V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
Ahojte aj ja sa k vam pridam dufam ze nam to vide v tom magickom roku 2012
Ahojte baby...my sme tiez v pondelok oslavili 2 vyrocie svadby, bohuzial zatial sami, aj ked som si to inak predstavovala....ale 2012 to uz musi byt inak🙂, to budem aj ja oslavovat 30 ku..
@linda81 Ahoj veru musi to byt inak a drzim palceky 😀
@saranata ale meranim BT viem, ze fungujem... sice pomaly a lenivo, ale fungujem... 😀 ja som sa strasne bala, ze ani vobec ovulu nemam... to si mala vidiet tu oslavu, ked zrazu, ked uz som si myslela, ze bude anovulak, teplota vyskocila a ovula sa potvrdila... to som bola taka rada, akoby som si rovno kolajnicky nasla... 😀
@saranata ja som aj minule bola tak, ze isla som tesne pred ovulou (to som pred navstevou nevedela) a potom som o 3 dni isla skontrolovat, ci prebehla... podla BT som to vedela uplne presne, ale chcela to mat odkontrolovane aj na utz... juj, hlavne nech tie vysledky najdu nejaku pricinu, ktoru hned poriesime... 😉
Je to potvrdené maminky, čakáme bábo 🙂
ahojte tato tema sa niako rozbehla nestiham citat ja mam tento cyklus clostill lebo posledy cyklus mi trval 73 dni tak dufam ze tie tabletky pomozu a konecne budem tehu
aj ja budem maminka 🙂 Po roku snaženia sa, nám to konečne vyšlo 🙂
super sa to tu rozbieha. ako nás tu pribúda. či už snažiliek alebo tehuliek. všetkým všetkým držím palce. snažilkám, aby boli čím skôr tehulky a tehulkám, aby si vychutnali tehu a už čoskoro držali svôj uzlík v náručí 😉
ahoj pridávam sa do klubu :D
@darinkazv v pondelok urob test a budeš mudrejšia. ja tiež moc tomu tento mesiac nedávam lebo akurát ked mám mat ovulu tak muž bude na 11 dní na služobke takže ako som povedala jedine sused alebo že by sa posunula ovula, inak to nevidím , ja tiež skor ten september 🙂 🙂 🙂 aj ked nikdy nevieš 🙂
@saranata v pondelok ráno idem robiť test (aj keď som už zas dnes chcela, ale môj muž zažil rozum a odmietol mi ho ísť včera kúpiť) a chystám sa v pondelok k dr. ak gyn. bude mať dovolenku, pôjdem za obvoďáčkou. niektoré ženy mi tu vraveli, že aj obvoďáčka môže vziať krv na zistenie HCG. myslš, že je to pravda? 😖

@saranata ved ja viem, ze to takto nema byt... preto to riesim s doktorkou... aj predtym som mala dlhsie t.j. 32-33 dni, ale to je este v normale... aj ked sem-tam bol nejaky 40 dnovy, ale celkom v pohode... rozmyslam, kedy mam ist k doki... nech mi hned aj vajko skontroluje... 22.8., ked uz tam bude, budem akurat 14DC, ale u mna vtedy ovu nehrozi... no neviem... 😅