V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata ešte raz gratulujeeeeeeeeeeeem, krásna fotečka a ešte krajšia fazulka 😀 😀 😀
@ivanka12 wau tak teraz si ma zaskočila 😕 Presne aj ja minuly mesiac som mala stale pozitívne ovu testy 😕
Nechapala som 😕 Dokonca aj tento mesiac som si robila rôzne dni a stale pozitívne 😕 😕 😕
Ale to bude asi pregnylom na ktory chodím každy mesiac, aj ked baby mi tu píšu, že pregnl sa po 10 dni vytraca z tela, tak ja už neviem 😖 Ale napríklad pred dvoma mesiacmi som mala na 9 DC negatívny ovu tes a na 11 Dc už silno pozitívny, tak to asi pregnylom fakt nie je 😝 Ale, že by to mohol byť anovulak, to ma ani nanapadlo 😖
@maminka142 že? najkrajšia🙂
dakujem, ja sa tak teším, o tri týždne bude už viac vidiet, ak musím vydržat ešte, vtedy idem aj na odbery a tak
je naozaj uplne jedno kolké dieta čakáš stále sa tešíš ako po prvý raz 🙂
@saranata No tak to ti verím 😀 Čakať dieťa a mať dieťa, je ten najkrajší dar na svete 😀 😀 😀 Musíš byť riadne nedočkava, ale nebojkaj tie tri týždne rychle prejdu 😉 Už teraz sa teším na dalšie tvoje foto 😀 😀 😀 😀 😀
@saranata
@maminka142
Ahojte babulky... tak ja som mala krasne vianoce, vela skvelych darcekov, vymenit treba iba jeden 😀 uz druhy den lyzujeme na Taloch, je tu krasne. Vela jedla stale, brucho mam ako v 15tt 😀 s mm si uzivame, jak keby sme boli na svadobnej ceste 😉
Saranata krasna fotka, moc sa s tebou tesim 🙂
Maminka kedy budes zase testovat?
Pridavam nas vyhlad z okna...
@backorka no a ja že kam si sa nám stratila 🙂 len si to užívaj aj tam aj po návrate domov a za mesiac a pol tu budem obdivovat ja tvoju fotku z USG 🙂 🙂 🙂
výhlad je užasný , dokedy ste tam?
@maminka142 vieš čo ja sa teším , ale neponáhlam , ja si to chcem užit, lebo to tak rýchlo ubehne a toto je asi naozaj už posledne tehu , takze si to chcem pomaličky vychutnavat, tie týždne budu tak letiet teraz , od jednej kontroly po druhu a zachvílu rodíme 😀 😀 😀
@backorka A ja, že čo už je s tebou 😕 Som rada, že ti je takto super a uvidíš, že takejto uvolnenej a hlavne bez stresu otehotnieš hneď 😀 😀 😀
Ja testovať už nejdem, už klesam 😝 Krasnu dovolenku prajem 😉
@saranata no tak to maš pravdu, letí to ako splašene 😖 Len teraz som boal tehu a už mam malá 3 roky pomaly 😅 Ja, teda ak sa podarí, si budem tehotenstvo maximalne užívať deň po dni 😀 😀 😀
kocky, aha, co som nasla... http://astro.wendys.cz/plodne_dny.php ak by bola ovula este mala prist, tak mi to aj celkom vychadza... 😉
@maminka142 toto som si ja hovorila pri druhom tehu a pozri malá ma už zachvílu 2 roky 😀 😀 😀 😀
čas nezastavíš 😒
@saranata nebola som tu par dni. Mas krasne fotecky. Ja som si pre istotu robila test lebo mi vobec nechutilo jest a pobolievalo ma podbrusko. Ja co mozem jest 20 hodin denne. Ale je tam strasne kriklava fialova jedna ciarka, takze Jonasov termin predsa len nevysiel. Budeme pokracovat dalej.
