icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
14. sep 2011

@leann245 presne tak, ovulku mavam skor. Dufam, ze sa nic nevyskytne a bude to po 5 mesiacoch po cisarskom po prvykrat naplno. Aj ked v nedelu mam este len 8DC a v pondelok drahy odchadza.
@jague81, @melly88 blahozem
@saranata 😀 dazd sme nam poslali uz aj do Košic ☹

saranata
14. sep 2011

@abriela tak sa do pondelka treba snažit..nikdy nevieš 😉 😀 😀

melly88
15. sep 2011

@jagu81
@saranata Ďakujem kočky 😀 myslíte že vydržím byť mesiac ticho? 🙂 O mesiac má drahý narodky,tak by som mu dala takýto živý darček 😅 Keď mu môžu jeho kolegovia dávať fretky,andulky a čo ja viem čo,asi ho klepne keď mu poviem že aj ja mám živý darček 😀

saranata
15. sep 2011

@abriela
@leann245
@backorka

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
dnes 37DC

takže tak zajtra začínam snád nový cyklus 😉 zatial nie som pod líniou ale asi sa mi to upravilo spat na moju obvyklu LF 14 dní, ja som v tých Bojniciach nebrala lieky na stítku a preto tento užasne dlhý cyklus

a čo vy ako?

saranata
15. sep 2011

@melly88 no určite by to stálo za to vydržat to, nie každemu sa podarí takto trafit do narodenín , tak sa snaž ale skor sa možeš prezradit telom ako slovami
ja som sa tiež štelovala celý den ako mu to poviem a on prišiel domov že " čo sa tak škeriš ako by si bola tehotná?" a bolo...... 😀 😀 😀 😀 😀

jagu81
15. sep 2011

prečo klepne? isto sa poteší 🙂 u nás to vyzerá tak, že na výročie svadby bude živý darček, rovno v pôrodnici 😀 tak skús vydržať a nepokaziť radosť 😉 držkajte sa 🙂

maminka142
15. sep 2011

@b.bardyova
@backorka
@saranata
@abriela tak ja dnes takto 🙂 Čo si o tom myslíte?

saranata
15. sep 2011

@maminka142 pekne poovulačne teplotky zatial...len pekne meraj

maminka142
15. sep 2011

@saranata ano budem merať 😉 Myslíž, že ak zajtra klesnem čiara sa zmení? Ale to, už na tom tak nezaleží, ved ak nie teraz tak buduci mesiac to istí 😀

saranata
15. sep 2011

@maminka142 aj keby ti klesla to nič neznamená, línia sa mení celý cyklus, pred mns klesne pod čiaru ale ani to hned nemusí znamenat že nepojde už hore, tam može byt pokles pri uhniezdovaní takže podstatný je vysledný graf, a teraz si len 4DPO takže máš čas ešte , sleduj tak po 10DPO ako sa hýbu teploty,
mne to napr. už smeruje tak že zajtra dostanem mns

maminka142
15. sep 2011

@saranata ok ďakujem 🙂 Možno ešte stupneš 😉

saranata
15. sep 2011

@maminka142 nemyslím to by som už citila keby som bola tehotná a som bez zmeny
a ako som písala vracia sa mi asi LF ako som ju mala tých 14 dní takže zajtra by som mala dostat, ja som nebrala týžden lieky na stítku a ovulu som mala až 24DC čiže cele je to posunute , alenevadí nech už začneme nový cyklus, ved to má byt ten uspešný 😀 😀 😀 😀

maminka142
15. sep 2011

@saranata ešteže, tie dni utekaju, ako voda a čoskoro tu budeš mať ovulku a uspešnu 😉

backorka
15. sep 2011

@maminka142
@saranata
@abriela
Dobre ranko zienky, tak ja s paradnymi bolestami hlasim 1DC, tak drzte palce, nech ten dalsi cyklus netrva tak dlho ako tento nepodarok, jedine ze by trval 9 mesiacov 😀 stale ale rozmyslam ako este viac sa da tomu pomoct...

