icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

mima1983
12. dec 2011

@backorka
@ktore
@maminka142
@saranata
@abriela Ahojte babulky! Prišla som vás pozriet! 🙂 No ako? Co máte nové? Ktorej mozem gratulovat? 🙂 drziiiiiiiiiiiim silno palceky 🙂

maminka142
12. dec 2011

@lill7 No mohlo to všeličo znamenať, ale aj nemuselo 😕 Ale nebojkaj, podarí sa nam to 🙂 Uvidíš, čo ti povie doki 😀 Držím palce 🙂

maminka142
12. dec 2011

@mima1983 Ahojkaj tehulka naša 😀 No u nas všetko po starom, zatial žiadna tehulka nova medzi nami nie je 🙄 Ale čoskoro budeme všetky tehulky 😀 😀 😀 😀 😀

lill7
12. dec 2011

@maminka142 no tiež si myslím, že sa nám to podarí 😀 len, aby to už bolo 😵 ako dlho ste sa snažili pri prvom?

maminka142
12. dec 2011

@lill7 pri prvom len 3 mesiace, ale to chodil ešte na tyždnovky takže to bolo ťažšie... A to sme sa nesnažili tak ako teraz 😕 Teda som si to aspoň myslela, že teraz to pôjde rychlejšie ked je každy den doma a vidíš 😒

lill7
12. dec 2011

@maminka142 no do tých troch mesiacov, keď sa podarí je to super, ten môj je tiež cez týždeň preč, len už prešli 3x3 mesiace a nič 😕 Ale začala som cvičiť jogu a piť čajíky na podporu tehu a proti stresu, tak niečo hádam zaberie 😀

saranata
13. dec 2011

@backorka
tak letím strmhlav dole 😀 😀 😀 10DPO bez príznakov 😒 čo už ...
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

ktore
13. dec 2011

ahojte.moj graf je zde.malo sa mi paci priznam sa http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f

maminka142
13. dec 2011

@lill7 určite sa nam podarí nebojkaj 😉

backorka
13. dec 2011

@saranata Juuuj a to preco toto robis? Nepaci sa mi to 😒 ja mam este na klesanie casu a casu, zatial som takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Dnes zase letim na sluzobku, uz som na letisku...

saranata
13. dec 2011

@backorka ja neviem , som 10 dpo takže ešte to neni nič vážne a navyše toto je moja normálna ovulačná teplota, skor tie vysoke boli trochu mimo ako mávam ale nič necitim zatial tak neviem od včera bolesti v podbrušku ako pred mns, tak je to možno jasne...ty si zatial dobre
peknu služobku...kam vlastne ideš?

backorka
13. dec 2011

@saranata ja mam tiez obcas krce... idem zase do bruselu, len na otocku, vecer naspat... no ved uvidis, mozno este stupnes a hlavne kazde tehu je ine, takze to teraz nemusis citit tak skoro...

saranata
13. dec 2011

@backorka lenže ja som ich mala teraz stále tak som si neni istá už vobec ničím po tej viroze 😒
ale to je jedno, čo má byt bude 🙂
zatial nijaká specifická zmena, ale jasne ako hovoríš každe tehu je ine, a pri malej to bolo silne a bolo mi stále zle, tak mozno iné babatko mi nebude tak zle robit 😀 😀 😀 😀 to si už nahováram preto lebo nič necitím hehe, už som ako ty 😀 😀 😀 😀 takže asi zahniezdujem 😀 😀 😀 😀

