icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

nena13
19. aug 2011

@alenocka82 Gratulujem🙂

darinkazv
19. aug 2011

kde ste všetky? 🙂

saranata
19. aug 2011

@darinkazv 😀 😀 😀 ja som bola vonku s detmi a mužom....a dnes som sa rozhodla kedže v čase mojej plodnosti 😀 😀 😀 je muž preč tak idem na pár dní do Bojníc s detmi 🙂 má byt krásne teplučko tak bude relááááx

a čo vy ostatne? ako sa darí? teploty idu k ovulke? 😀 😀 😀 ja mám dnes 10 cyklu tak začíname pomaly 😀 😀

janie80
19. aug 2011

@saranata ja dnes 11DC... a teploty mi skacu nejako dobludu... 😅

saranata
19. aug 2011

@janie80 podstatne je kedy vystupia horéééé
ja teraz vobec neviem ako to bude ale odsledujem si to, pokým sa bude dat niečo možno zamiesime, minulý mesiac som mala ovulu 16DC tak neviem ako to vyjde teraz

držíííííííím palcéééééééé 🙂 🙂 🙂

mima1983
19. aug 2011

@backorka
@darinkazv Oki baby, tak najskor MAMATEST a potom CLEAR BLUE 🙂 dikes
@nena13 no ja zatial tak max. návaly tepla sem tam a inak nic :-/ tak asi zatial nic...

mima1983
20. aug 2011

Včera som tu v jednom albume nejakej babenky videla test - len neviem jak sa volal 🙂) - a pri nom bolo napisane ze ukazuje eventualne tehotenstvo už 3 dni po oplodnení.... to aj take existuju???

saranata
20. aug 2011

@mima1983 test nemože preukazat vysledok 3 dni po oplodnení ked len 7-10 po oplodnení sa vajíčko zahniezduje vo vystelke maternice a až potom vylučuje HCG takže skor je to nemožne aby test niečo ukázal , kedže v moči nie je žiadny HCG ktorý tento test má zachytit, to su také hluposti na písane na niektorých testoch,

mima1983
20. aug 2011

@saranata jaaaaaj, to som nevedela....
Este ma napadlo, tie co ste uz tehotne, aj mate doma kupenu nejaku knihu o tehotenstve??? ja som dostala jednu k svadbe - taka mala A5... ale rozmyslam ze by som si kupila este nejaku, ale nech stoji za to, poraďte! 🙂 diks

backorka
20. aug 2011

@darinkazv to vies, nam to stale ubieha pomaly, kym len cakame na ovu 😀
@saranata v bojniciach mas rodinu alebo nejaku chatu? to vam bude hej 🙂 ja som u svokrovcov na dedine 🙂
@janie80 dnes som len 8 DC a teplotu mam ustalenu na 36,3...
@mima1983 s tymi testami je to len marketingovy tah, je to tak ako pise @saranata 🙂
Ja zatial nemam ziadnu knizku o tehotenstve, ale mam vyhliadnutu jednu uzasnu, je velka, hruba, mozes si do nej lepit vselijake veci a stoji 40 eciek, takze s nou si pockam na // 😀

darinkazv
20. aug 2011

@mima1983 ja mám doma túto. to už od tehu s dcérkou 😉
http://www.literama.sk/sk/knihy/59572/perfektna....
ja som s ňou bola už vtedy veľmi spokojná, lebo ako pre prvorodičku tam boli pre mňa všetky potrebné informácie. aj niečo navyše. dozvedela som sa tam všetko 😉

@backorka to ti verím, že to pomaly ubieha. ale mne teraz tiež. kým ešte čakám na to sono, kde už bude srdiečko 🙂 už sa toho neviem dočkať 😝

@janie80 držím palce a nech sa teplotky len pekne šplhajú 🙂

@saranata juj, tak vám bude super. ja musím trčať doma. nemám vychádzky. budem si v pondelok pýtať od dr., lebo je to na zbláznenie 😒

lucica
20. aug 2011

Ahojte, môžem sa k Vám pridať? My sa snažíme o bábätko od mája a zatiaľ bezúspešne. Doteraz sme sa neriadili plodnými dňami, jednoducho sme mali sex kedy sa nam chcelo, ale tento mesiac ( dnes mám 16 DC) som to vzala do vlastných rúk 🙂. Som zvedavá či sa nám zadarí. Od 7DC sa snažíme stále, iba s dvoma prestávkami. Tak uvidíme či to prinesie niečo. Asi pred dvoma mesiacmi som začala brať calibrum baby plan, myslíte že to pomôže?

darinkazv
20. aug 2011

@lucica jasné, vitaj. toto je dosť nákazlívá téma, tak len pekne čítaj a píš 😉 🙂 calibrum babyplan je dobrý, ale dokina povedala, že sa rýchlo vyplaví von z tela. lepšie odporúčajú femibion 800. aj ja ho beriem. 😉

lucica
20. aug 2011

Ak sa nezadari kým doberiem ten čo som kúpila tak ho vyskúšam. Ďakujem za radu. Už sa neviem dočkať kedy budem mať na teste 2 čiaročky. Doteraz som mala menzes vždy skoro na hodinu presne, ale minuly mesiac mi meškal 2 dni. Vieš ako som sa tešila? Na druhý deň meškania som si spravila test a bol negativny a do hodiny som ho dostala. V takej istej intenzite ako vždy. Meškanie bolo asi preto, že som mala takú menšiu brušnú virózu, ale nepamatam sa kedy naposledy mi meškal. Snáď to tento mesiac už konečne vyjde.

