icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
10. aug 2011

@backorka tčo už.....čakala som to už po včerajšom poklese 😒
ten tvoj pokles ešte nemusí nič znamenat, a už si testovala? ved si už 31 DC nie? to by si už aj mohla mat vysledok

backorka
10. aug 2011

@saranata dnes som 32 DC a normalne som to vydrzala a netestovala som, urobim si test zajtra rano... tebe tiez najskor malinko poklesla a az potom viac... uvidim aka bude teplota zajtra...
Budes si este davat robit vypocet od jonasa?

saranata
10. aug 2011

@backorka ten vypočet som si dala robit len teraz, to je na rok a toto bol druhý termín, prvý sme nevyužili lebo muž bol na služobke, takže ešte máme dost termínov 🙂

backorka
10. aug 2011

@saranata ahaaa, tak to je super, ja som myslela ze to je na jeden termin 😀

saranata
10. aug 2011

@backorka 12 termínov 🙂 🙂 🙂

lenka112
10. aug 2011

@janie80 Rozmýšľaš skoro ako ja, aj my chcem detičky za sebou aby sme to stihli, kedže som ja hlúpa dala prednosť kariére a teraz môžem ľutovať, lebo najkrajšia pozícia je MAMA 🙂 🙂

backorka
10. aug 2011

@lenka112 a kam si sa dopracovala v kariere, ak to nie je tajne 😉

janie80
10. aug 2011

@saranata to ma mrzi... 😔 ale mame dalsiu novu sancu...

janie80
10. aug 2011

@lenka112 my chceme aspon dve a ak sa budeme mat dobre a budeme si to moct dovolit, tak ked trosku odrastu, uvazujeme aj o adopcii... ale to je taka hudba buducnosti... uvidime... zatial mame pred sebou tu fazu, ze jedno vlastne, potom druhe vlastne a potom sa uvidi... 😉

saranata
10. aug 2011

@janie80 ved hej, ja to zase tak tragicky neberiem ...mám dve zdrave detičky, a raz sa podarí ak to má ešte byt, vám držím palčeky moc, lebo je to to najkrajšie na svete , preto to chcem znova 😀 😀 😀 😀
ked som sa snažila o druhe tak to bolo horšie na psychiku ked sa nedarilo, my sme sa prakticky tento mesiac len začali snažit, kedže muž bol minulý mesiac na služobke práve vtedy ked ho bolo treba doma 😀 😀 😀 😀
a ja nepatrím k ludom ktorým výjdu veci na prvý šup 😀 😀 😀 😀
ale verím že buduci rok sa budeme chválit aké sme mali super porody a aké mame super detičky 🙂 🙂 🙂 🙂

janie80
10. aug 2011

@saranata nechcem zlahcovat sklamanie zienok, ktore uz deticky maju, ale myslim si, ze to maju malinko lahsie zmierit sa s tym, ked to este nejde...
ja som prvy raz otehotnela, ked som chodievala po sluzobkach a doma som bola len cez vikendy... a podarilo sa na prvy sup... cize frekvenciou to nebude... skor treba trafit ten spravny okamih... 😉

lucinocka
10. aug 2011

@janie80 my by sme chceli tri..ked sa vobec dopracujeme k prvemu 😠

saranata
10. aug 2011

@janie80 ani ja to nezlahcujem , ja hovorím subjektívne, za seba, áno som sklamaná ale bolo to len jeden mesiac a preto si nemyslím že je to tragedia u mna, ak po roku nebudem tehotná tak si poviem asi to tak má byt, určite nebudem riešit nejaké iné formy otehotnenia, ja chcem tretie ale ked to nepojde nemám byt prečo smutná, mám dve deti , tak som to myslela a s tým sme do toho aj išli, mám vypočet od Jonáša idem aj podla neho aj podla vlastneho cyklu, tak uvidíme...
a vobec sa nezaoberám tým že by to nevyšlo ešte, ved jeden mesiac neni nič, a nemám už 20 rokov, a hlavne celý tento vznik života nie je jednoduchý, takže treba čakat , všetko príde v správny čas 🙂

janie80
10. aug 2011

@lucinocka jasne, ze sa dopracujete... otehotniet vieme, teraz to uz len nech to vyjde este raz a potom dotiahnut do uspesneho konca... nic lahke, ale zabojujeme... 🙂

henrietad
Autor odpoveď zmazal
janie80
10. aug 2011

@henrietad drzime palceky... 😉

backorka
10. aug 2011

@henrietad no tak som zvedava co ti povie doktor...

