icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

ivanka12
27. dec 2011

@saranata len dnes som zacala testovat, tak neviem...uvidim o par dni a podla BT

maminka142
27. dec 2011

@saranata ešte raz gratulujeeeeeeeeeeeem, krásna fotečka a ešte krajšia fazulka 😀 😀 😀

maminka142
27. dec 2011

@ivanka12 wau tak teraz si ma zaskočila 😕 Presne aj ja minuly mesiac som mala stale pozitívne ovu testy 😕
Nechapala som 😕 Dokonca aj tento mesiac som si robila rôzne dni a stale pozitívne 😕 😕 😕
Ale to bude asi pregnylom na ktory chodím každy mesiac, aj ked baby mi tu píšu, že pregnl sa po 10 dni vytraca z tela, tak ja už neviem 😖 Ale napríklad pred dvoma mesiacmi som mala na 9 DC negatívny ovu tes a na 11 Dc už silno pozitívny, tak to asi pregnylom fakt nie je 😝 Ale, že by to mohol byť anovulak, to ma ani nanapadlo 😖

saranata
27. dec 2011

@maminka142 že? najkrajšia🙂
dakujem, ja sa tak teším, o tri týždne bude už viac vidiet, ak musím vydržat ešte, vtedy idem aj na odbery a tak
je naozaj uplne jedno kolké dieta čakáš stále sa tešíš ako po prvý raz 🙂

maminka142
27. dec 2011

@saranata No tak to ti verím 😀 Čakať dieťa a mať dieťa, je ten najkrajší dar na svete 😀 😀 😀 Musíš byť riadne nedočkava, ale nebojkaj tie tri týždne rychle prejdu 😉 Už teraz sa teším na dalšie tvoje foto 😀 😀 😀 😀 😀

backorka
27. dec 2011

@saranata
@maminka142
Ahojte babulky... tak ja som mala krasne vianoce, vela skvelych darcekov, vymenit treba iba jeden 😀 uz druhy den lyzujeme na Taloch, je tu krasne. Vela jedla stale, brucho mam ako v 15tt 😀 s mm si uzivame, jak keby sme boli na svadobnej ceste 😉
Saranata krasna fotka, moc sa s tebou tesim 🙂
Maminka kedy budes zase testovat?
Pridavam nas vyhlad z okna...

saranata
27. dec 2011

@backorka no a ja že kam si sa nám stratila 🙂 len si to užívaj aj tam aj po návrate domov a za mesiac a pol tu budem obdivovat ja tvoju fotku z USG 🙂 🙂 🙂
výhlad je užasný , dokedy ste tam?

@maminka142 vieš čo ja sa teším , ale neponáhlam , ja si to chcem užit, lebo to tak rýchlo ubehne a toto je asi naozaj už posledne tehu , takze si to chcem pomaličky vychutnavat, tie týždne budu tak letiet teraz , od jednej kontroly po druhu a zachvílu rodíme 😀 😀 😀

maminka142
28. dec 2011

@backorka A ja, že čo už je s tebou 😕 Som rada, že ti je takto super a uvidíš, že takejto uvolnenej a hlavne bez stresu otehotnieš hneď 😀 😀 😀
Ja testovať už nejdem, už klesam 😝 Krasnu dovolenku prajem 😉

maminka142
28. dec 2011

@saranata no tak to maš pravdu, letí to ako splašene 😖 Len teraz som boal tehu a už mam malá 3 roky pomaly 😅 Ja, teda ak sa podarí, si budem tehotenstvo maximalne užívať deň po dni 😀 😀 😀

janie80
28. dec 2011

kocky, aha, co som nasla... http://astro.wendys.cz/plodne_dny.php ak by bola ovula este mala prist, tak mi to aj celkom vychadza... 😉

saranata
28. dec 2011

@maminka142 toto som si ja hovorila pri druhom tehu a pozri malá ma už zachvílu 2 roky 😀 😀 😀 😀
čas nezastavíš 😒

alyce
28. dec 2011

@saranata ahoj, prepac, ze vam sem tak skacem, alepozeram, ze si v 7.tt, ako ja. Byva ti zle?

oxanka73
28. dec 2011

@saranata nebola som tu par dni. Mas krasne fotecky. Ja som si pre istotu robila test lebo mi vobec nechutilo jest a pobolievalo ma podbrusko. Ja co mozem jest 20 hodin denne. Ale je tam strasne kriklava fialova jedna ciarka, takze Jonasov termin predsa len nevysiel. Budeme pokracovat dalej.

ivanka12
28. dec 2011

@maminka142 to fakt? tak aspon nie som sama. ja tomu tiež nechápem, ja vôbec nič neužívam a toto sa mi deje, teraz naposledy som mala aj veľmi dlhý cyklus, vyše 50 dní... 😖 čítala som že ked je stále pozitívny ovu test tak to môž byť anovulák, a u mna to aj minulý mesiac bol...stále som mala nízke teploty a k tomu ten dlhý cyklus...už mám strach normálne čo ma zase čaká 😖

http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

maminka142
28. dec 2011

@ivanka12 Nebojkaj tento cyklus, už musí byť ten uspešny 😉 Ja už som bola tiež z toho zúfala 😖 Písala som si s jednou holkou v inej teme a ona mi povedala, že to nie je možne, že aby som mala stále pozitívny ovu test 😕 Vraj som nemohla mať obidve čiarky rovnako silne... Lenže ja som mala testovaciu ešte silnejšiu, ako kontrolnu čiarku, takže test bol pozitívny 🙄 A to cely mesiac hociktory den som si ho robila stale silno pozitívny 🙄 Dokonca tento mesiac tak isto 😠 Tak som si z grafu dala všetk pozitívne testy preč a až potom mi ukázal, ako taku ovulku 😅 No neviem, uvidíme ako to pôjde ďalej... Ale už som si povedala, že už som skončila s ovu testami, lebo už som bola naštvaná 😠 Ale aj tak mi to niekedy neda a urobím si ho, aj ked viem, že zasa bude pozitívny 😖
Ale snad sa ustalime a vrátime sa späť do normálu a zasa nam budu správne ukazovať ovu testy 😀 Držím to moc, moc palce 😉 A na folikulometriu nechodíš? Ja som si vždy robievala testy, ale vždy som si to potvrdila, aj u lekára, či je ovulka, alebo či sa aspoň blíži 😉

