icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

leann245
22. aug 2011

@janie80 Neboj, bude to super, budem ti drzat vsetky palce 😉 A zajtra o takomto case sa uz budes tesit z dobrych vysledkov 🙂

leann245
22. aug 2011

@backorka presne tak..teda aspon ja uz zacinam mat riadny informacny zmätok..napriek tomu si myslim, ze lekari zial radsej predpisuju hormony a ine lieky ako by viac dali na prirodzene fungovanie ludskeho tela a podporu prave tejto prirodzenosti 😒
Ozaj, ako pokracujes s cvicenim a chudnutim? Ja sa idem tiez dat trosku "na poriadok", tak si pre mna taka vysoko pozitivna inspiracia 😉

janie80
22. aug 2011

@leann245 ja by som mozno aj celkom rada, keby sa nieco naslo hned... aspon by sme to mohli zacat hned riesit a nie behat po dalsich milion vysetreniach... 😅 ved uvidime... hlavne nech to je nieco, co vieme dat do poriadku rychlo, rychlo... 😅 po takej dobe som uz riadne nedockava... 😅

ejjka
22. aug 2011

jaaj babenky pripájam sa, ja mám tiež termín v roku 2012, ale až v apríli, dúfam že všetko dobre dopadne 🙂 som tak v strese ešte keď vidím čo tu píšete a nerozumiem z toho ani slovu... 🙂

lucica
22. aug 2011

@ejjka Neboj, dôležité je aby si bola v klude. Netreba sa stresovať. Všetko čomu nerozumieš a chceš vedieť sa pýtaj buď niektorej z nás, alebo doktorky na prehliadke. Dôležité je aby si bola informovaná a potom nebude stres. Vieš, že to čo príde je úplne v norme a prežíva to napríklad polovica budúcich mamičiek. Ja síce zatiaľ nie som tehu, ale myslím že či už ja alebo ostatné baby ti poradíme a povzbudíme ťa. A ani sa nenazdáš a budeš mať doma krásne malé bábo. 🙂

lucica
22. aug 2011

@janie80 Držím palce nech je už všetko v poriadku tak ako má byť 🙂

janie80
22. aug 2011

@ejjka jej, tak vitaj medzi nami... a samozrejme, blahozelam... 🙂 a ked niecomu nerozumies, pytaj sa, odpovieme a pomozeme, ked vieme... 😔

janie80
22. aug 2011

@lucica asi by sa zisla preventivna psychiatricka prehliadka a hned by bolo... 😀

lucica
22. aug 2011

@janie80 🙂

lin123
22. aug 2011

ahojte.
dnes som si urobila tehotensky test a vysiel mi negativny..a pritom som mrchu nedostala a mala som ju dostat najneskor, teda podla mojich cyklov, najneskor vcera. ☹

janie80
22. aug 2011

@lin123 skus o dva dni znovu... a nemohol sa ti cyklus nejako posunut? napr. dovolenka, let lietadlom, velky stres? 😕

darinkazv
22. aug 2011

ahojte ženyyyy. tak konečne bolo aj sono zreteľnéééé. sme 5tt 🙂 a neodolala som ani tomu clearblue. ten tiež "povedal" 5tt 🙂 som na PN, kontrola 7.9.2011 😉
@janie80 ako pokračujú teplotky?
@backorka tak šupito na to!!! 😀
@saranata pekne si to tam užite. a so všetkým, ako sa patrí 😉 😀

darinkazv
22. aug 2011

@janie80 neboj a držíme všetky palce 😉

@lucica tak to veru ešte týždeň počkaj. lebo ak ti skončila ovulka, a ak ste zamiesili, tak aj tak kým sa uhniezdi... 😉

janie80
22. aug 2011

@darinkazv supeeeeeeer 😀 velmi sa tesim... 😀 moje zdivocele teploty? diveju dalej... 😀 ale zajtra idem k doki, tak mi hadam mrkne aj vajko a uvidime... uz mam pre nu aj vytlacene grafy, tak som zvedava, co povie... musim sa jej pytat aj na tie moje strasne migreny... tetuska doktorecka sa zapoti... 😀

darinkazv
22. aug 2011

@janie80 ďakujem 🙂 len jej dať pekne zabrať 😉 však si platíme vysoké odvody, tak nech to vidno aj na starostlivosti 😉

janie80
22. aug 2011

@darinkazv ona je zlata... len ja sa vela pytam a to nie kazdemu doki vyhovuje...

