Vysadenie antikoncepcie a snaženie o bábätko
ahojte baby,Brala ste niektorá HAK a ste sa snazili hned otehotniet? podarilo sa vam to na prvy sup a ake ste mali pocity 🙂 dakujem velmi pekne 🙂
@lenulikus no asi tak mas pravdu,ze nezalizi ako dlho beries,ale teraz je asi moje telo v soku,ze neberiem tabletky,tak nevie co ma robit 🙂
@pipinka3027 nie len tvoje 🙂 aj moje hormony su poblaznene..ale uz nejako do takej miery,ze zacinam mat kvalitne nervy z toho 😖
@pipinka3027 Ahoj brala som ATK sedem rokov v novembri 2011 som vysadila bolo to hrozné hormóny sa mi burili menzes chodil každých 6-7 tyzdnou lekárka mi povedala že musím čakať kým sa to upraví mala som druhú pubertu asi divim sa že to môj manžel somnou vydržal...snažili sme sa merala som si stale teplotu no ovulacia nikde tak som sa minuli rok v novembri na to vykašľala už má to nebavilo dokonca sme si povedali že si dáme pozor lebo sme chceli ísť na Silvestra ns chatu no ale už sme nikam nešli dnes som 28tt a čakáme chlapca :;) takže sa tým netreba zaťažovať a nechať voľný priebeh asi...ale na úpravu cyklu som sú davala alchymulkovy čaj aj zihlavivy a kyselinu listovu a hlavne začala som cvičiť tak asi aj niečo z toho pomohlo...;)
@lenulikus no ja zatial nervna nie som,tak to mozno na mna pride 🙂 tak sa tesim na moju zmenu 😀 a zazitky 🙂
@ada510 ahoj,no tak to sa mam na co tesit,ze? 🙂 no ja si meriat teplotu nebudem,lebo ma to nebavi 🙂 no ale tak snad sa nieco pomeni,no to som teda zvedava na seba 🙂
@pipinka3027 ale tak stalo to za to môj organizmus sa potreboval očistiť asi...v tehotenstve mám teraz krásnu pleť vlasy aj nechty a nano je zdravé...;) už len ten pôrod zvládnuť...
@ada510 no mne vcera v noci dosla mrcha 🙂 ale tak som ju aj cakala a tesim sa na nu,tak v pohode to zvladam,nemam ani take bolesti ako ked som brala HAK,tak nechapem,mozno sa potrebuje telo vycistit,tak snad nabuduce,ale nevadi,aj tak sa tesim 🙂 ale porod to das,neboj sa ty nic 🙂 a kedy mate termin? my sme sa brali 11 augusta 🙂
@pipinka3027 16 augusta v Tom teplé to bude sranda o mesiac idem už na matersku...;)
@pipinka3027 ahoj ja som ju brala okolo 7 rokov, sa tu dobru som predstriedala tri rozne. Vysadila som ju koncom sept.2012 nie len z dovodu, ze sme pomyslalali nad babom ale proste mi sposobovala hrozne problemy uz posledne dva roky. O babo sme sa nijako cielene nepokusali, dokonca bolo aj obdobie ze sme sa znazili davat si pozor, ale ocividne zle, lebo 16 marca som prisla na to, ze som tehotna. pocas feb a marca som mala slabe krvacanie, tak som si myslela, ze telo sa nejako vyrovnavami s tym, ze pracuje bez pridanych hormonov...ale hrozne ma boleli prsia, unava a test sa ukazal ako pozit 🙂 dlho sok ale teraz sa uz nevieme dockat . A inak lekar mi hovoril ze budem mat problem otehotniet, lebo som prekonala dva silne zapaly vajecnikov a ocividne sa mylil .. nemysli na to a nechaj tomu volny priebeh 🙂
ahoj, ja som brala HAK 10 rokov, v januári sme skončili, najprv som mala 36 DC kým prišla prvá "beztabletková" mrcha, potom zrazu 28 DC no a tretí cyklus neviem, lebo sme tehu 😀 Dr. mi povedal, že on isté formy neplodnosti lieči HAK, takže najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia je práve po vysadení, jediné čo som si všimla na sebe je hrozná kvalita pokožky na dekolte a chrbte čo mi pripomenulo moju pubertu, inak nálada v poho držím palce nech čoskoro máš //
@ada510 tak uz si ides oddychnut? 😀 ale treba,potom si uz neoddychnes 🙂 a mozno nebude az tak horuco,ale to je jedno,nech je babatko zdrave,to je hlavne 🙂 a maminka a tatinko tiez 🙂 drzim palce
@bashka87 no tak to je tazke na to nemysliet,ale uz to nejako neriesim,aj ked sice mame prve kolo za sebou,tak ma to uz prestalo bavit 😀 to sledovat a vsetko okolo toho 🙂 ale zase na druhej strane,ked pojdeme pravdepodobne na dovolenku a dovtedy neotehotniem,tak aspon si aj vypijem 😀 chapes,bude super,tak necham tomu volny priebeh,aspon si to viac uzijem a budem sa viac tesit 🙂 lebo to tak rychlo zbehne,ze sa ani nenazdam a uz budem deti vydavat a zenit 😀 😀 😀 😀
@rosegirl2013 no ja som poslednu mrchu mala 18.4 a teraz mi prisla 20,ked som nebrala HAK,tak som mala vzdy rovnaky datum aj ked mesiace maju viac alebo menej dni,stale rovnako mi prisla,ale cez HAK,to bolo skor a ako ked vynutene,ale teraz to uz neriesim,telo sa potrebuje zbavit tej HAK neplodnosti 😀 a potom to pride,mame aj nejake plany na leto,tak uvidime ako nas priroda prekvapi 😀 a dakujem moja aj ja drzim palce,aby babatko bolo v poriadku 🙂
@pipinka3027 no ja som riesila vtedy uplne ine veci ako pripadne tehotenstvo..dovolenka ti podla mna aj prospeje a inak vela bab prave na dovce pocalo :D budem drzat palce 🙂
@bashka87 tak dakujem,ale nechem to na prirodu 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam. V nedelu cakam menzes prvy od vysadenia HAK, a samozrejme dufam, ze nepride. Vobec neviem ako dlhy budem mavat cyklus, pred tabletkami to bolo strasne, teraz som ich brala asi 7 mesiacov.