saranata
28. dec 2011

@alyce ahoj , kludne skáč 😀 😀 😀 občas ráno mi býva ťažko inak zatial celkom dobre, a čo beriem velmi pozitívne je že mi vobec nechutí sladke , nič...absolutne necitím chut koláčov čokolád a podobne, a to je pre mna hlavne teraz v období sviatkov velmi dobre 😀 😀 😀 😀

saranata
28. dec 2011

@oxanka73 jasne držím moc palčeky, nevynechávaj ovulu , niekedy len Jonáš nestačí 😀 😀 😀

alyce
28. dec 2011

@saranata dik 🙂 ja uz som sa zacinala bat, ze sa citim lepsie, cez vianoce mi bolo velmi zle, tak sondujem, ako sa maju tehulky v rovnakom tyzdni ako ja 🙂 Tak si uzivaj pohodicku

saranata
28. dec 2011

@alyce podobne aj ty🙂 všetko dobre

ivanka12
28. dec 2011

@maminka142 to som si presne povedala aj ja ked som uz bola na pokraji zufalstva, ze uz koncim s testami, ale tiez mi to nedalo :D a taktiez som aj ja mala dokonca testovaciu silnjesiu ako kontrolnu, boze, som si uz zacala mysliet ze mam chybne testy, alebo co :D na folikullometriu nechodim, mozno by som aj mala, i ked neviem co by na to povedal moj gynekolog, on je kus cudny, tak preto ma to odradza...ja sa v piatok chystam urobit si test a uz dufam ze nebude opat pozitivny :D

oxanka73
28. dec 2011

@saranata dakujem jasne, dnes sme to s mm asi cez obed vsetko porusili 😀. vsetky deti sme nechali na prazdniny a kedze test negativny, tak som si dala uz aj pohar vina no a som tesne pred ovu a mm bol trosku nepozorny, tak uvidime 😀. Nakoniec to bude dalsia dievka a ja budem stastna ako vzdy. Som velmi zvedava ako sa vyvinie vasa fazulka. Aj dievky su veeeeeeelmi zlate vsak to vies.

saranata
28. dec 2011

@oxanka73 presne tak dievčatká su dievčatká, ja mám užasne baby a nelutujem a ked bude dalšia tak bude dalšia bambulka a budeme mat tri princezne 🙂 🙂 🙂 a ked bude chlapec tak sa tiež potešíme, je to jedno...znie to ako kliše ale naozaj len to zdravie je podstatne 😉

backorka
28. dec 2011

@maminka142
@saranata
My sme tu az do pondelka, takze si uzijeme aj silvestrovsku zabavu a aj prvy jonasov cerveny den 1.1.:-) nejake odporucania saranata? Inak som rada ze uz ti nebyva tak velmi zle.... my sme dnes dali 8km prechadzku, ufff...

saranata
28. dec 2011

@backorka ak máš plne červený den 1.1. tak snazit sa treba den predtým, tolko moja rada, ostatne nechám na vás, ved viete čo máte robit 😀 😀 😀 😀
tak si to užite 😉
a v polovici januára krásne // 🙂 🙂 🙂 🙂

b.bardyova
28. dec 2011

@backorka
@maminka142 ahojte..tak uz som tu po dlhej dobe..vsetky testy som mala uz v poriadku 🙂 a na januar sa mam objednat..snad to uz pojde rychlejsie ..este vysetrit draheho a bude 🙂 snad do troch mesiacov vam sem budem moct dat foto bruska 🙂

maminka142
28. dec 2011

@ivanka12 Ta folikulometria je fakt velmi dobra vec ja na ňu chodím už pol roka, každy mesiac pravidelne... A vždy viem na čom som 😀 Nebojkaj už sa to ustali a zasa budeme v norme 😉 A okrem toho tento cyklus bude uspešny uvidíš, musí byť 😀 😀 😀

maminka142
28. dec 2011

@backorka len tak ďalej 😀 Užívaj si všetko plnými duškami 😀 😀 😀 A krásneho silvestra 😀

maminka142
28. dec 2011

@b.bardyova Držím mooooc palčeky 😀

b.bardyova
28. dec 2011

@maminka142 ako budem nieco vediet napisem Vam, lebo som uz prestala testovat ovulaciu a vsetko co je s tym spojene 🙂 tak to nechavame na nahodu alebo doktora

akira13
28. dec 2011

😀 😀 kočky ja k tomu chlapec/ dievča--- treba na to hľadieť prakticky ako môj muž- "jedna ružová ochechula doma už je, okrem toho zákonitá, ale nech je to radšej ďalšia baba, lebo jak poznám svoju ženu, tak modré mimčo by nás zruinovalo 😀 😀 😀 "
On si tuším fakt nahovára, že nám bude stačiť to nepreberné množstvo ružových vecičiek, hračiek a príslušenstva okolo 😀 😀 😀 😀 Ale ja ho nechcem sklamať, tak pššššt, ale nebude, veru nebude 😀 Najmä keď už teraz neviem kam by som sa pozerala v tých obchodoch 😀 😀 😀 😀