icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

dadkak
autor
22. jún 2011

@katka2011 neboj, odľahči na dovolenke svoju myseľ a mesiac po návrate hádam uvidíš // na testíku. budem ti držať palce 😉 ja mám dovolenku 22.7.-5.8. tak dúfam, že v tom termíne sa nám to podarí 😀 aj keď nejdeme nikam 😉

katka2011
22. jún 2011

@dadkak dakujem 🙂 no dufam ze to vyjde, aj ked v tom termine neviem ci bude prave ovu, ale snad pomoze ten oddych. ja nemyslim ze je to iba o tom niekam ist k moru, mne uplne staci ked nemusim byt v praci a je mi omnoho lahsie na dusi, lebo v praci je fakt dusna atmosfera a ja som z toho dost v napati... citim to...

martaniana
22. jún 2011

ahojte, my tiež plánujeme súrodenca pre nášho Šimonka budúci rok, ale najskôr od nového roka sa budeme snažiť 🙂 tak na jeseň aby sa narodilo..tak dúfajme že sa podarí, Šimonko sa podaril na prvý šup, tak dúfajme že aj druhé bábätko sa tak skoro podarí..🙂 držím palce všetkým plánujúcim mamičkám 🙂

tehulkake
22. jún 2011

@terrs Ahojky, ak planujes az v zime, tak zacni teraz, nemusi sa to vzdy podarit, clovek mieni Pan Boh meni, my skusame od januara, a zatial nic, ja len tak,

veonka
22. jún 2011

@katka2011 presne, si myslia, že keď oni uznajú, tak pustia ... a bude to tam na prvý krát 🙂, veď ako ináč. No borci čo ti poviem... veď niekomu sa možno pošťastilo aj takto, my napr. sa ani veľmi nebránime počatiu, lebo to berieme, že by sme boli radi, keď sme sa poznali brala som pol roka antiku, potom mi zistil doktor myom na maternici a povedak, že keď chcem mať bábo, tak okamžite, čo som bola vtedy v šoku, ale tak dáko to vraj zmizlo, odvtedy antiku neberiem, používame len prerušovanú a to už 5 rokov a nezadarilo sa ani na "náhodu" či "nehodu"... takže ☹ trochu sa aj pre to bojím, ako rýchlo to vyjde na ostro, či nebude nejaký problém, keď doteraz nič a pritom prerušovaná vraj nie je tak spoľahlivá.

ukecanica
22. jún 2011

@dadkak áno, áno.. Ďakujeme!! 😀 držíme Vám paľčeky aby sa Vám zadarilo.. ja ho nejdem do ničoho nútiť.. 🙂 bude to tak lepšie.. 😉

tehulkake
22. jún 2011

@martaniana jeeej tak to mate krasne, ze na prvy sup, aj mojej segre vyslo na prvy sup 😀 , ale nam bohuzial nie, meriam si aj BT., ale ci sa ja v tych teplotach vyznam, 😖

martaniana
22. jún 2011

@tehulkake bez merania, bez stresovania, keď máte chuť, určite sa podarí..držím palčeky a užívať kyselinu listovú nezabúdajte ak chcete bábo 🙂

katka2011
22. jún 2011

@veonka my tiez takto fungujeme 4 roky a nezadarila sa ziadna nehoda ani nahodou... aj to som si vravela ze sa mohla stat radsej nejaka nehoda, alebo nejaka blazniva spermia sa mohla vyskytnut ale nic take nebolo ☹ pre mna je najhorsia ta zlomova 30tka cerstva, ked sa vsetci vypytuju a potom v okoli je tehu pandemia, takze sa tym duplom vsetci vypytuju kedy aj my... a to mi robi este vacsi stres... kazdy den si vycitam ze sme do toho mali ist uz davno a teraz sme mohli mat pokoj... aj ked moj drahy vravi ze teraz su vsetci tehu a ze my az nakoniec ked vsetci odrodia lebo teraz by to nase bolo jedno z mnohych a ze potom ked uz vsetci budu mat tak nase pride a bude take vzacne.... no to je uz aka teoria... mne je uplne jedno ci bude vzacne druhym, hlavne bude moje a musi byt vzacne mne a nie cudzim...

