sa tu smejem na nasej zmysluplnej konverzacii 😀 😀 😀 😀 😀 precitajte si celu stranu 101 😎 kazda toci o inom a pri tom si rozumieme. Som taka rada, ze sme sa tu stretli prave v takejto zostave 😉
@somsa 😉 . Inac u Teba ako? Este som to vsetko neprecitala, som len na 98 strane 😎 . Tak ja sa teda mozem na Stedry den zacat snazit odznova 🙂 , ale aj na tom je nieco pekne 🙂
@tatanka1 mne sa vzdy pačil Riško ale to tých všetkých ktorých poznám ked si predstavím...tak keby mi malo zo syna toto vyrásť tak by som si to rovno hodila
@laja77 počkaj, takže červená dorazila? 😖 hnusoba tiež si mohla dať pohov @lavyrle ja som dnes iba 8 DPO takže mám času a času na testovanie 😀 ale vôbec sa necítim tehotno
@zlatat urcite by ho zapisali, inac mne sa tiez dlho pacilo Aneta, ale odkedy ma moja sesternica Anetku, tak uz nechcem. A Margaretu maju nasi susedia. A Marketu poznam, takze ten zapis mena by bol bez problemu
@zlatat inac ja som to povodne myslela tak, ze moje vlastne meno zacina na M 😀 , ale nevadi, aj meno, ktore by sa mi pacilo pre babulku je tiez na M (arketa), ale pacia sa mi aj ine 🙂
@mauerka 😀 😀 😀 😀 to bude urcite nasa @daniwaugh
Apropo - mohli by sme dievcine pomoct, pretoze sme tu priam odbornicky na synculiacikov 😲