icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

lenka112
10. aug 2011

@backorka Presne tak, s detičkami pracujem už viac ako 3 roky a nikdy by som nemenila 🙂

saranata
10. aug 2011

@backorka
@darinkazv
@janie80
tak my už na isto 😒 1DC 😢 .....začíname

janie80
10. aug 2011

@saranata to mi je luto... ale bolo to jasne z tej dnesnej teploty... ja som radsej, ked mi to najprv povie teplota a az potom mrcha pride... aspon mam cas pripravit sa...

baby, dalsie kolo je nase... musi... 😉

darinkazv
10. aug 2011

@backorka 165cm 🙂 ja sa dnes smejem. každý mi odhaduje menej rokov. ale keď som mala tých 16,17 rokov, tak mi každý tipoval na 25 a tak. ale super pocit. vtedy som to využívala, že staršie vyzerám a teraz ma to teší, že mladunko vyzerám. len občas tie vypúlené oči, keď zistia, že mám 5 ročné dieťa, tak prvá otázka, preboha to koľko máte rokov 😀 😀 😀 držím palce v testovaní. nech tu tehuliek len pribúda. ja musím vydržať do piatku a spravím potom hneď dva testíky. hlavne, že som si včera objednala teplomer na bazálnu. ale tak nevadí. dá sa použiť aj ako normálny, tak pohoda, klídek 😀 😝

darinkazv
10. aug 2011

@saranata to ma mrzí. ja verím, že sa aj s janie80 pridáte už čoskoro do rozrastajúcej sa skupinky tehuliek 😉 ja som teraz niekde na rozmedzí tých dvoch skupiniek 😀

saranata
10. aug 2011

@janie80 ved hej , bola som pripravená už na to, takže baby odznova a nech su tu dialnice na konci mesiaca 😀 😀 😀
aj ked neviem ako to bude zase u nás ked za dva týžden ide mm zase na služobku , takže asi si nejakeho suseda zoženiem na zástup 😀 😀 😀 😀

darinkazv
10. aug 2011

@saranata 😀 😀 😀

janie80
10. aug 2011

@saranata no ja planujem byt tehula na prve vyrocie nasej svadby... a to je uz o cca 40 dni, takze tento cyklus to musi vyjst... 😀
a postara nemate nejakeho fesneho? 😀

saranata
10. aug 2011

@darinkazv
@janie80 tak držím palce
máme poštárku 😒 a aj s tým susedom to nevyhrám teda 😉tiež máme len susedu
tento mesiac si dám pauzu asi , a potom v septembri to roztočíme, ved uvidíme , možno pojde neskor a podarí sa

darinkazv
10. aug 2011

@saranata k nám tiež len staré poštárky chodia 😀 ale tak susedov mám vedľa mladých dvoch. len furt sú s frajerkami doma 😀 😀 😀

janie80
10. aug 2011

@saranata nic nie je stratene... ja som prvy krat otehu, ked som behala po sluzobkach a doma som bola od piatku noci do nedele obeda... 😉

darinkazv
10. aug 2011

@janie80 tak nech to teraz tiež vyjde na prvý šup. ale už s krásnym koncom 😉

saranata
10. aug 2011

@darinkazv daj adresu nech mám rezervu 😀 😀 😀 😀

@janie80 niekedy to vyjde práve vtedy ked s tým človek neráta vobec 🙂

janie80
10. aug 2011

@darinkazv tych šupov uz bolo teraz vela... snazime sa zase od februara a kazdu mrchu oplacem... ale nevadi, hlava hore a ide sa dalej... 🙂

micika
10. aug 2011

@darinkazv jeee tešim sa s tebou. Verim ze to nebol ocny klam. 🙂
uz aby som sa aj ja vytesovala. S drahym snazilkujeme a tento tyzdem neocakavam MM tak dufam ze nepride a mozem buduci tyzden bezat do lekarne po testik 😀

janie80
10. aug 2011

@saranata ale nerataj s tym, ked to tak chces a snazis sa ako blazon... 😅

micika
10. aug 2011

@darinkazv ta adresa by sa hodila aj mne ked drahy chodi na sluzobky 🙂
postarku ani neviem aku mame kedze som ju v zivote nevidela a susedia bud stary alebo opacne orientovany 🙂

beeruska1
10. aug 2011

@saranata juuj, dlho som tu nebola, stale netrpezlivo cakam na navstevu u doktora v pondelok 15-teho, tak drzte palce 🙂 ten cas sa vlecie neskutocneee 😠

no ale som zvedava ako dopadnete vy baby, dajte vediet ked bude nieco nove 😉 nejake nove // 😀

backorka
11. aug 2011

@saranata juuuj no nic, snazilkujete daleeeeej 😉
@darinkazv a z kade si si objednala ten teplomer? asi aj ja ho budem potrebovat ☹ ja mam tu "vyhodu" ze som vyssia, takze tie kila sa na mne rozlozia, ale zase vysoka a siroka, proste mohutna, to nie je bohvie co... zaujimave, ze prsia tie mi nikdy nenarastli, ci som priberala, alebo nie...
@beeruska1 a ako sa citis? mas nejake nove priznaky?

