V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@darinkazv
@saxana123
ked nevydržíš jasne že chod, ved za to nič nedáš, len som odpovedala na otázku kedy je vhodne tam íst....
a dozvieš sa to iste čo z testu, podla neho evidentne tehotná si, ja som pri prvom dietati utekala hned k lekárovi, pri druhom som po pozitívnom teste nasadila blažený usmev zavolala lekárovi a on mi povedal prídte po 6t od poslednej mns a bolo, nič nové ti nepovie akurát to že je maternica zvačšená ale nič tam ešte neuvidí....
@backorka aj ja mam jednu tak dufam ze sa daco prilepi aj na mna ved uz by bolo aj na case 😉

@janie80 ja som nemala mamatest ale Gravitest 10 je za fantastickú cenu a trojbalenie!!! a ten mi ukázal už v deň MS, v rovnaký deň som skúsila Rapiclear a ešte nejaký (si nepamätám názov) a tie dva ani ťuk. Takže ja mám dobrú skúsenosť s Gravitestom za necelé 3 € 😀