icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

mima1983
18. aug 2011

@saxana123 ten doktor musí byť nejaký Don Chuan, ked má pred sebou takého "bodyguarda" 😀

alenocka82
18. aug 2011

Ahojte babyyyy, dnes som absolvovala prvé sono, a už bolo vidieť aj srdiečko ako bije. Úžasný pocit, o dva týždne idem zasa na kontrolu. Zatiaľ som 6tt+5, tá radosť sa ani opísať nedá 🙂

lenka112
18. aug 2011

@alenocka82 Gratulujem a teším sa s Tebou 🙂 My ideme na prvé sono až 30. augusta, tak dufam, ze to dovtedy vydržím 🙂

alenocka82
18. aug 2011

@lenka112 To máš ešte 12 dní, neboj sa, rýchlo to ubehne, ja som si tiež myslela, že sa ani nedočkám a teraz sa už vytešujeme aj s priateľom a obzeráme foto malej fazuľky 🙂

darinkazv
18. aug 2011

@janie80 ahojky, tak som volala. tehotenstvo potvrdené. HCG 95,7. že je to ešte malinké. len mala veľa ľudí, tak som sa nestihla opýtať na ten týždeň. do roboty som volala, tak mi povedali, aby mi dr. dala PN, keď som mala v minulosti problém, že oni ma bez potvrdenia ot ehotenstve preradiť nemôžu. a dr. mi ho nedá skôr, než uvidí srdiečko biť. 😒

darinkazv
18. aug 2011

@alenocka82 veľmi gratulujem 🙂 držím palce. dúfam, že už čoskoro aj u nás bude vidno srdiečko biť 🙂

lenka112
18. aug 2011

@alenocka82 Pri Danielkovi nám to určite rýchlo zbehne a potom sa budeme aj my vytešovať zo sestričky alebo bračeka 🙂 🙂

alenocka82
18. aug 2011

@darinkazv A kedy ideš na UTZ? Určite bude všetko v poriadku, držím palce. A všetkým čo sa snažia alebo už majú pod srdiečkom ďalší začínajúci život aby sme to dotiahli do úplneho konca 🙂

darinkazv
18. aug 2011

@alenocka82 na utz idem v utorok. ja som inak rátala, že ovulu som mala mať 30teho, lenže zrejme sa to posunulo. lebo aj ten hlien som mala až neskôr taký. len ma zaráža, že prvý test bol pozitívny (taký duch) už 10.8. a teraz hcg len 95,7. pozerala som tabuľky na nete síce, ale aj tak mám strach. 😨 (tam je písané, že pre 4tt - 5tt je norm. hodnota 95-2600)

venny26
18. aug 2011

Tak pridávam sa k Vám, ja mám termín 6.1. 2012, tak uvidíme či sa bábo narodí v januári alebo sa poponáhľa bude decembrové 🙂
Držím palce všetkým.

alenocka82
18. aug 2011

@darinkazv No ale vlastne si aj tak v norme s tým hcg, keď sa to tak vezme. Neboj, určite bude všetko v poriadku, musíme myslieť pozitívne 😉

saranata
18. aug 2011

@saxana123 no tak asi ona 🙂 🙂 ved netreba sa nechat odbit 🙂

darinkazv
18. aug 2011

@alenocka82 snažím sa myslieť pozitívne. dúfam, že mi ešte vezme krv a že bude krásne rásť HCG 🙂

alenocka82
18. aug 2011

@darinkazv Určite porastie 🙂 Mne dnes hneď po UTZ brali 5 ampuliek krvi a to som mala prísť len na sono. Ale tak aspoň už budem mať za sebou vstupné krvné testy 🙂

darinkazv
18. aug 2011

@alenocka82 🙂 ma vystrašila včera tým, že musíme vylúčiť mimomaternicové. ale tak keď sa začala dutinka na ľavej strane ukazovať, tak dúfam. ja som taký bojko 😝

mima1983
18. aug 2011

@darinkazv To ja strestujem uz teraz, a to este ani tehotna nie som, ale uz mi lieta v hlave, ze aby bolo vsetko ok, aby som mala vsetky testy ok, aby to nebolo mimomaternicove atd atd....

darinkazv
18. aug 2011

@mima1983 to ma každá obavy asi 🙂

alenocka82
18. aug 2011

@darinkazv To hádam len vyslovila nahlas myšlienku a Teba len zbytočne vystrašila tým mimomaternicovým.

mima1983
18. aug 2011

@darinkazv len mne sa k tomu este pridáva aj stres z mojej váhy a co na to povie doktor, lebo co vidim tak vsetky tehulky su chudeeee jak prutik :-/ a mam pocit ze taka ako ja nikdy tehotna nebola....

