icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
7. jan 2012

@jania023 ano, ja to mam tak poznačené 😀 Včera, či kedy som to skumala v teme BT a tam mi takto dievčatá poradili, tak som si to hned aj tak poznačila, že clomid 😀

ivanka12
8. jan 2012

@maminka142 presne tak, nech sme už tehu 😉 už ma nebaví dookola riešiť len tie pozitívne ovu testy 😀 ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

backorka
8. jan 2012

@maminka142 tak uz som si to tam opravila 🙂 ja som nebrala duphaston, ale lutenyl, vraj ej to podobne a tento mesiac ho uz nemam, zbytocne mi moc predlzil cyklus a k nicomu nepomohol, to sa mi nepacilo 😒 ja som dnes inak zase stupla, ovu testy si uz nerobim, verim ze ju mam uz za sebou, a snazenicko teraz aj tak dlhsie nebolo...

maminka142
8. jan 2012

@backorka no ak si stupla, tak nech sa to tak krasne drží 😉 A kde maš graf? 🙂 Tak už snaď tento januar budeme uspešne a budeme nasledovať @sarantu 😀

nena13
9. jan 2012

@saranata kedysi v auguste sme si písali ,že chceme byt tehu a pozerám ,že aj ty už čakáš bábatko a si v 8 týždni-moc sa s tebou teším a držkám všetky prsty🙂Ja sa zatiaľ s injekciami na riedenie krvi držím a som v 21 týždni-tak krásne tehuľkovanie-aj všetkým ostatným žienkam.

backorka
9. jan 2012

@maminka142
@ivanka12
@abriela
@saranata zlatko ako ti je? dufam ze napises ze lepsie a ze si zvladla navstevu 😉
@leann245
Ahojte zienky, tak uz tu mame zase otravny pondelok v praci 😒 nejako nam viazne konverzacia, ked tu nie je saranata, sup sup nejaku temu nahodit 😉 ako sa mate? ako ste si uzili predlzeny vikend?
Tak ja som na tom takto, nabieham na svoju klasicku horsku drahu 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

leann245
9. jan 2012

@backorka ahojky, ja som cez vikend "uviazla" vo vire oslav a montaze skriniek do obyvacky, tak som sem len na par sekund nakukla, mam pocit, ze tento vikend trval aspon tyzden, tolko sme toho stihli 🙂 V piatok som robila na oslavu Tiramisu, recept od Saranaty a neostala z neho po par minutach ani omrvinka, takze mal velky uspech. zatial som sa odvazila len na nepecenu tortu, tie, co pecies ty, to uz je ina liga 😉 No a mame tu v BB krasne pocasie, dnes sa mi opät nepodarilo vstat ku gyndosovi, mam mu ist odniest vysledky z endokrinilogie, tak snad zajtra. Dnes som 22 DC, ovu urcite este nebola a hlien (aj ked len velmi minimalny) sa mi prvykrat objavil vcera. Tak uvidim co to spravi, lebo uz doberam dufik, tak mi asi pridu kramy bez ovulky. Necham to uz ale na doktorovi. Takze tolko novinky u mna. A vy ste ako vikendovali? 🙂

backorka
9. jan 2012

@leann245 tak to si mala krasny vikend, ja mam pocit ze sptrasne rychlo ubehol, ja ked bol predlzeny... boli sme tradicne u svokrovcov a potom u nasich, s medzizastavkami na navstevach u dvoch parov, nasich dobrych znamych. Ti prvi maju 3 mes Mareka, tak som si ho kvalitne vymojkala kym nezacal rumazgat a pytat sa k mame 😀 tento talsi vikend zase ideme do sedlakova, robit klobasy, si ma inspirovala, tusim nieco upeciem, ale nieco suchsie, aby sa to talo jest rukou 🙂 inak uz som unavena z tychto vecnych navstev, je to jeden kolotoc a ani si uz nepamatam kedy sme boli cez vikend doma... akoze my sme obaja rodinne zalozeny, mame radi ked sme pokope s rodinou, ale uz je to fakt moc... budeme to musiet nejako obmedzit ☹
No inak s muzom sme od dnes zase na krabickovej diete, tak sa tesim ze zase konecne zacnem chudnut 😀
No ty pekne nabehnu k tomu dokimu nech si co najskor tehula!!! a teplotu merias?

