icon

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka

katarinka_brnka
12. aug 2012

Ahojte kto sa prida? 🙂

Začíname v roku 2013 a bude to šťastná 13tka
zlatat
29. dec 2012

@somsa supeer 😅

emka9
29. dec 2012

@somsa Krasny darcek, fakt super svokor, 🙂 uricte to potesi, 🙂

emka9
29. dec 2012

@zlatat Ahoj, tak ja sa v tom nevyznam, ale @twistybaby tu mal ovulacny test silny aj po ovu a vyzera to, ze bude tehu .... nemoze to byt aj tvoj pripad, aj ked si mala svoje dni ? Viem, ze su aj take zienky co maju M a pritom su uz tehotne, aj moja sesterka tak mala, a tusim az do 4 mes .... hm ???

pingu1
29. dec 2012

@ceresnicka1990 nie, duphaston mi pomohol

emka9
29. dec 2012

Len tak otazka odveci, nevyznate sa niekto v SUPERVIZII ? 😅 suvisi to so socialnou pracou ... potrebujem nieco zmaknut do skoly, ale len citam knihy, bludim po nete .... ci nemate len tak hypoteticky niekto skusenost s vyucbovou superviziou ? ..... idem varit francúzske zemiaky ☹

twistybaby
29. dec 2012

no kočky asi vás sklamem. nevydrzala som (ako inak) a urobila som si dalsi test. Po "dušíku" ani stopa,test je snehobiely, myslim ze to bola len falošna radost.... ☹ BT dnes 36,56.. nič moc ☹ ach aka som smutna ☹ to mám za to ze neviem vydrzat! tak mi treba!

zlatat
29. dec 2012

@emka9 neviem, v živote som nemala takto tehu, že by som mala MS - pred MS som si robila tehu test a bol negat.
Ale je pravda, že bradavky mám stále n a dotyk bolestivé a aj prsia - no mne to príde také nepravdepodobné aby som aj napriek na moje pomery dlhotrvajúcej a v 2.deň aj silnej MS bola tehu - to asi nie.
Ale je fakt, že mi je to divné s tým OVU testom - zvlášť, keď bol pred MS slabší ako teraz

twistybaby
29. dec 2012

a prikladam dnešný ovu test. moc sa nezmenil od včera....

twistybaby
29. dec 2012

@zlatat mozno ze to je tehu a mozno ze ti znova stupa LH hormon.ja mam taketo testy cely cas od skoncenia MS az do ovulky kedy sa zvyraznia na uroven kontrolnej ciarky alebo su silnejsie.... a potom az zoslabnu... ten hormon ti zase stupa od zaciatku MS odkedy sa ti zacne vytvarat nove vajicko 🙂

zlatat
29. dec 2012

@twistybaby počúvaj, ale na poovulačné teploty to je nejaká nízka teplota ... sa mi to nejako nezdá, tie teploty mi prídu ako pred ovulkou - celé je to nejaké divné, hmm .... ja by som ešte palicu nelámala ... nezakresľovala si si teploty do grafu?
Nemôže byť to, že u teba ovulka eštelen bude? Ja viem, mala si ovu bolesti, ktoré poznáš - ja ich mávam tiež, podľa nich presne viem, kedy je ovulka, ale čo ak máš teraz druhú ovuláciu? Aj to sa stáva - vraj ... hmm? Uvažujem takto hlavne kôli tým tvojim teplotám, lebo tie sa mi nejako nezdajú -

zlatat
29. dec 2012

@twistybaby možno je to ako píšeš - ja práveže nikdy takéto testy nemám - ja ich mávam snehobiele a začínajú takto tmavnúť okolo 12DC - ale je pravda, že teraz mám iné testy ako som zvykla používať, tak možno je to tým

twistybaby
29. dec 2012

@zlatat nic som nikdy nezakreslovala,merala som si prvy krat v zivote vcera a dnes.... asi som chora ja uz neviem,je mi do placu ako som sa tesila a ten test,no nic na nom neni dnes,vôbec nic,ani oproti svetlu. nic! 😢

inak ja som mala v jeden mesiac dva druhy OVU testov,prvy bol woman secret,ten mi neukazal ovulku ani v daný deň,ked som uz podla testu RAPICLEAR vedela ze ju mam na 100%... celý mesiac mi ten woman secret ukazoval take ciarky ake mas ty ,ale cely mesiac vratane ovulky... len ked som uz na sebe citila ze ovulaciu mam isla som si kupit aj tie druhe rapiclear a tie hned bum a taká silná ta druha ciarka ze az! niektore lacnejsie niesu az take presne....

zlatat
29. dec 2012

@twistybaby no neviem, ale fakt podľa tých teplôt to vyzerá akoby ovulka eštelen mala prísť - alebo sa blíži MS ☹ - škoda, že si si nemerala od začiatku cyklu, vedeli by sme čo sa deje - takto sú to všetko len dohady. Ktorý DC si?

