icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
15. sep 2011

@backorka ahoj vitaj doma, no ja som sa dnes dobre vyrevala pri tej verejnej rozlučke s Palim ,
a práve sme prišli domov z prechádzky a asi som dostala, teda zatial asi také slabe spinenie ale už to ide, takže sup do noveho cyklu a ideme za pár dní na to, za 8 dní mám Jonáša a potom niekedy ovulku takže 😀 😀 😀 😀

nech žije september 😀 😀 😀

darinkazv
15. sep 2011

@backorka inak tu na konikovi baby radili grepový džús piť. tak skús 😉 😀

backorka
15. sep 2011

@darinkazv to fakt? noi neviem 😀 prave hustim do mm aby zacal brat to ecko 😀
@saranata dame preteky ktora bude mat skor ovulu? 😀 😀 😀 a idem uz s novym teplomerom merat 😉
Inak ta rozlucka... nie je to uz trochu prehnane?

darinkazv
15. sep 2011

@backorka to som len čítala tu na mk 😉 osobne to nemám odskúšané, ale tak ja často pijem ružový grep džús. jednoducho ho milujem 😀
a s tou rozlúčkou. bože, rodina má čo robiť vyrovnať sa so smútkom a oni takéto ceremónie. už vravím, nech ho konečne pochovajú a nehajú rodinu, aby sa s tým vo vnútri vyrovnala a prijala to. nezabudnú nikdy, tak na čo im ešte takto bolesť zväčšovať ☹

backorka
15. sep 2011

@darinkazv presne si mi to zobrala z jazyka ☹

maminka142
15. sep 2011

@backorka a kolko sa už vlastne snažíte? Ja mam prvy mesiac clostil, tak uvidíme, čo to spraví 😀 Aj ked mam velmi nízku dávku, tak bola by som radšej, keby taketo veci som užívala až neskôr, no čo už 😅 Prajem ti, "domacke" krasne chvíle a stale oddycuj a relaxuj, aj ked si domka 😉

maminka142
15. sep 2011

@backorka ozi aj ja som pila grepovy džusik a pomohol, teda aspoň sa mi to zdalo, že som mala lepší hlienik 😉 A mužíčkovy kup rovno vitamin SELEZIN-ACE, vraj je to najlepší vitamin a iba E-čko nestači.. V tychto vitamínoch je všetko, čo muž potrebuje, a je to hlavne selen, ečko a zinok 😉 Teda aspoň ja som tak mala poradene a mm užíva denne 😉

backorka
15. sep 2011

@maminka142 hej hej, aj o tom som uz pocula, asi zajtra nabehnem do lekarne, lebo aj femibion sa mi uz minul... uz si moc neoddychnem, zajtra idem uz do robotky, ale ide vikend, takze super 😀 my sa snazime od maja, takze len zistujem kedy mavam ovulaciu, ale za tych par mesiacov sa mi nejak predlzil cyklus 😒 ale posledny mesiac sme sa snazili obden a aj som po tom dlho lezala, tak som myslela, ze uz by to mohlo vyjst a nic 😒 mm sa ma pyta ci nema ist na spermiogram...

saranata
15. sep 2011

@backorka jasne dáme preteky 😀 😀 😀 teraz sme mali naraz vidíš...
a k tej rozlučke , tá sa mi vobec nezdala nevhodná , práveže velmi vkusná , a zase zomrel človek ktoreho nejde len tak prehliadnut, uznávam že su toho plne mediá,ale to sa dalo čakat, a takáto rozlučka bola adekvátna tomu človeku si myslím, a zrejme si to myslela aj rodina ked s tým suhlasila, takže im to nebolo robene proti voli, vzdali mu hold a pochovali si ho, s uctou...

maminka142
15. sep 2011

@backorka ja tiež užívam femibion 800 🙂 Ja už som skušala asi všetko, aj "sviečku" po sexe, rôzne polohy, ale vraj aj zaberie ak sa prstom hned po sexe dotkneš prstom krčka maternice, vraj to vela ženam pomohlo, len ja si ho prave vtedy nemôžem najsť 😅 Ten SELEZIN-ACE je 30 tabletove balenie 😉 Tak bude mať tvoj manželik všetko čo potrebuje 😉

saranata
15. sep 2011

@maminka142 to s tým prstom na krčku som v živote nepočula....to si kde čítala???

