icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
8. sep 2011

@backorka nebojkaj, vyjde to siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilno držím palčeky 😉 Ja som ešte len, v začiatkoch, ale konečne som aspoň klesla, že nemam stale rovnaku teplotu 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Zajtra idem ku doktorovi na sono a asi aj injekciu, tak uvidím čo mi povie, ako to vidí tento mesiac 😕 😉

leeenka26
8. sep 2011

@abriela to mi je velmi luto. Osud nas asi skusa. Mozno by niektore povedali, ze vsak mohla si to cakat, mohla si byt na to pripravena, vedela si ze sa to stane, ale ja ti poviem opak, je uctihodne a neskutocne krasne, ako si sa rozhodla dufat a verit. My mamy dokazeme zazraky a prekonavame same seba a ideme az za hranice.
A co to citam? Myslis, ze mozes byt tehu ??? 🙂)

leeenka26
8. sep 2011

@backorka ides na dovolenku? Drzim palce nech sa zadari a pekne si oddychni.

leeenka26
8. sep 2011

@backorka ked si tehotna, teda aspon ked ja som bola, tak mi veeelmi chutil sex 🙂)) muz sa ma len dotkol a bola som ako predtym nikdy nedotknuta 🙂) tehotenstvo bolo krasne obdobie. SKoda ze som si ho neuzila dlhsie a nedonosila zdrave dietatko. Zial, co narobim, uz teraz sa tesim na // a nech su teraz v septembri a takisto to prajem vsetkym zenuskam na tejto teme🙂)

leeenka26
8. sep 2011

@maminka142 skus ,,my chart" a niekedy aj mne to zvyklo blbnut, vselico mi tam vyhadzovalo, ze sa mam zaregistrovat VIP a pod. ale to som vzdy nejako zrusila ani neviem uz ako.

backorka
8. sep 2011

@maminka142
@leeenka26 dakujem zienky 🙂

Jeej prave mi prisla sms od velmi dobrej kamaratky, dnes rano o 7:16 sa jej narodila mala Lianka, 3000g a 48 cm, uplne som sa roztriasla, prezivam to ako keby sa mne narodila, chce sa mi plakat, od stastia samozrejme... este vcera mala 7 dni do tp, nic nenasvedcovalo, ze by to uz malo byt.... boze ja sa tak tesiiiiimmmmmm

saranata
8. sep 2011

@backorka aj to sa počíta 😀 😀 😀

leeenka26
8. sep 2011

@backorka podla mna si mala na 99% ovulaciu tak, ako ukazuje graf a to na 21 DC. Inak tie teploty su dobre znamenie a mas aj taky biely vytok?

leeenka26
8. sep 2011

@backorka kukni please na moj graf a porad ci som mala ovu na 18. alebo 19. den cyklu. Podotykam, ze na 16. den mi vysla najtmavsia ciarka na ovu teste, takze ma to trochu teraz pletie. A tie zvysene teploty, aj dnes som mala 36,8, najvyssia teplota v cykle, ale nechapem, lebo dnes je uz nejaky 20. den cyklu a ovu test mi vysiel jasne pozit na 16. den 😅 😕

maminka142
8. sep 2011

@leeenka26 už mi to ide 😉 Som pošťukala všeličo možne 😀 Ďakujem 🙂

leeenka26
8. sep 2011

@backorka verim ze sa tesis, pockaj este ked budes mat vlastne, to je nevidany pocit 🙂) to mi teda ver moja

leeenka26
8. sep 2011

@maminka142 sikula :D

saranata
8. sep 2011

@leeenka26 podla grafu bola ovu 18DC, graf čaká na tretiu vyššiu teplotu
ale všeobecne grafy su len orientačne, treba sa riadit aj svojim telom

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 mam obcas, taky biely husty... no to ze mas teraz vysoke teploty to je dobre, podla mna bola 18DC, ale nie som si ista, ked s tymy dalsimi priznakmi a testami to mas inak... o par dni ti to ff vyhodnoti, uvidis 😉

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 tak tomu ver ze ti to verim 😉 pockam si na to 😀

leeenka26
8. sep 2011

@backorka a mavas ten vytok aj inokedy? Ja si tiez myslim ze na 18. DC, lebo inak by mi asi nevysiel pozit test na 16. DC, lebo tam je to tusim tak ze do 24-36 hod pride k ovulacii. Mam sancu otehotniet aj ked sme sa v den ovulacie nemilovali?