darinkazv
22. aug 2011

@janie80 tak pokiaľ negúľa očami, tak sa len pýtaj a pýtaj 😉

maminka142
22. aug 2011

@janie80 ahojkaj, prosím ťa ako by som si aj ja mohla robiť taky graf? Už som sa tam aj prihlasila, ale nejako sa do toho grafu nemôžem dostať ☹ To si si vytlačila, alebo si to priamo značiš cez pc? Ďakujem 🙂

lin123
22. aug 2011

@janie80 podla dohody s doktorkou by som mala ist k nej tuto stredu spredpokladom, ze budem pravdepodbne tehotna ak mrchu do 21.ho nedostanem...ale ked mi test ukazuje takto...
a stresy neboli ziadne, skor naopak, zacala som sa pomaly vytesovat, ze som tehulka

saxana123
22. aug 2011

Kočky!!!!! Ja som si dnes zabudla zavolať na výsledky z krvi!!!!!! 😕 verili by ste tomu? Boli sme sa kúpať s krpcom a furt volačo a celkom mi to vyfúklo za hlavy! Hlava prázdna, keby mi večera necrnkne kamoška že tak ako výsledky tak ja si hádam ani nespomeniem! Chápete to? 😀

backorka
22. aug 2011

@b.bardyova podla mna ten urologicky caj nemoze uskodit...
@janie80 drzim palce! aby to dopadlo v ramci moznosti co najlepsie! zajtra podaj spravu 😉
@lucica zatial ani nemas mat z coho tie priznaky, vela trpezlivosti pri cakani prajem 🙂

backorka
22. aug 2011

@leann245 teeda dakujem 🙂 ani neviem ci som ja niekedy bolaa pre niekoho inspiracia 😀 no pokracujem asi tak, ze moja postava sa pomalinky meni, pozitivny ohlas na to mam aj od manzela ale vaha akosi odmieta klesat 😠 od dnes som na novom jedalnicku od trenerky na principe delenej stravy tak uvidime ako budem pokracovat 🙂
@ejjka vitaj a kliiiidek, to najdolezitejsie mas uz za sebou, si v tom! gratulujem! 😀
@darinkazv hezkeeee takze ten digi test je celkom presny, to je paradne 🙂
@lin123 a mas aj nejake ine priznaky okrem meskajucej mrchy?
@saxana123 tak na zajtra si daj pripomienku 😉

lin123
22. aug 2011

@backorka okrem meskajucej mrchy ma pobolieva v podbrusku a rano sa mi niekedy prevracia zaludok, ked este lezim v posteli, ale vyslovene na zvracanie mi nie je.

backorka
22. aug 2011

@lin123 noooo to znie slubne 🙂 drzim palce aby mrcha ani neprisla 😉

lin123
22. aug 2011

@backorka dakujem, dufam aj ja..rano si chcem skusit urobit test a ak bude opat negativny, tak zavolam doktorke.

backorka
22. aug 2011

@lin123 doktorka ti ale asi povie aby si este cakala, lebo to ti meska moc kratko, nic ti s tym neurobi... jedine ze by ti zobrala krv, ale neviem ci bude taka ochotna 🙂

lin123
22. aug 2011

@backorka podla toho co tu citam,je to naozaj skoro, ale mne doktorka povedala, ze ked to do 21.ho nedostanem, tak mam prist 24.ho. Chcela ma povodne vidiet prvy septembrovy tyzden, lenze to som mimo SR, tak mi radsej navrhla tento konkretny termin...ma obavy aby som na dovolenke neriesila mimomaternicove..len si davam otazku, ze ked tam aj tak nic nuvidi..tak tazko vyluci mimomaternicove...tak neviem..este to s nou prekonzultujem. Ale ze na krv mam urcite rano prist a ze ma vysetri...

lin123
23. aug 2011

@backorka asi to mooc preziivam, dnes rano som to dostala. 😒
popracujeme dalej..hadama sa na dovolenke zadari..papa a pekny dnik

backorka
23. aug 2011

@lin123 ach to ma mrzi... tie kazdomesacne nadeje a potom sklamania to da zabrat 😒 ako dlho sa uz pokusate o mimi? dovolenky byvaju vacsinou uspesne, tak drzim palce! 🙂

b.bardyova
23. aug 2011

@lin123 to je tak ked si uz myslime, ze mame babo..vzijeme sa s tym a potom je to take sklamanie ☹ ja som si uz povedala, ze to nebudem tak brat ale neda sa to.... 😠