maminka142
15. sep 2011

@saranata už som to tu raz davala http://www.womenzone.cz/encyklopedie/snazilkovs... Po sexe ked s prstom prejdeš, po krčku mat., tak je šanca, že sa tam spermia skôr môže dostať... Tym spermiam trošku dopomôcť k tomu...

backorka
16. sep 2011

@maminka142 Dobre ranko, no ja som si ten krcok este ani raz neskusala nahmatat, a teraz to tiez nebudem skusat, ked mam mrchu 😀 mozno potom 😉 clanky kuknem, ked tu v robote nebude okolo mna nikto behat 😀
@saranata no cooo dnes ako teplotkujes?

saranata
16. sep 2011

@backorka
tak včera sa to spustilo, hlasim 2DC
tak ideme čakat na dalšiu ovulu 😀 , teda máme preteky 😀 😀 😀

backorka
16. sep 2011

@saranata haha no pekne, si to vcera este stihla 😀 pocuj, tu soju mam brat stale? uz mi dochadza balenie a dnes robim nalet na lekaren 🙂 inak, to sme mali LF len 12 dni, nie? to nevadi?

maminka142
16. sep 2011

@backorka Dobre ranko aj tebe 🙂 No to je jasne, že na takyto članok musíš mať klud a samozrejme, ked maš mrchu tak to ani neskušaj 🙂 Ja som si ho nahmatala, ale nie vždy sa mi to podarí 🙂 A čo sa tyka ešte toho članku tak tento je naj, tam je viac toho zhrnuteho a aj to, že muži by mali užívať viac, ako len vitamín E (o čom som ti písala 😉 ) http://najmama.aktuality.sk/clanok/227638/myty-... Držím palčeky 😉

maminka142
16. sep 2011

@saranata neverím, že si ešte nikdy nepočula o takej metode 😕 Inak tu na mk je o tom dobra tema, kde tam jedna píše, že 2x to skusila a hned 2x otehotnela ( samozrejme to nemuselo byť len tym), ale na "prstovu metode" neda dopustiť 😅 Ale samozrejme, su na to rôzne nazory...

saranata
16. sep 2011

@backorka nevadí, ked neni LF pod 10dní tak neni problem
soju si kup a ber už len jednu denne ale pravidelne, napr ráno tak si ju stále dávaj ráno
postupne sa ti to upraví uvidíš, a hlavne to vajko má vačšiu šancu sa uchytit 🙂
a tento mesiac sa budu teda držat jak kliešte...a potom až do porodu 😀 😀 😀

saranata
16. sep 2011

@maminka142 presne tak v živote som o tom nepočula, a pravdu povediac logicky nevidím v tom vyznam pre lepšiu šancu otehotniet, ale nikdy nevieš...poklepkám si všade ak by to malo výjst 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maminka142
16. sep 2011

@saranata ono vela o tom píšu, že si stači len prejst po krčku 😀 Ale to je asi skôr pre snažilky, ktore sa dlho snažia, alebo maju dobry pocit, že k tomu, akože dopomohli 😅 Žena niekedy urobi pre to aj nemožne 😀 Inak ja som dnes ešte trošku stupla 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Tak snad to už bude ok 😉 Ale ved september je isty, tak netreba ani nikde klepkať 😀 😀 😀

saranata
16. sep 2011

@maminka142 pekne,len sa drž hore, máš náskok tak nech tu je za takých 8 dní pozitívny test vycapený 😀 😀 😀 😀