darinkazv
18. aug 2011

@mima1983 ale šak kukni na mňa. a mne teraz dr nič nepovedala. 😉 a veru aj tučnejšie tehule som stretla. 😉

leann245
18. aug 2011

@saranata Uz mam termin u doktora na pondelok rano o siedmej...tak idem riesit, co sa da, dufam ze sa bude dat 🙂 Inac mam absolutne rovnaky nazor. Jonas bol velmi ochotny, ked som mu volala, mala som to o tri dni doma a este je to aj take osobnejsie. A za nepomernu cenu oproti chlapec-dievca, kde mi to navyse neposlali do 21 prac.dni, ako slubuju, ale do 31dni, lebo ze astrolog ma dovolenku! A aj referencie z mojho okolia jednoznacne hovoria za Jonas. Ja viem, ze ked je blizko ovula cervenych dni, tak otehotnenie je "istejsie", ale neznizuje to len presnost pohlavia ale aj zivotaschopnosti, a tu by som ja mala mat prvoradu vzhladom na minulost. Ale tak september a oktober by sa mi to uz prekryvat nemalo 🙂
Ak sa vam teda tento mesiac zadari, tak ocko bude mat doma riadny babinec 😉

leann245
18. aug 2011

@alenocka82 Blahozelaaaam a tesim sa s tebou 🙂 Mozem len potvrdit, ze krajsi pocit som zatial v zivote nezazila, ako ked clovek uvidi prvykrat malicku fazulku a to bijuce srdiecko...cely den som mala ako v nejakom krasnom sne po tom sone 🙂

saranata
18. aug 2011

@leann245 tak hej ked si mala problemy to je iné, ja som si dala rátat aj životaschopnost a mám asi 5 termínov v roku ale potom mi povedal Jonáš že nemusím sa tým riadit kedže som mala dve tehotenstvá a porody v poriadku 🙂

a babinec kludne nech je 😀 😀 😀dievčatá su také rozkošne, a chlapca máme mužovho z prveho manželstva takže chlap jeden je a budu tri baby ked sa zadarí 😀 😀 😀

tak držím palce v pondelok

atiatko
18. aug 2011

@darinkazv dadka v lekárni pri vstupe do nemocnice - pri tej rampe oproti vrátnici (nová lekáreň) Clear Blue určite dostaneš .... na 100% 🙂

darinkazv
18. aug 2011

@atiatko no tak to je asi jedna z dvoch lekární, čo som ešte nebola 😀 ďakujem atik 😉

backorka
19. aug 2011

@darinkazv ja mam doma digi clear blue kupeny uz asi 2 mesiace, ze si ho urobim, ked mi obycajny test ukaze // 😀

mima1983
19. aug 2011

@backorka ten Digi clear blue je najlepší, porad??? ja nemam este ziaden kupeny 🙂

backorka
19. aug 2011

@mima1983 ja som ten najlepsi este nemala, s dvoma //, a to si v lekarni vzdy pytam pozitivne tehu testy 😀 😀 no ten ti ukaze aj kolko tyzdnov je od pocatia, cize nim mozes skontrolovat, ci ti stupa HCG... ale na take nahodne testovanie je drahy, cca 9€... ja potom kupujem len mamatest, dva v baleni, su najcitlivejsie a aj najlepsie skusenosti s nim maju zeny...

darinkazv
19. aug 2011

@mima1983 ak ti môžem poradiť, tak si kúp mamatest. sú tam dva kusy a stojí cez 3 éčka len. až keď budeš mať dáke dva pozitívne tehu testy, až potom skús clear blue. lebo ten ukáže aj v koľkom tt si. pokým nemáš istotu, že či si tehu, tak zbytočne vyhodíš peniažky, ako píše backorka. stojí cca 9e. mamatest mi ukázal strašne rýchlo // a napr. rapiclear a womann secret boli negatívne. tie boli tiež po 2 v balení, ale ani jeden pozitívny 🙂
@backorka ja tiež som chcela clear blue až potom, keď budú iné testy pozitívne. no som nečakala, že problém zohnať :D ale tak utorok idem do nemocky, tak by som mala už byť 5tt, tak hádam už dačo bude vidieť, tak už ho asi ani nebudem kupovať. iba ak by v utorok nevedeli určiť tt, tak kúpim 😀

nena13
19. aug 2011

@mima1983 No pár dní po sa mi zdalo,že som ako v ohni-vtedy som teplotu nemeriala,ale asi mi musela stúpať-sama som so sebou nemohla vydržať a prsia na roztrhanie...Inak nič...