tehulkake
22. jún 2011

@martaniana jj asi tak to bude najlepsie, uz ma to merianie ani nebavi, a ked mam akurat ovu tak nemam chut, necham tomu volny priebeh, kyselinu lis. a vit. E uzivam asi 7 mesiacov, lekar mi predpisal kedze sme dali plan, ze gravidita 😀 , prestala som fajcit, a zacala som sa zdravo stravovať, uz asi 4 mesiace 😎 , tak snad, ked ja vidim ako manzel velmi tuzi po babatku, a ty mas krasne babatko 🙂

tehulkake
22. jún 2011

@katka2011 hihi tie stresy poznam, sme svoji 2 roky a vsetci sa pytaju, ze kedy a na co cakame, jooj kazdi si mysli, ze to len tak prist k dietatku, mala som skolu, tak som ju najprv chcela ukoncit, aby nebolo male v strese, 😉 tak uvidime, drziiim palce, 😀

katka2011
22. jún 2011

@tehulkake no presne... aj ja som najskor chcela dostudovat, potom som si povedala ze rok pauza, a nakoniec uz mam pauzu dva roky a to som uz povodne chcela mat babo, aby som to do 30tky alebo v 30tke stihla odrodit a figu borovu... nejde to tak lahko ako si to vsetci predstavuju... ale keby som vedela ako sa vsetci budu vypytovat a aky stres z toho budem mat, tak sa viac posnazim do 30tky odrodit... tak mi treba, teraz sa mi to vsetko vratilo.... ☹

tehulkake
22. jún 2011

@katka2011 aj mne sa to vratilo, lebo som hovorila, ze to ma cas, ze sa mi to podari na prvu supu, a zatial nic, tak to je, segra si povedala, ze skusia a vyslo, nic neriesila, ale snad sa nam podari, ja mam 24, tak snad, to je najhorsie tie stresy, ze vsetci okolo hucia, otras, a teraz dalsi stres, ze sa nedari,

katka2011
22. jún 2011

@tehulkake presne to iste prezivam aj ja ☹ kazdy den to mam v hlave len co sa rano zobudim... a cely den a potom vzdy stretnem niekoho kto sa spyta.... najskor sme to tajili ze sa snazime, potom sme to povedali a teraz este horsie,ako sa vsetci vypytuju stale... ach jaj

tehulkake
22. jún 2011

@katka2011 presne aj my sme tajili, a ked som to teraz povedala, ze sa snazime tak všetci že, čo a ako, hihi a rady nám dávajú, a najradšej mám rady tých, ktorým sa to podarilo na šupu 🙂, a aj keď budem, tak min. do 3 mesiaca nepoviem nikomu, iba mužíkovi, on si síce myslím, že som v tom, hihi sa ho pytam, že prečo,a on že prsia mam vascie a ze to citi, instinkt 😀 no podarený je 😎

martaniana
22. jún 2011

@tehulkake určite keď budeš tehu tak do toho 3 mesiaca to nevrav..až potom povedz ostatným, kamarátka sa tak chválila všetkým už asi v 7 týždni a potratila, viem že to nie je pravidlo, ale predsa treba určitú dobu počkať, potom si to viac vychutnáš, keď si budeš istá že všetko už je v poriadku, držím palčeky, neboj isto sa vám podarí, netreba len na to myslieť, treba žiť a tešiť sa z vecí , myslieť pozitívne a príde bábätko aj k vám 🙂 ak už teda nie je na ceste 🙂

tehulkake
22. jún 2011

@martaniana no spravne hovoris, ono sa ani nema hovorit do 3 mesiaca, kvoli tomu, ze je to haklive obdobie, a moze sa stat hocico, a ty si nemala obavy, ked si bola tehotna, ze co sa moze stat?

