V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@janie80 nie je to jednoduche a preto je to také užasne a vynimočne pre každeho rodiča 🙂 🙂 🙂 🙂 určtie sa dočkáme všetko má svoj čas....
už som to tu písala, raz som niekde čítala že detičky tam hore si vyberaju rodičov, tak čakaj niekto si ta tam práve vyberá len musíš vydržat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ženy, mne sa zdá že tá čiarka nejak nesilnie, kamoška ma síce presviedča o opaku ale mne sa to nezdá, dnes som ocikala, dnes som 32DC a čakala som silnú čiarku, ale je taká nejaká polovičatá ☹ myslíte že moc záleží na tom, aká silná je?
@darinkazv prosím ťa kedy si mala poslednú MS? pýtam sa preto že si už bola u doktora a nevedel ti potvrdiť na isto (ja viem že vieš 🙂 ) a ja si zisťujem či má význam tam ísť koncom tohoto týždňa, myslím že sme nejak na rovnako tehotné. Ja som mala poslednú 15.7. nebude to skoro?

@janie80 ja som ani nevedela čo to je, kým si nenapísala 😨