V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@mattuliatko30
@abriela
@backorka
Snazime sa takych 5 mesiacov, ale nie az tak pravidelne...v priemere mozno 2x do tyzdna... mozno by sme mali castejsie...vy ste na tom ako? skusim si pocitat nieco okolo toho merania a asi to vyskusam...aj ked ako backorka pise, aby to nebol zbytocny stres pre mna aj mm...
Nejake tehulky nepribudli, ze by poslali tie spravne bacile?
@simon13 ono je dobré skúsiť si aj merať..a zistiť ako sa telo správa...resp. skúsiť tie ovu testy...
@simon13 zatial ziadne tehulky a ja budem vediet ako na tom som max do 55 dni, tak uvidime 😉
Odporuca sa obden cez plodne dni... lebo 2x tyzdenne, to mozte tu ovulku minut... my sme nikdy neboli v posteli akcny, keby bolo na mne tak mi to staci raz tyzdenne, preto som potrebovala vediet kedy mam ovulku a zariadit vtedy to snazenicko, rozumies 😀
Ale ak mas pravidelny cyklus, tak nemusis hned merat BT, daj si v strede 10 dni, ked sa budete snazit obden a trafite sa 😉
@simon13 Teplotu som si predtym nemerala, ale citila osm kedy mam ovulku. Citila som to vnutorne - mala som vacsiu chut na tutumutu, pozorovala som hlien. Roky som sa tym riadila. Kedze som cykly mala kratsie od 24-27 dni, tak plodne u mna boli od 9-15DC. Teraz mam cykly zhruba 27dnove a plodne 9-14 den. Viem to podla teplot. ako casto sa snazit? Su na to rozdielne nazory. Niekto vravi kazdy den pred ovulkou, cize to je zhruba 3 dni pred, a den po ovulke. Niekde sa pise, ze kazdy druhy den. Tazko povedat. Mne aj teraz lekar povedal, ze niektore zeny otehotneju tesne pred mrchou, niektore pocas mrchy - priroda je mocnejsia ako mi.
Ovu testy su podla mna vyhodene peniaze, aj ked som nikdy ziadny nerobila. Ukazuju, ze mas ovulaciu aj 5 dni a vyber si, kedy je ciarka najsilnejsia. Na hlavu 😝.
@mattuliatko30
ja som vdaka ovu testom zistila kedy mam ovulku..takze ja by som odporucala 🙂 Mam len jeden den pocas cyklu test pozitivny.
ja mam doma ovu test mikroskop, takze plodne dni si pozeram podla slin..a tiez podla hlienu..niekdy ovulku citim, niekedy nie...uvidime, ci sa podarilo tento mesiac, lebo sme sa milovali takmer kazdy den cez plodne dni...
ja si planujem kupit ovu test a budem sledovat, kedy to pride a potom sup do toho 🙂
ahojte babulky... prisla som vas mrknut a poslat vam davku // 🙂 vsetkym vam to velmi prajem 🙂
@meatfly24 ahoj 🙂 dakujeme za tehubacilky 🙂 Ako sa mas, dufam ze tvoje tehu prebieha bez problemov a citis sa dobre.
@backorka ahojky ...ako ste na tom ? ja sa chystam v pondelok k doktorovi ..popozera ovu dni a pootom draheho a ak sa nam nezadari ideme na umele oplodenie
ahojte kočky,tak ja som si v decembri povedala,že kašlem už na to. Prestala som merať teploty a kontrolovať plodné dni a vyzerá to tak,že chrobáčik je už v brušku. Test //...Ale k doktorovi pôjdem až bud. týždeň. Držím vám palce všetkým🙂
Aj ja som povedala, že to už nechám tak, síce som si nerobila ovu testy ani nič, akurat som začala brať femibion 800 a piť alchemilku, neviem či je to tým, ale v pondelok som si našla po 4-dňovom meškaní // ... k doktorovi idem až v utorok, tak už sa neviem dočkať, či to potvrdí ... prajem vám krásne snaženie a čakám na pozitívne správy o tehulkovaní 🙂
Ahoj maminy, vzdávam sa a nechávam všetko na osud. Už žiadne zbytočné stresy. 😒 😒 😒
@nija8 ahoj aj ja sa snažím otehotnieť, tiež som brala femibion 800, teda stále beriem..... ako dlho si to brala pred otehotnením????
a dúfam že tou maminkou v r . 2012 tiež budem......teda jednému nezbedníkovi už som , ale chceme druhé bábo....
ahojte mile snazilky, pardon ze vam sem vtrhavam. Mam doma neotvoreny bylinny koncentrat MUDr. Vincenta Vydru, ktory napomaha biorytmu zenskych pohl. organov. Vola sa to femigard, kupila som si, ale uz som nestihla ani otvorit a uz nepotrebujem. 🙂 Keby ste mali niektora zaujem, poslem za cenu nizsiu nez som kupila ja aj spolu s pozitivnou energiou a zelanim, aby ste ani vy uz nic take nepotrebovali 😉 . Drzim vsetkym palce,
z
@erika26277 praveze velmi kratko asi iba nejake 2-3 tyzdne ... vela som o tom citala od bab ktore to brali tak som si povedala, ze skusim ... a prave vtedy ked som to zacala brat, tak sa podarilo ... drzim palce 🙂
@backorka
ahojky , tak ja som uspesne po laparoskopii..zistili, ze to mam v pohodicke 🙂 nieco tam je ale vraj ziadny problem by to nemal byt ...v utorok sa hlasim u doktora a ten mi povie co dalej..a vy sa mate ako
@poisonblu ahoj vidím že tu nie som jediná novembrovka 2012, aj ja som v 6 tt a termín mám 3.11.2012.....
@erika26277 ahoj, je nas tu urcite viac....🙂 mne to vychadza 7.11.ale mam to o tyzden posunute, lebo som mala ovu neskor o tyzden, takze pravdepodobne bude termin az 14.11.
@poisonblu to bude tvoje prvé bábenko? už som pozerala či sa niekto nepridá k novembrovkám ..... 😵 😵
@erika26277 hej, prve...resp. druhe, ale o prve sme prisli v septembri 2011...a ja uz sa poznam s asi 6 novembrovkami :D

@simon13 ahoj....ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže niečo je na tom meraní pravda...mrška príde čoby dup.... 😒