saranata
15. sep 2011

@backorka no to je ten uspešný cyklus, ja sa pridam zajtra 😀 😀 😀 😀

maminka142
15. sep 2011

@backorka nebojkaj septembrovy je uspešny 😉 Neužívaš žiadne lieky, ako clostil, alebo duphaston? 🙂

kattarinab
15. sep 2011

@melly88 To by bol fakt dokonalý darček, ja by som to ale nezvládla, tiež som mala podobné plány, ale dnes vyšli dve jasné paličky a utekala som hned za mnaželom, či dobre vidím - a videla som dobre... kedy ti to asi vychádza? mne 16.5. 2012, ked sme si naraz robili test možno to bude podobne

saranata
15. sep 2011

@maminka142 netreba hned lieky , myslím že berie sarapis soju a to stačí 🙂 zatial ved sa nepokušate dlho tak žiadny stres

ivka_alex
15. sep 2011

dufam ze aj my budee 2012 rodicmi 🙂 teraz vysadzame lieky + pol roka gumujeme, svadba 5.5.2012 a potom snad mimi 🙂

maminka142
15. sep 2011

@saranata ano ja nehovorím, že treba hned lieky, skôr naopak... Ja som si myslela, že to chodí tak, že sa par snaží aspoň pol roka a potom sa davaju pripadne lieky 🙂 Ja som skôr pohoršena z toho, že mne môj doktor hned prvy mesiac dal injekciu pregnyl a další mesiac k tomu aj clostil+ duphaston, čakala som skôr prirodzenejšiu cestu aspoň zo začiatku 😕 Aj tak mi to nepomaha a iba akurat s tych liekov len priberam 😠 Prosím ťa, chcem sa ťa opytať boleli ťa niekedy vaječníky aj 3 dni v kuse po ovulke? Mňa pobolievaju asi 5 dni, ale tak intenzívne, tretí deň a iba na lavej strane 😒 Myslíš, že to môže byť aj niečo poovulačne, alebo môžem byť nejaka nachladnuta? Ale, nemala som kde nachladnuť... Snad to nie je niečo važnejšie 🙂

saranata
15. sep 2011

@maminka142 no tak to sa divím aj ja tomu tvojmu lekárovi 😒
možu pobolievat ale je to individuálne, myslím že toj e v pohode
mna bolia aj teraz 🙂

maminka142
15. sep 2011

@saranata Ďakujem 😉

leann245
15. sep 2011

@saranata @backorka @abriela Ahojte, ja dnes len na skok...pekne klesam...teda, nie ze by sa mi to zdalo pekne...asi budem husenkovodrahovat aj v druhej casti cyklu, lebo neviem, co to takto vyraznejsie pokleslo 😒
Vidim, ze vy ste uz plne pripravene na ten cyklus s velkym C...tak drzim palceky 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

darinkazv
15. sep 2011

@saranata myslíš, že je to ok, že ma pri ležaní na brušku už tak bruško netlačí? prsia ma bolia stále, aj zle na žalúdok mi je stále. ja sa tak bojím, aby bolo všetko ok 😒

saranata
15. sep 2011

@leann245 to nič nie je ešte, ved ideš dobre, si len 5 DC 🙂

saranata
15. sep 2011

@darinkazv neboj sa ty len tolko už, prečo by ta malo tlačit bruško? to su všetko len subjektívne pocity, ak nemáš važnejšie problemy ako krvacanie alebo nejaké silne bolesti tak je všetko v poriadku
naozaj nehladaj problemy tam kde nie su lebo si niečo priženieš, teš sa a nemysli na zle, ja viem že sa bojíš ale logicky ked nie je problem tak sa nemusíš obávat , drž sa a hybaj niečo robit a nie sa zapodievat problemami 😀 😀 😀 😀

darinkazv
15. sep 2011

@saranata nehľadám 😀 len ma to prekvapilo. že vždy, keď som ľahla na bruško, tak ma tlačilo a prišlo mi zle od žalúdka 😝 ja sa sledujem ako hypochonder 😀 budem kľudná až po pôrode 😝 😀

saranata
15. sep 2011

@darinkazv to verím , ale to že ta netlačí brucho može byt len teraz a zase zajtra može byt to isté, nie je to nič zle 🙂 🙂 🙂

backorka
15. sep 2011

@saranata no tak uz sme domaaaa... pracka perie, sushi objednane a ja na konovi, no co viac si mozem priat 😀
@maminka142 neberiem nic take, len soju a femibion, nechystam sa nic dalsie zatial, aj ked stale rozmyslam co este urobit, ako tomu pomoct 😒
@ivka_alex tak vitaj, to mate este casu a casuuuu 🙂
@leann245 co ty vies, mozno zrovna zahniezdujes 😉
@darinkazv jaaaj ty si trdielko, ine tehule sa strachuju ked ich nieco boli a ty vtedy ked ta nic neboli 😀 😀 😀