maminka142
9. jan 2012

@backorka grafik maš krásny, už aby si testovala, už sa teším 🙂
Víkendík bol fajn 😀 A som sa rozhodla, ale tak ako nikdy, že idem schudnuť 😀 Takže som sa začala už konečne obmedzovať (hlavne vo večernom jedení 😅 ) A každy deň buď cvičím, alebo od dnes idem začať behať... Takže jeden deň mam beh a na druhy cvičenie podla dvd a potom zasa behať... Mam malo pohybu a musím už začať maximalne na sebe makať 🙂 Par dni to už absolvujem a už mam aj menšie bruško, tak ma to ženie vpred 😀

leann245
9. jan 2012

@backorka fuu, tak ste mali aj vy bohaty program. To si viem predstavit, ze aj napriek tomu, ze ste rodinne zalozeni, tak je to riadne vycerpavajuce...clovek potrebuje aj take viekendy, ked robi vyhradne to, co sa mu chce, napr. aj vobec nic, len nohy v teple, caj a kniha a muchy zerte ma 😀 My mame vsetku rodinu, s ktoru sme v castom kontakte v BB, takze aj ked chceme byt spolu, tak nemusime cestovat, navstivime jednych a druhych a stale mame cely den pred sebou. Ale zas nemame kam chodit zmenit prostredie, takze vsetko ma svoje vyhody.
Jeeej, takze krabickujete? Ja tento tyzden zacinam taky stravovaci rezim, co mi poslala saranata, dost sa mi to pozdava. Som na svojom historickom vahovom maxime, akoze fakt zleee, tak sa musim riadne nakopnut a zamerat sa uz aj na seba, nielen na byt, lebo o chvilu nebudem mat v com chodit oblecena 😀 A este k tomu ten dufik, dufam,ze z neho nepriberiem este viac. S mojom tehu to bude asi trosku zlozitejsie, ale dohodnime sa, ze mi pojdes prikladom a ja sa budem inspirovat, oki? 😉 Teplotu meriam len ked sa mi chce, trosku som vypustila a odlahcila mysel, tak si kludne pozri graf, ale hovori akurat o tom, ze ovulka sa mi zas niekde zabudla
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

saranata
9. jan 2012

@backorka
@maminka142
@ivanka12
@abriela
@leann245
ahojte babulky prepáčte že vás zanedbávam ale je to horzne fakt, už to je horšie ako pri malej, tam som aspon mohla celý den prelezat ale teraz sa to nedá pri krpatej 🙂 síce ležím ale stále niečo okolo nej musím behat takže je to take na nič
ja sa len modlím aby to naozaj končilo prvým trimestrom a nebolo to do porodu lebo toto nezvládnem, najem sa je zle , nejem je ešte horšie, no katastrofa, nerátala som s tým ze to bude take ako naposledy, trochu som dufala že to bude lepšie...
zajtra mám kontrolu, ideme pozriet babatko, tak mi bude snád lepšie 🙂

ako sa máte všetky, @backorka tebe som v sobotu tusím písala ze zahniezduješ , tak mooc držím palce
a vlastne všetkým nech sa vam zadarí na uvod roka a nech tu "netrpím " sama, nie ze by som vám priala taketo krásne priznaky tehu...ved viete ako to myslím , tak sa držte a nech mi tu zachvílu urobia radost nejaké tie // 🙂 🙂 🙂

saranata
9. jan 2012

@nena13 dakujem a prajem ti bezproblemove tehotenstvo, lahký porod a krásne zdrave babatko 😉

leann245
9. jan 2012

@saranata aooooj, my s tebou zatial sice nezdielame tieto tehotenske "radosti", ale kazdy den na teba myslime, tak to snad trosku pomoze a tieto vyrazne priznaky coskoro prejdu. Neviem si to ani predstavit, ze sa v takomto stave musis plnohodnotne starat o malicku, ale ty to urcite zvladnes! 😉 Zajtrajsi pohlad na fazulku ti urcite plne vynahradi vsetky neprijemnosti 😉 Potom sa s nami podel, nech sa trosku inspirujeme 😉 Drzkaj sa

ivanka12
9. jan 2012

@maminka142
@backorka
@leann245 ahojte kocky, ja som cez vikend bola bez manzela, lebo od rana do vecera bol v praci, ale oddnes ma dovolenku 2 tyzdne a ja som tiez doma tak sa velmi tesime ze konecne budeme spolu 🙂 dnes sa u mna objavil taky bielkovy hlienik tak som zvedava co sa z toho vykluje, dufam ze ovulka uz konecne pride. Teraz by sa to aj hodilo ked sa budeme viacej snazilkovat 😀 ked som si hlienik zaznacila do grafu tak mi uz aj tu ovulku vymazalo, ale aj tak iste este nebola tak nevadi. Okrem toho podbrusko ma pobolieva uz 2 tyzdne. Zajtra idem na kontrolu k endokrinologicke, bude mi brat aj krv, tak som zvedava na vysledky. Chystam sa jej spomenut tie moje zblbnute cykly.

