V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka ked lekar reagoval, ze je nadej na dvojcata, asi tam bolo viac vajicok. Mame v rodine dvojcata a vraj sa to opakuje o generaciu neskor, no zatial to nemame potvrdene 🙂.
Pozerala som svoje grafy, ak sa mi podari dam ich tu. Mas podobny priebeh teplot ako ja, ked som v maji ovulku nemala. U mna to bol 2 cyklus po neplanovanom cisarskom alebo neplanovanom ukonceni tehu.
@backorka presne, treba mysliet pozitívne, tak mne sa uhniezdi aj bez ovule 😀 😀 😀 😀 ale v pohode 🙂 🙂 🙂 🙂 možno to u teba bol len výkyv, lebo ovula je ak po nízkych teplotách minimálne na tri dni vyskočí v jednej línii teplota , takže ak bude klesat tak tiež to može byt anovulák , ale ak máš tam to turbo vajíčko tak samozrejme nie 🙂
@saranata @abriela ale kukajte sem, ak som zaznacila do grafu teplotu co mi dnes rano odmeralo druhykrat (po pol minute od preveho merania, tie iste podmienky) tak mi oznacilo ovulu: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Takze babulky, prvý mesiac nevyšlo... dostala som vcera menzes :-/ ale tak neberiem to zatial nejako tragicky, predsa sme len začali, a ani nepočíali plodne ci neplodne dni.... teraz v septembri si tu uz vypocítam a uvidíme 😉 a mozem ist zase kupovat Femibion, este tri tabl.a spapaneeee 🙂)
@mima1983 nevadi... ja sa to stale snazim brat z toho pozitivnejsieho pohladu... ked budeme tehu, milovanie nebude take, ako teraz... tak si to treba poriadne uzit... 😉
@backorka ved v to dufam, ze sa daju cykly do poriadku... tak sme sa s mm nakoniec rozhodli pre ten ProCare... objednali ma na 13.10.... tiez sa tam dlho caka, ale co je to 6 tyzdnov oproti 6 mesiacom... 😅
@backorka ja mam v priemere 28... ale tento mesiac mi prišli o dva tyzdne skor - to som tu spominala, to bolo 4 augusta a teda teraz prišla vcera - cize teraz to mam 27 dní.......ale v priemere mavam 28dnovy cyklus.... ale neni to vzdy presne, nemavam presne na den.... raz 27 raz 28 raz 30
Ja som aj trosku rada z toho hladiska, uz este stale nemam vymavene do dobrovolne nemocenske, a ze budem lepsie pripravena, ked zacnem druhy mesiac Femibion...
@mima1983 ja mam cyklus od 24-27 a ovu od 9-15 dn. Prve tehu vyslo na prvykrat, a to som vtedy o merani teplot ani netusila, riadila som sa len pocitmi.
Teraz sme v juli mali tutu-mutu kazdy den, okrem dna ovulky, kt. naznacil graf a nic sa nestalo.
@backorka ako si dala odkaz na stranku. Ja ked prekopirujem link grafov, odhlasim sa, tak odomna pyta heslo.
A sedi, co pisete ovu je 2 ked 2 dni stupne teplota.
@backorka ak by som sla k obvodnej na preventivu (co sa aj chystam), tak mi da maximalne tak vymenny listok a tiez ma posle na endo... tam treba presne nastavit davku liekov podla hodnot, ktore budem mat v krvi... potom to cca o 3 mesiace skontrolovat, ci je to spravne nastavene, ci to nahodou neprepalili a ci liecba zabera... vcera ma nepotesila sesternica mojho mm, ze jej kamaratku nastavovali 4 roky... 😖 ale ked sa to podarilo, tak sa jej podarilo hned otehu a uz ma dokonca dvojicky... 😉
@mima1983 tak ako prvé si vybav to dobrovolné nemocenské, aby ak o mesiac otehotnieš si to už mala podchytené..
@abriela kazdy den tiez nie je moc dobre, lebo bojovnici nestihnu dorast 😀 hore mas ze sharing, tam si das charting home page - view a vtedy ti urobi stranku s adresou ktoru si mozu pozriet vsetci... tiez som nad tym chvilu stravila, kym som na to prisla 😀
@lucica u teba je veeelky predpoklad 🙂 LF by mala byt 14 dni, vynimocne byva kratsie ale to nie je dobre pre otehotnenie... skus si dalsi cyklus robit ovu testy 12-16DC a uvidis co ti ukaze... to ti staci kupit jedno balenie, kde ich je 5 kusov 😉
@martaniana ahojte,ak vam sem mozem na chvylu vstupit,ake dobrovolne nemocenske 😒 ,to je na co dobree 😠 ,asi sa pytam hlupo,ale vazne neviem,akosi som sa o to nezaujmala a teraz o tom vsetci stale rozpravaju 😕

@saranata 🙂 jasne, baterky su ok... no takze tento mesiac asi viacere vyradime zo statistiky 😀 sakra ale ja som sa taaaak snazila, ak budem verit tej bolesti vajecniku co som mala, tak by z toho teoreticky nieco mohlo byt... nechajme sa prekvapit, obe 😉 to vies, ja mam turbo vajicko, mne sa uz uhniezduje 4 DPO 😀 😀 😀