Všetko mám v poriadku, ale aj tak sa nedarí otehotnieť
Dobrý den , pred dvoma tyzdnami som bola u gynekologa a bral mi krv na prolaktin a na zapal , kedze sa strasne bolel lavy vajecnik cca rok vkuse ... prolaktin som mala pred 9 mesiacmi hodnotu 16 teraz mam 8,46
Pytala som sa ho ked ziadny zapal nemam preco ma stale boli vajecnik ze naozaj ani postavit sa nevladzem a vkuse .... vzdy mi vravi ze vsetko mám v poriadku ale aj tak sa nedari ... cykly mam striedave napr. Minuly mesiac som mala cyklus 26dc trz az 38dc takze vzdy je striedavy kazdy druhy mesiac ... vzdy sa tesim ze uz sa asi podarilo ale ms stale pride 🤔 k dalsiemu dr uz nechcem ist pretoze len teraz som prestupila k nemu ale ako vidim nema velky zaujem mi pomoct .. a nemyslim si ze z ovulacie by ma bolel az tak lavy vajecnik pretoze nie cely mesiac mam ovulaciu ... ked mi robil sono len to povedal ze je dost mensi ako pravy vajecnik . Co by som mala brat aby sa co najskor podarilo ...
@martinka00623 sú lekári co zatvárajú oči lebo sa im to nechce riešiť odišla by som od takeho lekára.
@martinka00623 toto su priznaky ovulácie
@bambi275 skoro , pretože iba 10 DC ale este aspon 2 by mali trvat plodne dni ked iba dnes ma zacalo boliest podbrusko ...
@bambi275 uz som bola u 3 dokroroch vsetci rovnaky iba to vravia viac sa snazit .. takze musim si sama pomoct pretoze tito dr nechcu ... kupim si inofolic a tiande vlozky ... a ked ani to nepomoze tak uz nic ..!
@martinka00623 no ja som mavala ovul 13dc niekedy 14dc a niekedy 12 dc a ked som zacala testovat tak sa mi stalo aj na 10dc co ma prekvapilo. Mavam tieto priznaky 2-3dni ...
@martinka00623
Moja a odkiaľ si, že tam mate takychto doktorov? Ja som vystriedala 3. Prva to nechcela riešiť lebo to bol len rok a mala som 25 tak som odišla a ďalší dr. Okamžite, no nechapal ze to nešlo a prečo a uz mi vedel poradit len IVF tak som odišla. Slusne som mu vysvetlila, ze som s nim velmi spokojna ale potrebujem nazor iného lekara. Isla som ženskej. Ta mi porobila testy, ktore zopakovali to co vravel predchádzajúci dr. Poslala ma na imunolohiu do Nitry dr.Dzurilovej. tam nasli chybu, ktoru som skoro rok liečila.
Ze sa nepodarí hneď je v poriadku no ak to trva viac ako rok uz sa to oznacuje ako neplodnosť. A ty keďže mávaš bolesti tak to ma riešiť.
Neviem ake vsetky vysetrenia máš urobené no riešila by som endokrinológiu asi koli prolaktínu.
Držím palce.
@martinka00623 skús alchemilkový čaj, ten upravuje cyklus.
@bambi275 prolaktin uz mam v norme . Mala som hodnotu 16 teraz mam 8,46 ...
@bambi275 cykli si ake mala ? Asi pravidelne ... kedze ja nemam pravidelny menzes ja sama neviem kedy sa snazit ale vzdy sa tak snazime ze v polovicy cykla najviac potom tiez okolo 18dc do 25 co ak by bol dlksi cyklus ... ale ani tak sa nedari ... aj teraz ma bolesti ako keby prisiel menzes raz ma picha v pravom potom lavom vajecniku ... ale asi velmi tlacim ... preto sa ani nedari ked az tak tlacim na pilu ale neda sa nato nemysliet 🤔 vzdy len dufam ze by sa uz pohlo podarit
@martinka00623
Ja som mala vzdy pravidelny cyklus. Ale ms mavam divnu.
No alchemilkovy caj mi poradila znama, ktora mala nepravidelný, nedarilo sa a po tomto caji sa zadarilo. A tiež dr.ked mi robila sono prsníkov mi ho kazala piť.
A je to len čaj, žiadna chémia čo je super.
Ja som ho poradila kolegyni, ktora mala problem s ms a veľmi jej pomohol ( bolesti, pravidelnost).
Kamaratka potratila (8/2020) a a tiez sa nedarilo a tiez jej povedal dr ze po potrate by mala hneď skúšať ze by to mohlo ísť rychlo.
Dnes mi oznamila, ze to vyšlo...našla si // . Ona sa velmi spoliehala na ovul testy. Nemusíš sa na to sústrediť cely mesiac a ist na slepo. V ine dni si uzijes sex len preto ze sa milujete. Ale tiez to chce čas...
Psychika spravi veľa... drzim ti palčeky. Drzkaj sa.
@martinka00623 ja som pila Femigard, o 3 mesiace som bola tehotna
@bambi275 ďakujem pekne ☺ podari sa ked to budem najmenej cakat 😊 ale proste mne sa neda nato nemyslieť vzdy si vravim ze prosim nech sa to podari .... a stale som len sklamana ... niekedy si aj namyslam tehotenske priznaky si pripadam same sebe smiesna 😂 ale asi nie som sama ... len nechapem ze presne tie ktore nechcu mat dieta alebo sa on tak nestaraju tak tym sa hned podari .. Take nespravodlive !

Žienky začalo ma boliet pod bruško aj krize nieco take ako keby som mala dostať menzes ale dnes je iba 10DC .... je to naznak ze asi pridu plodne dni? Vytok može byt aj vodovy ? Pretoze nikdy nemam taky ze by sa natahoval ! Tie bolesti mozu prist aj pred plodnymi dnami ?