Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
@twistybaby Dakujem velmi pekne, zatial este nestresujem ,nechcem sa dostat do stavu kedy si zeny vyvolavaju priznaky a sex je len o tom, aby si spravili babatko...skor to vnimam ako ,,ked sa podari,, 🙂
@ceresnicka1990 to sa mi paci 🙂 si presny opak môjho nedočkavého a netrpezlivého JA 😀
už som tu kočeny mala som na navšteve biologickeho 😀 priniesol detom darčeky
@twistybaby tak zatial sa ,,snazim,, byt nedockava...len neviem ako dlho mi to vydrzi 🙂
@twistybaby tak ja potom beriem z druheho vykladu 😀 tu tehotensku 😝
@giuska ale ty to mas celkom pekne premyslene 😉 🙂
@ceresnicka1990 no si aj opak mojho ja. Racionalne tu sice vsetkym tvrdim, ze musia byt trpezlive, nemusia sa merat a bla-bla-bla, ale v skutocnosti ma uz trasie od nedockavosti a predpokladam, ze dospejem aj k meraniu BT 😎
Inak, ked sme sa bavili o tych susedoch tak akurat sa mi tu nazbieralo celkom 5 deti 🙂 dufam, ze to dom prezije
@ceresnicka1990 chcela si asi naisat ze sa snazis byt dockava nie? 🙂 a ano nech ti to dlho vydrzi lebo to je spravnejsi postoj nez mam ja 😀
@lavyrle tak treba tu na koniku , vodu kázat a víno piť 😀
@twistybaby hej no presne si to vystihla...snazim sa byt alebo aspon posobit ako dockava 🙂 ale tak vies ked citam ze chceli a sa snazili, ze uz sex s muzom bol len o tom, tak ja sa nechcem dostat az do takeho stadia a vela zien pisalo,ze ked prestali na to mysliet tak vtedy sa podarilo 🙂 tak dufam,ze to byde aj moj pripad 🙂)
@lavyrle no apropo k meraniu bazalnej teploty 🙂 ja som si merala, mala som ju vysoku 37.4 a predstavte si dostala som v ten den menstruaciu 🙂 moje telo je OPACNEEEE :D:D:D
@ceresnicka1990 no prave preto sa ja obavam toho merania 😖 no pokusim sa to este neriesit. Zatial je to len prvy mesiac, uvidime ako to bude. Aj testovat som chcela az po vynechani ms, ale vidim, ze tu baby testuju v polke cyklu - asi to ani ja nevydrzim 😎 buduci vikend to vidim na prvy testovaci pokus
@ceresnicka1990 no vidis,ja som mala dnes 36,49 teplotu bazalnu a napriek vsetkemu to vyzera tak ze sa zadarilo ale nechcem to zakriknut 😕
dievcata ale vy pisete ako o zivot 🙂
No ja typujem 3 tehulky tento mesiac 🙂 a vo fobruari asi 2 🙂 no a neskor uvidime 🙂
@twistybaby ak nezabudnem, odmeriam aj ja zajtra, len je to trosku problem, ked teraz vstavame o desiatej 😎 ozaj - aky to mas ten vytok? Ja mam odvcera taky vodavy do biela. Ked idem na wcko vidim vlhke na nohavickach, bezfarebne, ibaze potom to trosku zaschne tak je to do biela. A je to uplne ine ako muzove zubrienky 😎 naozaj by v tejto faze malo byt sucho???
@tatanka1 a aby nebola nuda, mohli by ste hadzat stavky o peniaze 😝 😝 😝 😝 my mame doma teraz take ksefty, ze hrame karty o masaz alebo o rozcesavanie vlasov. Bohuzial, prehravam len ja, to bude tou tehu demenciou 😀 😀 😀 😀
Ale pockajte, srandicky ma prejdu o dva tyzdne. Ale tento cas je krasny - taky nadejny 🙂 🙂 🙂 No idem ja pomaly, o siestej mam hosti na vianocny punc, ale mne dako nereze. Ani na Stefanskej som nic nepila a tak som potom vsetkych vyvazala
A teda fakt - v tej lutealnej faze by malo byt sucho???? A tie prsia zvyknu kolko boliet po ovulacii?
