si pozor a hlavne, aby si neprechladla a zbytocne neochorela 🙂 Co sa odmien tyka, tak je to asi aj skoda komentovat...nech sa ti vasi nadriadeni s nimi ....ved vies co... my odmeny nemavame, ale ak firme ide, tak dostanem v marci vyplatene firemne ciele za cely tento rok, co je pekna suma na prilepsenie, takze to sa este uvidi.
@maminka142 a ty sa nam kam ponahlas s tou ovulkou? 😀 Ale kludne sa ponahlaj, nie je podstatne, kedy je ovula, dolezity je vysledok...niektore zeny ju maju vraj cez menzes, tak ktovie...som zvedava na tvoje zajtrajsie info 😉

saranata
8. dec 2011

@momo216 ahoj , to je uplne ok, to ze sa snazíte od leta a zatial nič, to nie je ziadna tragedia, je to v norme...
zdravý par otehotnie prirodzene v priemere do roka -roka a pol a to je normálne, samozrejme zistenie či cyklus funguje tak ako má nie je nikdy na skodu..

len sa snažite alebo tomu aj nejako pomáhate? myslím ovu testy alebo sledovanie ovulácie meraním BT?

saranata
8. dec 2011

@leann245 toto je to.....sneh mám rada ale potom čo tu po nom ostane to je hroza.brr a u nás v BA ešte aj s doplnkami od psích miláčikov , lebo tí už potom vobec nerozlišuju chodník a travnik a navyše to už nikto ani nezbiera , takze toto milujem

oddychujem , teraz som si dala ryzu a idem si na skusku urobit kávu, dala som si tabletku na hlavu a je to lepšie už

backorka
8. dec 2011

@leann245 neorehanaj, to je moja prva akoze slavnostna torta, pride mi helfnut aj kamoska, tak uvidime co z toho vznikne 😀 ty nam ukaz tvoj tehu grafik a to hned! 😉

maminka142
8. dec 2011

@leann245 No ja neviem veru kam sa to moje telo ponahľa 😕 Takuto rychlu ovulu som ešte nikdy nemala 😅 Ved uvidíme, čo na to zajtra lekar 😉

leann245
8. dec 2011

@backorka neprehanam, ja ti verim 😉 normalne som sa teraz nahlas zasmiala, ked si napisala, ze mam ukazat svoj tehu grafik...teda ono to nie je vobec smiesne, co to moje telo robi, ale ked uvidis graf, tak aj ty sa zasmejes pri slovnom spojeni "tehu graf"...taaak nech sa paci 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@saranata to poznam, nie je to len u vas v BA, psickari nechavaju vyrazne stopy aj u nas..ocino vzdy ide vypenit, ked nam nejaky pes nas...e rovno pred garaz 😀
@maminka142 tak veru, zajtra bude mozno pekne prekvapko 😉

backorka
8. dec 2011

@leann245 cozeeee no skoro som odpadla ked som ho videla 😀 moja mila ty si mala mat pichnutu vyvolavacku uz pred MESIACOM!!!! Svokrusi si ho neukazovala? robila si si test?

leann245
8. dec 2011

@backorka vidis, vravela som ti 😀 😀 Svokrusi som ho neukazovala, ona mala teraz sialene obdobie, kedze je lekarka a riesila vsetko mozne aj nemozne...ale aj ako laik vidim, ze je zatial jednoznacne anovulak ako vysity. O vyvolavacke zacinam uvazovat...chcela som sa zubami-nechtami drzat "prirodzenej cesty" a nedavat do seba ziadne umele hormony...ale asi to uz budem musiet nejak riesit 😒 test som si robila v pondelok vecer a snehobiely. Mozno pojdem niekedy buduci tyzden k dokimu, ak sa to dovtedy nejak neumudri, zatial mi musite robit radost svojimi grafmi a vysledkami aspon vy 😉

backorka
8. dec 2011

@leann245 ano, prosim ta chod uz k doktorovi, toto nie je normalne 😉

leann245
8. dec 2011

@backorka Oki, odhodlam sa a pojdem. Nechce sa mi tam lebo uz teraz tusim, ze to bude kolotoc vysetreni a vselijakych sprav, ktore ma asi nepotesia, alebo dopovanie sa vsetkym, za co maju lekari dobre bonusy od farmafiriem 😒 Ale suhlasim s tebou, ze to nie je normalne a inac to asi nepojde...tak tam zbehnem 😉

backorka
8. dec 2011

@leann245 neboj, nebude to az take zle, drzim palce! 😉