icon

Vitex jahňací: Užívajte ho celým cyklom?

2. jan 2024

Tie ktoré užívate vitex - aké máte dávkovanie? Beriete ho cely cyklus alebo len od ovulácie? Beriem ho druhý mesiac, prvý mesiac som ho brala nepretržite každý deň.

andrejkap123
•
2. jan 2024

Ja som do ovulacie brala macu peruansku a po ovu vitex a po 2 mesiacoch takehoto brania sa nam prirodzene podarilo po 2,5 roku.

marticka85po
•
2. jan 2024

Ja som vitex brala 3roky vkuse. Myslim ze aj na baleni sa pise ze min.6mesiacov sa ma uzivat kazdy den

autor
•
2. jan 2024

@andrejkap123 tak to je super, snáď nám to tiež pomoze

autor
•
2. jan 2024

@marticka85po a brali ste to kvôli čomu? Pomohlo Vam to?

kristinkaris
•
2. jan 2024

@andrejkap123 a Vitex si vysadila až keď si zistila že si tehu ?

marticka85po
•
2. jan 2024

Ja som brala kvoli PMS.velmi ma bolievali prsia pred MS a mavala som migreny. Ked som uzivala tak mi to velmi pomahalo. Teraz 2roky po porode beriem zas.

andrejkap123
•
2. jan 2024

@kristinkaris ano vysadila som… ale zacala som spinit tak mam progesteron. Mozno keby nevysadim vitex tak nespinim lebo podporuje tvorbu progesteronu a moze sa zevraj do ukonceneho 1. Trimestra. Ale to su len moje domnienky nie som doktor 😄

kristinkaris
•
2. jan 2024

@andrejkap123 práveže som čítala že sa počas tehu nesmie brat tak ma napadlo ako to je keď to vyjde :D

andrejkap123
•
2. jan 2024

@kristinkaris jaj. No ja som vysadila pre istotu aj inofolic a mam osobitne kyselinu listovu … ale tak radsej to nebrat potom uz 😄

myari
•
5. jan 2024

brala som ho od prveho dna cyklu do ovulacie po dve tabletky, a po ovulacii jednu denne. je to inak uplne prvy cyklus kedy ho beriem a hned som otehotnela.
zatial som v 6. tt, nevysadila som ho, stale beriem jednu tabletku denne a planujem pokracovat aspon do 12. tt ak vsetko pojde dobre.

autor
•
5. jan 2024

@myari tak to znie super 🙂 gratulujem

myari
•
12. jan 2024

aby som aktualizovala moju skusenost, konzultovala som to s mojim gynekologom.
povedala som mu, ze beriem vitex a bojim sa ho vysadit kvoli poklesu progesteronu.
on na to reagoval slovami: ,,Tak ho nevysadzajte." 😅
ale nakoniec mi predpisal utrogestan, takze sa mozno zlakol on 😃