twistybaby
29. dec 2012

@zlatat som 29 DC ale ja ma cyklus 39dnový a ovulku som mala na 100% 21.12. cize 21DC... mala som ovulacny vytok,ovulacne bolesti (mimochodom na skapatie tri dni vkuse) a dva dni po sebe bola kontrolna ciarka na ovu teste ovela ovela silnejsia ako ta druha. preto som si ista ze bola. myslim ze mozno tam aj nieco bolo,ale neujalo sa... tak som sa vduchu uz tesila,vedela som ze to takto dopadne len ja krava nemozem vydrzat do tej mrchy nikdy 😠 ☹

daniwaugh
29. dec 2012
daniwaugh
29. dec 2012

@twistybaby tak toto je dobre matuce! :( ale neboj, bude ako ma byt, uvidi sa az neskorej

twistybaby
29. dec 2012

@daniwaugh no jo ☹ len mi je doplaču 😢

mauerka
29. dec 2012

Moj muzik si planuje sluzobku a veci okolo prace a pyta sa: kedy to mame tento mesiac planovane "orgie" nech som teda pritomny - samozrejme myslel ovulu, zlaty

@daniwaugh Prekrasne satocky, uplne na zalubenie. Ja tiez sem tam pletiem, s hackovanim len take jednoduche veci doposial, ale laka ma to uz dlhsie...krasa.

@somsa Rezort vyzera super, pekne "gesto" od starkych 😉

@twistybaby Skoda...ale tak este vyckaj - a inak: uz vcera som sa chcela stavit, ze nevydrzis do pondelka 🙂

emka9
29. dec 2012

@daniwaugh velmi pekne, pre princeznicku 😉

twistybaby
29. dec 2012

@mauerka ved ako inak,kedy som ja vydrzala? ved polovicu vianocnych darcekov som pouzivala uz v polke decembra potajomky 😅 a odkladala naspet do skrine 😀 😅 ked sa na nieco tesim neviem vydrzat a musim mat vsetko hned a zaraz. to je moja povaha.... typická panna 😀

emka9
29. dec 2012

@zlatat Pockaj a uvidis, veru same dohady, mozme tak len diskutovat, mysliet si a nakoniec sa to vykryštalizuje uplne inak, ako ukazu testy a ine ... 😉

laja77
29. dec 2012

@somsa super, ja som sice na mensie hotelove komplexy 😎 , ale pekne si to tam uzite v lete 🙂

emka9
29. dec 2012

@twistybaby ako keby som o sebe citala, ved ja som tiez velmi netrpezliva, nedockava 😅 ... dokonca ked mal mat muzicek narodky, sama som ho nutila, aby mi dal 3 ot. nech hada co to je .... spisala som na papier, nalepila na chladnicku, aby mal prehlad co sa uz pytal ..... ja som mala z toho vacsii adrenalin, ako on, jeho to bavilo 1 den, a to mal do narodiek este 10 dni, teda nakoniec ostal papier skoro prazdny .... 😝

zlatat
29. dec 2012

@twistybaby no ja som na tom posledné 2 cykyl bola úplne rovnako - bola som si na 100% istá, že to vyšlo a nakoniec MS dorazila - tiež som presvedčená, že niečo začalo, ale žiaľ, neujalo sa.
No nič, musíme dať hlavu hore a skúšať to ďalej ... mimochodom ani ja neviem vydržať do MS s testovaním 😖 A potom som sklamaná

zlatat
29. dec 2012

@mauerka zlatý 😵

daniwaugh
29. dec 2012

@twistybaby hej hej hej! nehadzat flintu do zita este!
@mauerka to je uplne jednoduche, ja somt o robia podla youtube, baba to super vysvetluje 🙂

laja77
29. dec 2012

@twistybaby neboj sa, este uvidis 🙂 , ale uz fakt netestuj, zbytocne si robis stresy, ja viem ze sa velmi tesis a si zvedava, ale nejako to skus vydrzat 😉 , drzim Ti palce

laja77
29. dec 2012

@zlatat presne ako pises, tym ze sa uz nevieme dockat, niekedy na sebe vidime aj priznaky, ktore asi ani priznakmi nie su 😎 , ale co uz s nami 😀 . Ja som bola napriklad presvedcena uz v septembri, ze to hned vyslo, lebo som mala toooolko priznakov, ked som sa moc pozorovala 🙂

laja77
29. dec 2012

@twistybaby inac, uz som sa pristihla aj pri tom, ze ake by to bolo fajn uz na druhy den vediet, ze to vyslo 😀 , ale tak to samozrejme pri prirodzenej ceste nie je mozne, ale napadlo ma uz vselico 😎 😕

laja77
29. dec 2012

@somsa ozaj, este som chcela, ze od potencionalnych svokrovcov je to naozaj velmi pekny darcek