icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

leann245
13. dec 2011

@monika2712 @natalinda88 ahojte, ja si myslim, ze testovat pred 10DPO nema vyznam, su to len vyhodene peniaze. Doveryhodnu odpoved by som ale ocakavala asi az v den kedy by mal prist menzes. Prajem vela trpezlivosti 😉

natalinda88
13. dec 2011

@leann245 však ja som ani netestovala, mám odložený jeden test a chystám sa ho otvoriť na štedrý deň.. 🙂takže buď alebo....

monika2712
13. dec 2011

@leann245 ja som testovala, lebo mi kazal doktor 😀 predpisal mi lieky, ale ked som povedala, ze mozno som tehotna, tak povedal, ze kym nezistim ci som, nemam ich brat.. tak som dufala, ze mozno uz daco ukaze.

leann245
13. dec 2011

@monika2712 jasne, tak to je o inom, tu testovat musis, ale aj tak ti test ukaze az dobre uhniezdene vajicko 😉

monika2712
13. dec 2011

@leann245 no ved skoda, ze sa to neda nejak skorej,teda jedine z krvi sa da skorej, ale tak pockam.. lieky mozu pockat este par dni, tak snad budem mudrejsia v den ocakavanej m.

leann245
13. dec 2011

@backorka @saranata @maminka142 @abriela Babule, tak uz mam vysledky z endokrinologie...vsetky su absolutne v norme. Tu teda nie je pes zakopany 😒 Ale tak samozrejme sa velmi tesim, ze ich mam v poriadku 😀

saranata
13. dec 2011

@leann245 jeej teším sa s tebou, to je super, tak sa bude hladat dalej kde je problem a zrazu budeš tehu , uvidíš 🙂 🙂 🙂

@maminka142
@backorka
@abriela

žienky robila som tiramisu , az dve, jedno beriem k svokre, teda ked to nezbodneme 😀 😀 😀

leann245
13. dec 2011

@saranata snad to tak bude, svokra mi stale tvrdi, ze to je psychika...ze som zo vsetkeho unavena a ze som prilis citliva dusa...tak neviem, ci psychika moze mat az taku silu, ale asi moze... 🙂
To Tiramisu je nekutocneeee...umelecke dielo, a ked si predstavim, ako to asi chuti, tak by som ta najradsej pozvala na navstevu ja 😉 🙂 🙂

saranata
13. dec 2011

@leann245 no tá psychika má velmi velku silu v tomto prípade ked sa realizuje snaha o dieta, ale možeš si donekonečna hovorit že na to nebudeš mysliet aj tak budeš
ono by to chcelo niečo na odputanie mysle, napr, dovolenku nachvílu niekde vypadnut

ešte to tuhne v chladničke, prídeš ochutnat? 😀 😀 😀 😀
je to fakt dobre,ja by som to mohla stale

lill7
13. dec 2011

@leann245 psychika naozaj robí veľmi veľa, treba sa teraz zamerať na vianočné prípravy a spraviť si pohodičku 🙂 my máme veru v práci veľa septembrových oslávencov, tak myslím, že Vianoce su dobré obdobie.. 😀 😀 Tak hádam začneme priberať aj z niečoho iného ako je duphaston a vianočné dobroty 😉

maminka142
13. dec 2011

@leann245 tak to je super správa 😉 A uvidíš, teraz ti aj dufík upravy caklus a bude všetko, ako ma byť 😀 😀 😀

maminka142
13. dec 2011

@saranata krasne vyzdobene, to kde si kupila take šablony na praškovy cukor? Niekde som to už videla, ale nebolo to až taketo krasne 😀 Daj recept 😀

saranata
13. dec 2011

@maminka142 vieš čo to som pred rokom kupila v lidli, je tam 6 šablon aj velkonočne, vianočne, detske atd, super vec to je, v takýchto hlupostiach je lidl super

recept do IP pošlem

abriela
13. dec 2011

@saranata tiramisu torticka je krasna. Uz predtym si robila s mascapone, ci tiramisu kolac, kt. mam ulozeny. Si v tom asi dobra a preto poprosim aj ja recept na tuto dobrotku. Dakujem.

abriela
13. dec 2011

@leann245 moja mila, tesim sa, ze si v poriadku a ako som ti uz pisala pred par tyzdnami, chce to len zvolnit. Ved ako by si mohla byt tehu, ked mas toho tolko vela. Babo by bolo po mamine hyperaktivne, aj ked to presne tak aj moze byt 😀

abriela
14. dec 2011

@saranata @maminka142 @leann245 @backorka Dobre rano kocky, prajem vam pekny den.
Saranate dakujem za recept. Dufam, ze nasa cestovatelka docestovala v zdravi a maminke uz folikuly dorastli a ovulka je tu.

backorka
14. dec 2011

Dobre ranko dievcata... tak ja uz som zase v robotke, totalne unavena, bol to vcera velmi narocny den, ale nastastie sme prisli v poriadku... lebo ze v nejakom inom belgickom meste bol atentat ☹
@abriela takze ty si tento mesiac bez merania BT?
@saranata tiramisu si krasne ozdobila, to je super tie sablony a tiramisu mam moc rada... ako dnes pokracujes s teplotkami? ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c podobne ako minuly mesiac, tak uvidime kedy to zacne klesat...
@maminka142 pocuj, a ovulacne testy uz neskusas tento mesiac?
@leann245 gratulujem k dobrym vysledkom 🙂 mrcha sa uz dostavila? teraz cez sviatky sa ukludnis, konecne zovulujes a rovno aj otehotnies 😉