katka2011
22. jún 2011

@tehulkake no bodaj by mal pravdu, ked ma taky silny instinkt 🙂 vies co ja som uz premyslala ze vsetkym poviem aby sa ma prestali vypytovat, ze je to neprijemne a nerobi mi to dobre a ze ked sa to podari tak to povieme ked budeme chciet... a to je pravda, ti co sa im podarilo na prvy sup sa tvaria ze nas maju skolit o tom ako sa robia deti....

katka2011
22. jún 2011

@martaniana tak tak netreba predbiehat, staci ked vie manzel, ostatni az potom, tiez mam kamosku co sa chvalila vsetkym lebo sa tak hrozne z toho tesila, lebo tiez sa im nedarilo, a chvalila sa hned ako mala pozitivny test a potom potratila, ked otehotnela druhy krat tak bola ticho az kym to nebolo vidiet na nej....

martaniana
22. jún 2011

@tehulkake pravdaže som mala obavy aj som trošku špinila tak mi lekár aj predpísal nejaké lieky, ale všetko bolo v poriadku a v 13 týždni som si vydýchla 🙂 a potom sme povedali 🙂 rodine , kamarátom..

katka2011
22. jún 2011

@martaniana a nebolo to krasne obdobie ked ste to vedeli iba vy dvaja a nikto iny, a mohli ste si ten krasny pocit uzit iba vy dvaja a nikto vam do toho nekecal?

martaniana
22. jún 2011

jasné že bol, má to svoje čaro , mať takú vzácnu vec len pre seba..

katka2011
22. jún 2011

@martaniana tak na to sa velmi tesim, ako sa budeme usmievat a zatlkat zatlkat.... 🙂

kosska3003
22. jún 2011

ahojte ste sa rozpisali poriadne no my sme Mariku spravili na prvy sup ale toto druhe uz rok sa skoro snazime a nic tak je to fak clovek mieni Pan Boh mini ja idem piatok spravit test tak dufam ze to konecne uz vydalo strasne chcem babo

helenka333
22. jún 2011

@terrs úplne súhlasím s tehulkake, nečakaj ani do zimy, mi sme sa tiež s mm 7 mes. snažili, konečne sa to podarilo a v 10 týžni som MA ☹ dosť dlho mi trvalo kým som sa z toho dostala ako tak, ale inak sa z toho úplne dostať ani nedá, takže mám už len jedinú nádej a to čo ma drží pri živote, že sa hneď musí podariť a budem mať v 2012 krásne zdravé bábo....ja som tiež mala také plány že hm presne kedy začneme asi kedy sa to podarí a nič nevychádza podľa toho....takže rýchlo šup šup do toho 🙂

ludinka
22. jún 2011

ahojte tak ja sa tiez k vam pridavam a dufam ze v roku 2012 budem naozaj maminou..........my sa snazime uz 2 roky a nic..tak drzte palce

janine6623
22. jún 2011

@helenka333
Tak ja sa tiež k vám pridávam a pevne verím, že budem aj ja mamičkou v roku 2012. My sa snažíme 6mes. Boli by sme najšťastnejší pár na svete, strašne už potom túžime a zatial sa nedarí. A keby som vedela vrátiť čas tak určite neberem HAK a nečakám tak dlho s vysadením.

tehulkake
22. jún 2011

som zvedava ci nam podari, drzim silno paste, nech sa nam to podari, ja sa modlim kazdy den, 😉

tehulkake
22. jún 2011

@janine6623 ja mam az zimomriavky ked citam niektore pribehy, a co vsetko bolo zistene a tie osudy, nam ak sa nepodari do jula, tak pojdem za lekarom, mozno sa snazime zbytocne, alebo robime nieco nespravne, no podla merania BT ovu mam, tak snad, to chcel len cas,

tehulkake
22. jún 2011

@ludinka uf 2 roky, je dost a vsetko mas v poriadku,?