icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
7. sep 2011

@leann245 jasne ze som dnes testovala a jasne ze bol test snehobiely, ale sklamana nie som, vedela som to 😀 no ak som len 5 DPo, tak mam este casu a casuuuu... ak mi pride mrcha tak neskoro, tak ju aspon dostanem az koncm dovolenky, na vsetkom treba najst nieco pozitivne... ale uz 3 dni mi je miestami fakt nevolno, neviem cim to moze byt...
Hm tak to je zvlastne ze bolesti si mala tak skoro, hlien zase vobec... myslim ze ovu moze byt bez hlienu, ale ten ma svoju ulohu a pomaha spermijkam v putovani do tvojho vnutra, takze laskavo nejaky vyprodukuj, dobre? 😝
jaaaj to ranne meskanie poznam, tiez sa mi raz prihodilo, este ma aj revizor chytil, ze parada, ale k otehu to neviedlo 😀

backorka
7. sep 2011

@abriela ale bacha kde si ho objednas, lebo je siet internetovych lekarni, ktore ho sice ponukaju, ale neozvu sa ti niekolko tyzdnov, mne teda vobec doteraz 😠

saranata
7. sep 2011

@leann245 to je v pohode, niektoré ženy si hlien ani nevšimnu , on tam je , len nie je také množstvo aby si to registrovala, a može to byt dokonca každý mesiac ine u tej istej ženy, hlien nie je jediným indikárotom ovu, a ak maš bolesti a teploty stupnu tak niet pochyb že prebehla
my máme Jonášove dni až koncom mesiaca 24.9.

leann245
7. sep 2011

@abriela mne backorka poradila objednat si teplomer na otehotnenie.sk a tam mi to okamzite zacali vybavovat, informovat ma o statuse objadnavky...zatial co predtym som si jeden objednala na dia.sk a uz su to styri tyzdne a nielenze sa mi vobec neozvali, ale ani nereagovali na e-mail...takuto mam ja teplomerovu skusenost 😉 To, ze takyto teplomer nemaju ani v jednej lekarni v BB (a to som ich obehala neurekom) je zbytocne rozoberat, kedze nie si z BB, u vas mozno bude 🙂

saranata
7. sep 2011

@misicka3 jasne , určite sa podarí, BT si meriame aj preto aby sme poznali svoj cyklus, samozrejme zvyšujeme tým šancu na otehotnenie, a hlavne sa tým zistí či zdravo žena ovuluje, nie je to nič invazívne
ta nech si tehu skor ako začneš merat 🙂

saranata
7. sep 2011

@leann245 to fakt v žiadnej???, ved to su bežne bazálne teplomery ,nechápem ze to nie je všade, inak aj DM drogerie som videla pred časom tak skuste tam
@backorka kolko ta vyšiel ten teplomer na otehotnenie? lebo si myslím že to je len marketingový ťah a bla bla...v lidli stáli 2 eurá 🙂 🙂 v lekárni okolo 5-11eur

leann245
7. sep 2011

@saranata oki, tak si ma ukludnila...dakujem 😉 uz mam takmer zodrate iste partie, co si to tam stvrty den aktivne otieram toaletakom ako o zivot, aby som zoskrabala nejaky hlien a nic tam neviem vydolovat 😀 😀 😀 A je jasne, ze kazda musime mat tie jonasove dni v inu dobu, aby tie babätka mohli ku nam prichadzat pekne postupne a nie vsetky naraz...24.9. bude cobydup 😉

leann245
7. sep 2011

@backorka Rozkaz sefe, vytlacim nejaky aj keby co bolo 😝 Vidim, ze sme rovnake, logika jasne vravi, ze tehu test je uuuplne zbytocne robit, napriek tomu si ho ty aj ja spravime...xixi...tesim sa, ze nas je viac 😉

