icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
8. sep 2011

@saranata mas pravdu 😉 ked si otehotnela, mala si "ine" pocity pri milovani?

saranata
8. sep 2011

@backorka myslím že bola nejaká zmena ale nie hned, okolo 5 mesiaca to všetko bolo take intenzívnejšie, ale záleži to od ženy, niektoré sa tak boja že potom zo sexu nemaju nič celé tehotenstvo a zbytočne, a pritom vtedy je ten sex najintenzívnejší. tým že všetko prekrvene 🙂
ale ak sa pýtaš či hned na začiatku tak to si nemyslím že niekto može registrovat nejaké zmeny, iné je tak okolo 8-12 týždna vtedy sa najviac resp. najrýchlejšie zvačší maternica tak nejaký tlak žena cíti ale nielen pri milovaní takže tomu by som to nepripisovala

backorka
8. sep 2011

@saranata jasne, rozumiem... ale vcera sme sa milovali a ty kokos, to bolo nenormalne, uz dlho som nebola takato nazhavena 😀 😀 😀

abriela
8. sep 2011

@backorka jaj, uz sa smejem. Daj si tyzden pauzu, ziadne meranie, zaidne namyslanie si pocitov a potom to bude neskutocna radost, ked mrska nepride.
Mne kolegyna hovorila, ako ma v tehu stale chut na sex 🙂, prezivala nieco neskutocne pretoze viac ako rok sa snazili a milovanie sa stalo povinnostou. Potom som sa naozaj presvedcila, ze po 3 mesiaci tehu je to naozaj intenzivnejsie.
U mna bol prvy priznak tehu, to ze ma boleli velmi prsia a boli vtedy presne take o akych snivam 🙂

saranata
8. sep 2011

@backorka no , ono sa to prekrvuje všetko od začiatku , ale reálne ak by si bola tehu tak dost krátko, tak toto fakt neviem čo to sposobilo...tu tvoju nažhavenost, lebo táto býva práve v období ovule, vtedy sa zvyšuje chut na sex

saranata
8. sep 2011

@abriela hej ja som mala tiež citlive prsia, ale to bývalo vzdy aj pred mns, u prvej bol prvý príznak neskutočne časté chodenie na WC a pri druhej ako som už spomínala 9DPO mi všetko ráno po prebudení smrdelo a už som vedela že je niečo inak
a áno chut na sex sa zvyšuje v tehotenstve, len vela žien si to neužíva lebo maju zbytočne obavy, nehovorím o tých ktoré maju zdravot.problemy

abriela
8. sep 2011

@saranata ja patrím k tým ženam, čo ani nevedia ako a uz majú mrchu. Mozno 2x ma bolele brucho. O citlivosti na pach som pocula. Inak 9 DPO - wau, si dobra 😨
Ja som vedela, ze som tehu asi 3 dni pred mrchou a mala som pocit, ze som na to prisla skoro, pretoze som spoznala kocku kt. na to prisla az mesiac po mne a mali sme spolocny datum porodu.

backorka
8. sep 2011

@abriela
@saranata achh ja vieeem, uz sa polepsim 😉 ja som inak normalna, len vela rozpravam 😀 😀 od zajtra mi ten cas uz poletiii, lebo oslavujem meniny, vikend nabity a v nedelu vecer letiiiime 😀

saranata
8. sep 2011

@abriela je ti individuálne, ale myslím že druhe tehotenstvo žena pozná skor, a hlavne ked sa sleduje tak ako ja pri druhej , preto som tak skoro vedela že som tehu 🙂
ale mne bolo velmi intenzívne zle cele druhe tehu takže to bolo od začiatku silne a preto som to tak skoro aj citila si myslím
cele druhe tehu som mala hrozne, a aj s problemami, a dakujem Bohu že malá je zdravučká a nemá žiadne problemy

saranata
8. sep 2011

@backorka tak si prosím ta na dovolenku nezbal celý kufor tehu testov 😀 😀 😀 😀 😀

henrietad
8. sep 2011

dievčatá dobré ráno..robím si graf bt na ff, ale prvý cyklus...ovu mi označilo už 10dc! nie je to skoro? môže sato ešte zmeniť? doteraz som mávala velmi dlhé cykly no teraz beriem sarapis soja...teraz ma trochu pobolieva podbruško(ale slabučko) a zdá sa mi že ráno som zahliadla plodný hlien(dnes je to 13dc)....co vy na to? ked to bolo 10dc tak sme to prepasli, muž nebol doma :-/..že sa ff poponahlal a ešte sa to posunie..že? ...🙂 (napísala som to v podstate do témy grafy BT, ale skopírovala som to aj sem k vám, tak poprosim nejake dobre spravy od vas...) nie som tu stále prihlásená ale "sledujem" vás a hnevate ma, ale mate šancu to napraviť fotkami vašich testov s //..tak podme podme...🙂