http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

backorka
9. jan 2012

@saranata juuj, moc drzim palce aby ti to coskoro preslo... neda sa ti nejak prestavit hladina tych liekov co beries ze by ti to pomohlo? skus sa zajtra poradit s dokim.... no aj ja dufam ze som zahniezdila, konecne, bola by som nesmierne stastna, bolo by to nase silvestrovske babo 🙂
@leann245 @maminka142 jej tak to je super, ze ste sa dali na chudnutie, to splasnute brusko je skvela motivacia, ze? budeme sa tu podporovat a trochu si odlahcime nasu mysel a nebudeme mysliet len na otehotnenie a urcite coskoro potesime saranatu nasimi //, musi to tak byt! 🙂
Inak nerozmysali ste niekedy nad tym, ze si tuto temu uzamkneme na sukromnu aby bola len pre nas? ked uz sme tu taka partia, hmm? samozrejme aj s ostatnymi zienkami, janie, ivanka, darinka, abriela, meatfly, summer a tak...

saranata
9. jan 2012

@leann245 dakujem jasne ze sa podelím🙂

@backorka ja beriem lieky na stítku a to s týmto nemá nič spoločne, je to normálne, a hovorí sa ze ked velmi zle zene tak sa vyvíja všetko tak ako má, takze to vydrzím 🙂 🙂 :-_

a to je inak celkom dobrý nápad

leann245
9. jan 2012

@backorka ja som za, nevedela som, ze sa nieco take da, ale je to podla mna fajn napad 🙂
@ivanka12 ty to mas velmi podobne ako ja, anovulaky a aj mns ti zacal takmer na den ako mne, dufam, ze budes mat endokrinologiu v poriadku, ja som ju mala v pohode, ale tento cyklus nevyzera o nic lepsie ako ten minuly, takze asi bude hladat pricinu dalej 😒 jasan, spomen jej to, som zvedava, co ti na to povie.

maminka142
9. jan 2012

@saranata nejako to vydržkaj 🙂 A nebojkaj čoskoro aj nam bude tak, musí a hotovo 😀

maminka142
9. jan 2012

@ivanka12 držím palce u lekarky a s mužíčkom si to užite 🙂

maminka142
9. jan 2012

@backorka to by bol fajn nápad, aspoň by som nemala obavy tu niečo napísať, že si to niekto iny prečíta 😅

ivanka12
9. jan 2012

@leann245
@maminka142 dakujem, dam potom vediet vysledky 😉

@backorka tiež súhlasim, že je to super nápad, ja som za 😉

backorka
9. jan 2012

@ivanka12
@maminka142
@leann245
@saranata
No takze tato nasa tema sa neda zmenit na sukromnu, ale mozme prejst do novej sukromnej, ktoru by jedna z nas vytvorila... tak co vy na to?

maminka142
9. jan 2012

@backorka ok 😉 suhlasím 😀 😀 😀 Môžeš vytvoriť 😉

leann245
9. jan 2012

@backorka uplne suhlasim, a za tvorcu temy by som zvolila majitelku myslienky, teda Teba 😉 🙂

ivanka12
9. jan 2012

@backorka suhlasim s @maminka142 a @leann245 😉

backorka
9. jan 2012

@leann245
@maminka142
Oukej, uz ked som taka organizatorka, ze? 😀 a co keby som ju nazvala tak ustretovejsie pre nas suchtosky, ze V roku 2012 budem tehulka? 😉

maminka142
9. jan 2012

@backorka super názov 😉 To si super napísala, že šuchtošky 😀 😀 Tak snad do konca roka sa došuchceme, aspoň na to tehu 😀 😀 😀

saranata
9. jan 2012

@backorka super a ja tam budem patrit tiez? ked som už tehulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

backorka
9. jan 2012

@saranata no to je teda otazka! jasne ze tam budes patrit 😀 ten nazov este nie je konecny, este som ju nevytvorila, tak prijimam navrhy 😉 V roku 2012 sme tehulky?

saranata
9. jan 2012

@backorka ved srandujem 😀
Moze byt