backorka
7. sep 2011

@saranata tam stoji 7,9 bez postovneho, ok cena si myslim... jasne ze lidl je lacnejsi, a super ze je aj kvalitny, lebo pochybujem ze su tam vsetky veci kvalitne 😀 ja som ho tu u nas pytala len v jednej lekarni a potom som sa na to vykaslala, lekarnicka povedala ze ani dodavatel take nema, a to su vacsinou sklady, kde maju vsetko, tak som ho rovno objednala aj pre mna aj pre kamosku... snad bude kvalitny... http://www.otehotnenie.sk/eshop/bazalna-teplota/

saranata
7. sep 2011

@leann245 inak ked nemáš hlien , tak krčok ti to určite povie, ak by ti stupla teplota ráno tak si ešte pár hodín uplne plodná a skus si krčok maternice, ak je makký ako pery a otvorený tak ovuluješ
tu je stránka
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...

backorka
7. sep 2011

@saranata no vidis aka si rychla 😀
@leann245 no presne, este rano po merani a miernom poklese si hovorim, ze nebudem testovat, ved naco a o pol minuty uz cikam do kelimku 😀 😀 😀

saranata
7. sep 2011

@backorka no ved to je ten istý
v lidli boli takéto ale farebne, a mám ich dodnes , su veci na ktorých sa popáliš všade, ale celkovo čoja mám z lidla napr, váhu taku malu na stene, alebo merač tlaku a podobne hovadiny su uplne ok a kvalitne, ale vzdy sa može najst chybička, zatial sa mi nestalo že by som niečo zle kupil a v lidli, ale každý má inu skusenost, lenže to je tak zo všetkými obchodmi , napr, v Nay-i som už reklamovala X vecí, takže oproti tomu je lidl super 😀

saranata
7. sep 2011

@backorka 😀 😀 😀 😀 necikaj už tolkoooooo, hehe, myslím si že ked otehotnieš ani nebudeš potrebovat test, budeš to vediet, ked sa takto žena sleduje tak vníma akukolvek zmenu -ale naozja zmenu a nie tie všelijaké nahovárane príznaky, uvidíš spoznáš to 🙂 🙂

som superrýchla ked mi malá spí xixi

leann245
7. sep 2011

@saranata si poklad 🙂 ten krcok idem nacitat, lebo toto este nemam nastudovane a vobec to nepouzivam...akurat teraz pri poslednej navseteve vc som skusala, ako to tam vyzera a ci je otvoreny netusim, akurat je velmi mäkky ...tak idem precitat z tvojho linku, co to znamena 😉
A ten teplomer tu v BB naozaj nemaju...a co viac, ked som si ho pytala tak zacali hrabat v krabiciach a povedali mi, ze to ani nemavaju a ani to podla nich v ziadnej lekarni nenajdem..tak som si ho objednala z netu zo stranky otehotnenie.sk 🙂 mala ti uz isla spat? nohy su uz hore a kavicka navarena? 😉

saranata
7. sep 2011

@leann245 ešte som bez kávy 🙂 ale už sa rutim do kuchyne,
ten krčok sa fakt nesleduje v jednom kuse, to už by bola pomaly masturbácia na WC 😀 😀 😀 😀 možeš si tým overit ked stupne teplota a pod, že naozaj prebieha práve teraz ovula, ja som to tak mala teraz a ráno bol otvorený a ok a večer už vysoko tvrdý a zavretý
tam je taká preliačinka do ktorej dáš pri ovule vankušik prsta , myslím len priložiš , nie vsunieš , ked nie je ovula tak tu preliačinku tam síce nahmatáš ale malinku aproste určite poznáš rozdiel 🙂 🙂

krčok je tak ako samotná ovula 12 až 20 hodín otvorený

leann245
7. sep 2011

@saranata Teraz si ma zabila v lufte...ze masturbacia na wc...kolegovia si pri tom vybuchu smiechu museli mysliet, ze citam vtipy...este ze som sama v kancli a za stenou ...tak to hadam nebolo pocut 😀 😀 😀 😀 sto bodov 😀

leeenka26
7. sep 2011

ahojte, mozem vtrhnut medzi vas? Rozhodla som sa, ze aj ja budem v 2012 mamickou. Dufam, ze sa coskoro zadari a vsetko dobre dopadne.

