V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@cenculinka jasne ze ver, ved je este fakt velmi skoro na zavery 🙂
@cenculinka može sa stat ale neviem kedy si mala ovulu , kolko dní je od nej?
@backorka uz minuly cyklus som zacala brat femi... zatial mi ovulku posunuli o 1 den a zbolestivili poriadne... uvidime dalsi cyklus...
grafy mam priam ukazkove, len su strasne dlhe... ja som tym len chcela povedat, ze kym som to nevedela, tak som testovala uz 30DC a to som mozno bola len 2-3 DPO... a dali by sme si s muzickom pauzu v sexiku, lebo by sme si mysleli, ze uz netreba... 😅
@janie80 lepšie je ked merias a postupne sa to naučíš aj sama spoznávat, a testy len deptaju psychiku
tento graf máš v pohode, 7 den pokles a nasledne vzostup hore , to vyzerá dobre...už si robila test?
http://merenibt.xf.cz/priklady.html#d
pozri si tieto grafy, odporučam tie trojfázové grafy merania BT pri otehotnení, tam zachytáva tie poklesy pri zahniezdovaní a pod.
@saranata hej, hej, presne tie som pozerala... test som robila vcera a neviem, ci je to len nase zbozne prianie alebo uz mame s mm vidiny, ale videli sme takeho uplne slabulilinkeho dusika... tak nevie, ciho tam len chceme vidiet, alebo tam je... dalsi test v stredu a potom uvidime... 🙂
neuveríte. ja prišla dnes domov s nervami, lebo v našom super meste sú "vzdelané" lekárničky. pozerali jak na debila na mňa, keď som pýtala teplomer na meranie bazálnej teploty. no jednoducho som ho nezohnala 😠
kocky, mozem BT merat aj vecer? lebo rano mam uz na sekundu vypocitany cas na odchod do praaace 😎 meriate BT dole? ako hlboko treba mat ten teplomer? 😖 mi je aj trapne, ze sa na take veci pytam, ale hladat na nete sa mi nechce 😅
@cenculinka nieee ma sa merat iba po minimalne 6 hod. spanku, takze si budes musiet najst cas rano 🙂 naj je merat dole a ako hlboko, no aspon par cm... ved zase aby si si ho nepokazila 😀
@backorka hahaha ved totok, nie ze ho nebudem moct potom vytiahnut 😀 teda pri mojom stasti je vsetko mozne 😀 😀 😀
@cenculinka som si skoro cvrkla teraz 😀 😀 😀 😀 ty si dora, ved len tak ako sa dá a meraj ....
možeš kludne aj v ustach pod jazykom to je to isté, rovnaká bazalna teplota ,len tam su iné hodnoty ale tak isto sa sleduje vysledný graf
@cenculinka len si vyber jeden "otvor" a potom meraj len v nom, nestriedaj to, lebo by ti vysli zle vysledky... v ustach to byva menej okolo 0,2 stupna...
@saranata ja ho idem zajtra zhanat ak budem mat negativny test...
ahojte dievcatka, mozem sa pridat? 🙂
@saranata
@cenculinka
@janie80
@darinkazv
Takze dnesna bilancia: 31 DC, teplota rovnaka ako vcera, tehu test negativny, mrcha sa asi zabudla v posilke..... aaaallleeeee dalsie kilecko je dole 😀 😀 😀
Ahojte kocky, zaujal ma nazov temy, kedze sem patrim aj ja ale neviem, ci sa mozem pridat, ked uz som tehu. Ale tak skusim to . Vsetkym snazilkam velmi drzim prsteky aby ste sa vsetky v dohladnej dobe dockali svokho vytuzeneho "cervicka". 🙂pekny den vam zelam
Ahojte kočky, môžem sa pridať aj ja 🙂 s manželom veríme, že rok 2012 prinesie malý zázrak aj nám, tak uvidíme 😉

@janie80 ahaaaa... no pekne grafy, az na to, ze su moooc dlhe 😒 budes s tym nieco robit?
@cenculinka joooj no to moc skoro testujes 🙂 najskor tak 10 dni po ovu 🙂 ja uz som sa tolko krat snazila vykukat ducha na teste, ale zatial nikdy nic :-P ale tentokrat som v klidku... do oktobra mame cas, to by sme mohli urobit Levika, ako som ja 😀 😀 😀