V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142
@leann245
@abriela
@saranata
Ahojte babulky... myslite ze som uz po ovulke?
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@backorka ahoj, no ked neviem aké boli predtým teploty tak neviem presne, ale ak sa ty citiš aj podla hlienu ze áno tak to mohlo byt ten 12DC,
@leann245
@abriela
@maminka142
žienky včera som vas zanedbala , ale bolo mi horzne zle a to celý den , večer asi najhoršie, fakt hruuuuza
ešte mi snád takto nikdy nebolo, dnes to vyzerá znova divne ale ešte kým je ako tak dobre tak vám píšem
inak @backorka lekár muž je podla mna lepší ako zena , neviem prečo ale je tam citlivejší prístup aspon teda podla mna, mala som aj lekárku a dobru , skor posudzujem prístup lekárov a lekárok v nemocnici, muži boli jemnejší a lepší prístup mali
neviem ako sa tu ukážem dnes ale prajem vám pekný den
@saranata ja by som aj tvrdila ze som ju uz mala, aj ked sa mi nechce verit ze tak skoro... teraz podla hlienu mam uz suchoty a treti den mam citlive bradavky, to som pred tym nikdy nemala...
No uz som objednana k tomu doktorovi, o tyzden v piatok, tak som zvedava.... len neviem ci mam tej mojej terajsej doktorke nieco napisat alebo proste sa len uz neukazat a pride jej ziadanka na moju dokumentaciu...
aj tebe pekny den, aspon podla moznosti 😉
@backorka tak už si asi po ovulke, držím palce🙂
neviem aký si mala vztah s tou doktorkou ale ja by som jej zavolala a povedala jej ze mením centrum z takých a takých dovodov , a ze s nou si bola spokojná , myslím že to bude korektnejšie voci nej 😉
možno prídeš k novemu lekárovi a hned ti potvrdí graviditu 😀 😀 😀 to by bola sranda, ze zlízne celu smotanu za tvoju lekárku hehe
neviem aký bude moj den asi zase v posteli ale nejako sa musím premoct lebo mala si vyzaduje pozornost a navyše nejak pokašliava tak snád nebude chorá
inak ani kávu už nemožem takže som na tom tak ako pri malej 😀 😀 ani citit blee
až v piatom mesiaci som nabrala odvahu a vypila prvu tak uvidím ako to bude pokračovat
a ozaj pekná fotka si kočka 😉
@backorka Ahoj, tak dufam, ze ste tu skoru ovulku poriadne vyuzili 😉 Inak co sa tyka tvojej doktorky, riesila by som to ako pise saranata. Nech vie, ze si s nou bola spokojna.
@saranata juuj to mi je luto, ze ti je tak zle... ale v dobrom zavidim, aj ja chcem 😉 Sice, neviem si predstavit, ako by som chodila do prace, ale ved nejako by som to zvladla. Vcera si tu nebola, ale chcela som sa ta spytat, ci si pre ocakavanou MS mala take iste bolesti ako vzdy, alebo si citila, ze je nieco ine?
Ja som dnes uz 28 DC a brucho stale boli...
@summer_103 ja som takto pri malej bola na PN už, takže do roboty by som asi nebola schopná chodit ani teraz, ale zase v robote som lebo sa starám o malu takže sa musím premoct
ja som to vedela už 11den po ovule a test mi to potvrdil, skor podla pachov a toho ze som citila ze je niečo inak, bolesti som začala mat az tak pred týždnom ked sa začala roztahovat už maternica,
býva ale často ze v čase očakávanej mns su bolesti take ako keby si mala dostat a ak nedostatneš tak to moze signalizovat ze si tehotná, testovala si už?
@saranata no mas to tazke, ale co nie sme my zeny vsetko schopne vydrzat kvoli babatku 🙂
Ved to, zevraj zvyknu byt bolesti ako pred MS ale nejako som presvedcena o tom, ze by to malo byt ine 😀 Vzdy ma pred MS boli brucho a zatial mrcha vzdy prisla... Este som netestovala, dnes ma mrcha termin, takze este nemeska. Ak by nahodou neprisla do zajtra rana - comu moc neverim, tak testnem.
@saranata a fotku bruska nam kedy ukazes? 🙂 dakujem za kompliment, je to ale fotka z aprila 😀
Tak skusim tej doktorke napisat nejaky mily mail, lebo aj pred tym som s nou komunikovala mailom...