leann245
13. dec 2011

@backorka @saranata @maminka142 @abriela ahojte zienky 🙂 tak som konecne zas tu medzi vami. bola som dnes rano u dokiho, robil mi sono a povedal, ze to nevidi na tehu (co viem 100% ze tehotna nie som) ale ani ziadna ovulka. Vraj fyziologicky tam mam vsetko v poriadku (to som si vylozila tak, ze asi nemam ziadne cysty ani nic co tam nepatri a mam tam asi vsetko, co tam byt ma) a teda ze to bude asi hormonalny problem a mam brat gestagen. Pichol mi vyvolavacku, napisal Duphaston, ktory mam brat od 15DC 10dni a napisal mi papier na endokrinologiu. To som isla hned do nemocnice a zobrali mi endo-odbery. S vysledkami zas pojdem za nim a uvidi sa. Takze asi tak 🙂
@saraanata dufam, ze ti je uz lepsie a neboj, ty v podstate neklesas, len ta opustili virozove teploty a si na normale. A keby to nahodou teraz nevyslo, tak mame tie dalsie milniky - valentin, velka noc a mnoho dalsich..jeden z nich bude ten pravy 😉
@backorka stastnu cestu do Bruselu a teploty mas zatial krasne 🙂 Mne inac ani slovom nespomenul nejaky clostyl ani nic podobne...to uz je asi na posilnenie ovulky, ktoru ja ani nemam, takze asi riesi postupne.

lill7
13. dec 2011

@maminka142 to ani nepripúšťam, že by sa nepodarilo 😀 aj doki povedal, že je to ešte krátko a labortorne testy sa robila až po roku a pol, ale predpisal mi duphaston od 14 DC, tak vyskúšam a uvidí sa. A ešte povedal, že z 50% su aj tak na príčine muži, tak budem musieť aj ja toho môjho poslať na vyšetrenie, ale ešte mu dám čas 😀 😀 😀

maminka142
13. dec 2011

@saranata
@leann245
@backorka dobre ránko dievčata 🙂 Ja dnes akosy mrznem a ovulka sa mi niekde fakt zabudla 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@saranata Veď to maš ešte zavčasu na klesanie, to je zahniezďovanie 😀
@backorka ty maš super teplotky 😀 😀 😀

@leann245 Super, že si sa odhodlala ísť po lekaroch 😉 A nebojkaj všetko budeš mať ok 😀 Duphaston beriem aj ja, ale ja ho mavam od 17 dc užívať 10 dní 😅 Ale tento cyklus mi to dal, až od 18 DC, kedže nevie kedy mi narastu foliky 😕 A upraví ti to aspoň cyklus 😀 Ale priprav sa ak si ho ešte neužívala, že môžeš po ňom pribrať 😅 Teda aspoň vela ludi pribrali z neho a samozrejme aj ja 😅 Ale kašlať na to, hlavne, že pomaha 😀 Držím moooooooooooooooooc palčeky 😀 😀 😀 😀 😀

maminka142
13. dec 2011

@lill7 tak, tak treba myslieť pozitívne 😀 mm tiež čaka to vyšetrenie, ale tiež tomu davam čas, ved ešte počkam a ak sa nepodarí, tak ho pošlem na spermiogram 😅 Ja tiež užívam duphaston od 17 DC po dobu 10 dní 😉 Ale tento mesiac mi ovulka akosy zamrzla 😒

lill7
13. dec 2011

@maminka142 tak asi len čaká, kým dorastie folik 🙂 veď deň dva si môže dať načas 😉 ja ten duphaston mám asi tiež brať 10 dní, lebo mi dal dve balenia, že dvakrát denne a vraj na dva mesiace a potom sa mám prísť ukázať 😕

leann245
13. dec 2011

@maminka142 dakujem, si zlata 😉 Sama som zvedava na tie vysledky z endokrinologie. Ja som nikdy nemala ovulku skor, ako 18 den cyklu (teda odkedy si meriam teplotu) tak sa mi to nezda velmi vhodne nasadit si ho uz 15 DC, lebo to vraj moze zabranit ovulacii...ale na druhej strane by som mala pocuvat lekara, tak mam trosku dilemu. A s tym priberanim to ani nezartuj, ja potrebujem dat 12 kilo dole a nie pribrat 😕 😕 😕 Kazdopadne super, ze si ma na to upozornila, nasadim prisnejsi stravovaci rezim, nech aspon nejdem do+ ale si nejak vahu udrzim, ked uz neschudnem 🙂
A tebe o chvilku teplota vyskoci a ovulka bude potvrdena, uz sa tesim na tvoj graf dalsie dni 😉 A potom budem ja silno drzat palceky, aby to tentokrat vyslo 🙂

