icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 ja som ani nevedela čo to je, kým si nenapísala 😨

janie80
15. aug 2011

@darinkazv mne doki povedala, ze ma u mna podozrenie, tak som sa snazila zistovat... ja tomu vravim, ze kazdy den sa ucime nieco nove... 😉

darinkazv
15. aug 2011

@backorka na tvoje želanie prikladám foto 😀

janie80
15. aug 2011

@darinkazv aj ja take chceeeeeeem 😅

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 ja verím, že už čoskoro budeš mať. 🙂 len tá prvá radosť teraz prerástla do strachu. dokým neuvidím biť srdiečko, nebudem kľudná. ale potom prídu zase iné obavy... 😝 no dokým nebudem mať môj zdravý uzlík v náručí, tak nebudem na 100% spokojná 😅

janie80
15. aug 2011

@darinkazv to uz bude strach do konca zivota o toho cloviecika... aj ked uz bude z neho dospelak... 😔

saranata
15. aug 2011

@backorka zlaté ....darinkazv zbankrotuje len pre naše potešenie vidiet čiaročky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 no, asi tak 🙂 ja mám aj o našu ježibabku stále strach. či je doma, či u svokrovcov, či v škôlke. najradšej by som ju mala stále pod kontrolou. no to nejde 😀

saranata
15. aug 2011

@janie80
@darinkazv
@backorka
aj ja chceeeeem 🙂

saranata
15. aug 2011

@darinkazv no tak moja staršia má 12 ale čím je vačšia tým vačší je aj strach, o krpanu tiež lebo tá teraz všade lezie 😀 😀 😀 😀

darinkazv
15. aug 2011

@saranata to už viac nekupujem. to som len mala ešte ten, čo mi v sobotu muž kúpil. tam sú v balení dva. tak som si preistotu spravila pred odchodom do nemocky na usg, že či už nie som debil 😀

janie80
15. aug 2011

@saranata ja som uz taky ciarockovy mala... je to neskutocny pocit... triasla som sa este tri dni... ale potom som ho vyhodila, nech ma netrapi... a sme si s mm povedali, ze si zabezpecime dalsie kolajnicky... (keby to ale bolo take jednoduche...) 😅

backorka
15. aug 2011

@janie80
@darinkazv
@saranata
Juuu no parada! Musime to po tebe urychlene zopakovat Darinka! 😀

darinkazv
15. aug 2011

@backorka veru veru, šup na to!!! nech môžme spolu po koníku kočíkovať 🙂

saranata
15. aug 2011

@janie80 nie je to jednoduche a preto je to také užasne a vynimočne pre každeho rodiča 🙂 🙂 🙂 🙂 určtie sa dočkáme všetko má svoj čas....
už som to tu písala, raz som niekde čítala že detičky tam hore si vyberaju rodičov, tak čakaj niekto si ta tam práve vyberá len musíš vydržat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janie80
15. aug 2011

@saranata moje babo uz stoji v rade na vyber rodica... 😉

saranata
15. aug 2011

@janie80 tvoje bábo si ta už vybralo , len čaká na vhodný čas aby bolo všetko OK 🙂 🙂 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@saranata tak to naše asi v tom rade už podupkávalo, že halooo, môžte si švihnúť? stojím tu už celú večnosť a vy sa k ničomu nemáte. no a pri prvej príležitosti šup ho k nám jak taký malý prísavník 🙂 Len teraz už aby sa aj tak držalo jak taký malý prísavník. 🙂

saranata
15. aug 2011

@darinkazv no a už je tam 😀 😀 😀 😀

darinkazv
15. aug 2011

@saranata 😀 😀 😀 no, len nech sa pekne drží jak taká malá pyjavička 😀 a nech sa pustí až keď budem na pôrodnej sále. aby som ho mohla už držať v náručí 🙂

janie80
15. aug 2011

@saranata tak nech sa poriadne snazi byt pri nas co najskor, lebo mamka s ockom robia, co mozu... 😀 a uz sa nevedia dockat... na zaciatok by stacili kolajnicky... 😉
@darinkazv neboj, zakusilo sa poriadne a nepovoli az do porodu... 😉

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 pevne verííííímä 😀 😉

saxana123
15. aug 2011

ženy, mne sa zdá že tá čiarka nejak nesilnie, kamoška ma síce presviedča o opaku ale mne sa to nezdá, dnes som ocikala, dnes som 32DC a čakala som silnú čiarku, ale je taká nejaká polovičatá ☹ myslíte že moc záleží na tom, aká silná je?

janie80
15. aug 2011

@saxana123 daj foto, pozrieme sa na to odbornym pohladom... 😉 je dolezita intenzita, ale to zavisi od testu... od citlivosti, aj od vyrobcu... napr. mamatest 10 ti ukaze skor, ako ine desiatky testy...

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv prosím ťa kedy si mala poslednú MS? pýtam sa preto že si už bola u doktora a nevedel ti potvrdiť na isto (ja viem že vieš 🙂 ) a ja si zisťujem či má význam tam ísť koncom tohoto týždňa, myslím že sme nejak na rovnako tehotné. Ja som mala poslednú 15.7. nebude to skoro?

darinkazv
15. aug 2011

@saxana123 ja som mala poslednú ms 9.7., no cyklus mám 35 dňový. neviem, aký máš ty cyklus. ja by som nebola šla tak skoro, len ja kvôli rizikovej práci potrebujem mať papier do práce 😉

saxana123
15. aug 2011

@janie80 no tak posúď, buď som slepá, neobjektívna alebo nedočkavá 😀
tie dva su z dneška 32DC a ten jeden je 29DC

darinkazv
15. aug 2011

@saxana123 podľa mňa sú tie na ľavo silnejšie, než na tom vpravo 😉

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv ďakujem toto som chcela počuť 😀

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv no ja mám ukážkových 28 dní cyklus, tak teraz som z toho jeleň. To si teda bola koľko tt keď si bola u dokiho? dnes mi nejak nedopína 😎