icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
24. aug 2011

@atiatko
Dakujeeeeeem 🙂 !!!

odrik
24. aug 2011

@tinka9075
Budem mooooc na Teba mysliet a drzat palceky !!!

tinka9075
24. aug 2011

@odrik dakujem ja som zvedava ved potom popišem dufam že ma čakaju len dobre spravy 😉

frca
24. aug 2011

Fajne chladene capovane pivko🙂

monkri
24. aug 2011

@eviq ahoj moja no bohužiaľ jeden s problémov bolo aj rozdielna krvná skupina a ešte čakám na ostatné výsledky no aj ja som odišla do bazéna 🙂

odrik
24. aug 2011

Babulky, kde je nasa zabka zlata skakajlabka ??? Mala ist teraz niekedy do iscaru a myslim na nu, ako to dopadlo. Cakam od nej spravicky a nic ☹ !

odrik
24. aug 2011

@zabka60
Kde si zlatko??? Aj Ty si v bazene??? Co nove u Teba??? Lopatka sa lepsi??? Iscar kedy je v plane??? To je otazok, co 🙂 ?!

katkafs
24. aug 2011

@eviq ahoj, aj Ty si z Ke? Aj ja som ... je mi strašne ľúto čo sa Ti stalo, zajtra Ti veľmi držím palce, nech sa skoro uzdravíš a na ďalší krát nech Ti to už vyjde !! Tú hroznú nemocnicu myslíš asi Rastislavovu ? Ja som tam bola pri 2.MA - to bolo fakt hrozné - nikto sa so mnou vôbec nebavil a musela som tam byť 2 dni, mala som komplikácie /12 tt/ a dostala som aj príšernú triašku a asi 5 fliaš infúzií. Bože moja , nechcem ťa strašiť, radšej sa za Teba idem pomodliť .. Pa pa a potom sa ozvi nám všetkým ..... 🙂

odrik
24. aug 2011

@frca
Dufam, ze pivko zabralo v tomto teple, ale nie az tak, aby si sa supla do tej Belej 🙂 ?

mabumi
25. aug 2011

@katkapapacova tak budete mat rusno 🙂 . co je to "takoj" 😅 ?
ja si pamatam, ze asi najvacsiu radost som mala po zabetonovani zakladovej dosky. lebo tam bolo snad najviac roboty 😝 . ked sa uz vyhrabete zo zeme, bude lepsie a lepsie 😉
@lolitka25 jooooj, hned by som sla s vami 😎 . skoda ze sme my museli z tej nasej odist tak skoro 😠 , este sme tam mohli tyzden zostat 😖
@eviq aj tak je to sila v tom nasom zdravotnictve, ze take vysetrenie urobia az po tretom potrate. akoby nestacili dva, ved uz to je vela. dobre, jeden este môze byt nahoda. ach jaj 😠 ☹ . ved clovek by si to uz aj zaplatil aby predisiel dalsiemu nestastiu. len keby to aspon navrhli. ale to si musis vsetko nastudovat a sama ich presvedcit ze co treba a co nie 😠
@odrik a ty takto v bazeeeeeeeene provokujes 😎 ? nebojis sa ze ti tam vsetky nabehneme? kazda prinesie zo dva kremese, ritualne satky a ide sa na vec 😉

lolitka25
25. aug 2011

Ahojte kocky, dnes Vás tu ešte pootravujem,a potom Vám dám na 2 týždne pokoj. Bola som rano na odber - kvoli vysetreniu hormonov, stitnej zlazty atd a dozvedela som sa, ze vyter z krcka maternice bol oki 🙂 aspon daco... jupiiiii. A vy dnes ako?

mabumi
25. aug 2011

haloooooooo, kde ste kto 😲 ????
vsetci v bazene, len @lolitka25 si bali kufre?
@eviq myslela som na teba, dufam ze si uz doma a oddychujes 😔 😵 . prajem rychle zotavenie

odrik
25. aug 2011

@mabumi
Nech sa paci 🙂 !!! Budem sa tesit! A o rok si u nas v bazku urobime kurz plavania pre babuliatka!!!

lolitka25
25. aug 2011

@mabumi nebalim, cakam manzelika 🙂 a vy co kocky? @odrik je v bazene?

mabumi
25. aug 2011

@odrik no dvakrat to nehovor, lebo ti tam fakt nabehnem 😀 . skoda ze nie si blizsie, uz by som bola na cesteno 😉. a o rok, to by sme veru mohli s tymi drobcekmi plavat 😵 😵 😉

@lolitka25 to mam uplne najradsej, chystanie sa na dovolenku, balenie, cakanie na manzela. vtedy sa ani nehnevam ze je tak dlho v praci, este ho aj pobalim ako male dieta 😀 . horsie to je s vybalovanim z dovolenky. to je nostalgia. este stale nemam poprate ani ceelkom povybalovane 😒