@maminka142 to fakt? tak aspon nie som sama. ja tomu tiež nechápem, ja vôbec nič neužívam a toto sa mi deje, teraz naposledy som mala aj veľmi dlhý cyklus, vyše 50 dní... 😖 čítala som že ked je stále pozitívny ovu test tak to môž byť anovulák, a u mna to aj minulý mesiac bol...stále som mala nízke teploty a k tomu ten dlhý cyklus...už mám strach normálne čo ma zase čaká 😖
@ivanka12 Nebojkaj tento cyklus, už musí byť ten uspešny 😉 Ja už som bola tiež z toho zúfala 😖 Písala som si s jednou holkou v inej teme a ona mi povedala, že to nie je možne, že aby som mala stále pozitívny ovu test 😕 Vraj som nemohla mať obidve čiarky rovnako silne... Lenže ja som mala testovaciu ešte silnejšiu, ako kontrolnu čiarku, takže test bol pozitívny 🙄 A to cely mesiac hociktory den som si ho robila stale silno pozitívny 🙄 Dokonca tento mesiac tak isto 😠 Tak som si z grafu dala všetk pozitívne testy preč a až potom mi ukázal, ako taku ovulku 😅 No neviem, uvidíme ako to pôjde ďalej... Ale už som si povedala, že už som skončila s ovu testami, lebo už som bola naštvaná 😠 Ale aj tak mi to niekedy neda a urobím si ho, aj ked viem, že zasa bude pozitívny 😖
Ale snad sa ustalime a vrátime sa späť do normálu a zasa nam budu správne ukazovať ovu testy 😀 Držím to moc, moc palce 😉 A na folikulometriu nechodíš? Ja som si vždy robievala testy, ale vždy som si to potvrdila, aj u lekára, či je ovulka, alebo či sa aspoň blíži 😉
@maminka142 to som si presne povedala aj ja ked som uz bola na pokraji zufalstva, ze uz koncim s testami, ale tiez mi to nedalo :D a taktiez som aj ja mala dokonca testovaciu silnjesiu ako kontrolnu, boze, som si uz zacala mysliet ze mam chybne testy, alebo co :D na folikullometriu nechodim, mozno by som aj mala, i ked neviem co by na to povedal moj gynekolog, on je kus cudny, tak preto ma to odradza...ja sa v piatok chystam urobit si test a uz dufam ze nebude opat pozitivny :D
@saranata dakujem jasne, dnes sme to s mm asi cez obed vsetko porusili 😀. vsetky deti sme nechali na prazdniny a kedze test negativny, tak som si dala uz aj pohar vina no a som tesne pred ovu a mm bol trosku nepozorny, tak uvidime 😀. Nakoniec to bude dalsia dievka a ja budem stastna ako vzdy. Som velmi zvedava ako sa vyvinie vasa fazulka. Aj dievky su veeeeeeelmi zlate vsak to vies.
@maminka142
@saranata
My sme tu az do pondelka, takze si uzijeme aj silvestrovsku zabavu a aj prvy jonasov cerveny den 1.1.:-) nejake odporucania saranata? Inak som rada ze uz ti nebyva tak velmi zle.... my sme dnes dali 8km prechadzku, ufff...
@backorka
@maminka142 ahojte..tak uz som tu po dlhej dobe..vsetky testy som mala uz v poriadku 🙂 a na januar sa mam objednat..snad to uz pojde rychlejsie ..este vysetrit draheho a bude 🙂 snad do troch mesiacov vam sem budem moct dat foto bruska 🙂
@ivanka12 Ta folikulometria je fakt velmi dobra vec ja na ňu chodím už pol roka, každy mesiac pravidelne... A vždy viem na čom som 😀 Nebojkaj už sa to ustali a zasa budeme v norme 😉 A okrem toho tento cyklus bude uspešny uvidíš, musí byť 😀 😀 😀
@backorka len tak ďalej 😀 Užívaj si všetko plnými duškami 😀 😀 😀 A krásneho silvestra 😀
@b.bardyova Držím mooooc palčeky 😀
@maminka142 ako budem nieco vediet napisem Vam, lebo som uz prestala testovat ovulaciu a vsetko co je s tym spojene 🙂 tak to nechavame na nahodu alebo doktora
😀 😀 kočky ja k tomu chlapec/ dievča--- treba na to hľadieť prakticky ako môj muž- "jedna ružová ochechula doma už je, okrem toho zákonitá, ale nech je to radšej ďalšia baba, lebo jak poznám svoju ženu, tak modré mimčo by nás zruinovalo 😀 😀 😀 "
On si tuším fakt nahovára, že nám bude stačiť to nepreberné množstvo ružových vecičiek, hračiek a príslušenstva okolo 😀 😀 😀 😀 Ale ja ho nechcem sklamať, tak pššššt, ale nebude, veru nebude 😀 Najmä keď už teraz neviem kam by som sa pozerala v tých obchodoch 😀 😀 😀 😀

@saranata len dnes som zacala testovat, tak neviem...uvidim o par dni a podla BT