icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saxana123
15. aug 2011

@janie80 ja som nemala mamatest ale Gravitest 10 je za fantastickú cenu a trojbalenie!!! a ten mi ukázal už v deň MS, v rovnaký deň som skúsila Rapiclear a ešte nejaký (si nepamätám názov) a tie dva ani ťuk. Takže ja mám dobrú skúsenosť s Gravitestom za necelé 3 € 😀

darinkazv
15. aug 2011

@saxana123 no, tt ešte nemám určený. aspoň mi nepovedala, lebo podľa sona sa nedalo určiť tehu. v stredu idem k nej z výsledkom z usg z nemocnice a podľa toho mi hádam niečo povie 😉

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv aha, no ale tak ty vieš že tam je fazulka 🙂 no tak potom nám napíš ako si dopadla.

A teraz otázka do pléna pre ostatné skúsené baby:
Má význam ísť na gyndu na konci 5 tt ? uvidí niečo resp. bude mi to vedieť potvrdiť? čo myslíte?

darinkazv
15. aug 2011

@saxana123 ja som svoje prvé tehu mala v 4tt potvrdené. no dnes mi vravela dr. , že asi ešte nie som v 5tt, lebo inak by tam už bolo vidieť. ale tak ako baby písali, stačí ti 6tt, aby si už aj srdiečko počula. len to sa považuje za vitálnu graviditu 😉

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv ale tak zo zvedavosti pôjdem, uvidím čo mi povie. Pri prvom som meškala tuším 6 dní keď mi vzal krv a potvrdil, tak hádam ma nevyhodí 🙂 a o týždeň, dva si rada návštevu zopakujem 😀

darinkazv
15. aug 2011

@saxana123 😀 ja som tiež chcela, že by mi krv vzala. no miesto toho mi robila sono, hoc vedela podľa ms, že to bude v začiatkoch. tak uvidíme v tú stredu 😉

saranata
15. aug 2011

@saxana123 ja si myslím že je lepšie počkat do konca 6tt, vtedy je už vidiet bijuce srdiečko a to je podstatne 🙂

darinkazv
15. aug 2011

@saranata ale však keď chce, tak nech ide 😉 aspoň bude mať tehu aj krvou potvrdené a neskôr sono so srdiečkom už 🙂

janie80
15. aug 2011

@saxana123 urcite su tie vlavo silnejsie... treba papat vela mrkvy... 😀

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv preeeeeeeesne takto to mám v pláne 😀 jak mi ty dobre rozumieš 😀

saxana123
15. aug 2011

@janie80 kujeeeeeeeeeeeeeeeem 😀

darinkazv
15. aug 2011

@saxana123 :D :D :D

janie80
15. aug 2011

@saxana123 vidis... treba dat zhodnotit nasimi odbornymi mrkvickovymi ockami a hned si spokojnejsia... 😀 len sa pekne drzte spolu az do toho aprila... 😉

saxana123
15. aug 2011

@janie80 no šak ja furt hovorím že keď nevieš, pýtaj sa 😀 júúúj jak ste ma potešili kočky jedni 😀 No šak to, aby sme to len nejak doklepali do konca 😎

janie80
15. aug 2011

@saxana123 takze ked budes potrebovat potesit, staci povedat... 😀

saxana123
15. aug 2011

@janie80 no potešenia nie je nikdy dosť 😀 preto tu furt obsmŕdam 🙂

janie80
15. aug 2011

@saxana123 tak posli nejake tehu virusy do PO... 😉 nech sa aj my potesime... 😉

saxana123
15. aug 2011

@janie80 šak napíš že jako a ja rada rozšírim 😎

janie80
15. aug 2011

@saxana123 to by si chcela vediet, co? 😀 este na to nikto neprisiel... ale nam sa to mozno raz podari... nejako su vsetci okolo mna nainfikovani a ja nic... dobru imunitu mam... 😀

saxana123
15. aug 2011

@janie80 veru veru, aspoň že nie je politická 😀

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 na mňa sa nenalepilo, keď porodili minulý rok dve kamošky. ani teraz vo februári, keď sa narodil synovec druhý. no a teraz 25teho som bola u sesterky a taaaak som naťahovala na rukách jej malého, že sa muselo nalepiť 😀

janie80
15. aug 2011

@darinkazv takze hladat malych drobcekov... nech sa nalepi... ale ja mam okolo seba len tehule... to by som sa nacakala kym porodia... a ja chcem byt tehu uz teraz... ved tak poctivo sa snazime... 😀

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 tak im ocapkávaj brušká 😀

janie80
15. aug 2011

@darinkazv to asi nie... mne sa to asi tiez nebude pacit... ale idem v utorok k doki, tak dufam, ze tam budu tehule a mozem sa okolo obsuchnut... nenapadne, ked si budem v cakarni sadat... 😀

darinkazv
15. aug 2011

@janie80 😀 😀 😀 však všetko v rámci srandy. ja tiež nedovolím, aby ma ocapkávali. mne to bolo aj pri dcérke nepríjemné. iba manželov dotyk mi nevadil. ostatní áno 😅

saxana123
15. aug 2011

@darinkazv mne to naopak nikdy nevadilo, brala som to že nechytajú mňa ale hladkajú potapača 😀

saranata
15. aug 2011

@darinkazv
@saxana123
ked nevydržíš jasne že chod, ved za to nič nedáš, len som odpovedala na otázku kedy je vhodne tam íst....
a dozvieš sa to iste čo z testu, podla neho evidentne tehotná si, ja som pri prvom dietati utekala hned k lekárovi, pri druhom som po pozitívnom teste nasadila blažený usmev zavolala lekárovi a on mi povedal prídte po 6t od poslednej mns a bolo, nič nové ti nepovie akurát to že je maternica zvačšená ale nič tam ešte neuvidí....

backorka
16. aug 2011

@saxana123
@darinkazv
@janie80 ja mam dve kamosky, ktore teraz budu rodit s odstupom mesiaca, tak snad sa od nich uz konecne nakazim 😀

kvietok228
16. aug 2011

@backorka aj ja mam jednu tak dufam ze sa daco prilepi aj na mna ved uz by bolo aj na case 😉

henrietad
Autor odpoveď zmazal