saranata
10. aug 2011

@henrietad držím palce ... aby to"keby" v hlave bola realita 🙂 🙂 🙂

darinkazv
10. aug 2011

jaaaaaaj, ženyyy. nechcem zakríknúť a dúfam, že to nebol len očný klam, ale ráno som si robila testík GS Mamatest Comfort a mala som tam ducha. bože, daj, aby to bola pravda a nie očný klam. prosííím. taká som happy, ale ešte opatrná v 100%nom tvrdení 🙂

janie80
10. aug 2011

@darinkazv zopakuj test o dva dni, to uz bude ciarka tmavsia... a my ti zatial budeme drzat silno palce... 😉

darinkazv
10. aug 2011

@janie80 ďakujem. ja som si teraz spätne až čítala, tak som sa zahambila, že som tu s tým tak vyštartovala. mrzí ma, že vám to nevyšlo a budem veľmi veľmi držať palčeky, aby to prišlo čím skôr. ale veď ešte ani ja nemám vyhraté. ešte som si to mohla vsugerovať alebo je to len nejaký odraz od tej prvej čiarky. ozaj, stalo sa už niekomu, že mu vyšli dve čiarky a dr. nepotvrdil tehu? 😒

janie80
10. aug 2011

@darinkazv vobec sa nemas za co zahambovat... ja sa tesim kazdej jednej tehulky... a velmi to prajem, kazdej, ktora chce babo... dufam, ze s tym vystartuje viac dievcat... 😉 ja som uz dnes ok, ideme dalej, o dva tyzdne idem po vysledky k doki, tak sa posuvame dalej... vcera som bola z toho uplne nestastna a dost ma to vzalo, ale dnes uz som ok... a drzte sa pekne spolu minimalne 270 dni... 😉

darinkazv
10. aug 2011

@janie80 ja dúfam, že testík neklame, že ma oči neklamú a že sa pridám k šťastným tehulkám a budem nedočkavo čakať, kedy do tej šťastnejšej skupinky skočíš aj ty. 😉

janie80
10. aug 2011

@darinkazv ja sa tam chystam do vianoc... musi sa podarit uz konecne... 😉

darinkazv
10. aug 2011

chcela som sem hodiť fotku toho testíku. ale nedá sa to ešte foťákom zachytiť. je to fakt taký slabý duch. pri prvej dcérke som mala tiež len jemnunkú čiaročku, ale bola silnejšia, než toto. no vtedy som už bola v 4tt.

@janie80 to by bol krásny vianočný darček. 🙂

lenka112
10. aug 2011

@backorka Som predškolský pedagóg v súkromnej materskej škôlke 🙂
@janie80 My chceme zatiaľ končiť na čísle 2 🙂 , ale možno keď odrastú a začne nám bábätko chýbať tak skúsime do tretice 🙂

darinkazv
10. aug 2011

ešte prihadzujem fotku, aká som ja gulka bambulka.

saranata
10. aug 2011

@darinkazv teším sa s tebou , supeeeeer 😀 😀 😀

darinkazv
10. aug 2011

@saranata ďakujeeeeeem 🙂 ale ešte sa až tak veľmi neteším. nehávam si rezervu. v piatok spravím ďalší a uvidíme, či sa to potvrdí a či zosilnie čiarka. čo ak je to očný klam, lebo to tak veľmi chcem 😒

backorka
10. aug 2011

@darinkazv juuuu supeeeeerrr... tak nech silnie ten dusik! ja idem tiez zajtra testovat, bo 32 DC a mrcha nikde, tiez by som si mohla najst ducha 🙂 ale ak nie nevadiiii... pokracujem v zhadzovani 😀 inak fotky su peknucke, strasne mladunko vyzeras, kolko merias?
@lenka112 jaaj takze ty mas deticky aj v naplni prace, hej? tak to je super... tie sukromne skolky sa mi strasne pacia... tiez by som rada raz dala svoje deti do takej, najlepsie anglickej, tak dufam ze dovtedy budeme aj my aspon taky karieristi aby sme si to mohli dovolit 🙂