@remeli ahoj moja 🙂 ja som tiez dufala,ze nepride,ale tak nakoniec prisla,meskala asi den 🙂 a uz mam po nej,tak ideme na druhe kolo 🙂 ale uz to neriesim,ale beriem kyselinu listovu 🙂 a ty co ako?
@pipinka3027 ja som otehotnela mesiac po vysadeni, HAK som brala asi 2 roky.
@kika112 ja som brala cca 7-8 rokov,tak asi preto som neotehotnela hned,lebo telo som mala este "neplodne" 😀 😀 ale uz beriem aj kyselinu listovu,tak snad sa to co najskor podari 🙂
@pipinka3027 dost pomaha aj prilis sa na to otehotnenie nesustredit, nemysliet na to stale, nesledovat sa... uzivat si to co je a potom to pride. Poznam par, ktory sa snazil roky o babatko, aj asistovane, a ked to po 9 rokoch doslova vzdali, otehotneli na dovolenke - to bolo prekvapko! 🙂 Drzim palce 😉
@kika112 no presne,dost som sa na to zamerala min.mesiac,ale teraz uz to neriesim,pouzila som test tehu,co som mala,aby ma nelakal a tak uz to neriesim,mam uz mrche a zachvilku pl.dni,ale tak manzel ide o tyzden prec,tak snad posexujeme este a uvidime,ale tak viac parom sa dari hlavne na dovolenke a to chceme ist aug.-sept.tak odtialto si prinesieme suvenir 🙂 ale nechame sa prekvapit a uz to neriesim 🙂 dkaujem ti moja,si zlata 🙂
@pipinka3027 niekedy ani menzes nie je spolahlivym ukazovatelom, moja kolegyna mala menzes skoro do 5. mesiaca, a svoje nevolnosti pripisovala zaludocnym vredom 🙂 Aj moja babka mi rozpravala o tom, ako ona zistila ze je tehotna az vtedy ked jej zacalo rast brucho a nieco sa v nom hybat, lebo menzes stale mala. Test ti teraz uz sice odpovedal, ale aj "zajtra" je den a vsetko dobre dopadne 😉
@kika112 tak aj toto,ze v dnesnej dobe nevies 🙂 ci si alebo nie 🙂 hehe no uvidime,ale pobolieva ma v krizach,ale to asi nic nie je,tak pockame a nechame tomu volny priebeh 🙂 ale zase si leto este aspon uzijem,len dufam,ze mrchu budem mat nacas (ked nebudem tehu) ze sa viem aj v lete podla toho zariadit 🙂 lebo na dovolenke mat mrchu,to asi nebude dobre 😀
@pipinka3027 ja neberiem ziadne vitaminy zatial... nechcem sa tesit a ani pripravovat nejako. Ja som sa uz raz snazila 4 roky a strasne som sa stresovala koli tomu, tak teraz to beriem tak pozvolna 🙂
@remeli no tak to mas pravdu,netreba sa nad tym zamyslat,ja som si uz coto precitala o tom a to mi staci,uz neriesim 🙂 alecitim sa tak volnejsie,ked som vysadila hak,viac mi vsetko chuti 🙂 vitaminy neberem iba kyslistovu a jem viac zeleniny a tak 🙂 ale drzim palce 🙂 aj sebe a aj tebe 🙂
ahojte, ja som brala anti cca 5 rokov, a teraz sa snažíme šiesty mesiac a zatiaľ nič 😒
@1aduliatko1 ale nestracaj nadej,vsetko bude ok a babatko pride co najskor 🙂 my druhe kolo mame ale uz to nejako neriesim,moc som sa upla prvy krat a nevyslo to ☹ ale uz to nechavam tak,berem to tak,ze aspon pojdeme na dovolenku a este si to uzijem,ale viac parov sa snazili cca pol roka a potom to vyslo,moja kamoska tiez a stale nic,ale na zaciatok berem kys.listovu 🙂 ale neboj,pride to 🙂
@pipinka3027 tiež tomu verím, že to príde, keď to možno nebudeme ani čakať...ja som mala teraz stresujúce obdobie v škole, tak verím, že teraz už keď mám kľud, to pôjde lepšie...a aj moje telo sa postupne dá "dokopy" po tej antikoncepcii 😉
tiež papám kys. listovu.... držím všetkým palčeky, aby sa nám splnil sen a dočkali sme sa krásneho maličkého bábätka 🙂

@gizel no tak uvidime,ale ked pride,tak je to ok,cakam ju 🙂 a potom ked nie na 1x,tak na druhe kolo sa budeme tesit 🙂