darinkazv
20. aug 2011

@lucica držím palce 😉

lucica
20. aug 2011

@darinkazv Ty sa ako mas? V ktorom si tyždni?

kvietok228
20. aug 2011

v pondelok narodky a mam aj mrchu dostat tak dufam ze nepride a budem mat pekny darcek 😀 😀 😀

milluska
20. aug 2011

Ahojte, ste mila tema, mozem sa pridat?? 😉

lucica
20. aug 2011

@milluska Jasne, ja som tu tiež nová 🙂

lucica
20. aug 2011

@kvietok228 Držím palce

barbarka
20. aug 2011

ahojte, my mame tiez plany mat druhe babo v 2012 😉

milluska
20. aug 2011

@kvietok228 drzim palce, mas aj nejake priznaky??
@lucica dakujem a vy sa uz snazite o babo?
@barbarka ahoj 🙂

milluska
20. aug 2011

@lucica jeee ty si TN, odkial presne??

lucica
20. aug 2011

@milluska No pochádzam z TN, ale bývam už v BA, čiže už je zo mna Blavačka 🙂
Ale len na papieri. No my sa snažime o babo asi od začiatku maja ale zatial nic

backorka
20. aug 2011

@lucica
@milluska
@barbarka
@kvietok228
Ahojte novacikovia 🙂 veru sme mila tema, dobre tu je, ked budeme vsetky tehu, tak bude este lepsie 🙂 takze sup sup, vsetky sa hromadne vrhneme na svojich manzelov a frajerov a vyzmykame z nich co sa da 😀 😀 😀
My sa snazime tiez len od maja, teda nie ze by to bolo len, uz je to na mna dost dlho, som strasne netrpezliva... ale na mimi sa oplati pockat 😉

saranata
20. aug 2011

@barbarka
@milluska
@lucica nové snažilky vitajte a nech sa darí 🙂 🙂 🙂 🙂

@backorka
@darinkazv v Bojniciach nikoho nemám , prenajala som tam dom dokonca aj s ihriskom a vonkajším krbom...tak tešíííííím sa aj s detmi...hladala som hotel alebo penzion ale tie čo mne vyhovovali nemali volne kapacity od pondelka 😒
ale tento dom je fantasický a navyše muž ide preč LEN na tri dni 🙂 🙂 🙂 🙂 juchuuuu síce tu nebude práve cez ovulu ale príde tam za nami tak sa teším ešte viac
tak sa modlím aby sa mi to cele posunulo aspon o tie tri dni hm držte palce, možno to vyjde 🙂 🙂 🙂 🙂

a darinkazv viem o čom hovoríš ja som bola teraz na PN od 7 tt až do porodu ....velká sranda fakt, som lozil apo stenách už 😀 😀 😀

milluska
20. aug 2011

@saranata @backorka dakujeme. Vam drzkam vsetkym palceky, ak sa vam bude chciet, kuknite do mojho albumu, je tam cely zivotopis nasho snazenia 😉
Nam to s mm trvalo 8m, to uz som si myslela, ze sa nam asi nikdy nezadari, ale verim, ze vitaminky pomohli 😵
@lucica a si priamo v TN byvala?

darinkazv
20. aug 2011

@lucica ja celkom fayn. bruško nafúknuté trochu, tak mi nedá ľahnúť naň, čo je pre mňa hrôza, keďže len na bruchu viem spávať. ale tak pre mimi urobím všetko 🙂 teraz som v 4tt. no viac mi povedia v utorok na sone 😉

@barbarka
@milluska tak vitajte medzi nami 😉 veru sme my milá téma. v každej téme vybuchla doteraz nejaká tá zvada, tu sa pekne držíme 😉 dúfam, že to tak aj ostane, však sme všetci normálni 😉

@saranata juj, tak ti závidím. ale v dobrom. a neskúšala si zisťovať, či sa dá ovu nejak posunúť? že by vám to tak pekne vyšlo, na takej krásnej dovolenke a zvlášť keď bude manželík preč a vráti sa, tak to muckanie je o to intenzívnejšie 🙂

milluska
20. aug 2011

@darinkazv Ahoj, gratulujem k tehu 😵 Ako dlho ste snazili? K dr pojdes kedy?
Ja som sa dala do januaroviek, ale kedze tam bolo vyse 40 bab, nedalo sa to ani docitaj, plus hadky a tak..

saranata
20. aug 2011

@darinkazv tak o takom niečom neviem akoby som si posunula ovulu hlavne ked ju zachvílu už budem mat, ale nikdy nevieš , stále kojím a ten cyklus nemám vobec stabilný každý mesiac 🙂