backorka
7. sep 2011

@saranata kokos to zenske telo je ale prespekulovane 😀 ale to som len prvykrat testovala, takze pohodaaa... ak nebude teplota klesat, tak o dva dni znova 😉 no ja neviem ci to spoznam, lebo mne je teraz tak divne, ze kludne to moze byt aj z toho ako jem, ale kludne aj z tehu, ktovie 🙂
Inak, poznala som jednu zensku, ale to bol fakt extremny pripad, ta nevedela v 7 mesiaci ze je tehotna, to ja som jej musela povedat, halooo ved mate tehotenske brucho! ona si myslela ze ma zaludocne vredy! ani neviem ako to s nou dopadlo, robila upratovacku v mojom byvalom zamestnani, natahovala sa s tazkymi vecami, fajcila, urcite si aj rada vypila, no proste trochu soc zenska a ked jej doktor potvrdil tehu, tak uz sa v robote neukazala... boh vie ako dopadlo jej chuda mimco 🙄
@leann245

backorka
7. sep 2011

@leeenka26 ahoj, vitaj, prajem nech sa ti rychlo zadari, vela pozitivnej energie! nie je este skoro? co ti povedal tvoj doki? skoro mi vbehli slzy do oci, len co som si klikla na tvoj profil, prepac, nechcme ti to pripominat...

saranata
7. sep 2011

@leeenka26 dobre si sa rozhodla, vitaj...inak tu máme všetky v pláne otehotniet teraz v septembri takže treba sa snažit aby si nepokazila skóre 😀 😀 😀 😎 😎

saranata
7. sep 2011

@backorka viem že sa toto stáva, ale ja to proste nepochopím , bola som dva krát tehotná a neviem si predstavit v 7 mesiace nevediet že som tehotná, ved to dieta kopká a vytláča už nožičky a ručičky takže sa to nedá zamenit na pohyby čriev ako v skoršom štádiu gravidity , proste nechápem 😎

backorka
7. sep 2011

@saranata tak tomu ver, ani ja to nechapem, a hlavne ona uz mala jedno dieta, takze zena druhykrat tehotna, no psycho 😀

saranata
7. sep 2011

@backorka takéto ženy považujem za nekompletne takže asi tak.... 😒

maminka142
7. sep 2011

@saranata no môj užíval vitamín E a akosy nezabralo, vraj je dobry na mužske spermie aj ten selen a zinok 🙂 A ten SELEZIN- ACE, ma všetko tak uvidím 😉 Na krabičke ma aj napísane, že priaznivo pôsobí na plodnosť u mužov 😀 No ved uvidíme 🙂 Ten teplomer si pôjdem asi kupiť a ako napríklad zapisuješ teplotu, ked maš ja neviem napríklad 36,65?

saranata
7. sep 2011

@maminka142 ako myslíš zapisuješ? kam ? do grafu alebo na fertility?

leann245
7. sep 2011

@leeenka26 Ahoj lienka...vitaj medzi nami a veru si spravne zabludila do tejto nasej "bandy"...je to tu vesele, pozitivne a navyse sa vieme jednohlasne dohodnut...napr. na tom, ze do troch mesiacov od augusta budeme vsetky tehu...tak sa tesim, ze si k nam pribudla 🙂 A odteraz bude vsetko len dobre a o rok budeme uz len ratat babätka 😉

saranata
7. sep 2011

@leeenka26 moja, tiež som si až teraz klikla na tvoj profil a akoby mi niekto skočil na hrudník , neviem čo povedat ....tu sa slová ťažko hladaju , v každom prípade ti chcem vyjadrit uprimnu sustrast nad tou najvačšou stratou aku može človek resp. matka v živote zažiť ☹
prajem ti vela síl a hlavne nech ti niekto tam hore čo najskor pošle malý uzlíček lásky 🙂

maminka142
7. sep 2011

@saranata ano do grafu, aj na fertility 🙂

misicka3
7. sep 2011

@backorka hej, to je mozne, uz mam veru vselijake chutky teraz 🙂