V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@b.bardyova ked mne to pride ako vyuzivanie toho, ze niekto tuzi po babatku... tak, hor sa to vyuzit a stiahnut z penazi poistovne alebo pacientov... 😠
@janie80 no mne to tak nepripada ..ono je to tak....aspon dufam, ze sa to podari..
@b.bardyova drzim vam palceky 😀
@kvietok228 dakujeme budeme potrebavat 😀
@b.bardyova vsetko dopadne dobre uvidis 😀
@kvietok228 a vy sa kolko snazite?
@b.bardyova no v decembri som dobrala poslednu antiku a potom ni nie a nie prist mrska tak som musela chodit na vyvolavacky a po 3 mesiacoch mi nasadil duphaston ale uplne snazenie ratam tak od februara a ty?
@kvietok228 ja uz viac ako rok a pol neberiem antikoncepciu ale hned sme sa nesnazili...asi teraz par mesiacov sa tak dost snazime...zacali sme pouzivat aj ovu testy, tak uvidime
@b.bardyova ako vlaste tie testy funguju?mozno ze ich aj ja vyskusam 😀
@kvietok228 je to jednoduche...ak mas pravidelny cyklus ..28 tak na 11 den si urobis test ..a potom ho opakujes kazdy den v tu istu hodinu ..asi 5 dni za sebou ..ak sa ti ukazu dve rovnako sfarbene ciarky mala by si mat ovulaciu a vtedy sa treba snazit... 😀
@b.bardyova uplne jednoduche super vyskusam a kolko tak stoja a daju sa len v lekarni kupit ci aj dakde inde
@kvietok228 my sme kupili v lekarni ...Woman secret " right time" za 7,26 eur. ale su rozne 😀
@b.bardyova dakujem kupim ale az v septembri teraz je uz neskoro 😀
@kvietok228 ja mam uz kupene dopredu 😅 mm zasobuje 🙂
@b.bardyova sikovny mm 😀
@kvietok228 velmi sikovny.... 😀 tak vam drzim palceky nech to uz je ..a nech sledujeme ako rastie brusko..inak ja som byvala kusok od PB 😕
@b.bardyova aj ja vam drzkam ano a kde presne?
@kvietok228 Predmier🙂
@b.bardyova tam som nedavno bola 😀 a coze si sa tak odstahovala do BA?
@kvietok228 naskor za priatelom (teraz manzelom )potom za pracov...je to tu lepsie platene a aj mam tu vsetko po ruke okrem rodinky
@b.bardyova tak to ano chapem ja by som si asi moc nezvykla no neviem ale si ma normalne navnadila na tie ovu testy 😀
@kvietok228 ale zvykla....je to tu sice uponahnanejsie ale je tu fajn...a tie ovu testy su podla mna pohodlnejsie...sice idu do penazi ale ved to mas len raz za mesiac 🙂
@b.bardyova neviem by mi chybali chatovacky v horach 😀 veru pohodlnejsie lebo 2 mesiac meriam teplptu a stane sa mi ze nato zabudnem tak skusim testovat 😀
@kvietok228 ved to ma na tom odradza, ze musim kazdy den v tu istu hodinu merat a zaznacovat..a inak aj tu mas chaty..je to zelezna studnicka a koliba...nie je to tu ako v bytovkovej dzungli..ja som v ruzinove a je tu tichucko a pohodicka..vsade sa dostanem bez problemov...
@b.bardyova tak to je super mne sa aj tak najviac paci na dedinkach 😀 presne tak no musim si ist kupit a ak stihnem zajtra je akurat 11 den 😀
@kvietok228 kazdemu je niekde inde super....sup a drzim palceky pri snazilkovani..ja cakam cochvila mrchu
@abriela ahoj, tu mam graf, ale este mi neoznacil ovu: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c a ty ako?
@b.bardyova to mas super, ze ta teraz bude dokina vysetrovat, ak ti pride mrcha, co by nemusela, tak ti bude ukazovat vajko, ze?
@kvietok228 no mne sa tiez vzdy nechce merat v danu hodinu, ale ked chcem vediet ako na tom som, tak musim 🙂 hlavne mm vadi, ze teplomer pipa 😀
@janie80 ja mam takto averziu aj voci starym profesorom, podla mna ti stari ludia az tak nesleduju novinky a zmeny, cest vynimkam samozrejme 😀 potom jasne ze sme mudrejsie 😀
@leann245 ja som začala brat sarapis dost skeptická , lebo som mala aj 40 dnové cykli , teraz už viem že to bolo aj tou stítnou zlazou ale po jednom mesiaci užívania zrazu 28 dnový cyklus čo som nikdy nemala, a ten další cyklus sme už boli tehotní 😀
tá včelia materská kašička robí zazraky, určite sa ti upravuje cyklus, a postupne to bude lepšie a podarí sa , držím ti palčeky moc a už žiadne zlomeniny 😀

@janie80 a to este v sukromnej ordinacii , kde maju vybavenie na spickovej urovni...nechapem ani ja , preto sa ideme dat vysetrit u mojho doktora...snad nam lepsie pomoze