No veru, bola by to sranda, kebyze tam dojdem uz tehotna, ale aj tak dobre, urcite tam ma lepsi ultrazvuk ako som chodila teraz... kamoska k tomu dktorovi chodi tiez a chvali si ho, aj ked bola nahnevana, lebo jej upravoval ovulku tiez clostilom a urobila sa jej z toho cysta, ale tak za to doktor nemoze...
@summer_103 no myslim ze sme ju vyuzili, mali sme vtedy aj jonasov termin... aj ked stale nechcem verit, ze uz ju mam za sebou, potvrdia mi to teploty dalsie dni... vcera som si robila aj ovu test a bola tam slaba ciarka ako keby som mala par dni pred ovu tak fakt neviem...
Ozaj, preco uz netestujes?
@backorka uvidis za par dni, mozno je ovula naozaj este len na ceste, preto nezahalajte 😀 Ale skor si myslim, ze sa bude teplotka drzat uz len pekne hore a neklesne a na konci budu na testiku // 😉 Ved ked ste mali aj Jonasa, tak je tam dvojnasobna sanca 🙂
Ja som taky neveriaci Tomas, netestujem kym nemeska, lebo potom som sklamana a ani sa mi nechce tolko investovat do tych testov, vies, vzdy mi predaju take ktore nemaju // 🙄 Jeden mamatest mam este odlozeny, tak rano testnem ak by dovtedy fakt neprisla... Ale ako sa poznam, mne rano dlho trva kym sa preberiem, tak mozno ze aj zabudnem 😀
@summer_103 to je dobre ze vydrzis netestovat, fakt si tym clovek usetri sklamanie aj peniaze... len skoda ze ja nie som taka trpezliva 😀
@backorka ovu testy si nerobíš?
@maminka142 to je zaujimave, ja som si vzdy myslela opak... tak to sa uz tesim na tu moju prvu navstevu u noveho doktora 🙂
@maminka142 robila som si vcera prvy, bola tam slaba ciarka, uvidim ci dnes bude slabsia alebo silnejsia...
@backorka uvidíš, že budeš spokojna 😀
@backorka prečo si si robila, tak neskoro? Ja už si robievam vždy už od 9 DC, pre istotu 😀 No teda okrem minuleho mesiaca, lebo to som mala cely mesiac silne pozitívny 😠 Tak snaď tento mesiac sa mi to upraví 😉
@maminka142 no nemala som ich, povodne som si nechcela vobec robit tento mesiac, ale nedalo mi to... kedze som zacala merat az posledny den dovolenky, tak neviem kedy som mala ovulku... ale v podstate je to jedno, uz to nechcem tak casovat, lebo nam to s muzikom nerobi dobre 😀
@backorka no ani nevrav u nas je to tak isto 😖 Ja už som si povedala, že už nejdem ani merať a ani k lekarovi chodiť a necham tomu volny priebeh, ale neda mi to 😒 A takto načasovane je to aj pre mm dosť na psychiku 🙄
@saranata Ahoooj, vcera som na teba vecer myslela, ze ked si sa tu neukazala, tak to nie je dobre, ale tesim sa, ze si sa dnes ozvala a dnes to uz bude snad lepsie 😉
@backorka podla mna si uz mala ovulku, o chvilu budes patrit k tym babam, co ovoluju 10DC a 23 den uz aj vedia, ci su tehotne, zatial co ine este ani ovulu ten 23DC nemaju 😀 Kazdopadne, kedze to nie je uplne jasne tak netreba vecer zahaaaalat 😝
Ja nemam nic nove, beriem dufik, s vysledkami endokrinologie idem na gyndu v pondelok, lebo dnes sa mi nepodarilo vstat z postele ako som planovala 😀 A teplotu som si merala tento cyklus len trikrat, takze z toho nie je nic vidiet a dnes som 19DC. Takze tolko moje aktuality. a u nas neskutocne snezi a snezi a snezi...neviem, ci sa vobec dostanem domov.