No inak, uz som skoncila s machrovanim s tou mojou tortou, stopli mi album 😀 😀 😀

saranata
14. dec 2011

@backorka
@abriela
@maminka142
@leann245
no žienky takto, ja hlasim asi super zmenu 🙂 , dnes som sa zobudila inak, myslím že som tehu, teda viac ako myslím , cítim to....ale nemám doma ziadny test, takže po vizuálnej stránke až zajtra ...ráno si spravím test
som 11 DPO teploty takto http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
znova som merala o siestej kedze sme tak skoro hore

backorka
14. dec 2011

@saranata ty si uzasnaaaaaa, ja normalne nechapem ako to mozes takto citit, to je parada 😀 juuuuu drzim palce aby sa ten tvoj pocit stale len zvacsoval a zajtra aby si nas ohurila krasnymi kolajnicami 😉 budete mat tie najkrajsie vianoce! a duuuufam ze sa o par dni pridam k tebe, aj ked zatial sa tehu necitim, ale to pride! 😀

saranata
14. dec 2011

@backorka je to taký neidentifikovatelný pocit na ktorý nikdy nezabudnem a citim to tak aj teraz , idem teraz doobeda do DM tak možno kupim test tam ak tam maju , ani neviem a spravím si ho potom , ale viem že som tehotná...a stastná velmi 🙂
určtie sa ku mne pridáte bambule, normálne mám taký blbý pocit ze ja tretie a vy tu čakáte na prve ale ja vám to moc prajem a určtie sa vám to podarí 🙂

backorka
14. dec 2011

@saranata nemusis mat blby pocit, my si pockame aj na to tretie, teda ja mam urcite este kopec casu, ale dve nam asi budu stacit, jedine ze by sme sa mali moooooc dobre 🙂 jasne ze v dm maju testy, tie pepino tusim, vyskusaj 😉 aky je to ten pocit, aj ja to chcem vediet 😀

saranata
14. dec 2011

@backorka ja to neviem opísat, ale niečo mi zrazu vadí čo sa vone týka, to je taký prvý idikátor a ten spusta ostatne ..neviem to opísat ale taká sčasti intuícia a sčasti vedomie ze je niečo inak aj ked ti nepoviem čo presne ale proste inak.
ak tam budu mat test tak si kupim alebo skočím aj do lekárne, nech to mám ružove na bielom 😀

maminka142
14. dec 2011

@saranata wau, jupííí, tak choď si rychle kupiť testy som nedočkava 😀 Ja som to vedela, že ti to vyjde a poprosím potom o nakazenie tehu bacilkami, ty naša vianočna tehulka 😀 😀 😀 Ja som ti písala, že zahniezďuješ 😀 😀 😀 Som taka nedočkavá 😀 😀 😀
A ozi moooc ďakujem za receptík, vyzera to super 😀
@backorka nie ja už som s ovu testami skončila, aj ked mi ich dost ešte zostalo, teda aspoň na tento mesiac... A aj ich mam zbytočne robiť, kedže v pondelok mi bol pichnuty pregnyl, lebo po pregnyle by mi zasa ukazovalo pozitívny test možno zasa cely mesiac 😅 😅 Ty sa krasne držíš hore, držím moc palčeky aj tebe 😀

maminka142
14. dec 2011

@abriela no ovulka je ešte v nedohlade 😕 Tento mesiac štrajkujem 😅

leann245
14. dec 2011

@saranata waaaau, jeeeej, no tak to je uzasny zaciatok dna pre nas vsetky, ked nam napises zrana takuto spravicku...chcela som napisat, ze uz sa neviem dockat, ked si urobis test, ale ja viac verim na intuiciu, takze nie je o com...ci nasa vianocna tehulka, trikrat huraaa 😀 😀 🙂 Keby som si vcera nasla este tvoju spravu, tak si pis ze pridem ochutnat ten tvoj fajnovy vytvor...ale takto by ma potesil aspon recept, keby si mi mohla poslat, lebo na nete je kopec receptov na tiramisu, ale ja najradsej overene 😉 dakujeem

leann245
14. dec 2011

@abriela Dobre ranko aj tebe 🙂 Ja viem, ze mas uplnu pravdu....ale musime podokoncovat byt, cez vikend sa asi stahujeme...a potom budem moct zvolnit. Ono sa to mozno nezda, ale ja dokazem byt aj extremne leniva, len tak prelezat cely den pod dekou a citat si s cajom v ruke 😀 A ty nam ako pokracujes? Co tvoj graf a hlava je uz v poriadku?

leann245
14. dec 2011

@backorka som rada, ze si vcera dobre docestovala...vcera som zachytila tu spravu z Belgicka a hned si mi napadla ty, ale vedela som, ze si v Bruseli, tak sa tesim ze si sa ozvala 😉 A teplotky len pekne drz hore...nech sa pridas k saranate a na vianoce sa tu aspon u väcsiny roztrhne vrece s tehu bruskami 😉

leann245
14. dec 2011

@maminka142 presne tak, vsetko bude ako ma byt...a ty nam tu nestrajkuj, neber si priklad zo mna 😀

saranata
14. dec 2011

@leann245 dakujem , idem teraz von s malou a stavím sa v lekárni , potom sem hodím fotku, dufam ze to bude aspon trochu vidietelná čiarka , mala by byt na 11DPO
ale nie je to len intuicia, citim to v podbrušku a citim to v nose 😀 😀 😀 😀
recept posielam do IP, je najlepší

leann245
14. dec 2011

@saranata dakujem za recept a tesim sa na fotecku 🙂 podbrusko a nos...to su spolahlive indikatory, najmä ked uz si tehu 2krat zazila....proste je to jasne...ale aj tak si rada pozriem fotecku, na motivaciu 😀 😀