V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka 165cm 🙂 ja sa dnes smejem. každý mi odhaduje menej rokov. ale keď som mala tých 16,17 rokov, tak mi každý tipoval na 25 a tak. ale super pocit. vtedy som to využívala, že staršie vyzerám a teraz ma to teší, že mladunko vyzerám. len občas tie vypúlené oči, keď zistia, že mám 5 ročné dieťa, tak prvá otázka, preboha to koľko máte rokov 😀 😀 😀 držím palce v testovaní. nech tu tehuliek len pribúda. ja musím vydržať do piatku a spravím potom hneď dva testíky. hlavne, že som si včera objednala teplomer na bazálnu. ale tak nevadí. dá sa použiť aj ako normálny, tak pohoda, klídek 😀 😝
@saranata juuuj no nic, snazilkujete daleeeeej 😉
@darinkazv a z kade si si objednala ten teplomer? asi aj ja ho budem potrebovat ☹ ja mam tu "vyhodu" ze som vyssia, takze tie kila sa na mne rozlozia, ale zase vysoka a siroka, proste mohutna, to nie je bohvie co... zaujimave, ze prsia tie mi nikdy nenarastli, ci som priberala, alebo nie...
@beeruska1 a ako sa citis? mas nejake nove priznaky?
No mne sa dnes teplota nezmenila a test je negativny, ato som hovorila lekarnicke, nech mi da pozitivne testy 😀 ...33 DC- to by ma zaujimalo, z akej priciny mi ta mrcha mrchava meska, grrrrr sak nech pride, ja chcem dalsiu ovulu!!!
@backorka no, ja to mám tiež rozliate po celom tele. a prsia sa mi furt postave prispôsobujú. keď schudnem, tak sa aj prsia zmenšia, keď priberiem, tak sa zväčšia 😝 nič moc. chrbtica mi strašne trpí.
a ten teplomer som objednala cez otehotnenie.sk. využila som tam aj zľavu z dôvery. 🙂
spravila si si len jeden test? ja by som v tvojom prípade, keď ti už mešká ms, spravila naraz aj dva testy. lebo z jedného negatívneho nemôžeš mať istotu.
ja som si dnes z nedočkavosti spravila iný test, len ten tyčinkový a tiež je tam duch. joj, už nech mi to vyjde riadne, aby som sa mohla nahlas tešiť 😨
@darinkazv no ved skusim zase zajtra... podla mna robit dva testy a take iste typy nema zmysel... ani ta teplota mi neklesla, takze mrcha este neprisla... a normalne vecer mam maternicu tak trochu vydutu... ale to mi uz asi sibe 😀 😀 😀
To je super, ze aj na druhom mas ducha... myslim ze uz ti to bude len silniet!
@darinkazv ahaaa.... no uvidime... doma mam kopu testov... chcela by som vydrzat ten vikend a zbesilo netestovat kazde rano a keby sa ms nedostavila do pondelka a test by bol stale negativny, tak sa asi v pondelok objednam k dokine...
Ja si robievam tie mamavit, najcitlivejsie, co su dva v baleni... som myslela, ze tie najskor ukazu...
tento včera http://www.docsimon.sk/tovar/gs-mamatest-comfor...
a tento dnes http://www.docsimon.sk/tovar/gs-mamatest-10-teh...
ja som teraz maniak. keby som tam mala tú druhú čiarku silnejšiu, tak by som sa netestovala aj dnes. keď čo i len trochu zosilnie, tak prestanem s testovaním a pôjdem hneď k doktorke, lebo mám pre tehotenstvo rizikovú prácu, tak budem musieť hneď potvrdenie odniesť do práce, aby ma preradili. 😝
@backorka no ked neviem tak je to ťažko, lebo si mohla ovulovat aj neskor a tým pádom by to nemusel test zachytit ked hladina HCG nie je dost vysoká
no nič skus zase za dva dni , ak po dvoch dnoch nebude zmena na teste tak už testovat nemusíš, ak bol dnes čistý a za dva dni bude rovnaký tak už nič nenarobíš, tá hladina sa po 24 hodinách znasobuje takže niečo tam po dvoch dnoch musí byt ak si tehotná...
@darinkazv držím palčeky nech je všetko ok, počkaj aspon do 6 týždna od PM , lebo na usg ti aj tak doki nemusí nič uvidiet, a v 6 t už je vidiet aj bijuce srdiečko 🙂
Ahojte baby, môžem sa k vám pridať do témy? Ja som si prvý test robila pred takmer 3 týždňami, tiež to bol Mamatest tyčinkový a druhá čiarka bola slabulinká. A s odstupom pár dní som si ešte robila pár testov a čiaročka silnela. K doktorovi som objednaná až na budúci týždeň, takže stále odratávam dni a dúfam že všetko bude v poriadku. Držím Vám všetkým palce, aby ste sa tiež dočkali vytúženého drobca a hlavne aby bolo zdravé 🙂
@alenocka82 jasne vitaj...a gratulujeeeem vela zdravíčka obom a pohodové tehu 🙂 🙂 🙂

@backorka Presne tak, s detičkami pracujem už viac ako 3 roky a nikdy by som nemenila 🙂