@maminka142 ako som uz vcera pisala, uplne s tebou suhlasim, aj mne viac vyhovuje chlap gynekolog ako zena 🙂
@maminka142
@backorka
@saranata
@abriela
Babyyy strasne ma boli brucho aj krize a ta mrchava stale nic!!! Uz ledva sedim v praci a tesim sa ked si doma lahnem. No myslim ze do vecera je tu ako na koni...tak pre toto ja netestujem, ved mne ani nevie meskat ☹
@summer_103 a možno ani nepríde 😉 Ved uvidíš 😀
@summer_103 no uvidime ci sa ti spusti alebo su to tehu bolesti, tabletku si pre istotu nedavaj 😉
@leann245 a preco nemerias? videli by sme ci sa drzis hore... zacni merat 😉
@maminka142 to poznam, neda sa to len tak stopnut, hlavne ked to meranie je take jednoduche a dost toho napovie, kazdy vecer sa tesim co si rano nameriam 🙂 ale pre muza to nase teraz este nie, teraz uz ano je fakt zle, aj ked chce dieta, tak je to taky tlak na psychiku, ze to napomahanie vlastne uskodi 😒
@maminka142 haha 😉 tomu neverim 😖 Ja ju nechceeeem!!! Nech si ide niekde inde! 😀 Samozrejme nie do tejto temy. Tsss si predstavujem ako sa niekto takto modli aby prisla, lebo babatko nechce ☹ ☹ ☹
@backorka urcite pride. Viem to... ale bez tabletky vydrzim 🙂
Inak baby ja sa nestresujem meranim, ani drahemu nehovorim kedy mam plodne dni, len ho proste nenapadne zvediem ak treba 😀 a aj tak sa nedari, takze nemyslim ze je to len o tom.
@backorka no ved prave, ono by to bolo jednoduchšie, kebyže sa s tym dalo len tak seknuť a milovali sa len ked mame chuť a cca asi približne okolo ovulky, ale bez merania bez všetkého, ale to sa neda 🙄 Veď prve dieťa sme sa presne tak snažili a po 3 mesiacoch som už bola v tom 😀 Nemerala som, nesustredila som sa na to a povedali sme si, že ked príde príde, ak nepríde nepríde 😀 Žiadne stresy a teraz? Teraz je to pravý opak 🙄 A najhoršie na tom je, že neviem prestať merať a sustrediť sa na to 🙄
@summer_103 No presne, ako píšeš, je to dosť smutne, že sa niekto modli aby babätko neprišlo 🙄 Každe milovanie je spojene s tym rizikom, tak tie čo to nechcu nech sa maximalne chrania... Ach ved minule som nakukla do inej temy, čo jedna 19 ročna napísala: " baby poradte, čo mam robiť, mam len 19 rokov a som tehotna... Ved ja sama som dieťa... Mam síce rodičov, ktorí by ma zabezpečili, ale neviem či to dieťa chcem... Mam ísť na potrat?"
No nechapala som, tak na dieťa je ona sama ešte dieťa, ale na sex už dieťa nie je! Radšej sa k tomu už nevyjadrujem 😠
Len niekedy ma tak napadne, že tie čo chcu babätko sa trapia aj roky a tie, čo nechcu su tehu hned a nevažia si ten zazrak, ktorý v sebe nosia...
@backorka som tu až teraz nachvilu , zase mi blbo, dufam že toto prejde tak za mesiac
bruško? zatial by som fotila len tuk 😀 😀 😀 ale je pravda že už citim ze sa mi všetko posuva, ved maternica je už ako mandarinka, a po dvoch detoch to je skor vidiet, tak uvidíme kedy vykukne uplne 😀
@leann245 no aj som si myslela ze bude lepšie, bola som v lekárni a v obchode, zvládla som to síce s ťažkostami a skoro som sa tam povr.... ale som doma bez ujmy a trapasu 😀 😀 😀
@summer_103 držím palce nech ti to vyjde a nech tie bolesti brucha absolutne neznamenaju mrchu 😉
@maminka142 rob tak ako to citis, ked chceš meraj BT a ked chceš testuj ovu, ved treba niečo robit aby sa človek nezbláznil 🙂
babule moc vám drzím palceky k novoročným prekvapeniam , nech sa tu mám s kým delit o tie prvé "radosti" tehotenstva 😀 😀 😀
tak pome nech v tom nie som sama!!!!!
@saranata
@summer_103
@backorka
@leann245 baby, neviete prečo mi neukazuje, ako napríklad
@summer_103
@leann245 , že sa snažia otehotnieť? "snaží sa" Ved som si to nastavila 😕

@b.bardyova fuha a kedy na to ideš? A ake stery? Bolelo?