V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata Ďakujem, skusim mu to navrhnuť, lebo som z toho nejako mimo, ešte som nikdy takto neodkvecla 😠 Tento mesiac už nejdem na sono, až buduci 😒 Čo si myslíš, kedy je ten najplodnejši deň, ked dnes mam folik 19, 20mm? 😕
@maminka142 tak toto som nikdy neriešila, ale kamoška mala tesne pred ovuláciou 24,40mm, ale tiež neviem či to nie je individuálne , takže cez víkend sa snažte ale zase nie furt to naozaj nemá vyznam , podla chuti najlepšie 😀 😀 😀 alebo do utorka obden, nech maju fčas "chlalani" dozriet 😀
@saranata ok, ďakujem Ti 😉 Asi poriešime ten obdeň, lebo to by mm, asi nezvladol denne 😀
@darinkazv fiiiiha tak to manzel bude z teba vyteseny ked ho konecne k sebe pustis 😀 ja neviem, ale je potrebne zdrzat sa milovania v tych prvych tyzdnoch? ved to nemoze ublizit, ci?
Ved daj iny lekvar, ci ine ako jahodove nelubite? to mas akoze v ramci PN vychadzky? o tom som este nepocula 😅
@maminka142 to nejde o to či by zvládol alebo nie, ale je to kontraproduktívne, kedže sa mu nestihnu vytvorit nové zásoby 😀 😀 😀
@backorka no, ja to radšej takto riešim. radšej počkáme s milovaním, ako si potom niečo vyčítať. vieš, keď som začala pri prvom tehu krvácať, tak noc predtým sme sa milovali. krvácať som neprestala a nakoniec som tri dni na to v nemocnici už bábo v brušku nemala. ja neviem, či to malo súvis, či nie, ale mám z toho obavu. 😒
ja moc iný lekvár nemusím, než jahodový. tým dvom mojim láskam je to jedno 😀 áno, v rámci PN vychádzky. ja mám len poobede 14-16:00 hod. doobeda nemám. a ísť von mimo týchto vychádzok je risk. keby ma prišli skontrolovať a ja by som nebola doma, tak až do konca PN by som prišla o peniaze. 😒
@darinkazv tvoje obavy su normalne, tak teda pre pokoj vlastnej duse vydrz, ale zase to moc neprehanaj, vied vies, chlap je len chlap 😀 no da sa to vybavit tak, ze si bola akoze na kontrole, zohnala by si si peciatku, ale tak jasne, ked nemusis nikam ist, tak nechod 🙂
Vtedy prvykrat si bola v nejakom4-5 tt, nie? to si asi mala potvrdene len z testov, ci aj zo sona?
@backorka ja som to mala aj zo sona potvrdené. moja bývalá dr. mala kvalitné sono. tehu zistila už na začiatku 4tt. kdežto teraz mi tehu potvrdili až po 5tt 😉 potom som absolvovala aj kyretáž, aby tam ozaj nič neostalo, aby neboli komplikácie. no a po hystológii tiež potvrdili, že šlo o tehu.
@darinkazv inak ja som bola dlho na PN , vlastne od 2 m az do materskej, a s mojou obvodnou to bolo v pohode, ona to brala že som neni chorá len tehotná s nejakými problemami, a vzdy mi napr na víkend napísala vychádzku a zmenu pobytu počas PN a mohla som byt celý víkend mimo, to sa dá aj s tvojím lekárom ked máš doma aj dieta, lebo ine je byt v robote a ine len tak vonku na prechádzke...
ale to len tak keby si bola náhodou až do porodu doma
@saranata tak moja gyn. mi ani nedá byť do pôrodu doma. a teraz mi ledva dala tieto vychádzky. ale tak ja mám dobré tehu, tak chcem ísť do roboty, lebo tie peniažky doma chýbajú. môj manžel teraz zarába o 200eur menej, než predtým, tak každé euríčko dobré 😉 a tiež chcem byť kolegyňami hýčkaná ešte 😀 😀 😀
ahojte dievcata, ako sa mate? ja celkom dobre, mala je akasi chora, tak lezime spolu doma, take pocasie, ze chvilupekne, chvilu skaredo ☹
@darinkazv ja som tiež PN a tiež mam len vychadzky, ale ak sa dohodneš s lekarom, tak môžeš isť von aj mimo vychadzkovych hodín 😉
@darinkazv hej? tak to som prekvapená, lebo odborný lekár nevystavuje PN, ja som po každej poradni u gynekologa doniesla obvodnej papier na predlženie trvajucej PN, do poistovne to musí íst od obvodneho lekára, tak fakt nechápem 🙂 lebo ma to dost otravovalo chodit tam aj tam , ale inak to nešlo 😒
@maminka142 ja som mala folik 21mm a na druhy den praskol... myslim, ze dnesnym a aj zajtrajsim sexikom nic nepokazite... 😀 nemyslim, ze ma vyznam kazdy den... ved aj ti juniori s bicikmi musia mat cas vyrast... 😀
@maminka142
@janie80
@darinkazv
@backorka
@abriela
Krasny vikend aj odo mna...tu je pekne pocasie, slniecko svieti a jarmok v plnom prude...tak pojdem dnes trosku medzi ludi....ale kolotoce tento rok radsej vynecham, aby odstrediva sila neurobila pripadnu sarapatu v mojom vnutri 😀 😀 😀 Uzite si tento pekne sa crtajuci teply vikend a hlavne zvysene teploty prajem 😉

@darinkazv no ved joooooj , už čakám kedy mi príde zle, lebo to bolo nechutne ako som to zbodla 😀 😀 😀 😀 ledva som dala malu spat a už som bola v chladničke, teraz budem len fučat , ale to je jedlo pre Bohov...a pri tomto nepočuvam také správne "cica nežer" 😀 😀 😀 😀