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
Anooooooo! Do prace chodim este takmer v noci 🙂, potom tam je na skapanie 🙂! Ked sa da, uz aj prcham domkov!!! Sup balit, aj ja idem! Zajtra rano ideme na Chopok 🙂!

lolitka25
25. aug 2011

@odrik peknu dovolenku 🙂 @mabumi ja balenie dost neznasam... veci su uz pochystane, posledne veci schnu na susiaku... doklady skontrolovane 🙂

mabumi
25. aug 2011

@odrik ja sa teraz môzem mocit tak akurat v sude so mame pod odkvapom na stavbe 😀 . ale tam je tak horuca voda, ze to by som sa ani neovlazila 😝 . ale ked bude domcek postaveny a pred teraskou bazenik, tak to ma v praci nikto neudrzi 😅 😅 😅 . teda dufam, ze uz do prace ani nebudem chodit, budem sa plahocit spolu s malou holou ritkou 😵 😵 😵

mabumi
25. aug 2011

@lolitka25 tak ja ta pridem pobalit (a pribalim aj seba 😀 ) a ty ma prid vybalit 😅
veru, stacia ti doklady a peniaze, resp. kreditka 😉 . no a plavky samozrejme, ale tie si aj kupis

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
Ved hlavne Tebe zlatko!!! Uzi si more a morsky vzduch!!! Nachytaj pekne tehu virusiky, trosku nam posli 🙂 !!! Do kufra hod kratasy, par triciek, a hlavne sexi krasnu bielizen 🙂 !!!

odrik
25. aug 2011

@mabumi
Nooooo super!!! O rok v bazenikoch si budeme uzivat s babuliatkami! Jeeejda, uzasna predstava, domka s babatkom, babatko v bazeniku, potom vysusene a vonave na teraske spinka v kociariku...... No moja, mame co robit 🙂 !!!

lolitka25
25. aug 2011

@odrik
@mabumi 🙂 No baby... urcite vam tehu virusiky poslem - budem ich chytat velmi svedomito, slubujem 🙂
Sexi bielizen nachystana ( aj take male prekvapko pre manzela... cez svadobnu noc som mala taky biely korzetik na sebe... a kedze na dovolenke oslavime vyrocie svadby zabalila som si ho so sebou 🙂 )

odrik
25. aug 2011

@lolitka25
To je nadherne!!! Boooze babulky, my myslime na vsetko 🙂 ! A za virusiky mooooc dakujeme!!! Uz nejake preeeeboha musia zabrat. Chytala som v Taliansku, chytala som v Tatrach, teraz budu Tvoje z Turecka, ja sa posnazim na Chopku 🙂 !!! No co uz tie bociany este od nas chcu!!! Co mame ist po virusiky do Gronska???

lolitka25
25. aug 2011

@odrik vies co,asi by sme si kazda mali napiect kremes, alebo ho kupit... mozno prave tym ich nalakame 🙂

mabumi
25. aug 2011

@odrik
@lolitka25 tak korzetik zabal, ale inak radsej bez pradielka 😀 😀 😀
a nezabudni opalovacie kremy 😉
ja som chytala v chorvatsku, ale tiez asi este vyrazim aj do tatier na jesen 😉 . hoci tam som uz v priebehu tych 3 rokov parkrat bola 😖
a bociany este neodleteli do teplych krajin 😕 ? lebo ja som uz dlho ziadneho nevidela 😠 . a to sa nam premavali ponad tie sudy stale 😀 . asi odisli ked som im kremese nenapiekla. jaaaaaaj, tak uz viem

lolitka25
25. aug 2011

@mabumi no pradielko je viac sexy ako bezpradielko 🙂 aspon u mna... troska maskovania zenskeho nezaskodi 🙂

mabumi
25. aug 2011

@lolitka25 no hej, ved ti nasi chlapi aj tak najradsej "davaju pradielko dole", vsakze 🙂 ? aspon maju nejaku "prekazku" 😀 . najlepsie je ked si nevedia poradit s rozopnutim 😀 😀 😀

mabumi
25. aug 2011

@lolitka25 inak aj nasa @katkapapacova otehotnela pri oslave vyrocia svadby, pamatas 🙂 🙂 🙂 ?
ak prides z dovolenky ako 2 v 1, tak uz budeme poznat ten kluc 😉 . a mne to vychadza na oktober, to by vsetko sedelo (ako som ti vcera pisala) 😅 😅 😅

lolitka25
25. aug 2011

@mabumi tak to by bolo skvele,keby stacilo pockat na vyrocie svadbicky 🙂

odrik
25. aug 2011

@mabumi
@lolitka25
Zienky moje, divozienky 🙂 ! S pradielkom alebo bez, len nech nam lolitka pride tehulienka 🙂 !!! A my ju pekne budeme nasledovat!
No vidite, virusikov mame dost celoeuropskych, asi bude naozaj treba kremese do okna vystavit 🙂 !!!
My mame vyrocie svadby 16.9., zeby???????