V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 Mamatest 10 sa to volá a máš tam hned 2 testy za cca 3,20E
@maminka142 si cca. 11 DPO - ak si tehu, tak mammatest to ukaze, takze kludne mozes zajtra testovat 😉 drzim palce aby tam boli //
@katusap Ahoj, no ved ja mam rovnaky nazor...podla merania BT mam jednoznacne ovulu 18-19 den (ved mrkni na moje grafy v albume, snad sa nemylim ja). A ked som mu to tento pondelok doniesla a ukazala, tak mi povedal, ze to je uplne nepravdepodobne, aby som mala pri 28dnovom cykle vtedy ovulu. Aj podla hlienu a pichania vo vajecnikoch to mam urcite az na ten 18-19 den. Isla som k dokimu prave preto, ze tym padom je druha (lutealna) faza kratka, u mna len 9-10 dni a to moze poukazovat na nizky progesteron...a s takou LF neotehotniem, ani keby vsetky vajicka boli oplodnene 😒
@katusap Ďakujeeeeeeeeeeem, už aj idem naň 😀 Hned rano si odmeriam teplotu a ak to bude vyzerať slubne tak hned si urobim aj mamatest 😉 Rano napíšem výsledok 😉
@leann245 kukla som grafy, je to jednoznacne....nie je o com 😉 ja mam LF 10-11 dni a podarilo sa mi otehu.....ale dala som si tiez urobit HP - pre istotu....a ten mesiac co som si ho dala robit som aj otehu ....bohuzial, so zlym koncom, ale aspon viem, ze mozem otehotniet
@maminka142 som zvedava na vysledok 😉
@strapacka1982 juuuj tak to je uz kus casu... aj uz si pochodila nejake vysetrenia, ze preco sa nedari?
@maminka142 normalne som vzrusena aj za teba z toho napatia, horim nedockavostou ze ako to dopadne s tebou tento mesiac 😀
Aký máte názor alebo odporúčania na pitie kávy? Nepijem alkohol ani nefajčím, ale pijem 2 kávy denne. Môže to nejak ovplyvniť moje pokusy otehotnieť, prípadne ranné štádium tehotenstva?
lucica na toto je vela nazorov,ale osobne si myslim, ze z kazdeho rozka troska uskodit nemoze 🙂 aj ked alkohol, cigarety by som vylucila uplne a kavu by som iba obmedzila na 1-2 denne, co je v Tvojom pripade ok...alebo prip. bezkofeinovu kavu.
@lucica ja nepijem nic a ani nefajcim a tiez nic ale od dnes som zacala pit rosnicku 😀
@nena13 No, my sme sa vrátili z dovolenky, tak som myslela, že sa niečo podarilo, ale nie ... mrška meškala 4 dni, ale nakoniec došla ☹ , takže v septembri ideme zase do sanatoria, aby nám pomohli, len musím počkať na ďalšiu mršku 😀... niekedy mi liezla na nervy, ale teraz som nedočkavá, nech len dojde ...
A ešte jeden názor Váš mi dajte. Síce teraz to nie je až také podstatné, ale keď budem tehu, tak ma to bude zaujímať. Denne si dávam nosové kvapy olynth, niekedy aj viackrát niekedy len vecer pred spaním, inak by som sa nevyspala. Čo si myslíte, môže to nejak ovplyvniť vývin plodu, prípadne môže to mať nejaké nežiadúce účinky?
@backorka ja asi ani nezaspím 😀
@maminka142 tak toto ti verím 😀 prešla som si týmto nedávno 😀 a stále som tak nedočkavá. 2.9. ma čaká sono a tam by už malo byť vidieť srdiečko. tak odpočítavam dni 🙂
@darinkazv juuuj to by som bola aj ja inak nedočkava 😀 Ked uvidíš to malinke babätko, určite padnu, aj slzičky šťastia 😀 Už by som chcela byť v tvojej fáze 😉 Ja som inak ronila slzy šťastia, ked som videla, prvy krat niečo take nadherne 🙂 Juj už aby to tu bolo 😉
@leann245
@janie80
@maminka142
@darinkazv
@backorka
@cenculinka
CAUTE BABY som späť....všade dobre doma najlepšie 🙂 🙂 🙂
pozerám že sa to tu rozrástlo, vítam všetky nové snažilky, ktorým držím palce, a všetky tehulky ktorým gratulujeeeem 🙂 🙂 🙂
tak ako baby, čo máte nové? ....ja sa teším že som doma, ale bolo uuuužasne, som oddýchnutá a vycucnutá zároven 😀 😀 😀
pošlite mi grafy , novinky nech to všetko omrknem-nechce sa mi všetky strany preluskat dozadu 😀 😀 😀 , ako sa máte a ako sa darí babatkám a teplotkám ? 😀 😀 😀 😀
mne teraz tak blbne celý graf že začínam mat pocit že pojde o anovulák 😒 😒 😒uvidíme
tak som zvedavá na vás
@lucica ahoj , v tehotenstve odporučaju jedine kvapky na báze morskej vody, čiže sterimar, alebo mar plus, ale bez ohladu na tehotenstvo nie je dobre že si to dávaš každý den a viac krát , to nie je na dlhodobé použivanie, ničí to sliznicu a tým si sposobuješ problem ktorý vlastne len zhoršuješ
inak v tehotenstve sa všetky sliznice vrátane nosnej viac prekrvuju čo ti može sposobit ešte vačší problem takže radšej by som to potom riešila s lekárom , a kvapky vymen už teraz len za nejaké s morskou vodou alebo sa naparuj lebo takto si zničíš uplne nosnu sliznicu 😒
@marcela1992 ked sa ti niečo pači a nie si poverčivá tak si kludne urob radost, ja som tiež tak kupovala postupne, čo sa mi páčilo to som kupila a neriešila som nejaké povery 🙂 ved to je taká radost ked niečo kupiš pre babatko 🙂 🙂 🙂 🙂

@maminka142 mamatest je tusim len jeden druh, kup si len take pruzkove, dva v baleni, tie su najpresnejsie... rapiclear neukazuje tak skoro duchov ani ciarky... takze sup kupit mamatest a zajtra mozes testovaaaat 😀