icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
31. aug 2011

@saranata 🙂 jasne, baterky su ok... no takze tento mesiac asi viacere vyradime zo statistiky 😀 sakra ale ja som sa taaaak snazila, ak budem verit tej bolesti vajecniku co som mala, tak by z toho teoreticky nieco mohlo byt... nechajme sa prekvapit, obe 😉 to vies, ja mam turbo vajicko, mne sa uz uhniezduje 4 DPO 😀 😀 😀

abriela
31. aug 2011

@backorka ked lekar reagoval, ze je nadej na dvojcata, asi tam bolo viac vajicok. Mame v rodine dvojcata a vraj sa to opakuje o generaciu neskor, no zatial to nemame potvrdene 🙂.
Pozerala som svoje grafy, ak sa mi podari dam ich tu. Mas podobny priebeh teplot ako ja, ked som v maji ovulku nemala. U mna to bol 2 cyklus po neplanovanom cisarskom alebo neplanovanom ukonceni tehu.

saranata
31. aug 2011

@backorka presne, treba mysliet pozitívne, tak mne sa uhniezdi aj bez ovule 😀 😀 😀 😀 ale v pohode 🙂 🙂 🙂 🙂 možno to u teba bol len výkyv, lebo ovula je ak po nízkych teplotách minimálne na tri dni vyskočí v jednej línii teplota , takže ak bude klesat tak tiež to može byt anovulák , ale ak máš tam to turbo vajíčko tak samozrejme nie 🙂

backorka
31. aug 2011

@abriela aha, ano, vidim ze ten jeden graf mame podobny, ale myslim ten najdlhsi, v ktorom ti oznacilo ovulu... takze ked mi zajtra teplota zase vyskoci tak bude dobre 🙂

backorka
31. aug 2011

@saranata @abriela ale kukajte sem, ak som zaznacila do grafu teplotu co mi dnes rano odmeralo druhykrat (po pol minute od preveho merania, tie iste podmienky) tak mi oznacilo ovulu: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

saranata
31. aug 2011

@backorka no to je presne čo som ti písala, tri teploty nad líniou a potrvdí ti to ovulu

backorka
31. aug 2011

@saranata veeeej slaaaava 😀 😀 😀

saranata
31. aug 2011

@backorka nech ti to vyjdeeeeeee 🙂 🙂 🙂

backorka
31. aug 2011

@saranata nech NAM to vyjdeeeee 🙂 🙂 🙂

saranata
31. aug 2011

@backorka jasne uplne všetkým 🙂 🙂 🙂 🙂 nech je ten rok 2012 plný detičiek 🙂 🙂 🙂

janie80
31. aug 2011

@backorka no, nejake divociny tu tento mesiac vystrajame... 😀
@saranata ja uz som mala ovuly aj na 26 alebo 27DC... takze nic nie je stratene...
ja dnes 23DC a teplota zase dole... ja uz som z toho magor... 😠

backorka
31. aug 2011

@janie80 a nemozes ist k svojej doki aby ti kukla vajko na sone?

janie80
31. aug 2011

@backorka bud bude anovulak, alebo ovu zase 26DC... mne to asi sposobuje stitka, takze musim sa tam dostat... a potom sa uvidi, ze co... asi zbytocne pozerat vajko, ked sa mi pravdepodobne otehu bez liecby nepodari...

mima1983
31. aug 2011

Takze babulky, prvý mesiac nevyšlo... dostala som vcera menzes :-/ ale tak neberiem to zatial nejako tragicky, predsa sme len začali, a ani nepočíali plodne ci neplodne dni.... teraz v septembri si tu uz vypocítam a uvidíme 😉 a mozem ist zase kupovat Femibion, este tri tabl.a spapaneeee 🙂)

backorka
31. aug 2011

@janie80 aha, jasne... mozno potom tou liecbou sa ti aj cykly upravia 😉
@mima1983 nevadiii, aj snazilkovanie ma svoje caro 😉 a kolkodnovy cyklus si mala?

janie80
31. aug 2011

@mima1983 nevadi... ja sa to stale snazim brat z toho pozitivnejsieho pohladu... ked budeme tehu, milovanie nebude take, ako teraz... tak si to treba poriadne uzit... 😉
@backorka ved v to dufam, ze sa daju cykly do poriadku... tak sme sa s mm nakoniec rozhodli pre ten ProCare... objednali ma na 13.10.... tiez sa tam dlho caka, ale co je to 6 tyzdnov oproti 6 mesiacom... 😅

mima1983
31. aug 2011

@backorka ja mam v priemere 28... ale tento mesiac mi prišli o dva tyzdne skor - to som tu spominala, to bolo 4 augusta a teda teraz prišla vcera - cize teraz to mam 27 dní.......ale v priemere mavam 28dnovy cyklus.... ale neni to vzdy presne, nemavam presne na den.... raz 27 raz 28 raz 30

mima1983
31. aug 2011

Ja som aj trosku rada z toho hladiska, uz este stale nemam vymavene do dobrovolne nemocenske, a ze budem lepsie pripravena, ked zacnem druhy mesiac Femibion...

