V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata inak pacia sa mi velke rodiny, s troma detmi napriklad, ale musia byt tie deti vychovane, neviem si predstavit ze mam napriklad mileho zlateho chlapca a zrazu by zacal pouzivat nadavky co by nachytal v skolke... toho sa uplne obavam 😀 minule sme sa s mojou mamou zhodli na tom, ze zeny-matky by zo zakona mali pracovat len na polovocny uvazok, maximalne... ved ako ma zena vychovavat deti ak su v skolke od osmej rano do piatej po obede?
@backorka zlatko tomu čo sa dieta naučí v školke sa nevyhneš, doležite je potom s detmi komunikovat a učit ich čo je správne, školka neni na vychovu -to stále je a bude len rodič 🙂
a to obdobie nadávok má každe dieta, niektoré menej a niektoré viac, záleží aj od rodičov ale niekedy ani to moc nepomože , deti tým musia prejst
@backorka o tom to je, ale ver niekedy je to ťažke, hlavne teraz ked má dcera 12 rokov, je to niekedy hrozne, ale možem zhodnotit ked porovnám ine deti že som spokojná aká je, vychovaná, šikovna samostatná samozrejme so svojimi pubertálnymi muchami ale tak to má byt
a krpana je krpana , ona je ešte užasná aj ked ma jeduje 😀 😀 😀 😀
ahojte kocky, chcem sa opytat...mam tyzden po ovulke a mam take jemne bolesti v podbrusku. Myslite ze to moze znamenat tehotenstvo alebo prichadzajucu mrchu?
@ivanka12 Moze to znamenat oboje.Ja ked som zistila ze som tehotna mala som take bolesti ako keby som mala dostat mrchu a potom som dostala hnedy vytok.Zdalo sa mi to divne,lebo som taky vytok nikdy nemala,tak som spravila test a bol pozitivny 🙂 Drzim palce :D
Baby,vsetky co mate deticky ste si kupovali odsavacku na mlieko?Nie je mi celkom jasne kedy sa vyuziva.
@marcela1992 dakujem za odpoved marcelka 🙂 my sa totizto snazime len prvy mesiac, tak nechcem si robit nejake plane nadeje, ale ta bolest je naozaj taka ako keby som mala dostat mrchu a to mam mat az o 9 dni. Ta bolest je hlavne na pravej strane. Neviem, moznoze si to uz len namyslam,ale dufam ze nie 🙂
@ivanka12 No nam sa zadarilo na prvykrat.V maji som bohuzial potratila v 7tt ale teraz uz som v 12tt tak dufam ze vsetko uspesne dotiahneme az dokonca.Strasne ti drzim palceky.Pockaj tych 9 dni a ak mrcha nepride skus si urobit test.Prajem ti to z celeho srdiecka 🙂
@marcela1992 dakujeeeeem 🙂 no dufam ze nepride, ja chcem len vidiet tie dve palicky na teste :D
@ivanka12 budem na teba mysliet,nech ti to vyjde :D
@ivanka12 teraz som si vsimla,ze aj ty si z Lucenca :D
@marcela1992 no, z Lučenca 🙂 ty tiez? 🙂
no som z okresu LC ale momentalne zijem v IRsku :D
no tak to sme takmer susedy 😀
@marcela1992 prečo chceš odsavačku na mlieko? Ved ju možno nebudeš ani potrebovať 🙂
@maminka142 no ja som sa len tak pytala ze kedy sa vlastne pouziva 🙂
@saranata @backorka Dobre ranko, uz tu vesiam graf asi ako jedina 😀 Ale tak zo zotrvacnosti ho sem dam...tie moje stale poklesy urcite nebudu znamenat zahniezdovanie kazdy druhy den...skor je to maximalna snaha mojho organizmu produkovat progesteron, ale az tak moc sa mu to nedari....a husenkova draha pokracuje 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@marcela1992 ja som ju napríklad nepoužívala nikdy 🙂 Vlastne raz som ju skušala, ale nie som asi odsavačkovy typ, tak som ju už nikdy viac nemala v rukach 😉
@ivanka12 meriaš si BT? 🙂
Krásne ránko žienky 🙂 Tak ja dnes pokračujem vysokými teplotkami, ale najviac sa teším s tej krasnej červenej ovulačnej čiary 😀 Ešte ani raz som nemala, takuto 😀 Vždy bola prerušovana 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@backorka
@saranata prajem krásny víkendík, plný rodinnej pohodičky a oddychu 😉
@marcela1992 podľa mňa je odsávačka dobrá vec. ja som pri malej stratila mlieko, keď mala 2,5 mesiaca ☹ ale vtedy sme nemali net a mne nemal kto poradiť. a nakoniec som došla na to, že som robila hlúposť v tom, že som ju kojila 15 minút z jedného a 15minút z druhého prsa. že aby sa mi rovnomerne minulo 😝 no a ona bola každé 2 hodky hladná. niet divu, keď som jej v podstate dávala to riedke z oboch. teraz to plánujem robiť tak, že raz to malé nakojím napr. z jpravého a z ľavého odsajem a potom ho nakojím z ľavého a odsajem z pravého. tak sa bude mliečko aj pekne tvoriť a maličké dostane, čo má dostať 😉 takže ja odsávačku určite kupujem 😉
@maminka142 tvoj graf vyzera uplne perfektne...len tak dalej, teplotky nech pekne stupaju alebo sa drzia tam, kde su....moj graf by si mohol z tvojho zobrat priklad 😉
@darinkazv
@marcela1992 ale aj tak by som ju radšej kupovala, až ked ju naozaj bude potrebovať, lebo by sa mohlo stať, že si ju kupi a bude jej doma na nič 😀

@saranata no tak to mas pravdu... co ja mam zazitkov so sluzbami na slovensku, to by bolo na knihu, este ze si ich nepamatam 😀
Joooj no ja by som chcela skoncit pri dvoch, jedine ze by sa z nas stali milionari, kupili by sme si velky dom s upratovackou, kucharkou a opatrovatelkou 😀 😀 😀