backorka
8. sep 2011

@saranata nieee co siii... tam si kupim, keby mrcha nechodlia 😀

darinkazv
8. sep 2011

@backorka poslala som do IP 😉

janie80
8. sep 2011

ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/358820
hrozna tragedia... aj som si poplakala, hrca v krku je stale... skoda ich... ved to boli vsetko mladi, zdravi chlapi, cely zivot pred sebou... 😢

backorka
8. sep 2011

@janie80 krasne sa ti drzia tpelotky, mne tiez 😉

janie80
8. sep 2011

@backorka drzime si palce... 😉 ja som len 8DPO a minule som mala LF 16dni... takze to este nic neznamena...

saranata
8. sep 2011

@janie80 super, ideme pekne po tých ovulkách, len tak dalej 😀

saranata
8. sep 2011

@henrietad jasne že sa to može ešte zmenit, na ff sa namerane teploty stále vyhodnocuju, sarapis aj mne upravil hned cyklus, tak nebud prekvapená ak sa to upraví na ovela kratší cyklus 🙂
a vzdy tam zadaj aj hlien a ono sa ti to posunie ked to graf vyhodnotí

henrietad
8. sep 2011

@saranata aha, ďakujem, nikdy som tam nič ine okrem teploty nezadávala aovu mi vyhodnotilo takou červenou čiarou ale prerušovanou...to si ako nie je istý ff? asi že prvý cyklus a ešte ma nepozná :D

saranata
8. sep 2011

@henrietad jednak si neni istý a preto je prerušovaná čiara a jednak preto lebo tam nie su ine hodnoty ako teploty, zadavaj aj hlien a bude to lepšie vyhodnocovat 🙂

backorka
8. sep 2011

@henrietad mne tento mesiac tiez oznacil ovu najskor na jeden den a potom o 5 dni neskor, nic si z toho nerob 😉
@janie80 ved hej, ani u mna to este nic neznamena 🙂

saranata
8. sep 2011

@backorka
@janie80 ale ale baby, som povedala že tento mesiac to bude niečo znamenat!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

abriela
8. sep 2011

@henrietad ja mam v grafe ovulku 9DC. Mesiac predtym bola v 15DC. Podla mna je to indivudalne.
@backorka Dovolenka - to je fajn, aspon nebudes mysliet len na to, ci si alebo niesi tehu. Kam letite?

backorka
8. sep 2011

@abriela do Barcelony, uz sa strasne tesim 😀
@saranata ved ano, ale nam este septembrove cykly nezacali, toto su augustove, takze? 😀

henrietad
8. sep 2011

@backorka no ja som si vás tu čítala že jak sa s vami teploty zahrávali 🙂 takže som asi do party ked sa zahralo aj so mnou :D

@abriela fuuha a cykly mavas tiežn epravidelne?

maminka142
8. sep 2011

žienky neviete prečo mi na fertility neukazuje graf ani kalendar? ☹ Vždy ked som sa prihlasila som am mala graf a dala som si len teplotu a teraz si ten graf tam nemôžem akosy najsť ☹

abriela
8. sep 2011

@henrietad posledne cykly su: 26dni-ovulka 11, 27 -O14, 25-ovulky15, teraz je 24+ ovulka 9.
Cize priemer je 26 dni.
@backorka prajem stastnu cestu a krasny vylet. Dufam, ze uvidime aj foto.

maminka142
8. sep 2011

už mi to ide 😉

maminka142
8. sep 2011

@backorka riadne si oddychni na dovolenke a uplne vypni 😉 A nech prídeš krasne oddychnuta a rovno nam ukažeš foto // 😉

backorka
8. sep 2011

@maminka142 no to by bolo krasne 🙂 tak ako to s tebou vyzera?
@abriela dakujem 🙂 no jednu urcite dam, ale viac mi asi konik zmaze, kedze budu bez mimca 😀