backorka
31. aug 2011

@mima1983 tak to mas v pohode cyklus, o dva tyzdne mozte ist na to 🙂
@janie80 ahaa, no celkom dlho, ale jasne, oproti 6 mesiacom je to nic 😀 a tvoja obvodna ti medzitym nemoze dat nejaku miernu liecbu?

lucica
31. aug 2011

@mima1983 Dobrovolne nemocenske si vybav co najskor, lebo ked zistis ze si tehotna bude neskoro. Musis ho platit min. 270 dni (pred porodom) v posledných dvoch rokoch.

abriela
31. aug 2011

@mima1983 ja mam cyklus od 24-27 a ovu od 9-15 dn. Prve tehu vyslo na prvykrat, a to som vtedy o merani teplot ani netusila, riadila som sa len pocitmi.
Teraz sme v juli mali tutu-mutu kazdy den, okrem dna ovulky, kt. naznacil graf a nic sa nestalo.
@backorka ako si dala odkaz na stranku. Ja ked prekopirujem link grafov, odhlasim sa, tak odomna pyta heslo.
A sedi, co pisete ovu je 2 ked 2 dni stupne teplota.

lucica
31. aug 2011

@backorka Ako je to s LF? Vzdy je 14-16 dni?Ja mavam cyklus 28-29 dni, čiže vždy presný. Aký je predpoklad že ovulku mávam 12-16 deň? Lebo ja som s ňou tak rátala. LAe len na zaklade vypoctov.

janie80
31. aug 2011

@backorka ak by som sla k obvodnej na preventivu (co sa aj chystam), tak mi da maximalne tak vymenny listok a tiez ma posle na endo... tam treba presne nastavit davku liekov podla hodnot, ktore budem mat v krvi... potom to cca o 3 mesiace skontrolovat, ci je to spravne nastavene, ci to nahodou neprepalili a ci liecba zabera... vcera ma nepotesila sesternica mojho mm, ze jej kamaratku nastavovali 4 roky... 😖 ale ked sa to podarilo, tak sa jej podarilo hned otehu a uz ma dokonca dvojicky... 😉

mima1983
31. aug 2011

@backorka jj tentokrat si vypocitam plodné dni a pojdeme na to 😀 a uvidíme

mima1983
31. aug 2011

@lucica to ja vsetko viem..... ale stale nemam cas.... a nemam kompletne vyplatne pasky... no comment

martaniana
31. aug 2011

@mima1983 tak ako prvé si vybav to dobrovolné nemocenské, aby ak o mesiac otehotnieš si to už mala podchytené..

backorka
31. aug 2011

@abriela kazdy den tiez nie je moc dobre, lebo bojovnici nestihnu dorast 😀 hore mas ze sharing, tam si das charting home page - view a vtedy ti urobi stranku s adresou ktoru si mozu pozriet vsetci... tiez som nad tym chvilu stravila, kym som na to prisla 😀
@lucica u teba je veeelky predpoklad 🙂 LF by mala byt 14 dni, vynimocne byva kratsie ale to nie je dobre pre otehotnenie... skus si dalsi cyklus robit ovu testy 12-16DC a uvidis co ti ukaze... to ti staci kupit jedno balenie, kde ich je 5 kusov 😉

janie80
31. aug 2011

@lucica ja som mala minuly cyklus LF 16 dni a predtym 11 dni... co tiez nie je dobre, ked to az takto kolise... mala by si ja mat cca rovnaku...

happy3
31. aug 2011

@martaniana ahojte,ak vam sem mozem na chvylu vstupit,ake dobrovolne nemocenske 😒 ,to je na co dobree 😠 ,asi sa pytam hlupo,ale vazne neviem,akosi som sa o to nezaujmala a teraz o tom vsetci stale rozpravaju 😕

backorka
31. aug 2011

@janie80 ach to je zloziteeee ☹ u mna si hned kazdy doktor, ktory sa na mna pozrie pomysli ze mam nieco so stitnou, lebo mam taky pekny tucnucky krk, ale krv ani sono nic nepotvrdilo... takze je proste len tucnucky 😀 😀 😀