maminka142
13. dec 2011

@leann245 no ved prave to, že duphaston by sa mal užívať až po ovulke, aby ovulke nezabranili lieky 😕 Už som aj ja o tom počula... Ja mavam tak najneskôr cca 16 DC a 17 mavam nasadeny dufík ( ale niekedy počkam až na stupnutie teplotky niekedy aj dva dni a užívam radšej neskôr, aj baby mi to tu poradili 😅 ) Ale čudujem sa, že tebe dal už tak skoro užívať duphaston 😕 Hlavne, ked mavaš ovulku neskôr 😕 😕 😕
No ved uvidíš, ako to pôjde ďalej 😉
No a čo sa tyka priberania, ani nevrav, ja by som potrebovala schudnuť aspoň 7 kg 😠 Ale nedarí sa mi 😠 A do toho ešte ty lieky 😖 A ešte aj vianoce idu, no o chvílku budem ako sud 😀 😀 😀

Ďakujem ti moc, si poklad 🙂 Snaď maš pravdu a čoskoro stupnem 😉

saranata
13. dec 2011

@leann245 hej tiež si myslím že idem do normálu, ale je to predsa desiaty den po, a ešte dva dni a mám pocit ze príde mns, už ma aj brucho bolí ...uvidíme
a ako hovoríš je dost vdačných termínov 😀 😀 😀 😀
a idu vianoce treba sa tešit 😀 😀

abriela
13. dec 2011

@maminka142 jasne, ze stupnem, len si sa prisposobila davu 🙂. Vacsina kociek nema ovulku do 14DC
@leann245 2-3 kg mi mozes poslat, lebo u mna to znovu vyzera tak, ze normalnu hmotnost budem mat az v 3 mesiaci tehu

natalinda88
13. dec 2011

Ahojte snažilky...
chcem sa pridať k maminám v roku 2012 🙂 dúfam, že moja prosba bude splnená, nakoľko sa mi jedno tehotenstvo nevydarilo a potratila som... :( strašne chcem náplasť na tú stratu....

som 21 DC a nemôžem sa dočkať , kedy už budem môsť testovať...
poraďte mi vy, aké máte skúsenosti ?

monika2712
13. dec 2011

@natalinda88 ahoj, ja som dnes 21dc, testovala som dnes ale nic, je to asi moc skoro, ale potrebovala som kvoli jednym liekom vediet... kedy si mala ovulku?

natalinda88
13. dec 2011

@monika2712 ja chcem ešte počkať, no to čakanie je ubíjajúce....neviem presne kedy som ju mala,ale tuším , že 8. decembra, čiže na 15-ty deň, len to neviem povedať s určitosťou... viem, že v ten deň doobeda som ešte mala plodný hlien a poobede už začal byť krémový...takže neviem....

monika2712
13. dec 2011

@natalinda88 hm tak potom musis len cakat. ja som ju mala este skorej ako ty a test nic, najlepsie je testovat az v den ocakavanej menstruacie.

natalinda88
13. dec 2011

asi máš pravdu, nechám to tak...no mám bolesti v krížoch a aj v brušku sem-tam, ale to môže kľudne aj PMS....
takže tomu nechávam voľný priebeh....

monika2712
13. dec 2011

@natalinda88 no to aj ja badam sem tam nejake bolesti, dokonca prsia ma bolia uz od soboty, ale to tiez moze byt len PMS..

leann245
13. dec 2011

@abriela keby to tak slo, tak ti ich hned posielam, aj postovne by som uhradila 😀 😀 Ale neboj, tvoj treti mesiac tu bude ani sa nenazdas a kilecka si vypapas aj sama 😉

natalinda88
13. dec 2011

noo 🙂 kiež by to bolo tehotenstvom... 🙂 no mňa žiaľ prsia nebolia, len mám dosť červené bradavky....