No mne sa dnes teplota nezmenila a test je negativny, ato som hovorila lekarnicke, nech mi da pozitivne testy 😀 ...33 DC- to by ma zaujimalo, z akej priciny mi ta mrcha mrchava meska, grrrrr sak nech pride, ja chcem dalsiu ovulu!!!

darinkazv
11. aug 2011

@backorka no, ja to mám tiež rozliate po celom tele. a prsia sa mi furt postave prispôsobujú. keď schudnem, tak sa aj prsia zmenšia, keď priberiem, tak sa zväčšia 😝 nič moc. chrbtica mi strašne trpí.

a ten teplomer som objednala cez otehotnenie.sk. využila som tam aj zľavu z dôvery. 🙂

spravila si si len jeden test? ja by som v tvojom prípade, keď ti už mešká ms, spravila naraz aj dva testy. lebo z jedného negatívneho nemôžeš mať istotu.

ja som si dnes z nedočkavosti spravila iný test, len ten tyčinkový a tiež je tam duch. joj, už nech mi to vyjde riadne, aby som sa mohla nahlas tešiť 😨

backorka
11. aug 2011

@darinkazv no ved skusim zase zajtra... podla mna robit dva testy a take iste typy nema zmysel... ani ta teplota mi neklesla, takze mrcha este neprisla... a normalne vecer mam maternicu tak trochu vydutu... ale to mi uz asi sibe 😀 😀 😀
To je super, ze aj na druhom mas ducha... myslim ze uz ti to bude len silniet!

darinkazv
11. aug 2011

@backorka však nie dva rovnaké testy naraz 😉 ja som si vždy dva typy kúpila a urobila. aj pri prvej dcérke. jeden mi ukázal, že nie a na druhom boli // 😉

backorka
11. aug 2011

@darinkazv ahaaa.... no uvidime... doma mam kopu testov... chcela by som vydrzat ten vikend a zbesilo netestovat kazde rano a keby sa ms nedostavila do pondelka a test by bol stale negativny, tak sa asi v pondelok objednam k dokine...
Ja si robievam tie mamavit, najcitlivejsie, co su dva v baleni... som myslela, ze tie najskor ukazu...

darinkazv
11. aug 2011

@backorka ja som mala ten gs mamatest comfort. ten ocikávací. to som včera robila. a dnes som tiež mamatest, ale ten tyčinkový. tiež sú dve tyčinky v balení. 🙂

darinkazv
11. aug 2011

tento včera http://www.docsimon.sk/tovar/gs-mamatest-comfor...
a tento dnes http://www.docsimon.sk/tovar/gs-mamatest-10-teh...
ja som teraz maniak. keby som tam mala tú druhú čiarku silnejšiu, tak by som sa netestovala aj dnes. keď čo i len trochu zosilnie, tak prestanem s testovaním a pôjdem hneď k doktorke, lebo mám pre tehotenstvo rizikovú prácu, tak budem musieť hneď potvrdenie odniesť do práce, aby ma preradili. 😝

saranata
11. aug 2011

@backorka a na tom teste nebolo vobec nič??kolký den od ovule je to?
daj sem ten graf tvoj

backorka
11. aug 2011

@darinkazv noo tie mam aj ja... som sa pomylila v nazve predtym 😀 a aku mas robotu?
@saranata nie, nebolo tam nic... kuknem nanho este ked pridem domov, ale nic tam nebude... no praveze neviem presne kedy som mala ovulu, lebo som netestovala 😒

saranata
11. aug 2011

@backorka no ked neviem tak je to ťažko, lebo si mohla ovulovat aj neskor a tým pádom by to nemusel test zachytit ked hladina HCG nie je dost vysoká
no nič skus zase za dva dni , ak po dvoch dnoch nebude zmena na teste tak už testovat nemusíš, ak bol dnes čistý a za dva dni bude rovnaký tak už nič nenarobíš, tá hladina sa po 24 hodinách znasobuje takže niečo tam po dvoch dnoch musí byt ak si tehotná...

@darinkazv držím palčeky nech je všetko ok, počkaj aspon do 6 týždna od PM , lebo na usg ti aj tak doki nemusí nič uvidiet, a v 6 t už je vidiet aj bijuce srdiečko 🙂

alenocka82
11. aug 2011

Ahojte baby, môžem sa k vám pridať do témy? Ja som si prvý test robila pred takmer 3 týždňami, tiež to bol Mamatest tyčinkový a druhá čiarka bola slabulinká. A s odstupom pár dní som si ešte robila pár testov a čiaročka silnela. K doktorovi som objednaná až na budúci týždeň, takže stále odratávam dni a dúfam že všetko bude v poriadku. Držím Vám všetkým palce, aby ste sa tiež dočkali vytúženého drobca a hlavne aby bolo zdravé 🙂

saranata
11. aug 2011

@alenocka82 jasne vitaj...a gratulujeeeem vela zdravíčka obom a pohodové tehu 🙂 🙂 🙂