@lavyrle presne! mala som taku vodu,len do biela zafarbenu,vcera taky "sopel" ako mavas pred ovulaciou ale to len chvilku a stym mi isli take dve kvapky hnedeho.no a odvtedy nic, vytok je uz slabsi ale zase vodovy.... a neviem ci ma byt sucho to som sa tu pytala ale nikto mi nedal odpoved na to.... 😕
@lavyrle no tak si ten punč vychutnajte. ja si teraz neviem predstavit ze ked idem na silvestra uz na obed svokrovcom ze co poviem ze preco nemozem pit ked som tam uz vcera dovliekla cely karton DELUXE aby sme sa paradne vsetci zabavili na silvestra 😀 😅 teraz ma budu ponukat a ja neviem co mam povedat 😒
@twistybaby @lavyrle malo by byt sucho a jeden z priznakou je prave takyto vytok 🙂
ja som nemala nic hnede ale moze byt pri uhniezdovani.
teda tiez som mala taky vytok 🙂 co bolo divne.
a tiez presne take vzrusenie - jasne pocas ovulky a pred nou je to normalne ze je zena hm vzrusenejsia a ziaducejsia.
po ovulke to zvykne klesnut , ale to moze byt aj individualne 🙂
inak baby myslite si ze by som mala prestat pre istotu so lapanim na stacionarnom bicykli? lebo som sa rozbehla s tym cvicenim ... myslite ze v pripade ze by som teoreticky mohla byt tehu by to vadilo?
@twistybaby podla mna to nevadi ja som pri každom tehu cvičila vramci normy
@twistybaby nevadi, cvicit mozes. Ja pre istotu nepijem alkohol - aj ked teda ani mi dako neberie. Len neviem co s kavou -. ja si robim take mliekove slabe, ale aj tri, lebo mam nizky tlak. A ozaj - na Stefanskej mi strasne vadilo, ked si prisadol niekto kto predtym fajcil 🙂 tam v miestnosti sa nefajcilo a teda ja som volakedy obcas aj fajcila (nie kazdy den, ale ked sme sli niekam s babami hyrit 😎 ) - no a teraz mi ten puch vyslovene vadi
@twistybaby s tym pitim je to problem......aj mna vsetci nukaju a ja odmietam a kazdy ma potom sleduje, ze co to.....
🙂 no kockyyyy 😀
twisty urcite nevadi. ja chcem chodit plavat po ranu 2x do tyzdna 🙂. viem kde je cista voda a takto sa aspon troskuudrzim v kondicii 🙂
@lavyrle ja som bola fajčiarka predtym ako som počala prveho syna.akonahle som sa dozvedela ze som tehu tak som cigarety odhodila a uz ich viac nevidela ako tehotna... zacal mi asi v mesiaci strasne vadit cigaretovy smrad a vôbec ma napinalo ked som mala ist niekam kde sa fajci aj v nakupom centre ked som sla okolo kaviarne skoro som sablu hodila... ked mal syn asi pol roka kamarátka ma na kavičke ponukla cigaretou a ja som si vzala (chyba veliká). No a odvtedy som zas bola fajčiar,ale je som vzdy fajčila MAXIMALNE 5 cigariet denne,bezne iba 2 ci tri... pred dvomi mesiacmi som prestala fajčit zas,lebo som chcela aby bolo mimi uz pri počatí v "nefajčiarskej zone"... a aj ked mi to chyba su pre mna dôlezitejsie veci v zivote ,a to je zdravie,moje aj dietatka 🙂
a este jedna vec - mam taky zaludok ako na vode. Ale len k veceru a to nejem vela. Proste ako, ked zjes vela a je ti tazko, ale ja vobec nejem vela, lebo mi dako nechuti. No neviem ci mi rozumiete.....ziadne, ze na zvracanie, iba taka neidentifikovatelna tazoba, ale to je mozno dosledok sviatkov??? No utekam, o chvilu zvonia hostia 🙂 🙂 🙂
@tatanka1 super to by som aj ja brala.... len nemam kam chodit plavat. v nasom bazene na zahrade uz bude asi zima 😀 😀 😀
@lavyrle ani ja nepijem preistotu,vseobecne ja pijem len zriedka a aj to len vino,nemam rada tvrdy alkohol... okrem ineho mi staci pohar vinka na to aby som "lietala" 😀
no a teraz sa bojim aby nepadla na silvestra tá otázka " a čo si tehotna?!" ,lebo nechcem nikomu klamat ,uz vôbec nie svagrovcom ani svokrovcom,a dalsia vec je ze keby som aj bola co vysvitne asi toho 31ho v pondelok,tak im nechcem povedat ze som tehu az kym neskonci rizikovy 12ty tt... tak ako to urobit?
@lavyrle to mam aj ja kazdy vecr a mala som to aj pred tym, pri poslednom tehu (co som potratila) , a kazdy den sa to zhorsovalo....presne ako to popisujes,iba navecer aj ked nezjes vela tak ten divny pocit ako na vode... 😉

No ja som vysadila HAK v marci tohto roku a odvtedy je moj cyklus totalne mimo :( kramy nechodia potom pridu 2krat po sebe...strasne...u gyndy som jak doma a stale nic...