backorka
16. sep 2011

@maminka142 pekny grafik, len tak dalej 😉
@saranata hej hej, snazim sa pravidelne, v robote vzdy o jednej ked obedujem, teraz v bcn to bolo horsie s tou pravidelnostou 😀 vcera sa ma mm zase pytal ze ci nema ist na spermiogram, co myslite, mam ho tam poslat? povedala som mu, ze aspon keby sme sa vratili k misionarskej polohe pocas plodnych dni, lebo tu uz moc nepraktikujeme a ze nech berie tie vitaminy co mu kupim 😀

saranata
16. sep 2011

@backorka tak toho misionára v plod.dnoch a vitamíny to by zatial stačilo, ved sa nesnažíte dlho, aspon pol roka ,

leann245
16. sep 2011

Bre ranko...tak vidim, ze uz vam takmer vsetkym prisli navstevy...nevadiiiiiiii, mate este par dni na oddych a potom plnou parou snazit sa 😉
Ja pripajam svoj graf....ta potvora fertility mi posunula ovulku z 24 dna na 25.den 🙂
@saranata Inac mam pocit, ze som citala, ze sarapis skracuje cyklus...ja ho beriem druhy mesiac a predlzilo mi aj ovulku a aj cyklus...co myslis, som zas len ja specialna? 🙂
@backorka vitaj na rodnej hrude 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

maminka142
16. sep 2011

@saranata ďakujem, možno sa stane zazrak a aj mne to vyjde s vami v tom našom zazračnom septembri 😀
@backorka ja by som ešte počkala, čo sa tyka plodnych dní, tak my len misionara a ešte mam aj dva vankuše pod sebou, pre istotu 😀 Kup mu tie vitamínky a uvidíš, či to zaberie 😉 Ku lekarovi sa chodí až po pol roku snaženia 😉 Ja som tam síce nabehla hned, ale to bolo viacmenej, kvôli niečomu inemu, ale tak už ked som tam bola, tak ma hned začal "liečiť" 😅

backorka
16. sep 2011

@leann245 ahoj, dakujem 🙂 noja beriem sarapis mesiac ale uz dva mesiace mam o dost dlhsi cyklus ako som mala pred tym, neviem cim to je 😒 no neviem preco ti to tak posunulo, aj tu vodorovnu liniu si mohla mat nizsie...
@saranata ked my by sme to najneskor v tom oktobri chceli stihnut, nechcem aby sa stalo ze si o par mesiacov poviem ze aka som sprosta, ze som ho na vysetrenie neposlala skor, ak nahodou zistime ze by to mm trochu brzdil 😒

saranata
16. sep 2011

@leann245 ono to upravuje postupne , to len niektorým tak skočí ako mne, len daj tomu čas a upraví sa ti to, a ide tam hlavne o tu vysteku maternice, lepšie sa to vajko uchytí, to iste platí aj pre @backorka, verte že sa to upraví, chce to čas
a leann245 ten tvoj graf je len orientačný , riad sa aj svojimi pocitmi kedy bola ovula, a tam sa aj podla toho riad, ten graf je nastavený na hodnotenie všeobecne pravidlami merania BT ale nie sme všetky tabulkove 🙂
@backorka, ja viem ako to myslíš , ale naozaj neni dovod sa domnievat že hned niekde problem , toto cele nie je zase také jednoduche že chcem a bude, treba čakat , a nie ste starí aby ste hned riešili lekárov , ale kludne po pár mesiacoch chodte alebo aj hned ked budeš mat klud

backorka
16. sep 2011

@saranata tento mesiac necham este tak, a ked sa nezadari, tak ho tam poslem, do novembra mame cas aby bol levik 😀 no moj nalet na lekaren nebol velmi uspesny, mali len to selezin ACE, ale soju, femibion aj ovu testy az v pondelok, no otrasna lekaren, a to v centre mesta!
Vies toto nechapem... moja svagrina otehotnela nechtiac asi z jednej kvapky a mne nezaberie ani za lyzicku 😀 😀 😀

saranata
16. sep 2011

@backorka no to tak býva, ale o to je to krajšie ked sa podarí, počkaj ked budete mat dve tri deti a nebudete už plánovat a potom ked sa pritrafí to bude radosti 😀 😀 😀 😀

a tá lekáren, mna už neprekvapí nič tu u nás