V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@mima1983 existuje viac druhov alchemiliek - zltozelena ktora sa pije v 2. casti cyklu aj pocas tehotenstva a obycajna, ktora sa pije v 1. casti cyklu do ovulacie, potom sa uz pit nesmie lebo prekrvuje maternicu a moze sposobit neudrzanie babenka 😉 ani pocas tehotenstva sa nesmie
@darinkazv Presne tak, ja som už chcela babo dávno, ale škola...minulý rok som skončila školu potom sme to zasa posuvali kvoli svadbe, že v aprili bude svadba, tak aby som nebola jak sud na svadbe... a v maji sme zacali a nič z toho. Uvidime, dni pomaly bežia a za týždeň už budem ako na ihlách, budem 3 dni pred mrchou a budem očami posuvať ručičky na hodinkach, nech je už piatok 🙂
@lucica neviem ale teraz napoprvé nedávam tomu moc velke šance... jedna babenka tu pisala ze ona už tyzden po styku akosi citila ze sa to podarilo, ze ju zacali prsia strasne boliet atd... u mna zatial nic... :-/ ale tak urcite to hned nebudem brat ako sklamanie, to budem uz tak brat po roku snazenia...
@wieruss tak si mám pytat Žltozelený alchemilkový čaj???
@mima1983 😀 caj z alchemilky zltozelenej - ale ano mas pravdu ked sa vyluhuje ma taku farbu 🙂 inak odporucam don lyzicku medu / cukru , inak je dost horkasty 😅
a Inak moze sa kludne zadarit na prvy raz hlavne ked to beres tak v pohodicke, ze to nebude tragedia ked to nevyjde 🙂 a treba sexikovat ako pride ... ja som nemala ani jeden pozitivny ovu test cez cyklus ked som otehu 😀
@mima1983 Ono každý má iné príznaky, niekto to vie ešte pred meškajúcou mrchou, niekto nemá žiadne príznaky. Zasa iba podla toho sa neda riadit. budem ti drzat palce. Samozrejme do 1 roka od zaciatku snazenia je este vsetko v pohode, ale nedá mi to. Už by som chcela babo 🙂 ak to tento mesiac nevyjde, asi prejdem na meranie BT. Zaiaľ som si ovulku rátala len na nete na 1.DC a dĺžky cyklu. Mala som ho dlllllho rovnaký, vzdy na den pomaly až na hodinu presne. Ale minuly mesiac som bola trochu chora, nejaka brusna vyroza a meskala mi 2 dni, tak sa mi to nejak posunulo. Uvidíme aký dlhý cyklus bude tento mesiac. Či zasa 28 dni ako vzdy alebo 30 dni ako naposledy.

@ivita12 Alchemikový čaj kupim v lekarni??? dik 🙂