saranata
8. sep 2011

@leeenka26 v den ovulácie netreba mat sex, najplodnejšie su tri dni pred nou

leeenka26
8. sep 2011

@backorka prosim ta este porad nemoze byt to kvoli tomu zmenene tie teploty oproti minulemu mesiacu preto, lebo meriam digitalnym a minuly mesiac normalnym? Inak pozerala si aj graf za minuly mesiac? Tam som nemala taketo vyssie teploty po ovulacii. Skoda ze som nemerala BT v ten mesiac kedy som otehotnela, nemam sa od coho odpichnut 😅

leeenka26
8. sep 2011

@saranata super, thank you :D inak minuly mesiac sme sa netrafili he he to nasere, herecka som nevedela ze ovulaciu mavam neskor 🙂) este ze som sa na to meranie dala 🙂

saranata
8. sep 2011

@leeenka26 inak dva mesiace merané iným teplomerom neporovnávaj , to su uplne ine hodnoty, najlepšie je merat celý cyklu jedným teplomerom a samostante vyhodnocovat,
ked budeš merat dlhšie a spravidelní sa ti cyklus tak budeš vediet už podla poklesu teploty že ide ovu

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 podla mna ste sa milovali dostatocne, mohlo by to vyjst 😉 ved aj minuly mesiac si mala ovu tak neskoro a mas tam aj jednu obrovsku teplotu 😀 v tych teplomeroch je rozdiel urcite, ja zajtra prejdem z digitalneho obycajneho na digi dvojdesatinkovy, tak dufam ze to bude ok...
my sme tiez uz okolo 21 dc tomu moc nedali, takze nemam velke nadeje...

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 inak ja mam skoro furt nejaky vytok... zrovna teraz som si vsimla ze je troch zlty 😒

leeenka26
8. sep 2011

@backorka ano viem ze tam mam jednu taku ze 37,2 🙂 sak jak som sa vtedy potesila :D
a nevadi, uz budem merat len digitalnym. Dufam, ze mas pravdu, nepametam sa, ze by sme sa niekedy tak snazili ako tento mesiac. A preco ste tomu moc nedali? No to je skoda, pome pome, chceme prejst z tejto temy na inu? Tak podme cica 🙂))) a kolko dni ste sa pred tym milovali? 😀

leeenka26
8. sep 2011

@saranata no to dufam ze bola na 18. den ale keby bola aj dnes alebo zajtra, nevadi poistila som to 😀

leeenka26
8. sep 2011

@backorka tak lebo aj vytok je dobre znamenie, vela zien to mava pocas tehu 🙂) inak sranda ja som na vela veci s priznakov tehu zabudla, jednoducho asi som sa sustredila uz len na miminko a vsetko ostatne som uz neriesila, ked sa podari uz nemas co riesit, ale matne si spominam len na niektore veci a tusim som mala aj ja vytok taky biely, bielo zlty 🙂

backorka
8. sep 2011

@leeenka26 no nemilovali sme sa, lebo som nevedela ze mam ovu tak neskoro... milovali sme sa den pred, a 3 dni pred, ale tie 3 dni pred som tusim nelezala tak dlho a vsetko slo von.... no a s mm sa este vadime, lebo on chce samozrejme aj oralny sex, ale ako mu mam vysvetlit, ze nemozme plytvat materialom a proste sa musi aj tyzden bez toho zaobist, no na porazenie 😀
A vtedy ked si otehotnela, tak to bol prvy mesiac, ked ste sa triafali do tej neskorsej ovu?

abriela
8. sep 2011

@leeenka26 coze?? ja tiez mam teraz nejaky svetlucky vytok. Nakazite ma a dam na vasu radu a zajtra rano uz robim test 😀

leeenka26
8. sep 2011

@backorka no to ze si nelezala sa nic nedeje. A den pred ovu je ok, nie? Ved aj mne si tak povedala :D a 3 dni pred uz podla mna nie je velmi smerodatne. No ja som otehotnela na 99% na 14DC a predtym dlho ziadny sex a hned som vstala a isla do sprchy. Takze aj tu je dokaz ze sa to tak da. No ved oralny sex si moze chlapec uzit pred samotnym sexom 🙂) povedz ze ty chces aj sex samotny, nech si nemyslia ti chlapi, ze ich len vyuzivame :D

leeenka26
8. sep 2011

@abriela 🙂)) velmi by som bola rada keby ti to vyslo, ja sa s kazdym hned tesim 🙂 co znamena svetly? Nemas ale ovu???